The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

بچه ها من یه سری فرضیه دارم فقط جاییش مشکل داره حتما بگین !
مگه تو شماره قبلی ( همچنین تو سریال ) مشخص نشد که هرکی به هر شکلی زخمی بشه تبدیل میشه !؟ اون معلمه تو فصل 1 پاش تو تله گیر کرد و قطعش کردیم....
الان دست کلم رو یه سگ قشنگ جر داده :| ! اون همه ساعتم باز مونده زخمش ! الان مسئله اینه که چرا کلم تبدیل نشد ؟ حالا اونش به کنار ! یعنی ممکنه کلمنتاین خونش مثل یک پادزهر عمل کنه ؟ یعنی اگه این چیزایی که گفتم درست باشه ممکنه کلمنتاین اصلا هیچوقت زامبی نشه !؟ پس یعنی ممکنه تا آخر این فصل همه بفهمن و اینو ببرن CDC و محلول درست کنن و به این قضیه پایان بدن :دی ؟
دوست گلم رابرت کرکمن حقتو خورده
:(
ولی بدبختانه یا به هر حال چیزی که شما می گی کاملا غلطه تو فصل اول اون مرده به خاطر خونریزی مرد و دلیل زامبی شدنش از بین نرفتن مغزش بود هر کس زخمی بشه تبدیل نمیشه اگه بمیره یا به دست زامبی ها زخمی بشه کلمنتاین بوسیله سگ زخمی شد و اونم می تونه تبدیل بشه ولی به هر حال احتمال همه چی رو تو بازی های telltale می شه داد بعد نیستم تا آخر بازی کلمنتاین تبدیل بشه حالا باید صبر کرد
:|
[/QUOTE]

مگه تو شماره قبلی ( همچنین تو سریال ) مشخص نشد که هرکی به هر شکلی زخمی بشه تبدیل میشه !؟ اون معلمه تو فصل 1 پاش تو تله گیر کرد و قطعش کردیم....
الان دست کلم رو یه سگ قشنگ جر داده
:|
نه که به هر شکلی زخمی بشه:دی!!اگه توسط زامبی گاز گرفته بشه! سگه فقط گشنش بود!
؟ پس یعنی ممکنه تا آخر این فصل همه بفهمن و اینو ببرن CDC و محلول درست کنن و به این قضیه پایان بدن
:biggrin1:
؟
اصلا گیرم حرف تو درست! کسی که مٌرده رو که نمیشه با پادزهر نجات داد:دی

دوستان عزیز منم هر چند دیر قسمت اولو تموم کردم.واقعیت اینه که سریاله واکینگ دد فوق العادست ولی به نظر من جلوی بازیش باید لنگ بندازه
اون حسی رو که بازی بهت منتقل میکنه با انتخابایی که جلوت میزاره هیچ سریالی تا به حال به من نداده
اینم انتخابای من بود
به کریستینا کمکم کردم
به سگ غذا دادم ولی بعد مثل سگ کشتمش:d
آخرم با نیک رفتم چون حوصله لش کشی ندارم:d

کی میاد این قسمت دومش ؟
ای بابا اینجوری که خیلی حال گیرییه

فکر نمیکنم به این زودی ها منتشر بشه چون نوبتی هم باشه نوبت انتشار اپیزود دوم بازیه The Wolf Amoung Us هست که اونم در بازه 12 تا 18 بهمن قولش رو دادن بعنی به نظرم اپیزود دوی TWD میره برای اسفند!

دوستان من یه مشکلی دارم تو تاپیک مشکلات هم سوال کردم جوابی نگرفتم اینجا هم میگم:
دوستان من یه مشکلی دارم از نسخه ی اورجینالی بازی استفاده میکنم وقتی دانلود بازی از استیم تموم شد موقعی که پلی رو میزنم تا بره تو بازی چندلحظه صفحه سیاده میشه و دوباره میاد رو دسکتاب چه کنم اعصابم رو خورد کرده قبلا" راحت میتونستم بازی کنم ولی بعد از یه مدت اینجوری شد نسخه ی کرکی رو هم امتحان کردم همینطوره!
از ویندوز 8 هم استفاده میکنم یه کمکی کنید ممنون میشم!

شاید زیاد ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی دو روز پیش یکی از روسای استودیو Telltale یعنی آقای Kevin Bruner در مصاحبه ای اعلام کردن استودیو بیشتر از 180 کارمند داره. به شخصه اصلا فکرش رو نمی کردم استودیو اینقدر عظیم باشه. دلیل اینکه 4 بازی همزمان هم در دستور کار دارن همین بزرگی استودیو می تونه باشه.

بیشتر از هرچیزی دوست دارم Kenny زنده مونده باشه ! که بنظرم ممکن هست چون هیچوقت مرگش رو نشون ندادن . شخصیتهای 400Days هم نمیدونم چطور قراره ارتباط پیدا میکنن .

ولی جنازه Roman همون کچله دم رودخونه بود . :| انتشار اپیزودیک واقعا با اعصاب ادم بدجور بازی میکنه

سلام
چه جوری سیوهای فصل قبل را استفاده کنم؟:-/
سیوهای فصل قبلم هم تو این آدرس هستش:
C:\Users\Amin\Documents\Telltale Games
ولی همون اول بازی بهم میگه که نمی تونه سیوها را پیدا کنه:(

سلام
چه جوری سیوهای فصل قبل را استفاده کنم؟:-/
سیوهای فصل قبلم هم تو این آدرس هستش:
C:\Users\Amin\Documents\Telltale Games
ولی همون اول بازی بهم میگه که نمی تونه سیوها را پیدا کنه:(
اینجا:
C:\Users\computer\Saved Games\Telltale Games

همین الان اپیزود 1 را تموم کردم:(
اون جایی که از لی صحبت کرد و گفت یه دوستم بهم تیراندازی را یاد داد، اشک تو چشام جمع شده بود :( :((
لـــــی چقدر خوب بود:(
با توجه به روند داستان، احتمال مرگ هر کدوم از اطرافیان را بالا می دونم:(
هر چند همین الان دوست دارم اون زنه که حامله هست، درجا بمیره>:p
---------------------------
اینجا:
C:\Users\computer\Saved Games\Telltale Games
تو اینجا فولدر Telltale Games ندارم :-/

آخرین ویرایش:
اون جایی که از لی صحبت کرد و گفت یه دوستم بهم تیراندازی را یاد داد، اشک تو چشام جمع شده بود :( :((

خوب سیوهای شما تو این مسیر ذخیره شده:
C:\Users\name\Documents\Telltale Games

ار اونجا کپی کن.بریز مکان بالایی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or