The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

دوستان من تازگیا هر دو تا فصل walking deadرو تموم کردم میخواستم بدونم قضیه ی The Walking Dead Survival Instinct چیه ؟
جدا از 2تا فصل اصلیه بازی
The Walking Dead Survival Instinct یک بازی جداست که توسط Activision منتشر شده است و داستان بازی نیز بیشتر بر گرفته از سریال The Walking Dead است و هیچ ربطی به TWD های telltale نداره.

پیشنهاد می کنم که اصلا سراغ این بازی نری چون با بازی رو به رو میشی که گند میزنه به هر خاطره ای که از بازی های ترسناک و زامبی کشی داشتی.The Walking Dead Survival Instinct یک عنوان کاملا بدردنخور هست.

The Walking Dead Survival Instinct یک بازی جداست که توسط Activision منتشر شده است و داستان بازی نیز بیشتر بر گرفته از سریال The Walking Dead است و هیچ ربطی به TWD های telltale نداره.

پیشنهاد می کنم که اصلا سراغ این بازی نری چون با بازی رو به رو میشی که گند میزنه به هر خاطره ای که از بازی های ترسناک و زامبی کشی داشتی.The Walking Dead Survival Instinct یک عنوان کاملا بدردنخور هست.

ممنون دوست عزیز میخواستم دانلود کنم گفتم قبلش تحقیقات بعمل بیارم که فهمیدم بدرد نمیخوره گفتی خاطراتی رو که از بازی داری خراب میکنه یاد صدای لی افتادم وقتی کلمن رو صدا میزد گفتم عمرا بزارم خاطراتم رو خراب کنه

چند روز پیش ایپزود رو تموم کردم. در کل فوق العاده بود و بسیار لذت بردم! :d

اما یه چیزی که رو مخم هی راه میره، اینه که این اسکریپت هایی که برای یه بچه ی 12 13 ساله نوشتند یه خورده غیر طبیعیه. بقیه شخصیت ها طوری باهاش تعامل میکنن و مخصوصا صحبت هاشون و همچنین جواب هایی که کلمنتاین میگه انگار برای یه آدم 20 ساله هست! :d شاید رشد کلمنتاین سریع بوده و بقیه شخصیت ها اینو میدونن؟ :d یه دلیل همینجوری بیارید من این مخم یه خورده راحت بشه. :d

کلمنتاین که مطمئنا تو این سن و سالش نسبت به دخترای همسن و سال خودش خیلی فهمیده تر و پخته تره:x . موقع مکالماتش با دختر اون دکتره طبقه بالای خونه کاملا این موضوع مشخص بود که از لحاظ فکری چقدر سرتره(فکر کنم تقریبا همسن بودن) ... با توجه به چیزایی که کلمنتاین توی این سفرش دیده و کارایی که مجبور شده واسه بقای خودش انجام بده بنظرم کاملا هم طبیعیه که دیگه ازون حالت بچگونه در اومده باشه:d
سازنده ها هم خیلی قشنگ این پخته تر شدن کلم رو تو طول داستان نشون دادن . مثلا وقتی به کمپ میرسیم و کلم نگاش به جعبه اسباب بازی میافته برعکس دختر بچه های دیگه هیچ میل و رغبتی نشون نمیده و جاش دنبال غذا میگرده .
در مورد رفتار بقیه با کلمنتاین هم بنظرم توی اون دوره زمونه آخرالزمونی که آدما خیلی راحت واسه یمقدار آذوقه همدیگه رو سلاخی میکنن دیگه کسی حال و حوصله قربون صدقه رفتن با یه دختربچه غریبه رو نداره!:d هر کی فقط فکر بقای خودشو خونوادشه. کلا کرکترایی که تو واکینگ دد میبینیم خیلی با آدمایی که میشناسیم فرق میکنن و خیلی از انسانیتشونو از دست دادن:(

