Multi Platform The Rogue Prince of Persia

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Evil Empire
تاریخ انتشار
24 می 2024
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
capsule_616x353.jpg

The Rogue Prince of Persia

ناشر: Ubisoft
سازنده: Evil Empire
سبک: 2D Platformer, Roguelike
تاریخ عرضه: 24 می 2024 (ارلی اکسس)
پلتفرم ها: PC (ارلی اکسس)​

بازی The Rogue Prince of Persia یک بازی دوبعدی action-platforming است که در مراسم Triple-i Initiative در روز چهارشنبه معرفی شد و در ۱۴ می ۲۰۲۴ از طریق Steam Early Access منتشر خواهد شد. همانطور که قبلا شایعه شده بود، این بازی توسط استودیو Evil Empire ساخته شده است.

Evil Empire یک استودیوی مستقل فرانسوی است که در پنج سال گذشته بر روی محتوای پس از عرضه بازی Dead Cells کار کرده است. یوبی‌سافت گفت که با این استودیو به توافق رسیده که مجموعه Prince of Persia را برای مدت طولانی توسعه دهد.

به گفته ناشر بازی، برای تسلط بر بخش‌های پلتفرمینگ، بازیکنان باید از دیوارها استفاده کنند که به آنها اجازه می‌دهد به راحتی از شکاف‌ها عبور کنند، از تله‌ها دوری کنند و بر دشمنان غلبه کنند. علاوه بر تمام خطرات محیطی که بازیکنان باید با آن‌ها مقابله کنند، آنها باید با دشمنان مختلف مبارزه کنند. همچنین بازیکنان میتوانند از جادوی تاریک استفاده کنند تا موجوداتی که تحت تأثیر آن فاسد شده‌اند را ازبین ببرند. در بازی سلاح‌های زیادی از جمله خنجرهای دوقلو، نیزه، شمشیرهای پهن و تبر در دسترس هستند. همچنین سلاح‌های ثانویه با انتخاب سپرها، کمان‌ها، قلاب‌ها و موارد دیگر نبردها را متنوع‌تر میکنند.

استودیو سازنده با گذشت زمان و بر اساس بازخورد بازیکنان، سطوح جدید، باس‌ها، سلاح‌ها، ارتقاء و دشمنان جدید را برای بازی منتشر می‌کند.

اسکرین شات ها:

the-rogue-prince-persia.1003.564.oVja.1.jpg articolo-171421.jpg 20240530161657-1-copy-1717185049262.jpg
20240530161407-1-copy-1717185049261.jpg ss_a449540b3005920fdf43970a69bb18aa83f564e9.1920x1080.jpg

Last edited by a moderator:
بازی رو گیم پس اومد یکی ۲ ساعت بازیش کردم
ایراداتی داره
تا مرحله سوم و باس فایت تونستم برسم
باگ زیاد دیدم بازی یک بار کرش کرد رفتم بالا بتلاترر پریددم دیگهه کاراکتررررر نمیومد پایین😁
بعد این اتفاق برگشتم بازی نوشته ها با حروف درهم بود و میگفت اررور رو بزن ارسال کنه
بازی خوبی به نظر میاد
اما خوب برای منی که قبلش اونیکی پرمس رو خریدم و بازیش کردم زیاد جذاب نبود

از ایشون خیلی خوشم میاد، حس و حال پرنس اف پرشیا های کلاسیک دوران باستان پی سی و سگا میکرو رو داره...

یک پرنس اف پرشیا 3 بعدی هم رو پی سی بود بازی میکردیم قبل سندز اف تایم، اوشونم خیلی خیلی باحال بود و حیف خبری ازش رو پلتفرم های جدید نیست (از تریلوجی هم خبری نیست، باز خوبه رو نسل هفت اچ دی شدند و اومدند...)

کلا پی سی یک سری بازی خیلی باحال در حدودای 1998-2005 داشت که خبری ازشون نیست اصلا، از لرد اف د رینگز های متعدد تا کلی بازی دیگه... یادش بخیر...

از ایشون خیلی خوشم میاد، حس و حال پرنس اف پرشیا های کلاسیک دوران باستان پی سی و سگا میکرو رو داره...

یک پرنس اف پرشیا 3 بعدی هم رو پی سی بود بازی میکردیم قبل سندز اف تایم، اوشونم خیلی خیلی باحال بود و حیف خبری ازش رو پلتفرم های جدید نیست (از تریلوجی هم خبری نیست، باز خوبه رو نسل هفت اچ دی شدند و اومدند...)

کلا پی سی یک سری بازی خیلی باحال در حدودای 1998-2005 داشت که خبری ازشون نیست اصلا، از لرد اف د رینگز های متعدد تا کلی بازی دیگه... یادش بخیر...
تقریبا میتونم بگم اولین بازی ویدئوی که پلی دادم این بود!
سیستم عامل DOS ، خود پی‌سی هم مال عموم بود:دی
وقتی توی تله ها میوفتاد کاراکتر بازی میمرد واقعا ترسناک بود!
prince-of-persia.png DOS_03.gif
این نسخه جدید هم فکر کنم بیشتر حال و هوای اون رو داره!

