The Talos Principle | PC

header.jpg

Title: The Talos Principle
Developer: Croteam
Publisher: Devolver Digital
Genre: Action, Adventure, Indie
Platform: PC
Release Date: 11 Dec, 2014
Steam Store: http://store.steampowered.com/app/257510

سیستم مورد نیاز:
Minimum:
Processor: Dual-core 2.0 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 10 class GPU with 512MB VRAM (nVidia GeForce 8600 series, AMD Radeon HD 3600 series, Intel HD 4000 series
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 5 GB available space
Sound Card: DirectX9.0c Compatible Sound Card

Recommended:
Processor: Quad-core 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX 11 class GPU with 1GB VRAM (nVidia GeForce 480 GTX, AMD Radeon HD 5870
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX9.0c Compatible Sound Card

یک بازی فکری بسیار خوش ساخت در محیط serious sam که مغز شما را به چالش میکشه, اگر دنبال بازی فکری شبیه به Portal هستید, این بازی رو از دست ندید.

• Like
Reactions: amir2100
ببین کی بعد مدتها تاپیک زده, اون هم تاپیکی با توضیح یه خطی! :p

این بازی فکری زیبا دیروز و با حجم حدودی 7 گیگ توسط علی جون کــرکــیده شد رفت. :bighug:

فوق العادست بازی. همین. پازل های منطقی که با حل کردنش لذت می بری. داستان و دیالوگ های فلسفی که دوست داری هرچه سریع تر دیالوگ بعدی رو بشنوی. گرافیک روان و چشم نواز با محیط های مختلف. و موسیقی پس زمینه که روحت رو نوازش می ده و کاملاً با تم بازی مطابقت داره.

به همه پیشنهاد می کنم. فقط تنها مشکلی که شاید بعضی ها داشته باشند اینه که هیچ راهنمایی صورت نمی گیره. برای همین ممکنه چند دقیقه ابتدایی رو گیج بزنند ولی وقتی حساب کار دستتون بیاد تازه می فهمید که چی ساختن اینا! البته اینم بگم که مکانیزم پازل ها خیلی سادست ولی پازل ها منطقی و چالش برانگیزن.

فکر نمی کردم که روزی برسه DAI رو روی PC نصب داشته باشم ولی به خاطر یه بازی پازل بی نام و نشان نتونم سمتش برم.

اگه با نسخه کرکی داری بازی میکنی, حتما فایل های بازی رو توی این مسیر کپی کن وگرنه بعدا تو آسانسور گیر میوفتی:
Steam\steamapps\common\The Talos Principle

اوووووف! این پازل Alley of the Pressure Plates چقدر سخت بود. یعنی حال کردم وقتی بعد از کلی تلاش و بدون راهنمایی تونستم حلش کنم! ویدیو رو خواستین ببینید:
watch?v=Cfj2m9V9D54
این Elohim هم که هی میگه نرو سمت برج ولی من اولین Sigil هایی که پازلشون رو حل می کنم همین ماله برجه.

کس دیگه ای بازی نمی کنه؟ از صبح پای بازیم. اصلا نمیشه بلند شد، فوتبالم ندیدم به خاطرش :|

بعد از چند روز ول کردن کار و زندگی و حل کردن پازل های بازی روز و شب و حتی تو خواب، بالاخره تمومش کردم. دو تا پایانشو خودم دیدم و سومی رو از یوتیوب که بهترینش همین پایان دوم بود. پایان های بازی ساده بود ولی به خوبی معنی رو منتقل می کرد. تا دلتون بخواد هم Easter Egg و مراحل مخفی داشت بازی. بالای 40 تا Easter Egg از بازی ها و آهنگ ها و فیلم های مختلف. جالب ترینشون هم Wheatley از Portal 2 و همچین Pink Floyd بود. از این لینک می تونید همه رمز و راز بازی رو ببینید. برداشت های خودم رو از داستان بازی تو اسپویلر می نویسم:

اینکه که اگه به Elohim گوش بدی و زندگی جاوید رو انتخاب کنی دوباره از اول در کالبد یه روبات دیگه بیدار میشی و باید همه چیو از اول «تکرار» کنی که در این صورت خودمختار نبودی و قدرت انتخاب نداشتی و فقط به حرف های یک نفر کورکورانه گوش دادی. پس هیچ چیزت از دیگر روبات هایی که تست شدن فرق نمی کرد و «خودآگاهی» نداشتی. پس لیاقتت همون روبات به عنوان یه تیکه اهن پاره بوده و تمام.

اما اگه کنجکاو باشی و خودت تصمیم بگیری و کارهات از روی آگاهی باشند به هدف می رسی. از بقیه متفاوت تری و چیزی بیشتر از یه روبات ساده به عنوان یه تیکه آهن پاره ای. لیاقت میراث انسان ها بودن رو داری.

