The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

معلومه حواست جمع نیستا نمی گه انگلیش...میگه امریکن :)
منظورش اول فصل هست که کنی پشت درخت وایستاده ، اون روس که لای درختاست روسی بلغور میکنه ، کنی میگه ... english .
جلوتر اون Arvo یه حرفی میزنه و کنی همچین چیزی که تو میگیو گفت

آخرین ویرایش:
پایان غیر منتظره ای بود،به فوق العادگی پایان فصل قبل نبود ولی بازم خیلی ازش راضی بودم
درسته کنی وقتی از کوره در میرفت کارای غیر منطقی انجام میداد و به هیچکی اعتماد نمیکرد ولی احساس کردم کلم براش فرق داره چون نسبت به بقیه بیشتر میشناستش.دوست هم داشتم بمیره که راحت بشه نه اینکه چون ممکنه خطرناک باشه باید بمیره
انتظار اینم زیاد نداشتم که مجبور بشم از بین جین و کنی یکی رو انتخاب کنم،خیلی اعصابم خرد شد وقتی دعوا میکردن:|:(کاش انتخابی هم داشت که میتونستیم باهاش هردوشون رو آروم کنیم
بهرحال راضی نشدم که خودم بکشمش ولی از کشته شدن جین هم خیلی ناراحت شدم:(مردن کنی برای خودش بهتر بود ولی نمیخواستم به دست کلم کشته بشه.به احتمال زیاد فصل بعد همون اوایل telltale کارش رو تموم میکنه پس خیلی مشکلی نیست
معلومم نیست شاید توی فصل 3 بعد از چند ماه بتونن وارد اون کمپ بشن(ولی با این وضعیت بعیده:|)
این telltale کلا از احساساتی کردن ملت لذت میبره،وقتی لوک گفت "امروز تولدمه" معلوم بود که قراره همون روز بمیره:|
آروُ هم که از همون اول رو اعصاب بود،کاش کنی از همون اول انقدر میزدش تا بمیره:|به خاطر حماقت و مسخره بازی خودش خواهرش و بقیه دوستاش مردن بعد مارو مقصر میدونه:|بانی و مایک هم راحت حرفشو قبول میکنن انگار نه انگار خودشونم نزدیک بود بمیرن:|

منظورش اول فصل هست که کنی پشت درخت وایستاده ، اون روس که لای درختاست روسی بلغور میکنه ، کنی میگه ... english .
جلوتر اون Arvo یه حرفی میزنه و کنی همچین چیزی که تو میگیو گفت

اره درسته الان یادم اومد...مثل اینکه من حواسم جمع نیست :p

kenny رو بکشی خوب تموم نمی شه به نظر من ! (واقعا غم ناک بود مردن کنی :( ) اولین بار کنی رو نکشتم پایان بهتری بود . ولی وقتی کشتمش اخرش بی معنی تموم شد ...

kenny رو بکشی خوب تموم نمی شه به نظر من ! (واقعا غم ناک بود مردن کنی :( ) اولین بار کنی رو نکشتم پایان بهتری بود . ولی وقتی کشتمش اخرش بی معنی تموم شد ...

برعکس کاملا با معنی بود .
مثلا اگه با جین بری و وقتی اون خونواده رو راه ندی خیلی قشنگ تغییر شخصیت کلمنتاین توی این دنیای بی رحم رو نشون میده .
دختر بچه ای که تا همین دو سال پیش با عروسکهاش بازی میکرد حالا اسلحه دستش میگیره و چند تا ادم از خودش بزرگتر رو تهدید میکنه و دیگه ابایی از شلیک به ادمهای دیگه نداره . خیلی قشنگ بود همون دیالوگش و مخصوصا اون پسربچه سیاه پوست با اون نگاهش .

دوستان من یک مشکلی دارم این سیزن رو نصب کردم ولی می گه سیو های قبلی رو پیدا نمی کنه در صورتی روی کامپیوتر هست ولی پیدا نمی کنه چیکار باید بکنم؟

راستی من یکی از پایان ها رو ندیده بودم....راستی سرشار از احساسات هست..
بین دعوای کنی و جین وقتی به کنی تیر میزنی...کنی روی زمین میوفته و به کلم میگه که بهترین اتخاب رو کردی...کلم هم در حالی که گریه می کنه ازش عذر خواهی می کنه...وای خدای من... .واقعا کنی ادم خوش قلبی هست... فکر نمی کردم همچین کاری کنه...دلم بدجور سوخت

nk9bzsq532lmm0hx41we.jpg

e9vig6qeyxxvxebhsjj5.jpg

راستی دوستان این یارو کیه!؟
the-walking-dead-2-5-156x87.jpg

صفحه اول همین پست رو ببینید...این کیه که قبل از انتشار بازی و موقع نمایش اسکرین شاتهای پیش نمایش عکسش هست اما تو بازی دیده نشد!؟

آخرین ویرایش:
راستی من یکی از پایان ها رو ندیده بودم....راستی سرشار از احساسات هست..
بین دعوای کنی و جین وقتی به کنی تیر میزنی...کنی روی زمین میوفته و به کلم میگه که بهترین اتخاب رو کردی...کلم هم در حالی که گریه می کنه ازش عذر خواهی می کنه...وای خدای من... .واقعا کنی ادم خوش قلبی هست... فکر نمی کردم همچین کاری کنه...دلم بدجور سوخت

nk9bzsq532lmm0hx41we.jpg

e9vig6qeyxxvxebhsjj5.jpg

راستی دوستان این یارو کیه!؟
the-walking-dead-2-5-156x87.jpg

صفحه اول همین پست رو ببینید...این کیه که قبل از انتشار بازی و موقع نمایش اسکرین شاتهای پیش نمایش عکسش هست اما تو بازی دیده نشد!؟

این یکی از 4 نفریه که اول بازی تو جنگل کریستا رو میگیرن...بعد از اینکه کریستا در میره این یارو میوفته دنباله کلم و بعد هم واکر ها میکشنش.

