The Talos Principle | PC

header.jpg

Title: The Talos Principle
Developer: Croteam
Publisher: Devolver Digital
Genre: Action, Adventure, Indie
Platform: PC
Release Date: 11 Dec, 2014
Steam Store: http://store.steampowered.com/app/257510

سیستم مورد نیاز:
Minimum:
Processor: Dual-core 2.0 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 10 class GPU with 512MB VRAM (nVidia GeForce 8600 series, AMD Radeon HD 3600 series, Intel HD 4000 series
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 5 GB available space
Sound Card: DirectX9.0c Compatible Sound Card

Recommended:
Processor: Quad-core 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX 11 class GPU with 1GB VRAM (nVidia GeForce 480 GTX, AMD Radeon HD 5870
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX9.0c Compatible Sound Card

یک بازی فکری بسیار خوش ساخت در محیط serious sam که مغز شما را به چالش میکشه, اگر دنبال بازی فکری شبیه به Portal هستید, این بازی رو از دست ندید.

• Like
Reactions: amir2100
بازی رو تازه شروع کردم. و آسانسور اول رو که رد کردیم به سلامتی! واقعا پازل های خیلی خوبی داره و بعضی هاش واقعا سخته. الان یکی از پازلها رو گیر کردم بدجور. گرافیک هم بدک نیست. داستانش هم زیاد جالب بنظر نمی رسه, حداقل تا حالا.

یه نکته ی منفی بنظرم نبود نقشه هستش. بنظرم اگه نقشه داشت, تو پازلهایی که نقشه ی بزرگتری دارن, خیلی بهتر می شد.

بازی رو تازه شروع کردم. و آسانسور اول رو که رد کردیم به سلامتی! واقعا پازل های خیلی خوبی داره و بعضی هاش واقعا سخته. الان یکی از پازلها رو گیر کردم بدجور. گرافیک هم بدک نیست. داستانش هم زیاد جالب بنظر نمی رسه, حداقل تا حالا.

یه نکته ی منفی بنظرم نبود نقشه هستش. بنظرم اگه نقشه داشت, تو پازلهایی که نقشه ی بزرگتری دارن, خیلی بهتر می شد.
از نظر معنایی اگه دارای بهترین داستان نباشه حداقل top 5 هست واسه من در کنار سری bioshock,fallout,DS.
یه سری سوال و نکات داستانی بیان می‌کنه که یکی‌ دو ساعت همینطوری به مانیتور خیره بشی‌ :دی

آخرین ویرایش:
خب من بازی رو تا حدودی تموم کردم. اینقدر پازلهاش زیاده که تموم نمیشه! پازلهای معمول بازی رو تموم کردم. البته باید اعتراف کنم که برای 2 تا از این 40-50 تا پازل, کمک گرفتم. بقیشو خودم حل کردم. :p

الان پازلهای ستاره ای مونده که باید ستاره ها رو بگیرم که کار آسونی نیست. یه سری پازل هم با گرفتن ستاره ها آزاد میشه که باید سخت باشن.

داستان هم همونطور که گفتم چیزی برای گفتن نداشت. اگه یه مقایسه ای با portal داشته باشیم که هر دو قسمتش داستان های خوبی داشت; اگه برای این بازی هم یه داستان خوب برای در نظر می گرفتن, می تونست خیلی موفقیت بیشتر ی کسب کنه.

ولی همینش هم خیلی خوبه. نکات جالب در مورد ساخت این بازی اینه که سازنده ها داشتن بازی serious sam رو می ساختن که یه دفعه وسط راه به فکرشون می افته که بازی رو عوض کنن و پازل اضافه کنن و حالا شده Talos.

در کل بازی خیلی خوبی بود. یکی از بهترین بازیهای فکری تمام عمرم. من بهش 9 از 10 میدم!

داستان و سناریو بازی خیلی عالی بود ولی مثل Portal جذابیت بصری نداشت. یعنی سناریو بازی ایجاب می کرد که داستان بیشتر توسط متن ها و ترمینال ها دنبال بشه که خب خیلی ها حوصله خوندشون رو ندارند. و این مشکل بازی نیست، مشکل مخاطبه. بازی به خوبی پاداش اون هایی که متن ها رو میخونن میده و متن هاش اینقدر درگیر کننده و چالش برانگیز هستند که اگر متوجه شون بشی از همشون لذت می بری چون تک تک جملات حساب شده هستند.

