The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
ممنون دوستان بابت راهنمایتون
منظور من همون 4 تا کاریه که باید برا ارتقای سطح شغلی انجام بدیم ( Athletic, Mood, Teammates, Game Record ) الان یه مدت بود که این Teammates زرد بود.حالا این کارایی رو که گفتید انجام میدم .در مورد او ماد ها هم متأستفانه من با xbox بازی میکنم نه پچی هست نه مادی. بازم از ممنون همتون

آخرین ویرایش:
siteheader_ts3.jpg

آپدیت 1.58 اومد​

[LTR]
Base Game Updates

• The Brambles shrub can now be placed.
  • Fixed an issue that could occur where Sims would get “stuck” moving to a new world.
  • Child Sims will no longer “Play in Sand” indoors where there is no sand.
  • Textures on the undersides of roofs have been fixed.
  • Fixed an issue that prevented multiple rabbit holes across various worlds from being routable.
World Adventures Updates

• World Adventures tents can now be placed back into inventory.
Ambitions Updates

• The Gnubb Set now works properly.
  • Ghost Hunting and Fire Fighting jobs will no longer occur on resort lots if the player has The Sims 3 Island Paradise installed.
Late Night Updates

• Drinks ordered from the pool bar will no longer be only bad or foul quality if the player has The Sims 3 Island Paradise installed.

Generations Updates

• Elder canes now work properly.
  • Sims will no longer route through walls to climb to the top bunk of a bunk bed.
Seasons Updates

• Snow angels now work properly.
  • Alien abductions have been disabled on houseboats if the player has The Sims 3 Island Paradise installed.
University Life Updates

• Sims can take photos with friends again.
Island Paradise Updates

• Mermaid Children can now take showers.
  • Sims will now take boats, if they are the best option, when directed to snorkel elsewhere while swimming in the ocean.
  • Sometimes the ocean would reset when Sims woohooed in the underwater cave, because it was just THAT good! This has been fixed.
  • Fixed an issue with the underwater cave where the tentacles waved forever, preventing Sims from entering the cave.
  • Sims will no longer pop out of the underwater cave when canceling woohoo.
  • Sims no longer route fail when directed to fish while in the basement of a houseboat.
  • Shells found while snorkeling now count towards wish fulfillment.
  • The text description of the “Narrow Barge Style Houseboat” now reflects its proper size: 20×6
  • Fixed two occurrences where a houseboat could be created on top of another houseboat thus causing both houseboats to be stuck for eternity…which is a very long time.
  • Sims can now route properly up consecutively stacked staircases on houseboats.
  • Self-employed Sims can now check into resorts without the game freezing.
  • Sims can now relax on floor tiles.
  • Outdoor grills and easels now work on Private Lots.
Create-A-World tool Updates

• Fixed a bug where deleting a houseboat lot via Edit in Game could cause an infinite load.
[/LTR]

ممنون ولی تو راهنماش نوشته یکی از expansion ها حد اقل بایستی نصب باشه تا کار کنه :(
حالا شما اگه هیچ پکی ندارید چطور آپدیت کردید ؟! بازی رو از ابتدا بدون آپدیت نصب کنید یا اینکه امتحان کنید شاید بدون پک هم کرک کار کرد. یا اینکه همون کرک نسخه اصلی بازی بدون توجه به ورژن بازی کپی میکنی.
فقط اگه قراره کرکی رو امتحان کنید بهتره که دیسک بازی رو داشته باشید تا در صورت کار نکردن بازی مجددا پاک کنید و نصب کنید یا اینکه از فایل هایی که قراره کرک بشه یه کپی (بک آپ) بگیری جای دیگه. اگه کار نکرد ، فایل اصلی رو بریز سر جاش. و اگه کار نکرد در آخر یکی از پک ها رو میخری :d

ممنون ولی تو راهنماش نوشته یکی از expansion ها حد اقل بایستی نصب باشه تا کار کنه :(
آره یادم رفت بگم اونو. اگه می‌تونین یدونه از پکها رو دانلود کنید. پیشنهاد من Seasons هست. چرا؟ چون فصلا رو میاره به بازی که به نظرم واسه یه بازی شبیه ساز زندگی ضروریه! در ضمن حجمش هم کمه نسبت به بقیه Expansion Pack ها. اگه لینک تورنت مطمئنشو خواستین می‌تونم بدم.

