تاریخش هنوز معلوم نیست و اطلاعات !نوشته شده توسط SamFisher:عباس جون فارسی بگو بابا !!!
نفهمیدم تاریخ ریلیزش کی هست ؟!
چجوریه ؟
چیکار میکنیم ؟
هنوز هیچ اطلاعاتی ازش نیست ولی میشه پیش بینی کرد که یه چیز شبیه The Sims Unleashed بشهWhen asked about Pets, an EA rep would only say,"We haven't announced anything yet
ایول میتونی یخورده آمار بدی که ماله کدوم شرکت بود و کدوم بازار دیدی؟نوشته شده توسط HellBoy:چرا نیست.؟؟؟
من خودم رفتم بازار familey fun دی وی دی داشت گفتم نمی ارزه یه فایل 250 مگایی تو یه دی وی دی .
'گفت این Spical دی وی دی است از سیمز 2 گرفته تا familey fun .
حالا من دیگه نمیدونم چرا یخ

چون هر چقدر روي save كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته.:blushing: :blushing:اشکال از کرک بازی هست! نمی تونی چیزی هم بسازی درسته؟نوشته شده توسط sam.fisher:ميشه بگيد توي sims2 چطور ميتونم بازي رو save كنم؟چون هر چقدر روي save كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته. :blushing:
مشكل حل شد .خيلي ممنوننوشته شده توسط Grim Reaper:اشکال از کرک بازی هست! نمی تونی چیزی هم بسازی درسته؟
این تاپیک منه توی سایت حامد سافت بنظرم با این مشکلت حل بشه
http://forum.hamedsoft.com/threadt233.html

کرکنوشته شده توسط Sayeh:کرک Sims 2 Family Fun Stuff رو میشه لینکش رو لطف کنین؟
توجه: بزرگترين اندازه اي كه مي توانيد براي عكس شخصي انتخاب كنيد 140 در 240 پيكسل 14.6 کيلوبايتفقط يه چيز ديگه.چون تازه عضو شدم نميدونم چطور يه عكس براي پروفايلم بزارم چون فقط اين eror مياد
Upload of file failed
اگه ميشه كمك كنيد![]()
تا حالا نشنیدم فهمیدی به ما هم بگو!!!چطوری میشه درخت آدمخوار خرید؟
؟غیر از تختخواب و جکوزی چه راههایی واسه Woohoo هست
کل کدهای بازی رو یکی از دوستان توی صفحه 5 همین تاپیک گذاشتهکدی نیست که درجه گرسنگی و خستگی و بهداشت رو فریز کنه
؟عینکها که با گنج میخریم به چه درد میخوره
اگه منظورت اینه که سیمز شما درس نخونه و از دانشگاه انصراف بده خوب باید با تلفن به کالج زنگ بزنی و انصراف بدی بعد تاکسی میاد دنبال سیمز شما و برمیگرده دوباره به شهر با این تفاوت که بالغ شدهچطوری میشه توی یونیورسیتی بدون درس خوندن فارق التحصیل شد
خب چند تا راه هست میتونی CTRL+SHIFT+C رو بگیری در کادری که بالای صفحه باز میشه کد boolProp TestingCheatsEnabled true رو وارد کنی بعد SHIFT رو بگیر و روی سیمزت کلیک کن چند گزینه جدید میاد که یکیش مرگ سریع هستچطوری میشه بقیه اعضای خونه رو کشت ؟