داستان و سناریو بازی خیلی عالی بود ولی مثل Portal جذابیت بصری نداشت. یعنی سناریو بازی ایجاب می کرد که داستان بیشتر توسط متن ها و ترمینال ها دنبال بشه که خب خیلی ها حوصله خوندشون رو ندارند. و این مشکل بازی نیست، مشکل مخاطبه. بازی به خوبی پاداش اون هایی که متن ها رو میخونن میده و متن هاش اینقدر درگیر کننده و چالش برانگیز هستند که اگر متوجه شون بشی از همشون لذت می بری چون تک تک جملات حساب شده هستند.

به هیچوجه مشکل مخاطب نیست. ما داریم بازی می کنیم, کتاب داستان نمی خونیم که. اگه می خواستیم متن بخونیم, خب می رفتم سراغ کتاب. یه بازی داستانی خوب باید سعی کنه اصل داستانشو بصورت بصری برای گیمر بازگو کنه نه از طریق خوندن متن داخل بازی.

در ضمن من تمام اون مکالمات صوتی اون دختره رو گوش دادم و تعدادی از متن های داخل اون ترمینالها رو هم خوندم. با اینکه بعضی از سوالهاش جالب بود ولی در کل اصلا در حد داستان نبود. بیشتر یکسری سوال فلسفی بود.

به هیچوجه مشکل مخاطب نیست. ما داریم بازی می کنیم, کتاب داستان نمی خونیم که. اگه می خواستیم متن بخونیم, خب می رفتم سراغ کتاب. یه بازی داستانی خوب باید سعی کنه اصل داستانشو بصورت بصری برای گیمر بازگو کنه نه از طریق خوندن متن داخل بازی.

در ضمن من تمام اون مکالمات صوتی اون دختره رو گوش دادم و تعدادی از متن های داخل اون ترمینالها رو هم خوندم. با اینکه بعضی از سوالهاش جالب بود ولی در کل اصلا در حد داستان نبود. بیشتر یکسری سوال فلسفی بود.

کسی نگفته که بازی فقط یعنی بصری. پس بازی های text adventure این وسط چی میشن؟ بازی هیچ حد و مرزی نداره. هر سازنده ای بازی مورد نظرش رو با سبک دلخواهش می سازه. هیچ قانونی وجود نداره که بگه داستان خوب حتماً باید در حین گیم پلی و با صحنه های بصری روایت بشه. درسته که مخاطب عام اینطوری دوست داره ولی یک اصل نیست. بعضی سازنده ها مخاطب عام رو هدف قرار میدن و بعضی ها مخاطب خاص. هیچ وقت تریلرهای این بازی صحنه های اکشن و شخصیت های cool رو نشون ندادن. سازنده از همون اول هدفش مشخص بود، همونو ساخت، همونو تبلیغ کرد و همونو هم تحویل مخاطب خاصش داد.

من خودم هیچ وقت بازی استراتژیک انجام نمی دم چون ازش لذت نمی برم. مشکل منم، نه سبک استراتژیک و بازی هاش.

سلام
من این بازی رو تازه دانلود کردم کرکش هم سالم بود. دفعه اول اجرا کردم چند تا مرحله هم رفتم.
الان دوباره میخوام اجراش کنم اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته نه ارور میده نه چیزی. چند بار هم پاکش کردم آپدیت و کرک مخصوص سی پی یو هم ریختم تغییری نکرد
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

بله همونو دانلود کردم. نمیدونم مشکلش از چی بود الان درست شد. روی حالت ویندوز 7 ران کردم اجرا شد. با اون کرک و آپدیت های قدیمی اصلا اجرا نمیشه.
یه چیز جالب اینکه با 3 تا نرم افزار مختلف بازی رو کاملا پاک کردم ولی هنوز سیو هاش پاک نشده. پس این نرم افزارا به چه دردی میخورن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or