The Saboteur, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه درست متوجه شدم باشم اونجایی هستی که میخوام ورونیکارو اعدام کنند شما باید با اول باید از نردبون بری پائین باسیم تلفن لیز بخوری بری ساختمان روبرویی اون یار کا دار تیر میزنه توی سر زندانی هار بکشی . سریع خودت رو به ورونیکا برسونی . بعد یک کامیون میاد و ......
من بازی رو تمومش کردم
قسمت داستانیه کوتاهی داشت .
بدک نبود .

بعد از اینکه ورونیکا ، لوک رو میکشه که دست نازیا نیفته از چاه میان بالا و یه دو تا علامت پرچم توی نقشه هست اون دو تا مسابقه رو انجام دادم و حالا دیگه هیچ نشونه ای تو نقشه نیست. Mission progress هم شده 92 درصد. باید چکا ر کرد؟

بعد از اینکه ورونیکا ، لوک رو میکشه که دست نازیا نیفته از چاه میان بالا و یه دو تا علامت پرچم توی نقشه هست اون دو تا مسابقه رو انجام دادم و حالا دیگه هیچ نشونه ای تو نقشه نیست. Mission progress هم شده 92 درصد. باید چکا ر کرد؟

یعنی هیچ کس تا آخر بازیو نرفته که بگه چیکار کنم؟!!

خوب بازی هم دیروز تمومش کردم به من که خیلی حال داد :دی
فقط 2تا سوال
1: همین کدی که دوستمون گفتن کسی نداره؟
2: هنوز یه قسمت شهر سیاه سفید هست اگه تو نقشه نگاه کنید فکر کنم ساربروکن بود. چرا؟

دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
حدود 31 درصد از بازی پیشرفت کردم و الان تو نقشه هیچ جا مشخص نیست که برم ، فقط یه جا معلومه که اونم خیلی فاصله داره و وقتی میخام برم اونجا باید از یه جاهایی مثل مرز رد بشم که شناسایی میشم و همه میریزن سرم . حتی با لباس سربازای دشمن هم که میرم باز شناسایی میکنن .
فکر میکنید چی کار باید بکنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or