The Stanley Parable

سلام !

06072110585291271387.jpg

اولین جمله ای که برای معرفی بازی The Stanley Parable باید بگم این هست که به هیچ وجه تا قبل از انجام بازی ، چیزی در مورد حال و هوای بازی نخونین !!! :دی چون نصف لذت بازی به سورپرایزهاش هست !
خب بریم سر اصل مطلب ! The Stanley Parable در حقیقت یک Mod بوده که در سال 2011 با انجین Source ساخته شد و حالا نسخه درست حسابی و نهایی این بازی FPS منتشر شده. داستان بازی در مورد فردی به نام Stanley هست که کل کار و زندگی اون توی این خلاصه میشه که توی اداره ای پشت کامپیوتر نشسته و فقط باید دکمه هایی که بهش میگن رو فشار بده. ولی یک روز هرچی میگذره خبری نمیشه و بهش دستور زدن دکمه ای رو نمیدن ، تا اینکه Stanley تعجب میکنه و تصمیم میگیره از دفترش خارج بشه و توی اداره به دنبال دلیل این اتفاق بگرده. بیشتر توضیح نمیدم چون کل حال بازی به اینه که خودتون تجربه کنین !

44463386350949249861.jpg

گرافیک بازی چیز خیلی خاصی نداره ، ولی برای همچین بازی ای خیلی مناسب هست و حالت دلنشینی هم داره. صداگذاری بازی عالی هست و گیم پلی هم تقریباً میشه گفت تشکیل شده از راه رفتن و دکمه زدن ! ولی این نوع روایت بازی هست که فوق العاده هست و جزو زیباترین روایت های بازی های کامپیوتری. بازی در حالت کلی به شدت کوتاه هست ، ولی ارزش تکرارش فوق العاده بالاست !
در مجموع سخنی تاریخی داریم که میگه The Stanley Parable عنوانی هست که با تجربه نکردنش ، نصف عمر هر گیمر بر فناست ! اگه این سخن رو قبول ندارین و امتیازها براتون جذابیت دارن ، یه سری به میانگین بازی بزنین :
میانگین : 90
Joystiq : 100
Destructoid : 100
GameSpot : 90
Eurogamer : 90
IGN : 88
Game Informer : 85

باز هم میگم ، فقط برین بازی رو دانلود کنین (حجمش هم فقط 1.5 گیگ هست) و زیاد ازش مطلبی نخونین که چیزی براتون لو نره ! :دی مطمئن باشین با یکی از جالب ترین بازی های عمرتون طرف هستین !

سازنده : Galactic Cafe - Davey Wreden
ناشر : Galactic Cafe
سبک : Interactive Fiction
سیستم مورد نیاز :
97459462594882225386.jpg

بعد از خوندن پستهای دوستان بنده هم بازی رو گرقتم البته قبلا دیده بودمش ولی ازش گذشته بودم فقط میتونم بگم عالی بود یک ده دوازده تا پایان دیدم و خوب قطعا بیشتر هست
حالا یکی مردی کنه خیلی ساده نه از این نمودارهای پیچیده پایان ها رو بگه خیلی عالی میشه
ولی در یک کلام عالی بود هنوزم تو شوکم

از کجا میشه فهمید چه پایان هایی رو گرفتیم؟
نمیشه فهمید و باید نسبت به محیطی که میبینید برداشت کنید .... فقط پایان Confusion اسمش نمایش داده میشه که خیلی جالبه :d
---
کسی پایان Art رو گرفته؟! =)) 4 ساعت واقعی باید اون بازی کذایی Baby رو تحمل کنید :d
واقعا زیبا مفهوم بازی های این زمونه رو نمایش میده. چیز عجیبیه و هر کی ساخته مسلما دید باز و آگاهانه ای نسبت به وضعیت صنعت داشته.

نمیشه فهمید و باید نسبت به محیطی که میبینید برداشت کنید .... فقط پایان Confusion اسمش نمایش داده میشه که خیلی جالبه :d
---
کسی پایان Art رو گرفته؟! =)) 4 ساعت واقعی باید اون بازی کذایی Baby رو تحمل کنید :d
واقعا زیبا مفهوم بازی های این زمونه رو نمایش میده. چیز عجیبیه و هر کی ساخته مسلما دید باز و آگاهانه ای نسبت به وضعیت صنعت داشته.

واقعاً شما چهار ساعت دکمه زدی؟
حالا بعد 4 ساعت چی میشه؟:d

واقعاً شما چهار ساعت دکمه زدی؟
همون نزدم که دارم میپرسم دیگه :d منتهی یک پایانش همینه. باید 4 ساعت واقعی دکمه قرمز رنگ رو بزنید!
بحث این نیست که بدونم چی میشه، میخوام بفهمم کسی واقعا حاضر به انجام چنین کاری شده؟!
فکرش رو بکنید 3 ساعت و 58 دقیقه بازی کنید بعد یک دفعه خسته بشید و دکمه نزنید اون وقت قیافه ما با دیالوگ You Heartless Bas@#d دیدن داره :d
چقدر قشنگ با زبون بی زبونی داره به بازی های مضخرف خطی اکشنی تیکه پرونی میکنه که ده ساعت یک کار رو فقط تکرار می کنید :d

همون نزدم که دارم میپرسم دیگه :d منتهی یک پایانش همینه. باید 4 ساعت واقعی دکمه قرمز رنگ رو بزنید!
بحث این نیست که بدونم چی میشه، میخوام بفهمم کسی واقعا حاضر به انجام چنین کاری شده؟!
فکرش رو بکنید 3 ساعت و 58 دقیقه بازی کنید بعد یک دفعه خسته بشید و دکمه نزنید اون وقت قیافه ما با دیالوگ You Heartless Bas@#d دیدن داره :d
چقدر قشنگ با زبون بی زبونی داره به بازی های مضخرف خطی اکشنی تیکه پرونی میکنه که ده ساعت یک کار رو فقط تکرار می کنید :d

راستش من رفتم یوتیوب و پایان ها رو سرچ کردم دیدم یه عده بیکار 4 ساعتو پر کرده بودن ... البته به قول خودشون از ماکرو استفاده کرده بودن....یعنی با یه برنامه ای کیبرد و موس اتوماتیک کلیک می خوره و ... البته بعد از دو ساعت فشار دادن اوون button و شنیدن صدای گوش خراش بچه یه دگمه ی دیگه هم اضافه میشه که اون رو هم باید فشار بدی... اصن یه وضی

یه تاپیک رو از اعماق سایت بیاریم بالا:دی
خب نسخه Ultra Deluxe بازی هم بالاخره پس از تاخیر های فراوان منتشر شد(تریلرهای این نسخه و مخصوصا تریلر هایی که توش بازی رو تاخیر زدن اگه ندیدید حتما ببینید) و دیگه رو کنسول ها هم میتونید بازی رو تجربه کنید.
یکی از دوستان تاپیکش رو برای کنسول ها هم بزنه خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or