آخرین ویرایش:
بس که اینها اولدسکولن و میونه ای با این شکل از طراحی بازی ندارن.مشکل آبسیدین با نیو گیم پلاس چیه؟
Avowed هم مثل همین بعد تموم شدن مجبور شدم دوباره از صفر شرول کنم.
یک دهم تبلیغ استارفیلد رو میکرد واسه بازی، بارشو بسته بود آبسیدین. خیلی نامردن. فقط خرج تاد دروغگو میکنن.بس که اینها اولدسکولن و میونه ای با این شکل از طراحی بازی ندارن.
حالا به این بحث بودجه بازیهاشون رو هم اضافه کن که ترجیح میدن زمان و هزینه رو خرج یه همچین موردی نکنن.
انصافا نیوگیم پلاس یه ویژگی لازم نیست ، با اینکه تو بازی باشه اصلا مشکلی ندارم و خیلی هم جذابه ولی واقعا لازم نیست.
مثلا ماها چندهزار ساعت تونستیم با Skyrim یا Falloutها سرگرم بشیم؟
خب اونها هم +NG نداشتن.
به نظرم اگه میخوای دوباره بازی کنی اصلا به این فکر نکن که چرا نیوگیم پلاس نداره ، بازی کن و یه بیلد جدید ببند ، انتخابهای جدیدی رو انجام بده و یه مسیر جدید رو برو.
آپگرید شدن هم که سه سوت میتونی انجامش بدی.
=========
اما از این مهمتر من واقعا نگران بازی و استودیو هستم.
چرا پلیرها این بازی رو ساپورت نمیکنن؟
چرا مایکروسافت براش تبلیغ حتی در حد Redfall هم انجام نمیده؟
چرا باید بازی تو همچین ترافیک سنگینی اونهم بین BF6 / Arc raiders و بزودی COD و... منتشر بشه که نتونه از تمام پتانسیل خودش استفاده کنه؟
عجیبه که یه همچین RPG خفنی اینطوری باهاش برخورد میشه ، ملت حتی در حد ویلتارد هم تحویلش نگرفتن!
نگین دلیلش گیم پسه که بارها دیدیم بازیهای دی وان روی استیم چندصدهزار پلیر داشتن.
بازی واقعا حروم شد بس که مثل بچه سرراهی باهاش برخورد شد.
با این شرایط من شک دارم که نسخه بعدی ازش در کار باشه.
یا حتی مایکروسافت بخواد به آبسیدین بودجه بالایی بده برای ساخت بازی بعدیش.
آبسیدین همیشه مظلوم بود چه قبل از مایکرو و چه بعد از اون.یک دهم تبلیغ استارفیلد رو میکرد واسه بازی، بارشو بسته بود آبسیدین. خیلی نامردن. فقط خرج تاد دروغگو میکنن.
نکته دردناکش اینه از الان برای الدر بعدی که معلوم نیست کی اصلا بیاد داره تبلیغ میشه که اونجام قطعا استاد بزرگ یه گندی میزنه با این غروری که برش داشته.یک دهم تبلیغ استارفیلد رو میکرد واسه بازی، بارشو بسته بود آبسیدین. خیلی نامردن. فقط خرج تاد دروغگو میکنن.
شاید بهتر باشه که بگیم آبسیدین به یکی مثل تاد هاوارد نیاز داره.نکته دردناکش اینه از الان برای الدر بعدی که معلوم نیست کی اصلا بیاد داره تبلیغ میشه که اونجام قطعا استاد بزرگ یه گندی میزنه با این غروری که برش داشته.
بعد این بدبختا که این همه بازی خوب ساختن مخصوصا همین OW2 که قطعا بهترین بازیشونه باید اینطوری نادیده گرفته بشه. قشنگ انگار لج دارن با ابسیدین که نمیخوان رو دست بتزدا بلند بشه برای همین همیشه کوچیکش میکنن و نادیده میگیرنش! اونم الان که بازی RPG فضاییشون از اون استارفیلد کیلومترها بهتره!
دقیقا هر چقدر هم مهندس و سازنده خوبی باشی در هر زمینه ایشاید بهتر باشه که بگیم آبسیدین به یکی مثل تاد هاوارد نیاز داره.
اونموقع این بازیها اینقدر مظلوم نمیموندن ، درسته ما با ورژن آبسیدین تادهاوارد هم به مشکل میخوردیم ولی حداقل بازیهاشون رو ملت بازی میکردن.
بیخیال.بازی RPG فضاییشون از اون استارفیلد کیلومترها بهتره!
من خودم یکی از افرادیم که ۱۰۰ دلاریشو خریده بودم که البته پشیمون نیستم بلاخره IP جدید بتزداس. خریدمم نه بخاطر تبلیغات بلکه بخاطر بتزدا و ژانر RPG و تم فضاییش بود. منتهی DLCشو بازی کردی؟ حقیقتا ناامید کننده بود محتواش حالا مشکلات خود بازی به کنار.بیخیال.
استارفیلد نسخه های ۱۰۰ دلاری قبل از عرضه اش از فروش کلی خیلی از بازیها بیشتر بود.
فکر نکنم اون حجم از درآمد و پلیر حاصل تبلیغات باشه.
درست میگی حتما برند بتسدا و هایپی که طرفدارهاش ایجاد میکردن تاثیرگذار بوده.بیخیال.
استارفیلد نسخه های ۱۰۰ دلاری قبل از عرضه اش از فروش کلی خیلی از بازیها بیشتر بود.
فکر نکنم اون حجم از درآمد و پلیر حاصل تبلیغات باشه.
منم سر همین میگم مقایسه اشتباهه.من خودم یکی از افرادیم که ۱۰۰ دلاریشو خریده بودم که البته پشیمون نیستم بلاخره IP جدید بتزداس. خریدمم نه بخاطر تبلیغات بلکه بخاطر بتزدا و ژانر RPG و تم فضاییش بود. منتهی DLCشو بازی کردی؟ حقیقتا ناامید کننده بود محتواش حالا مشکلات خود بازی به کنار.
استارفیلد بازی بدی نیست من هنوزم روی کنسولم دارمش. ولی ناامید کننده بود. حالا مقایسش کن با OW2 که درسته جمع و جورتره ولی نقش افرینی جذابی داره. دنیا و داستان به مراتب بهتری داره. نصف تبلیغات استارفیلدو اگه میداشت خیلی بیشتر تحویل گرفته میشد.
رسما بهترین و بزرگترین بازی ابسیدینه اونم استودیویی که همین چند وقت یه نقش افرینی دیگه ولی با حال و هوای متفاوت Avowed رو داده بود ولی انگار نه انگار یه RPG فضایی درجه یک عرضه کردن. رسما گم شده بین بازیای دیگه.