The Stanley Parable

سلام !

06072110585291271387.jpg

اولین جمله ای که برای معرفی بازی The Stanley Parable باید بگم این هست که به هیچ وجه تا قبل از انجام بازی ، چیزی در مورد حال و هوای بازی نخونین !!! :دی چون نصف لذت بازی به سورپرایزهاش هست !
خب بریم سر اصل مطلب ! The Stanley Parable در حقیقت یک Mod بوده که در سال 2011 با انجین Source ساخته شد و حالا نسخه درست حسابی و نهایی این بازی FPS منتشر شده. داستان بازی در مورد فردی به نام Stanley هست که کل کار و زندگی اون توی این خلاصه میشه که توی اداره ای پشت کامپیوتر نشسته و فقط باید دکمه هایی که بهش میگن رو فشار بده. ولی یک روز هرچی میگذره خبری نمیشه و بهش دستور زدن دکمه ای رو نمیدن ، تا اینکه Stanley تعجب میکنه و تصمیم میگیره از دفترش خارج بشه و توی اداره به دنبال دلیل این اتفاق بگرده. بیشتر توضیح نمیدم چون کل حال بازی به اینه که خودتون تجربه کنین !

44463386350949249861.jpg

گرافیک بازی چیز خیلی خاصی نداره ، ولی برای همچین بازی ای خیلی مناسب هست و حالت دلنشینی هم داره. صداگذاری بازی عالی هست و گیم پلی هم تقریباً میشه گفت تشکیل شده از راه رفتن و دکمه زدن ! ولی این نوع روایت بازی هست که فوق العاده هست و جزو زیباترین روایت های بازی های کامپیوتری. بازی در حالت کلی به شدت کوتاه هست ، ولی ارزش تکرارش فوق العاده بالاست !
در مجموع سخنی تاریخی داریم که میگه The Stanley Parable عنوانی هست که با تجربه نکردنش ، نصف عمر هر گیمر بر فناست ! اگه این سخن رو قبول ندارین و امتیازها براتون جذابیت دارن ، یه سری به میانگین بازی بزنین :
میانگین : 90
Joystiq : 100
Destructoid : 100
GameSpot : 90
Eurogamer : 90
IGN : 88
Game Informer : 85

باز هم میگم ، فقط برین بازی رو دانلود کنین (حجمش هم فقط 1.5 گیگ هست) و زیاد ازش مطلبی نخونین که چیزی براتون لو نره ! :دی مطمئن باشین با یکی از جالب ترین بازی های عمرتون طرف هستین !

سازنده : Galactic Cafe - Davey Wreden
ناشر : Galactic Cafe
سبک : Interactive Fiction
سیستم مورد نیاز :
97459462594882225386.jpg

من که بار اول که بازی رو اجرا کردم ذوق زده شدم از بس زیبا بود این بازی/اینم بگم خیلی کم میشه که با دیدن یه بازی اینجور حسی بهم دست بده/ازدستش ندید/

واقعا حال کردم با این بازی. از اون بازیهای نوآورانه ای هستش که تا حالا نظیرشو ندیدین! با اینکه بازی خیلی کوتاه هستش ولی تو بازی انتخابهایی بسیار زیادی وجود داره که باعث میشه با انتخاب هر کدوم از اونها روند و داستان و حتی محیط بازی هم تغییر کنه. برای مثال اول بازی دو تا درب وجود داره که با انتخاب یکی از اونها میرسیم به دو تا درب دیگه و...

گوینده ی بازی هم کارشو خیلی عالی انجام داده:

در واقع گوینده کارش باز گو کردن داستان زندگی شخصیت اصلی بازیه و در واقع اونه که داره داستان رو مینویسه. از همون اول بازی گوینده سعی میکنه مثلا ما رو در انتخاب گزینه ها کمک کنه و مثلا میگه که از این درب نرو و از اون یکی برو. و اگه ما به حرفش گوش نکنیم, عکس العمل های جالبی ازش می بینیم و حتی بعضی جاها عصبانی هم میشه که به حرفش گوش ندادیم! و بعضی وقتها هم تلافیشو سرمون در میاره!

در کل تجربه ی بینظیریه این بازی (من فکر کنم 10-15 باری بازی کردم و هر بار یه تجربه ی جدید بهم داد و بدون شک باز هم تجربه های دیگه ای هم بود که من امتحان نکردم). تو استیم هم دیدم جزو 5 بازی پر فروش هفته بودش!

بازی معرکست .
فقط بگم راوی داستان رسما داره باهاتون حرف می زنه .
هر کاری بکنین هر کاری که می خواین بکنین یه جواب داره واستون.
صداشم که فوق العادست .
بازی فکر کنم 20 تا پایان متفاوت داره .
از دست ندید

من امروز این بازی رو تجربه کردم. رسما باید بگم مغز بترکون هست این بازی. حیفه که خیلی توی تاپیکش بحث نشده. هر کی بازی نکرده و الان به خاطر پستم که تاپیک رو آورده بالا و داره میخونه، اومده تو تایپک، همین الان آب دستش هست بذاره زمین و شروع کن به دانلود این بازی. فقط همینو میتونم بگم.

آره فردین خان راست میگه این بازی واقعا آدم رو دیوونه میکنه
برای بار اول که داشتم بازی میکردم انقدر دیوونه شده بودم میخواستم زمین رو گاز بگیرم!
اصلا نمیفهمی چطوری تموم میشه، چند تا پایان داره در کل خیلی بازی مرموزیه!

این بازی فوق العاده عالیه!من که هنوز نمیدونم چی به چی شده!
کلا چندتا پایان داره این بازی؟مغزم بعد مدتی ارور داد که باید چی کار کنم!پایان خاصی نداره؟

کلا چندتا پایان داره این بازی؟مغزم بعد مدتی ارور داد که باید چی کار کنم!پایان خاصی نداره؟
توی همین پست بالایی شما پایان ها نوشته شده ولی توصیه میکنم دنبال پیدا کردن پایان ها نباشید و خودتون گزینه های مختلف رو تجربه کنید، اون وقت نتیجه ای که میگیرید بسیار دلچسب تر از این هستش که پایان ها رو بدونید :)

[/SPOILER][/QUOTE]
من 14 تا دیدم فکر کنم. یه جا دیده بودم که نوشته بود 18 تا داره حالا دقیق یادم نیست.

صدای راوی با روح و روان آدم بازی میکنه:d یعنی بعد از Wheatley تو پورتال2 بی نظیرترین صداگذاری بوده که تا به حال تجربه کردم:d از دست ندید این بازیو!

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or