The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

خب منم اپیزود اول رو تموم کردم ... #:-s
اول از همه بنظرم محیط خیلی تیره تر و دلگیرتر شده ... از همون منوی اول بازی میشه مطمئن بود سازندگان یک آش حسابی برای ملت ساختن که تا آخر فصل جا می افته ... :d
یکی از عواملی که محیط رو تیره و غم انگیزتر میکرد به نظرم همین شخصیت اول بازیه ... یعنی دختر بچه ایی که طی 5 اپیزود پدرمون درآمد تا سالم نگه اش داریم ، حالا اینجوری تنها شده و بلاهای مختلف سرش میاد ... :-s
گرافیک بازی به نظرم بهتر شده و صداگذاری و شخصیت پردازی مثل همیشه عالی بود ... یعنی از همون اول میشه لااقل با نصف شخصیت ها همزادپنداری کرد ... موسیقی تیتراژ پایانی هم بنظرم عالی و مناسب بود ...
:)>-

به محض اینکه بتونم اتفاق های این اپیزود رو هضم کنم دوباره با انتخواب های مختلف میرم ... :d:d

چندتا نکته ی دیگه :

_ بازی از همون اولش شروع میکنه به کشتن کسایی که میشناسیم ... انگار سازنده ها میخوان تاکید کنند که : به هیچ کارکتری دل نبند ... شاید تو 5 دقیقه ی بعدی این بلا سر خودت هم بیاد ... :|

_ اول بازی بعد از کشته شدن امید آرم تل تیل میاد ، و بعد از اینکه کلمنتاین کریستا و کوله اش رو از دست میده و به معنای واقعی تنها میشه ، اسامی برو بچه های سازنده گوشه ی صفحه میاد (به نوعی تیتراژ آغازین) ... باز هم انگار این بلاها نقش دست گرمی رو دارند و سازنده ها هم میگن : this is just a beginning ... :|

_ بعد از اینکه کلمنتاین اون سگ رو پیدا کرد من با خودم فکر کردم به نوعی همدم کلمنتاین میشه ... ولی وقتی سگه دست کلم رو گاز گرفت دوباره یاد این جمله افتادم : به هیچ کس و هیچ چیزی اعتماد نکن ... :|

_ با توجه به آخرین صحنه ی next time on the walking dead ، احتمال زنده بودن کنی خیلی بیشتر شد ... :d

خب اینم انتخواب های من :

آخرین ویرایش:
این سیوای سیزن 1 رو باید بریزم داخل پوشه ی سیوهای سیزن 2 یا نمیخواد؟چون برای من نمیشناسه!

در ضمن یکی از دوستان گفت که 400Days تاثیری رو سیزن دو نداره که باید بگم اشتباه میکنه چون تایید شده تاثیر داره و ممکنه شخصیتای DLC رو تو سیزن دوم ببینیم مطمئنن خیلی بیشتر از این حرف ها هم روش مانور میدن!

فقط خواهشا" حتی احتمالاتتون رو هم بزارید تو اسپویل:d
متای بازی هم تا به این لحظه 78 و یوزرمتاهم 8.9 تا الان یکی دوتا منتقد خیلی متوسط از بازی خوششون اومده ولی با این حال نمراتش نرمال و خوبه!

دوستان من سیزن 1 بازی پاک کردم الان اینو برزیم میتونم بازی کنم یا نه ؟؟

- - -ویرایش - - -

خب منم اپیزود اول رو تموم کردم ... #:-s
اول از همه بنظرم محیط خیلی تیره تر و دلگیرتر شده ... از همون منوی اول بازی میشه مطمئن بود سازندگان یک آش حسابی برای ملت ساختن که تا آخر فصل جا می افته ... :d
یکی از عواملی که محیط رو تیره و غم انگیزتر میکرد به نظرم همین شخصیت اول بازیه ... یعنی دختر بچه ایی که طی 5 اپیزود پدرمون درآمد تا سالم نگه اش داریم ، حالا اینجوری تنها شده و بلاهای مختلف سرش میاد ... :-s
گرافیک بازی به نظرم بهتر شده و صداگذاری و شخصیت پردازی مثل همیشه عالی بود ... یعنی از همون اول میشه لااقل با نصف شخصیت ها همزادپنداری کرد ... موسیقی تیتراژ پایانی هم بنظرم عالی و مناسب بود ...
:)>-

1. با توجه به آخرین صحنه ی next time on the walking dead ، احتمال زنده بودن کنی خیلی بیشتر شد ... :d