سلام .
چجوری میشه نیم طبقه ساخت تو بازی ! مثل این تصویری که پایین میذارم .

99035219806091195090.jpg

اگه دقت کنید طبقه کوتاه گذاشته (به عنوان سقف بالکن) و روش هم کفپوش زده !!!

منظور نیم دیواره؟
زیر عکس توضیح دادم ! نیم دیوار که میدونم کجاست ولی روی اون نمیشه کفپوش زد ولی اینجا (به قول شما) نیم دیوار زده و هم روش کفپوش زده و هم توی بازی یک طبقه محسوب میشه ... تقریبا مثل چیزی که ما میتونیم برای زیرسازی (کف) خونه توی سیمز استفاده کنیم ولی این توی طبقات بالایی استفاده کرده. اینجا چطور اینکارو کرده ! این خونه مال شهر Late Night هست ولی تو شهر Pets هم همچین نمونه ای فکرکنم پیدا بشه ...
کلا چیز عجیبی هست برا من ، منکه نتونستم اجرا کنم.

^ قسمت‌های کناری در، ستون هستند، بعد روی سقف اتاقک و ستون‌ها یک لایه روکش می‌کشید و بعد از فنداسیون استفاده می‌کنید

- - -ویرایش - - -

چندین مدل فنداسیون داریم که یکیش برای طبقات بالاتره

زیر عکس توضیح دادم ! نیم دیوار که میدونم کجاست ولی روی اون نمیشه کفپوش زد ولی اینجا (به قول شما) نیم دیوار زده و هم روش کفپوش زده و هم توی بازی یک طبقه محسوب میشه ... تقریبا مثل چیزی که ما میتونیم برای زیرسازی (کف) خونه توی سیمز استفاده کنیم ولی این توی طبقات بالایی استفاده کرده. اینجا چطور اینکارو کرده ! این خونه مال شهر Late Night هست ولی تو شهر Pets هم همچین نمونه ای فکرکنم پیدا بشه ...
کلا چیز عجیبی هست برا من ، منکه نتونستم اجرا کنم.
فهمیدم منظورتونو. اون یه روشی داره که با کلمات نمیشه توضیحش داد. متاسفانه سیستمم هم کار نمی‌کنه تا با ویدیو نشونتون بدم. روش آقا مهدی رو امتحان کنید.

فهمیدم منظورتونو. اون یه روشی داره که با کلمات نمیشه توضیحش داد. متاسفانه سیستمم هم کار نمی‌کنه تا با ویدیو نشونتون بدم. روش آقا مهدی رو امتحان کنید.
سلام . شما هر وقت، فرصت داشتی با عکس یا توضیح هم به ما بگی ، ما ممنون میشیم .
عکس جدید هم گذاشتم ، منظورم اینجور نیم طبقه هست ، اگه منظورت تو هم همینه که تو عکسه توضیح بده برام :
18603311698327968275.jpg

99035219806091195090.jpg
^ قسمت‌های کناری در، ستون هستند، بعد روی سقف اتاقک و ستون‌ها یک لایه روکش می‌کشید و بعد از فنداسیون استفاده می‌کنید

چندین مدل فنداسیون داریم که یکیش برای طبقات بالاتره
مهدی جان ! اون روشی که شما میگی فقط یه فندانسیون هست که میشه روی طبقات زد ، اونی که شما میگی رو قبلا بلد بودم و اونی که میگم نیست و بقیه فندانسیون ها رو هم میگه فقط روی زمین بزن.

تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or