The Saboteur, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست گرامی دانلود کردی ؟
اگه دانلود کرده بود نمیگفت بهش امیدوارم! :دی میگفت بازی بسیار زیبایی هست حتما تهیه کنید! :دی
پ.ن: عجب اسپم پرباری شد! :دی
پ.ن 2: بازی بسیار زیبایی هست منم تریلر ها رو دیدم بعضیاش رو! :دی فقط صحنه یه کم داره لعنتی که باید موقع بازی حواسمون جمع باشه! :دی راستی بازی توی جریان جنگ جهانی هست دیگه نه؟! :دی
پ.ن 3: نوید خان یه خواهشی می کنم نه نگیها!‌:دی این پیغام باز دیدکنندگان پروفایلت رو Unlock کن! :دی

آخرین ویرایش:
من یه چند تا تریلر ازش دیدم
دقیقا یه چیزی تو مایه های assasin و gta و بازیهای open world که قبلا سابقشو داشتیم .
ولی کلا فکر میکنم باهاش خوش بگذره بهمون.

من بازیو گرفتم یه 10 دقیقه ای بازی کردم.
فیلم اول بازی +16 هست!
سبک بازی که مشخصه تو مایه های Gta و assassin هست.گرافیک بازی قابل قبول هست .مبارزات تن به تن بد نیست یه چیز ضایع که هست تا یه مشت یا لگد به کسی میزنی یه استکان خون ضایع می پاشه رو هوا که من اصلا خوشم نیومد. بالا رفتن از در و دیوار هم مثل بازی assassin هست ولی نرمی حرکات به "اتزیو"نمیرسه! در کل بازی خوبیه و همه باید بگیرن این بازیو
یه مورد دیگه اینکه موقعی که میخواد بازی لود بشه یه پیغام مبنی بر دانلود یه DLC به صورت رایگان میده که میگه فقط برای A*D*U*L*tهست و برای دانلود میگه باید یه کد وارد کنی که توی جعبه بازی هست. کسی این کد رو نداره یا نمی دونه میشه گیر آورد یا نه؟

من بازیو گرفتم یه 10 دقیقه ای بازی کردم.
فیلم اول بازی +16 هست!
سبک بازی که مشخصه تو مایه های Gta و assassin هست.گرافیک بازی قابل قبول هست .مبارزات تن به تن بد نیست یه چیز ضایع که هست تا یه مشت یا لگد به کسی میزنی یه استکان خون ضایع می پاشه رو هوا که من اصلا خوشم نیومد. بالا رفتن از در و دیوار هم مثل بازی assassin هست ولی نرمی حرکات به "اتزیو"نمیرسه! در کل بازی خوبیه و همه باید بگیرن این بازیو
یه مورد دیگه اینکه موقعی که میخواد بازی لود بشه یه پیغام مبنی بر دانلود یه DLC به صورت رایگان میده که میگه فقط برای A*D*U*L*tهست و برای دانلود میگه باید یه کد وارد کنی که توی جعبه بازی هست. کسی این کد رو نداره یا نمی دونه میشه گیر آورد یا نه؟
سبكش چه طوريه دوست عزيز؟؟
داستانش چي هست؟؟
گيم پلي و ايناش خوب هست؟؟
مرسي! :biggrin1:

سبكش چه طوريه دوست عزيز؟؟
داستانش چي هست؟؟
گيم پلي و ايناش خوب هست؟؟
مرسي! :biggrin1:
من بیشتر از 10 دقیقه وقت نکردم بازی کنم الان هم سرکار هستم اینارو مینویسم ولی توی این مدتی که بازی کردم. سبک بازی action open world هست مثل gta باید با ماشین یا پای پیاده به نقطه از شهر بری و ماموریت رو انجام بدی. کنترل شخصیت راحت و روونه.
حالت مبارزات تن به تن تا حدودی شبیه بازی
assassin`s creed هست ولی به پای اون نمیرسه.به بخش تیر اندازی هنوز نرسیدم
.داستان بازی هم توی صفحه قبل تا حدودی توی پریویو که یکی از دوستان نوشته مشخصه. اگه شد امروز میرم بیشنر بازی میکنم تا اطلاعات جدیدی بذارم.

آخرین ویرایش:
منم بازی رو گرفتم.داستان بسیار جذاب و گیرایی داره.
گیم پلی عالی کار شده.
مبارزات تن به تن خیلی خوب هستن.تیر اندازی معمولیه.رانندگی خوبه.
بنظر من بیشتر ترکیب God Father یا Mafia ست با AC تا GTA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or