چند روز پیش ایپزود رو تموم کردم. در کل فوق العاده بود و بسیار لذت بردم! :d

اما یه چیزی که رو مخم هی راه میره، اینه که این اسکریپت هایی که برای یه بچه ی 12 13 ساله نوشتند یه خورده غیر طبیعیه. بقیه شخصیت ها طوری باهاش تعامل میکنن و مخصوصا صحبت هاشون و همچنین جواب هایی که کلمنتاین میگه انگار برای یه آدم 20 ساله هست! :d شاید رشد کلمنتاین سریع بوده و بقیه شخصیت ها اینو میدونن؟ :d یه دلیل همینجوری بیارید من این مخم یه خورده راحت بشه. :d
9 سالش نبود؟ :دی
آره دقیقا منم همینطوریم! دقیق تو سریالش هم همین موضوع وجود داره! اینجا دختره اونجا پسر! اونجا هم یک پسر بچه میاد یک جوری زامبی میکشه انگار یک آدم 20-30 ساله داره اینکارو میکنه :|
اینم همینطوریه :دی

بچه ها هیشکی اینجا روی ios بازی نمی کنه من اگه به خوام سیو فصل اول رو بریزم روی گوشی چجوری باید اینکارو بکنم که فصل دوم رو گوشی بازی کنم

بچه ها هیشکی اینجا روی ios بازی نمی کنه من اگه به خوام سیو فصل اول رو بریزم روی گوشی چجوری باید اینکارو بکنم که فصل دوم رو گوشی بازی کنم
مسيرشو با ifile يا ifunbox پيدا كنيد و بريزيد تو همين مسير با استفاده از نرم افزارهاى مديريت فايل مثله همين ifunbox ( جيلبريك بايد باشيد )

9 سالش نبود؟ :دی
آره دقیقا منم همینطوریم! دقیق تو سریالش هم همین موضوع وجود داره! اینجا دختره اونجا پسر! اونجا هم یک پسر بچه میاد یک جوری زامبی میکشه انگار یک آدم 20-30 ساله داره اینکارو میکنه :|
اینم همینطوریه :دی
مرد حسابی بلاهایی که سر کارل اومده رو دست کم نگیر:| حالا تو کمیک رو نخوندی نمیخوام اسپویل کنم واست:دی

مرد حسابی بلاهایی که سر کارل اومده رو دست کم نگیر:| حالا تو کمیک رو نخوندی نمیخوام اسپویل کنم واست:دی
من گفتم کارل توی سریالش نه توی کمیکش :دی سازنده های سریالش هرچی دوست داشته باشن از کمیکش میارن حالا من کل سریالو دیدم میبینم هر چقدرم سرش بلا اومده باشه اونقدر الان نباید شجاع باشه! یکمی تخیلیه!
حالا توی این قسمت آخر معلوم شد هنوز بچس پس حرفمو پس میگیرم :دی

درود.
بالاخره تونستم اولین اپیزود فصل دوم رو بازی کنم. در یک کلام بی نظیر بود :x
اول از همه، هنگام بازی، دقیقا احساس دیدن یه فیلم درام و بسیار زیبا رو داشتم. طوری که خودم انتخاب ها رو در پیش داشتم و البته دوست داشتم بیشتر عین یه تماشاچی، ادامه ی بازی رو ببینم.:x واقعا Teltale میتونه افتخارات و موفقیت های فصل اول رو تکرار کنه.

شخصیت کلمنتاین به خوبی با محیط جور در میاد. کلمنتاینی که از یک بچه ی تنها تبدیل به کسی میشه که می تونه تنهایی کارهای زیادی بکنه.
از همون اول با جدا شدن از امید و بعدش کریستا، حس بقا بیشتر احساس میشد.
بنظرم خشونت ها و موارد اینچنینی بازی افزایش پیدا کرده. سر اون قسمت که می خواست دستش رو بدوزه، واقعا انگار داشتم دست خودم رو می دوختم، بعد از اینکه تموم شد، یهو تکیه دادم بلند گفتم "هوف تموم شد " :d

و در آخر "من فکر کردم تو مردی ... !" :d

موارد قابل بودن: Kenny-Glen-Christa و اون دختره که با ماشین فرار کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or