منم بازیو امروز عصر تموم کردم واقعا خیلی احساسی بود آخرش. حال ندارم از تصمیم هام تو بازی عکس بگیرم واسه همین مینویسم خلاصشو:
فقط اینو بگم آخرش با کنی موندم و حتی وقتی رسیدیم به اون کمپه نرفتم توش...
و دوست ندارم که چند بار بازیو برم تا پایان های دیگش رو ببینم بنظرم مزش به همینه که اونی که خودت دوست داری و انتخاب میکنی رو بری...
بی صبرانه منتظره فصل سوم...

منم بازیو امروز عصر تموم کردم واقعا خیلی احساسی بود آخرش. حال ندارم از تصمیم هام تو بازی عکس بگیرم واسه همین مینویسم خلاصشو:
فقط اینو بگم آخرش با کنی موندم و حتی وقتی رسیدیم به اون کمپه نرفتم توش...
و دوست ندارم که چند بار بازیو برم تا پایان های دیگش رو ببینم بنظرم مزش به همینه که اونی که خودت دوست داری و انتخاب میکنی رو بری...
بی صبرانه منتظره فصل سوم...
با اطمینان بهت بگم که بقیه پایان ها اصلا به این یکی نمی رسند ...

ظ
فصل دوم از نظر پایان بندی بسیار متنوع و خوب بود اگرچه به نظر من کلا قابل مقایسه با فصل اول نیستش ولی در کل واقعا باید به telltale آفرین گفت ... به نظر من صحنه درگیری کنی و جین اوج هیجان این قسمت بود و واقعا گیمر رو سر دو راهی که چه عرض کنم چند راهی سختی قرار میداد ...

من کلا تو فصل دوم از همون لحظه ای که فهمیدم کنی زنده است همیشه سعی کردم ازش جدا نشم و از تصمیاتش حمایت کنم اگرچه در بعضی موارد احساسی تصمیم میگرفت و خیلی درست نبودند ولی خوب کنی هست دیگه کاریش نمیشه کرد ... همیشه سریع عصبانی میشه و همین سریع عصبانی شدن تو تصمیم گیری هاش تاثیر منفی میزاره که با توجه به انواع و اقسام مصیبت ها که سر این بنده خدا اومده حقم داره ولی واقعا باید گفت که این کاراکتر روح بزرگی داره و به قول معروف یه همراه واقعی و قابل اعتماده ... من در قسمت آخر خیلی سعی کردم که کاری کنم که کنی و جین کوتاه بیان و به قول معروف برا یه لحظه که شده آروم بشن و به عاقبت دعواشون فکر کنن ولی نشد و وقتی که بین دوراهی کشتن یا نکشتن جین قرار گرفتم به هیچ عنوان نمیتونستم رو گزینه کشتن کنی کلیک کنم و واقعا ادامه بازی بدون اون برام سخت بود اونم بعد از مرگ لی :( در هر صورت همانند بسیاری از دوستان ؛ در پایان فصل دوم بهمراه کنی تو افق محو شدیم :dو بشدت از انتخابی که کردم و این تصمیمی که گرفتم راضی هستم و امیدوارم تو فصل سوم هم ادامه همین داستان رو داشته باشیم :d

----------------------

فقط دوستان من یه سوال برام پیش اومده ؛ هر کسی اطلاع داره اگر لطف کنه جواب بنده رو بده ممنون میشم :
بعد از اینکه این پسره آروُ به کلم شلیک کرد و ما بیهوش شدیم چه بلایی سر بانی و مایک و آروُ اومد ؟ با ماشین که نمیتونستن فرار کنن چونکه ماشین بعدش زیر پای کنی بود ؟ اگرهم پیاده در رفته باشن که چطور کنی و جین تعقیبشون نکردن و یا با تیر نزدنشون چونکه کنی و جین سریع بعد از شنیدن صدای شلیک اومدن و اونا نمیتونستن خیلی دور برن ؟

پایان خوبی بود.ادامه داره داستان یه به اتمام رسید؟

من هرگز ذره ایی در رابطه با کنی دچار شک و تردید نبودم.اون دختره خیلی رو مخ بود و کلا چرت میگفت.حق با کنی بود و من کاملا ازش حمایت کردم.یارو تو اون سرما به جای اینکه مراقب بچه نوزاد باشه ولش کرده بود عقب ماشن برام چاقو میکشید!:|خوب دخلشو اورد اصلا معطل نموندم که چه انتخابی کنم.
در انتها به حرفش گوش دادم وارد اون پناهگاه شدم کنی مث یه مرد به تنهایی در افق محو شد.:xهمیشه هم حرف حساب میزد از اولشم گفت به این یارو روسه اعتماد نکنید و درستم میگفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or