Multi Platform The Outer Worlds 2

سازنده
Obsidian Entertainment
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Untitled2.jpg
بازی در کنفرانس E3 2021 مایکروسافت معرفی شد و در سال 2025 منتشر خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: Obsidian Entertainment
ناشر: XBOX Game Studios
تاریخ عرضه: 2025
پلتفرم(ها): PC, Xbox Series X|S, PS5
با انتشار اطلاعات بیشتر به روز رسانی میشود.

آخرین ویرایش:
بالاخره بعد از سال‌ها یه بازی از آبسیدین اومد که با سلیقه من جوره! :دی
شکی وجود نداره که این استودیو بازی‌های خیلی خوبی توی این سال‌ها تولید کرده و بازخوردهای مردم و منتقدها این رو نشون می‌ده، ولی «برای من» همیشه یه حالتی داشتن که جذبم نمی‌کردن. توضیحش واقعاً سخته و نمی‌دونم چطوری بگم، ولی یه حس شُل و ول خاصی توی بازی‌هاشون بود که باعث می‌شد از همون لحظات اول برام دافعه داشته باشن و از Fallout: New Vegas تا نسخه اول The Outer Worlds و همین Avowed که دو روز پیش اومده بود، همه رو امتحان کردم و خیلی زود (در حد یک ساعت یا حتی کمتر) کنار گذاشتم.
ولی The Outer Worlds 2 رو فعلاً ۷،۸ ساعت بازی کردم و خیلی برام لذت‌بخش بوده. یه جورایی حکم «The Elder Scrolls توی فضا» رو داره و همون حالت اعتیادآور و جذاب TESها رو با عطم و طعم علمی‌تخیلی ترکیب کرده و به نظرم در این زمینه خیلی موفق‌تر از Starfield هست.
المان‌های نقش‌آفرینی و آزادی عملش واقعاً خوبه و درهم‌تنیده بودن مأموریت‌ها هم عالی از آب در اومده. یعنی این حالتی که باید بری فلان‌جا و بعدش وسط راه یه مشکلی پیش میاد و باید بری یه کار دیگه‌ای بکنی و اون وسط یه سری مأموریت دیگه با هم ترکیب می‌شن و...، یه حالت شبکه‌ای باحالی ایجاد می‌کنه که خیلی دوستش دارم. یا اینکه گشت و گذار توی محیط‌ها الکی نیست و بهت پاداش می‌ده و مثلاً باعث می‌شه به خاطر جستجوی فلان اتاق توی یه منطقه، یه دیالوگی توی یه منطقه دیگه باز بشه و بتونی گفتگو رو جور دیگه‌ای پیش ببری.
سلاح‌های جالبی هم داره که البته چون اوایل بازی هستم هنوز خیلی جمع نکردم ولی تا همین‌جاش هم چیزهای باحالی دیدم و گان‌پلی هم خوشبختانه خیلی خوبه، در کنار طنز باحال و موارد دیگه‌ای مثل ویژگی Flaws که می‌تونه بعضی از مکانیزم‌ها رو کلی تغییر بده.
فعلاً در حدی جذبم کرده که می‌خوام همه بخش‌های فرعی رو برم و بازی رو کامل کنم. شاید بعدش با این روحیه‌ای که پیدا کردم، دوباره یه سری به بازی‌های قبلی آبسیدین هم بزنم و اگه بیشتر توشون غرق بشم، از اون‌ها هم لذت ببرم. :دی

مشکل آبسیدین با نیو گیم پلاس چیه؟

Avowed هم مثل همین بعد تموم شدن مجبور شدم دوباره از صفر شرول کنم.
بس که اینها اولدسکولن و میونه ای با این شکل از طراحی بازی ندارن.
حالا به این بحث بودجه بازیهاشون رو هم اضافه کن که ترجیح میدن زمان و هزینه رو خرج یه همچین موردی نکنن.

انصافا نیوگیم پلاس یه ویژگی لازم نیست ، با اینکه تو بازی باشه اصلا مشکلی ندارم و خیلی هم جذابه ولی واقعا لازم نیست.
مثلا ماها چندهزار ساعت تونستیم با Skyrim یا Falloutها سرگرم بشیم؟
خب اونها هم +NG نداشتن.