تقریبا میتونم بگم اولین بازی ویدئوی که پلی دادم این بود!
سیستم عامل DOS ، خود پی‌سی هم مال عموم بود:دی
وقتی توی تله ها میوفتاد کاراکتر بازی میمرد واقعا ترسناک بود!
View attachment 389683View attachment 389685
این نسخه جدید هم فکر کنم بیشتر حال و هوای اون رو داره!
من اولین بازیم یک بازی عصر حجر طور بود که اسمشم یادم نیست ولی چند سال پیش پیداش کردم دوباره (فلینت استون نبود یکی دیگه بود) رو پی سی... خود فلینت استون هم بعد ها رو سگا زدم، یادش بخیر فلینت استون سگا، اگر رو ایزی میبود (دیفالت دیفیکالتی) فقط 3 مرحله بود، چقدر تو ذوقم میخورد که زود تموم میشد (سخت بودا، همینم بعید میدونم اکثرا از مرحله زیر اب (2) اون ور تر میرفتند) تا بعد ها اتفاقی فهمیدم دیفیکالتی رو بذاری نرمال 1 مرحله و هارد 1 مرحله دیگه اضافه میشه و اونارم تموم کردم همون موقع رو سگا :D

اما دومین بازی زندگی منم، احتمالا همین پرنس اف پرشیا کلاسیک بود، رو پی سی... همزمان با لاین کینگ رو پی سی، یادش بخیر شیرشاه چقدر باحال بود، بعد این (5 سالگی رو به 6) مامبزرگم از مکه برام میکرو اورد و گیمینگ حرفه ایم شروع شد :D

یادش بخیر پی سی های دهه نود :D بچه های فامیل رو پی سی پوینت اند کلیک میزدن من 3 4 ساله میخکوب نگاه میکردم :D

بازی یک خوبی ای که داره میتونید هر سری بازیو سیو کنید و رو cloud خود ubisoft ذخیره میشه و میتونید رو پلتفرم دیگه ادامه بدید.

مثلا یک مقداری از بازیو با Xbox برید، سیو کنید و بقیه بازیو با ps5 بازی کنید و برعکس. :)

بازی بسیار خوش ساخت هست. هرچقدر نسبت به ظاهر و کلا دنیای lost crown جبهه داشتم، با این یکی دارم حال میکنم. البته لاست کراون سبکش با این فرق داره.

بازی ابدا احساس dead cells نمیده و قشنگ از زیر سایه اش اومده بیرون و هویت خودش رو داره. بایوم های در هم تنیده و پیچیده، مپ وسیع، تنوع بسیار خوب سلاح هایی که احساس ضربه زدن باهاشون تکراری نمیشن، کلی charm و amulet و آیتم های ریز و درشت مختلف، پازل ها و پارکور و پلتفرمینگ فوق العاده نرم و ژوست. شخصیت های بازی هم همگی هویت و ادویه ی لازم واسه انس گرفتن باهاشون رو دارن. یه جورایی سیستم npc ها رو مشابه با hades در آوردن که تصمیم خوبیه. موسیقی متن فوق العاده که سبک ایرانی رو با مدرن تلفیق کرده (نگید موسیقی سنتی چون طبق نظر استاد محمدرضا لطفی، موسیقی سنتی تقلیل دادنِ هنر ایران هست). خلاصه که یک پکیج بسیار خوب واسه علاقمندان به روگ لایت هست و قطعا بسیاری رو در جهان بیش از پیش به ایرانِ عزیز علاقمند میکنه.

حجم محتوایی که در این 1.8 گیگ گیرتون میان خیلی زیاده. بازی واقعاً لذت بخش تر از Dead cells هست واسم. به هیچ عنوان هم ساده نیست و کاملاً مهارت محور. داستانی که رفته رفته تکمیل میشه. آمد و رفت پیش شخصیت ها و دیالوگ هایی که میگن. روند تکامل شخصیت پرینس در هر ران، تلاش برای افزایش توانایی ها، تنوع لباس ها و... کلا همگی یک پکیج مفرح با قابلیت تکرار بالا ارائه میدن. فعلا بعد از ۸ ساعت فقط تونستم باس اول رو بزنم و تا flooded gardens پیش برم. باس دوم هنوز قلقش دستم نیست ولی خب دیر یا زود شل خواهد کرد :D

روند بازی اینطوری که بعد از هر ۲ بایوم یک باس فایت داریم. هر انمی داخل بازی یک entry در کتابچه ی داخل بازی داره که با تکمیل ماموریت های هر کدوم جوایز و xp میده بهت. مثلا تابحال به ۴ طریق مختلف باس اول رو زدم. تنوع گیم پلی بازی بسیار بالاست. مخصوصا در طراحی و اجرای traversal و روی دیوار راه رفتن عالی بودن.

از اکثر شخصیت های جهان یوبیسافت لباس واسه پرینس طراحی کردن ولی خب آنلاک کردنشون نیاز به انجام ماموریت های خاص خودش داره. دنبال باز کردن لباس الطیر و اتزیو و سم فیشر بودم که وانگهی لباس Prince of Persia 2008 گیرم اومد. تو حالت پلتفرمر وایب خوبی میده :D (اگر یادتون بیاد کدومو میگم. همون که ریبوت بود و پرینس ابتدا دنبال خرش میگشت و مسیر رو با یه دختره طی میکنه و خیلی هم بازیه خوبی بودم.

۵۲ تا تروفی داره. یکیش اینه که ۱۰ کیلومتر روی دیوار راه رفته باشی :D خلاصه که تا هالو نایت بیاد، داره حال میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or