2. به محض اینکه بتونم اتفاق های این اپیزود رو هضم کنم دوباره با انتخواب های مختلف میرم ... :d:d

چندتا نکته ی دیگه :

_ بازی از همون اولش شروع میکنه به کشتن کسایی که میشناسیم ... انگار سازنده ها میخوان تاکید کنند که : به هیچ کارکتری دل نبند ... شاید تو 5 دقیقه ی بعدی این بلا سر خودت هم بیاد ... :|

_ اول بازی بعد از کشته شدن امید آرم تل تیل میاد ، و بعد از اینکه کلمنتاین کریستا و کوله اش رو از دست میده و به معنای واقعی تنها میشه ، اسامی برو بچه های سازنده گوشه ی صفحه میاد (به نوعی تیتراژ آغازین) ... باز هم انگار این بلاها نقش دست گرمی رو دارند و سازنده ها هم میگن : this is just a beginning ... :|

_ بعد از اینکه کلمنتاین اون سگ رو پیدا کرد من با خودم فکر کردم به نوعی همدم کلمنتاین میشه ... ولی وقتی سگه دست کلم رو گاز گرفت دوباره یاد این جمله افتادم : به هیچ کس و هیچ چیزی اعتماد نکن ... :|

خب اینم انتخواب های من :

دوست داری پستاتو بذاری اسپویلر ؟؟؟

اینجا:
C:\Users\name\Saved Games\Telltale Games\

بله با تشکر از شما:d
تو آدرسی هم که اقا محمد داده name همون اسم اکانت ویندوزتون هست!

دوستان من سیزن 1 بازی پاک کردم الان اینو برزیم میتونم بازی کنم یا نه ؟؟
در حالت کلی میتونی بازی کنی ولی اگر میخوای سیوات منتقل بشه باید سیوای سیزن یک رو داشته باشی چون انتخاباتت تو این سیزن تاثیر داره!

دو تا سوال ممنون میشم جواب بدین دوستان

1_ بازی رو ویندوز 8 هم کار میکنه؟ چون قسمت قبل نمی کرد
2_ حتما باید سیوهای قسمت قبل رو داشت یا بدون اون سیوها هم میشه بازی کرد ؟

1.من که رو window 8 هم قبلی رو نصب کردم مشکلی نداشت ولی اینکه شما میگی کار نمیکنه نمیدونم چرا!
2.نه ولی اگر داشته باشی بهتره چون می تونی بازی رو تحت تاثیر انتخابات قبلیت ادامه بدی اگر هم نداشتی بازی به صورت خود کار انتخاب هایی که بیشتر مردم انتخاب کردند در بازی تاثیر می گذازه(چقد گفتم انتخاب:d)

دوست داری پستاتو بذاری اسپویلر ؟؟؟

اولاً اینجا تاپیک فصل دوم بازی هست ، بنده هم هیچ یک از نکات فصل دوم (و حتی فصل اول رو اسپویل نکردم و موارد اسپویل دار تو توی تگ اسپویلر گذاشتم) ...
تنها نکته ایی که کمی مورد دار بود همون قسمت 1 بود که من فرض کردم کسی که میاد تو این تاپیک حتماً فصل اول رو تموم کرده ... (مخصوصاً این بازی که داستانش کاملاً پیوسته است و اگر فصل اول رو بازی نکنی داستان رو درک نمیکنی ... :| )
ثانیاً با عرض پوزش اون نکته رو بنده گذاشتم توی اسپویلر ، شما هم دفعه ی دیگه مثل سامان عزیز به یک تذکر بسنده کن ( به جای اینکه 17 خط پست من رو نقل قول کنی تا اگر کسی هم اسپویل رو ندیده ؛ بواسطه ی نقل قول شما ببینه :|)

من تمومش کردم خیلی کوتاه بود . فصل قبلی اپیزوداش طولانی تر بودن
در ضمن بخاط سیو هم خودتونو درگیر نکنید هیچ تأثیری فکر نمیکنم رو روند بازی داشته باشه

آقا دُرُس شد :دی نمیدونم چیکار کردم , یهو کار کرد :دی
چه اپیزود خوبی بود , نسبت به فصل پیش ام خیلی بهتر بود بنظرم , پیشرفت کردن از نظر روایت داستانی ... از همون اولم خاکستری شروع میشه لامصب :| آهنگش منو کشته...