به نظرم اگه میخوای دوباره بازی کنی اصلا به این فکر نکن که چرا نیوگیم پلاس نداره ، بازی کن و یه بیلد جدید ببند ، انتخابهای جدیدی رو انجام بده و یه مسیر جدید رو برو.
آپگرید شدن هم که سه سوت میتونی انجامش بدی.
=========
اما از این مهمتر من واقعا نگران بازی و استودیو هستم.
چرا پلیرها این بازی رو ساپورت نمیکنن؟
چرا مایکروسافت براش تبلیغ حتی در حد Redfall هم انجام نمیده؟
چرا باید بازی تو همچین ترافیک سنگینی اونهم بین BF6 / Arc raiders و بزودی COD و... منتشر بشه که نتونه از تمام پتانسیل خودش استفاده کنه؟

عجیبه که یه همچین RPG خفنی اینطوری باهاش برخورد میشه ، ملت حتی در حد ویلتارد هم تحویلش نگرفتن!

نگین دلیلش گیم پسه که بارها دیدیم بازیهای دی وان روی استیم چندصدهزار پلیر داشتن.
بازی واقعا حروم شد بس که مثل بچه سرراهی باهاش برخورد شد.

با این شرایط من شک دارم که نسخه بعدی ازش در کار باشه.
یا حتی مایکروسافت بخواد به آبسیدین بودجه بالایی بده برای ساخت بازی بعدیش.

بس که اینها اولدسکولن و میونه ای با این شکل از طراحی بازی ندارن.
حالا به این بحث بودجه بازیهاشون رو هم اضافه کن که ترجیح میدن زمان و هزینه رو خرج یه همچین موردی نکنن.

انصافا نیوگیم پلاس یه ویژگی لازم نیست ، با اینکه تو بازی باشه اصلا مشکلی ندارم و خیلی هم جذابه ولی واقعا لازم نیست.
مثلا ماها چندهزار ساعت تونستیم با Skyrim یا Falloutها سرگرم بشیم؟
خب اونها هم +NG نداشتن.

به نظرم اگه میخوای دوباره بازی کنی اصلا به این فکر نکن که چرا نیوگیم پلاس نداره ، بازی کن و یه بیلد جدید ببند ، انتخابهای جدیدی رو انجام بده و یه مسیر جدید رو برو.
آپگرید شدن هم که سه سوت میتونی انجامش بدی.
=========
اما از این مهمتر من واقعا نگران بازی و استودیو هستم.
چرا پلیرها این بازی رو ساپورت نمیکنن؟
چرا مایکروسافت براش تبلیغ حتی در حد Redfall هم انجام نمیده؟
چرا باید بازی تو همچین ترافیک سنگینی اونهم بین BF6 / Arc raiders و بزودی COD و... منتشر بشه که نتونه از تمام پتانسیل خودش استفاده کنه؟

عجیبه که یه همچین RPG خفنی اینطوری باهاش برخورد میشه ، ملت حتی در حد ویلتارد هم تحویلش نگرفتن!

نگین دلیلش گیم پسه که بارها دیدیم بازیهای دی وان روی استیم چندصدهزار پلیر داشتن.
بازی واقعا حروم شد بس که مثل بچه سرراهی باهاش برخورد شد.

با این شرایط من شک دارم که نسخه بعدی ازش در کار باشه.
یا حتی مایکروسافت بخواد به آبسیدین بودجه بالایی بده برای ساخت بازی بعدیش.
یک دهم تبلیغ استارفیلد رو میکرد واسه بازی، بارشو بسته بود آبسیدین. خیلی نامردن. فقط خرج تاد دروغگو میکنن.

یک دهم تبلیغ استارفیلد رو میکرد واسه بازی، بارشو بسته بود آبسیدین. خیلی نامردن. فقط خرج تاد دروغگو میکنن.
آبسیدین همیشه مظلوم بود چه قبل از مایکرو و چه بعد از اون.
این مورد عوض نمیشه.
شاید رییس استودیو (اِرک‌هارت) باید عوض بشه که برای استودیو بتونه بجنگه یا کمی در سیاستهای استودیو تغییر ایجاد کنن.

