The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
سلام دوستان

ورژن بازی من 1.0.615 هست ، از کجا میتونم آپدیت های کرک شده گیر بیارم؟؟

یدونه هم اینکه چطور میشه ماشین و مو و لباس و ... مود شده رو به بازی انتقال داد؟؟
Salam Gardash. :دی
پچ (همون آپدیت) کرک شده ما نداریم. جدیدترین پچو میتونید از این لینک دانلود کنید: http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.55.4.0220xx_update.exe
اون ماشین و وسایل دیگه رو از کجا دانلود کردین؟

Salam Gardash. :دی
پچ (همون آپدیت) کرک شده ما نداریم. جدیدترین پچو میتونید از این لینک دانلود کنید: http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.55.4.0220xx_update.exe
اون ماشین و وسایل دیگه رو از کجا دانلود کردین؟

سلام ، بر و بچ تبریزی خیلی زیادنا تو BC :d

اگه من این آپدیت رو بریزم بازی اجرا نمیشه درسته؟؟

ماشین رو هم از Fresh-Prince Creations میتونی بگیری. لامبورگینی و مرسدس و شورولت و ...:d

سلام ، بر و بچ تبریزی خیلی زیادنا تو BC :d

اگه من این آپدیت رو بریزم بازی اجرا نمیشه درسته؟؟

ماشین رو هم از Fresh-Prince Creations میتونی بگیری. لامبورگینی و مرسدس و شورولت و ...:d
آپدیتو که کردی باید جدیدترین کرکو هم بزنی. اگه خواستی آموزششو میذارم.

سلام دوستان
من بازی اصلی The Sims 3 رو روی سیستمم داشتم و هرازگاهی بازی اش می کردم اما متاسفانه چند وقت پیش بازی از روی سیستم پرید و من دی وی دی اش رو هم خیلی وقت پیش دادم به کسی. الان می خوام ببینم توی نسخه های تکمیلی این بازی کدومشون Stand alone هست و نیاز به نصب بازی اصلی نداره؟ آیا هیچ کدومشون اینجوری هست یا من باید دوباره بگردم دنبال نسخه اصلی بازی. ممنون میشم اگه جواب بدید.

^هیچکدام اینطوری نیستند متاسفانه
البته Sims Medieval به نوعی Spin-off بازی محسوب میشه که یک بازی مستقله

یعنی اگه این بازی رو بگیرم نیاز به نصب نسخه اصلی نیست؟ شما بازی کردید این رو؟ اگر آره گیم پلیش چقدر شبیه بازی اصلیه؟

خیر نیازی نیست. این عنوان کاملا مستقله و هیچ اشتراکی با Sims 3 نداره
Sims Medieval در واقع Sims 3 در زمان قرون وسطاست. گیم‌پلی کلی بازی شبیه سری سیمزه با این تفاوت که شما باید ماموریت انتخاب کنید و به هدفی که اول بازی انتخاب می‌کنید برسید.
متاسفانه بعد از رسیدن به هدف اول بازی تکراری میشه اما ساخت سلاح، زره، دوئل کردن و ... جالبه

سلام دوستان
چطوری میشه teammate مونو تو athlete career افزایش بدیم؟
اون کار ممکن نیست. خود به خود در طول career هم تیمی ها اضافه میشن. البته یه ماد بود که میذاشت teammate هارو افزایش داد. اگه تونستم پیداش کنم خبرت می‌کنم.

سلام دوستان
چطوری میشه teammate مونو تو athlete career افزایش بدیم؟

از دو راه امکان پذیره:

1. خارج از محل کار، رابطه‌ی سیم با همکارانش را ارتقا بدید. (از طریق صحبت کردن و...)
2. در زمانی که سیم شما مشغول کار کردنه، از منوی زیر فعالیت، گزینه‌ی Hang out with co-workers رو انتخاب کنید

از دو راه امکان پذیره:

1. خارج از محل کار، رابطه‌ی سیم با همکارانش را ارتقا بدید. (از طریق صحبت کردن و...)
2. در زمانی که سیم شما مشغول کار کردنه، از منوی زیر فعالیت، گزینه‌ی Hang out with co-workers رو انتخاب کنید
فکر کنم منظور ایشون تعداد teammate ها بود نه رابطه با اونا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or