PC The Rogue Prince of Persia

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Evil Empire
تاریخ انتشار
24 می 2024
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
capsule_616x353.jpg

The Rogue Prince of Persia

ناشر: Ubisoft
سازنده: Evil Empire
سبک: 2D Platformer, Roguelike
تاریخ عرضه: 24 می 2024 (ارلی اکسس)
پلتفرم ها: PC (ارلی اکسس)​

بازی The Rogue Prince of Persia یک بازی دوبعدی action-platforming است که در مراسم Triple-i Initiative در روز چهارشنبه معرفی شد و در ۱۴ می ۲۰۲۴ از طریق Steam Early Access منتشر خواهد شد. همانطور که قبلا شایعه شده بود، این بازی توسط استودیو Evil Empire ساخته شده است.

Evil Empire یک استودیوی مستقل فرانسوی است که در پنج سال گذشته بر روی محتوای پس از عرضه بازی Dead Cells کار کرده است. یوبی‌سافت گفت که با این استودیو به توافق رسیده که مجموعه Prince of Persia را برای مدت طولانی توسعه دهد.

به گفته ناشر بازی، برای تسلط بر بخش‌های پلتفرمینگ، بازیکنان باید از دیوارها استفاده کنند که به آنها اجازه می‌دهد به راحتی از شکاف‌ها عبور کنند، از تله‌ها دوری کنند و بر دشمنان غلبه کنند. علاوه بر تمام خطرات محیطی که بازیکنان باید با آن‌ها مقابله کنند، آنها باید با دشمنان مختلف مبارزه کنند. همچنین بازیکنان میتوانند از جادوی تاریک استفاده کنند تا موجوداتی که تحت تأثیر آن فاسد شده‌اند را ازبین ببرند. در بازی سلاح‌های زیادی از جمله خنجرهای دوقلو، نیزه، شمشیرهای پهن و تبر در دسترس هستند. همچنین سلاح‌های ثانویه با انتخاب سپرها، کمان‌ها، قلاب‌ها و موارد دیگر نبردها را متنوع‌تر میکنند.

استودیو سازنده با گذشت زمان و بر اساس بازخورد بازیکنان، سطوح جدید، باس‌ها، سلاح‌ها، ارتقاء و دشمنان جدید را برای بازی منتشر می‌کند.

اسکرین شات ها:

the-rogue-prince-persia.1003.564.oVja.1.jpg articolo-171421.jpg 20240530161657-1-copy-1717185049262.jpg
20240530161407-1-copy-1717185049261.jpg ss_a449540b3005920fdf43970a69bb18aa83f564e9.1920x1080.jpg

Last edited by a moderator:
احسنت.
اطلاعات که کامله ، فقط ناشر و تاریخ انتشار و... میخواد.
لطفا خودت زحمتش را بکَش :D

خیلی سوسکی و عجیب از زیر زدن تاپیک و حتی پذیرش مسئولیت تاپیکی که آمادس، در میریا. داستان چیه؟ سر اوراسپیس ۲ هم منو پیچوندس قبلا :D

یه نمه از ویدئوی اسکیل آپ رو دیدم. توی همون تیترش هم گفته که بازی فراتر از یه ری‌اسکین بازی دد سلزه خصوصا هر چی جلوتر بری و بیشتر بازی کنی، این قضیه بیشتر خودشو نشون میده ولی ازون‌ور هم گفته بود که بازی خیلی ارلی اکسس هستش و کار زیاد داره برای اینکه آماده‌ی انتشار نهایی بشه‌. من که از همون معرفیش حال کردم با همه چیزش و امیدوارم ریلیز خیلی خوب و پر محتوایی داشته باشه. البته کار سختی داره تا مثل دد سلز، ۲۰۰ ساعت منو نگه داره ولی میتونه تلاششو بکنه :D

احسنت.
اطلاعات که کامله ، فقط ناشر و تاریخ انتشار و... میخواد.
لطفا خودت زحمتش را بکَش :D

اوکی خودم آپدیتش کردم
فقط اگه اطلاعات جدیدی بود خواستی به پست اول اضافه شه دوباره من رو ادد کن که اضافه اش کنم

اوکی خودم آپدیتش کردم
فقط اگه اطلاعات جدیدی بود خواستی به پست اول اضافه شه دوباره من رو ادد کن که اضافه اش کنم
دستت درد نکنه.
خیلی سوسکی و عجیب از زیر زدن تاپیک و حتی پذیرش مسئولیت تاپیکی که آمادس، در میریا. داستان چیه؟ سر اوراسپیس ۲ هم منو پیچوندس قبلا :D

یه نمه از ویدئوی اسکیل آپ رو دیدم. توی همون تیترش هم گفته که بازی فراتر از یه ری‌اسکین بازی دد سلزه خصوصا هر چی جلوتر بری و بیشتر بازی کنی، این قضیه بیشتر خودشو نشون میده ولی ازون‌ور هم گفته بود که بازی خیلی ارلی اکسس هستش و کار زیاد داره برای اینکه آماده‌ی انتشار نهایی بشه‌. من که از همون معرفیش حال کردم با همه چیزش و امیدوارم ریلیز خیلی خوب و پر محتوایی داشته باشه. البته کار سختی داره تا مثل دد سلز، ۲۰۰ ساعت منو نگه داره ولی میتونه تلاششو بکنه :D
من طرفدار کار جمعیم :D

آره واقعا بازی آینده داریه و تو همین شرایط الانش خیلی خوبه.
کاملا پتانسیل این رو داره به یه شاهکار تبدیل بشه ، ببینیم تو مرحله ارلی اکسس چطور توسعش میدن.

• Like
Reactions: m.a.t and NaViiDii
ساند ترک های بازی واقعا به طرز عجیبی خوبن :دی حیف که دیگه حاضر نیستم گیم توی Early Access بگیرم وگرنه درجا میرفتم تو کارش.
امیدوارم ته کار که بازی رسمی منتشر شد چند تا ساند ترک دیگه بسازن براش

• Like
Reactions: R O N I N

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or