داستان بازی خیلی خوب بود. ویروسی که سالها با یخ بستگی کنترل شده بود به خاطر پدید گرمایش زمین آزاد شده و نسل انسان ها در حال منقرض شدنه. محقق ها یه محیط کامپیوتری رو ساختن که در اون چند موجودیت داریم و هدف هم حفظ تمام اطلاعات مربوط به نسل بشر برای آیندگان احتمالی و همچنین ایجاد نزدیک ترین موجود به یک انسان هست. روباتی که ما کنترلش رو برعهده داریم، Elohim که نقش هدایت کننده مارو داره، یه هوش مصنوعی که گاهاً از طریق ترمینال ها با ما ارتباط برقرار می کنه و چند روبات دیگه که قبل از ما در این محیط مورد آزمایش قرار گرفتند و در طول پازل ها یادداشت های اون ها و در پایان هم 2 نفرشون رو می بینیم. درحقیقت ما به عنوان یک روبات از بین چندین روبات که قبلاً تست شدند و احتمالاً بعد از ما تست خواهند شد، بازی رو در یک برنامه کامپیوتری که هدفش آزمایش کردن روبات هاست، پیش می بریم. شرکتی که این برنامه رو ساخته هدفش پیدا کردن روباتیه که بتونن این اطلاعات مهم نسل بشر فعلی رو در اون آپلود کنند. اما روباتی که یک برده تمام عیار نباشه. روباتی که کورکورانه از همه دستورات Elohim پیروی نکنه. روباتی که «خودآگاهی» داشته باشه. برای همینه که وقتی پایان اول رو ببینیم یعنی به حرف Elohim گوش بدیم و از دروازه زندگی جاوید عبور کنیم می بینیم که نوشته میشه independence check: FAILED. یعنی این روبات خودمختار نیست و تنها از چیزهایی که بهش گفته میشه پیروی می کنه. در حالی که در پایان دوم و اگر از برج بالا بریم independence check: DONE میشه. یعنی این روبات همه شرایط میراث انسان ها بودن رو داره.

محقق ها این برنامه کامپیوتری رو طوری ساختن که تا زمانی که روبات به حرف های Elohim بی قید و شرط گوش میده، روبات بعدی جایگزین بشه و این چرخه ادامه پیدا کنه. تا وقتی که روباتی پیدا بشه که خودش تصمیم بگیره و براساس چیزهایی که در محیط بازی می بینه و به خاطر سوال ها و چالش هایی که ترمینال ها براش ایجاد می کنند، تصمیم میگیره از برج بالا بره تا حقیقت رو کشف کنه. که اگر ما به عنوان بازیکن این کارو بکنیم و پایان دوم رو پیش ببریم به اون می رسیم. تمام اطلاعات نسل بشری که همون موجودیت مرموزی بود که با ما از طریق ترمینال حرف می زد با ما ترکیب میشه و با هم در بدن یک روبات واقعی در دنیای واقعی که حالا خالی از هرگونه انسانه آپلود میشه و می بینیم که این روبات بیدار میشه و به بیرون از آزمایشگاهی محقق ها در اون همه این ها رو ترتیب داده بودند میره.

دلیل اینکه Elohim هم اینطوری سعی در منصرف کردن ما داره کاملاً مشخصه: Elohim تنها تا زمانی که یک روبات خودآگاه پیدا بشه و از برج بالا بره زندست. وقتی این روبات پیدا شد Elohim و برنامه کامپیوتری از بین می رند.

در کل حرف برای گفتن زیاد بود ولی متاسفانه وقت کافی برای بیشتر بازی کردنش و بررسی داستان و متن هاش رو ندارم. این هم بگم که یکی از بهترین بازی های عمرم و دومین بازی پازل بعد از Portal 2 بود.

آقا به صورت مختصر و مفید سراغ کدوم نسخه بریم که کمترین دنگ و فنگ رو برای اجرای بازی داشته باشه و توی آسانسور و اینا هم زمین گیر نشه؟! :دی

سازندگان بازی تو آخرین آپدیت, DRM بازی رو حذف کردن. بنابراین شما از سایت kickass.to دقیقا این تورنت را دانلود کنید, 4.22گیگه:
The Talos Principle (Multi13 + Universal Crack) [FitGirl Repack

سلام.
برای نسخه ی ریپک Xatab که همان اول های بازی ارور می دهد، راه حل رفع مشکلی وجود ندارد؟
کرک Fitgirl Repack به صورت تنها در اینترنت موجود است؟
کلا کرک سالم برای نسخ با DRM بازی موجود است؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or