The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

بچه ها میشه داستان قسمت 5 رو کامل بگین چون من نصفه رفتم یادم نیست چرا تمومش نکردم
یادم اومد اصلا 5 رو نرفتم فک کنم بازم مطمئن نیستم محضه احطیاط لطفا داستان 4-5 رو بگین ممنون X:

بچه ها میشه داستان قسمت 5 رو کامل بگین چون من نصفه رفتم یادم نیست چرا تمومش نکردم
یادم اومد اصلا 5 رو نرفتم فک کنم بازم مطمئن نیستم محضه احطیاط لطفا داستان 4-5 رو بگین ممنون X:

اپیزود 5 !!!!! :-s LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ... :crying1:

تریلر کامل اومد:

Trailer - The Walking Dead - Season 2 - PC - 24572 - Multiplayer.it

این کلاهیه kennyـه؟ /:)
اون صحنه اولش هم (از صحنه های جدید) فکر کنم Christa باشه (دقیقا نمیتونم تشخیص بدم :|:d)

TWD_Season2_Trailer.jpg

5 روز دیگه بازی میاد رو Steam.
میتونه باشه ولی تشخیصش واقعا" سخته ، ولی یادمه تو اطلاعاتی که از بازی اومده بود و یه سری عکس لیک شده یه شخصیتی بود شبیه کنی تو عکسا دقیق یادم نیست میگردم اگر پیداش کردم میزارم اگرم نه که هیچی ( :d ) ، البته شاید بعضی صحنه های به صورت فلش بک باشه ، دقت میکردین تو DLCـیش بعضی صحنه ها ما صحنه هایی از اپیزود اول رو هم میدیدیم ولی این نظریه هم که کنی زندس خیلی احتمالش زیاده چون دقیق یادمه بعد از این که زامبیا میریزن روش یه صدای تیر و دویدن (یه همچین چیزایی) اومد ، کریستا و امیدم که صد در صد هستن ، به شدت منتظرشم و این 3 روز واقعا" تحملش سخته..بازی پتانسیل فصلای بیشتر هم داره

فقط دوستان کسی لینک سیوهای اپیزود اول رو به طور کامل ، چون واقعا" دیگه نمیکشم بعد از 6 دفعه تموم کردن بازی (3 دفعش فقط برای سیو بازی بود که هر سه بار هاردم به فنا رفت :| ) بازی رو باز برم هم وقت تنگه هم سه روز دیگه بازی میاد واقعا" اگر یکی یه لطفی بکنه و سیوهاش رو برام آپلود بکنه ممنون میشم ، کسی هم حاظر بود فقط بهم بگه که انتخاباتش چیا بوده ، یک دنیا سپاس (اگر سیوای 400Days هم داشتین که نورالانور:d)

من سیوهاشو نگه داشتم. قبلا خونده بودم که سیو ها بدرد فصل 2 میخورن واسه همین فکرشو کرده بودم. 400 day همراهش هست فکر کنم . انتخاب ها رو که همه رو یادم نیست باو چند ماه پیش بازی کردم. یه سایت بگید تا آپلود کنم !!!

میتونه باشه ولی تشخیصش واقعا" سخته ، ولی یادمه تو اطلاعاتی که از بازی اومده بود و یه سری عکس لیک شده یه شخصیتی بود شبیه کنی تو عکسا دقیق یادم نیست میگردم اگر پیداش کردم میزارم اگرم نه که هیچی ( :d ) ، البته شاید بعضی صحنه های به صورت فلش بک باشه ، دقت میکردین تو DLCـیش بعضی صحنه ها ما صحنه هایی از اپیزود اول رو هم میدیدیم ولی این نظریه هم که کنی زندس خیلی احتمالش زیاده چون دقیق یادمه بعد از این که زامبیا میریزن روش یه صدای تیر و دویدن (یه همچین چیزایی) اومد ، کریستا و امیدم که صد در صد هستن ، به شدت منتظرشم و این 3 روز واقعا" تحملش سخته..بازی پتانسیل فصلای بیشتر هم داره

فقط دوستان کسی لینک سیوهای اپیزود اول رو به طور کامل ، چون واقعا" دیگه نمیکشم بعد از 6 دفعه تموم کردن بازی (3 دفعش فقط برای سیو بازی بود که هر سه بار هاردم به فنا رفت :| ) بازی رو باز برم هم وقت تنگه هم سه روز دیگه بازی میاد واقعا" اگر یکی یه لطفی بکنه و سیوهاش رو برام آپلود بکنه ممنون میشم ، کسی هم حاظر بود فقط بهم بگه که انتخاباتش چیا بوده ، یک دنیا سپاس (اگر سیوای 400Days هم داشتین که نورالانور:d)
بفرما(400 days هم احتمالا همراهش هست.انتخابا هم یادم نمی اد:d)
Saves

من سیوهاشو نگه داشتم. قبلا خونده بودم که سیو ها بدرد فصل 2 میخورن واسه همین فکرشو کرده بودم. 400 day همراهش هست فکر کنم . انتخاب ها رو که همه رو یادم نیست باو چند ماه پیش بازی کردم. یه سایت بگید تا آپلود کنم !!!
باو منم برای همین سیوها رو میخوام دیگه چون تو فصل دوم تاثیر داره ، یک دنیا ممنون از شما واقعا" اگر تونستی شما تو مدیافایر آپلود کن یا اگر اکانتی چیزی نداری بگو مشخصات اکانت خودم رو برات پ.خ کنم ، البته دوست پایینی هم زحمت کشیده ولی درکل چند نمونه میخوام که ببینم کدوما به انتخابام نزدیک تر بوده

بازم ممنون!
بفرما(400 days هم احتمالا همراهش هست.انتخابا هم یادم نمی اد:d)
Saves
آقا یک دنیا تشکرات فراوان:dشب اومدم دانلود میکنم البته اون 400Days هم زیاد مهم نیست اگر نباشه چون فوق 1 ساعته میشه اون رو هم رفت!

الان سیوهای آقا محمد گل رو دانلود کردم مثل این که فقط 400Days رو داره چون اپیزود یک تا 5 رو ریوایند و استاتوسی براش نمیاد یعنی هنوز پلی نشده ولی در هر صورت ممنون از لطفت!

سیوات تا 21 هست ولی برای من تا 69 هست فکر کنم کم گذاشتی یا یه سسری پاک شده
مشکلی نیست که شما هم سیواتو بزار تا به یه نتیجه قطعی برسیم:دی
خوب راست میگه شما هم سیوت و بده استفاده کنیم:biggrin1:

فک کنم باید بشینم دوباره بازی رو برم :|

چشم نزنین حالا
این فکر کنم فقط ماله 5 تا اپیزوذه اوله
The Walking Dead
زدن چیه آقا شما سرور مایی :)
آقا دمه همتون گرم منتها نمیدونم چرا سیواتون کار نکرد عقیدتا" باید کار میکرد که نیمدونم چرا نکرد:d به هرحال نشستم خودم تا اپیزود 4 رفتم امروز در مجموع یه بار رو 360 کامل و 6 دور رو کامپیوتر دیگه جونی برام باقی نمونده!:d
تنها دو روز دیگه مونده بسی منتظر هستیم ، امیدوارم کنی رو مجدد ببینیم تو بازی و هی نفرینش کنیم بدمصبو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or