باید رو همش کار کنهنوشته شده توسط Agent47:اصلا کار نکرد راستی من فقط university رو دارم نکنه مکمل های دیگه هم لازمه
خوب زندگی می کنند! ولی از نظر من چهار خصوصیت دارند.میگم درست کردن زامبی فقط توی نسخه ی University امکان پذیره ودر ضمن حالا این زامبی ها چیکار هم میکنن
یک سری کار دارم که بعد از انجام اونها داستانمو می سازماز این همه نکات توپ از همتون ممنونم !
تاپیک داستان رو زدم ها !
کسی نمیذاره ؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط Agent47:بابا همون ctrl+shift+c رو گفتم هر کاری میکنم صحفه ایی که فرمودین باز نمیشه
والا برای من هم مدت زیادی اون نمیومد!! تا اینکه یه روز ریختمش روی یک درایو دیگه تا کار کرد!!!!!نوشته شده توسط Agent47:بابا همون ctrl+shift+c رو گفتم هر کاری میکنم صحفه ایی که فرمودین باز نمیشه
مثلا...!؟اما چرا یه سری از گزینه هایی که با Shift + Click روی آدم ها میاد کار نمیکنه ؟

اینه که هرکس که دوست داره از بازی کردنش توی سیمز2 عکس می گیره بعد براش داستان می سازه و می زاره توی تاپیک مربوطهنوشته شده توسط gamestation:جریان داستان چیه توی این تاپیک
معنی anniversery که میشه "سالروز-سالگرد" ولی نمی دونم باید توش چیکار کرد!!!!نوشته شده توسط Agent47:![]()
این golden anniversery یعنه چه؟
اقا من خودمو کشتم ولی ctrl+shift+c کار نکرد میشه یه عکس از اون کادر خاک توسری که باز میشه بذارین
خوب کد "boolProp testingcheatsenabled true" رو بزن بعد این راه ها رو بروکسی رمزی نداره که تمام احتیاجات سیمس ما در مطلوبترین سطح قرار بگیره همون کاری که دستگاه آرزو ها میکنه !!