نکته دردناکش اینه از الان برای الدر بعدی که معلوم نیست کی اصلا بیاد داره تبلیغ میشه که اونجام قطعا استاد بزرگ یه گندی میزنه با این غروری که برش داشته.
بعد این بدبختا که این همه بازی خوب ساختن مخصوصا همین OW2 که قطعا بهترین بازیشونه باید اینطوری نادیده گرفته بشه‌. قشنگ انگار لج دارن با ابسیدین که نمیخوان رو دست بتزدا بلند بشه برای همین همیشه کوچیکش میکنن و نادیده میگیرنش! اونم الان که بازی RPG فضاییشون از اون استارفیلد کیلومترها بهتره!

نکته دردناکش اینه از الان برای الدر بعدی که معلوم نیست کی اصلا بیاد داره تبلیغ میشه که اونجام قطعا استاد بزرگ یه گندی میزنه با این غروری که برش داشته.
بعد این بدبختا که این همه بازی خوب ساختن مخصوصا همین OW2 که قطعا بهترین بازیشونه باید اینطوری نادیده گرفته بشه‌. قشنگ انگار لج دارن با ابسیدین که نمیخوان رو دست بتزدا بلند بشه برای همین همیشه کوچیکش میکنن و نادیده میگیرنش! اونم الان که بازی RPG فضاییشون از اون استارفیلد کیلومترها بهتره!
شاید بهتر باشه که بگیم آبسیدین به یکی مثل تاد هاوارد نیاز داره.
اونموقع این بازیها اینقدر مظلوم نمیموندن ، درسته ما با ورژن آبسیدین تادهاوارد هم به مشکل میخوردیم ولی حداقل بازیهاشون رو ملت بازی میکردن.

شاید بهتر باشه که بگیم آبسیدین به یکی مثل تاد هاوارد نیاز داره.
اونموقع این بازیها اینقدر مظلوم نمیموندن ، درسته ما با ورژن آبسیدین تادهاوارد هم به مشکل میخوردیم ولی حداقل بازیهاشون رو ملت بازی میکردن.
دقیقا هر چقدر هم مهندس و سازنده خوبی باشی در هر زمینه ای
تا یه نیروی فروش دروغگو و پر سرو صدا کنارت نباشه بی فایده است ...

بیخیال.
استارفیلد نسخه های ۱۰۰ دلاری قبل از عرضه اش از فروش کلی خیلی از بازیها بیشتر بود.

فکر نکنم اون حجم از درآمد و پلیر حاصل تبلیغات باشه.
من خودم یکی از افرادیم که ۱۰۰ دلاریشو خریده بودم که البته پشیمون نیستم بلاخره IP جدید بتزداس. خریدمم نه بخاطر تبلیغات بلکه بخاطر بتزدا و ژانر RPG و تم فضاییش بود. منتهی DLCشو بازی کردی؟ حقیقتا ناامید کننده بود محتواش حالا مشکلات خود بازی به کنار.
استارفیلد بازی بدی نیست من هنوزم روی کنسولم دارمش. ولی ناامید کننده بود. حالا مقایسش کن با OW2 که درسته جمع و جورتره ولی نقش افرینی جذابی داره. دنیا و داستان به مراتب بهتری داره. نصف تبلیغات استارفیلدو اگه میداشت خیلی بیشتر تحویل گرفته میشد.
رسما بهترین و بزرگترین بازی ابسیدینه اونم استودیویی که همین چند وقت یه نقش افرینی دیگه ولی با حال و هوای متفاوت Avowed رو داده بود ولی انگار نه انگار یه RPG فضایی درجه یک عرضه کردن. رسما گم شده بین بازیای دیگه.

بیخیال.
استارفیلد نسخه های ۱۰۰ دلاری قبل از عرضه اش از فروش کلی خیلی از بازیها بیشتر بود.