اپیزود 2 کی میاد بچه ها؟!

- - -ویرایش - - -

باید کلیک چپ موس رو نگه داری,موس رو تکون بدی به سمت راست.
بعد تیر خورده تو سرش چجوری زندس؟؟:|

خب نکشتنتش یه سریا ... ازجمله خودم
البته احتمال زنده موندش 1 درصد ام نیست , بعلاوه اینکه کلا روند بازی و داستان بهم ام میریزه اگه زنده مونده باشه

خوب همین الان تموم شد این اپیزود... بازی اصلا" پسرفت نداشته بلکه تو همه ی زمینه ها پیشرفت هم داشت ، درواقع داره به یه تکامل گیمپلی توی عناوین کلیکی میرسه خیلی از نظر کاربرد کلید و موس بهتر شده همین باعث میشه فکر نکنید دارید فیلم سینمایی نگاه میکنید و هیجان رو درونتون بیشتر میکنه ، سعی کرده خودش رو به عناوین مطرح این سبک مثل هوی رین نزدیک کنه و کارهای جزع و عام رو هم خود گیمر انجام بده ، گرافیک مثل قبل بلکم بهتر در هر صورت گرافیک هنزی و بسیار دلنشین هست ، موسیقی خیلی خیلی بهتر شده مخصوصا" موسیقی متن پایانی بازی فوق العادس ، فقط یه سری باگ و تیک وجود داره که بسته به ساختمان کلی بازی میشه ازشون گذشت.بازی نسبت به اپیزود اول سیزن اول حدود 40 دقیقه طولانی تر هست ولی در طول این 2.30 بازی اصلا" احساس خستگی و زدگی پیدا نمی کنید.نمره ی من به بازی 9 هست و به نظرم برای این سطح بازی یکی از بهترین نمره ها میتونه باشه بازی از نظر استاندار گیمینگ جهانی کامل نیست و کسی هم منکرش نیست و شاید این نوع بازی ها متای بالایی نتونن بگیرن ولی در حد خودشون میتونن اعجوبه ای باشن همونطور که یوزرها از بازی تا به این جا به شدت راضی بودن به امید موفقیت ادامه ی این بازی.

خوب اولین نکته ای که گفتم 400Days هم به سیزن دوم مربوطه کسایی که تموم نکردن اسپویل رو نخونن!
دقیقا" اخرای بازی که با نیک و عموش داریم میریم گشت زنی اجسادی رو میبینیم که جسد رونین (دقیق راستش اسمش یادم نیست فکر کنم رامون یا رونین بود :ی) رو میبینید رو زمین ، مطمئنن این دی ال سی بیشتر از اینا هم ربط پیدا میکنه چون تلتاله گفته چند شخصیتش به صورت مستقیم وارد داستان میشن.

سیوها هم تاثیر داره و حداقال این حس رو میده که بازی رو یه سره و با انتخابای خودتون به پیش بردین.
فقط یه سوال از این اپیزود:
در اوایل بازی اونجایی که کریستا رو گیر می ندازن یه گزینه هم هست که به کریستا کمک کنیم ، میخواستم ببینم آیا میشه کمکش کرد و تا پایان این اپیزود با ما هست یا خیر؟
البته یه دور دیگه بازی رو رفتن برهمه واجبه:d

و در آخر هم.....
بیا بغلم کنی جون ، غرفت و عصبی بابا:dیعنی این کنی شخصیت منفور در عین حال دوست داشتنیه لامصب

خوب اولین نکته ای که گفتم 400Days هم به سیزن دوم مربوطه کسایی که تموم نکردن اسپویل رو نخونن!
دقیقا" اخرای بازی که با نیک و عموش داریم میریم گشت زنی اجسادی رو میبینیم که جسد رونین (دقیق راستش اسمش یادم نیست فکر کنم رامون یا رونین بود :ی) رو میبینید رو زمین ، مطمئنن این دی ال سی بیشتر از اینا هم ربط پیدا میکنه چون تلتاله گفته چند شخصیتش به صورت مستقیم وارد داستان میشن.

و در آخر هم.....
بیا بغلم کنی جون ، غرفت و عصبی بابا:dیعنی این کنی شخصیت منفور در عین حال دوست داشتنیه لامصب

کدومشون؟! :| من یادم نمیاد اصن ... هر چند 400 dAYS رو درست عین آدم یادم نمیاد نمیدونم چرا
هو د فاک ایز کنی!؟ :دی نشونش ندادن که :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or