فکر نکنم اون حجم از درآمد و پلیر حاصل تبلیغات باشه.
درست میگی حتما برند بتسدا و هایپی که طرفدارهاش ایجاد میکردن تاثیرگذار بوده.
ولی کی میتونه منکر تبلیغات و نمایشهای خفن بتسدا/مایکرو برای استارفیلد باشه؟
اونهم وقتی که بازی منتشر شد متوجه شدیم اونچیزی که تبلیغاتش شده نیست و خیلی از مکانیکهاش کار نمیکنه ، دروغ بوده یا زایده ذهن خلاق طرفدارها که ما باشیم بوده.

مقایسش میشه این که این نمایشهایی که برای Outer Worlds 2 قبل انتشارش داشتیم حتی 40-30 درصد بازی رو هم نمایندگی نمیکنه.

مخصوصا که بازیهای آبسیدین که بردن بتسدا یا راکستار ، CDP و... هم پشتش نیست نیاز به تبلیغات بیشتری دارن.
اصلا همون راکستار مگه نمایشهای مغز ذوب کن برای GTA هاش نمیزاره؟
که اصلا نیاز به تبلیغات و نمایش نداره.

ولی آبسیدین خیلی ساله که چوب مارکتینگ و تبلیغات ضعیف بازیهاش رو میخوره.
چه وقتی مستقل بود و چه الان که مایکرو اومده پشتش.

حتی به نظرم Avowed تبلیغات بهتری نسبت به OW2 داشت.
واقعا من انتظار داشتم که مایکرو تو بحث تبلیغات برای بازی سنگ تموم بزاره و به عنوان یه کلون فالوت معرفیش کنه.
نمیدونم شاید به بازی مطمئن نبودن یا نخواستن با تبلیغات زیاد و ایجاد هایپ بالا سطح انتظارها رو ببرن بالا که نتیجه عکس بده.
ولی واقعا اشتباه کردن ، بازی لیاقتش رو داشت.

من خودم یکی از افرادیم که ۱۰۰ دلاریشو خریده بودم که البته پشیمون نیستم بلاخره IP جدید بتزداس. خریدمم نه بخاطر تبلیغات بلکه بخاطر بتزدا و ژانر RPG و تم فضاییش بود. منتهی DLCشو بازی کردی؟ حقیقتا ناامید کننده بود محتواش حالا مشکلات خود بازی به کنار.
استارفیلد بازی بدی نیست من هنوزم روی کنسولم دارمش. ولی ناامید کننده بود. حالا مقایسش کن با OW2 که درسته جمع و جورتره ولی نقش افرینی جذابی داره. دنیا و داستان به مراتب بهتری داره. نصف تبلیغات استارفیلدو اگه میداشت خیلی بیشتر تحویل گرفته میشد.
رسما بهترین و بزرگترین بازی ابسیدینه اونم استودیویی که همین چند وقت یه نقش افرینی دیگه ولی با حال و هوای متفاوت Avowed رو داده بود ولی انگار نه انگار یه RPG فضایی درجه یک عرضه کردن. رسما گم شده بین بازیای دیگه.
منم سر همین میگم مقایسه اشتباهه.

اینکه آبسیدین از آرپی جی سازهای موفق و خوبه یه فکته ولی نمیشه گفت اگه ازشون بخوان یه بازی به وسعت اسکایریم و کارای بتزدا بسازن میتونن بازی بهتر از استارفیلد بسازن.
یا اگه از بتزدا بخوان یه بازی جمع و جور بسازه نتونه از آبسیدین بهترش رو بسازه.

@m.d.makan
ببخشید ندیدم کامنتت رو.

تبلیغات استارفیلد هم کار تاد هاوارد شیاد و تیمش بود وگرنه ماکروسافت اگه بلد بود واسه همین بازی ام تبلیغ میکرد.

مثل اینکه خود آبسیدین هم دوست نداره با هایپ و تبلیغ، فشار روشون زیاد شه وگرنه بعد این چنتا بازی خوب و جمع و جور بهترین موقع است که میخ خودش رو با یه بازی بزرگ بکوبه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or