آخرین ویرایش:
وگرنه استارفیلد بازی بدی نبود
چون بتزدا گیم استودیوز یک ژانر توصیف کرده، و بقیه روی اون ژانر بازی ساختند، هرچقدرم در مواردی بهتر باشند،چرا مثلا استارفیلد رو ابنقدر اهمیت میدادین ولی این که بنظرم از اونم بهتره رو اهمیت نمیدین D: چقد گناه داره این گیم D:
rpg به مراتب سطحیتر به اصطلاح aaa زیاد داریماتفاقا استارفیلد نه تنها بد بود بلکه فاجعه بود. دیگه تعارف نداریم کهاستارفیلد هم مثل فالوت ۷۶ یه دروغ دیگه بود از تاد هاوارد. با کلی بودجه و زمان و ولخرجی آخرش سطحیترین و قدیمیترین rpg ممکن رو تحویل دادن.
استارفیلد شاید یه بازی در حد اسکایریم و نسخه های اوج فالوت نبود ولی یکی از سرگرم کننده ترین بازیهای این چند سال اخیر بود.اتفاقا استارفیلد نه تنها بد بود بلکه فاجعه بود. دیگه تعارف نداریم کهاستارفیلد هم مثل فالوت ۷۶ یه دروغ دیگه بود از تاد هاوارد. با کلی بودجه و زمان و ولخرجی آخرش سطحیترین و قدیمیترین rpg ممکن رو تحویل دادن. البته طبق معمول روی ماد کنندهها حساب کرده بودن تا بازیشونو واسشون فیکس کنن
همون فالوت ۳ نیو وگاس رو هم از صدقه سری همین ابسیدین دارن که به گواه اکثریت نه تنها بهترین فالوت بود بلکه یکی از بهترین rpgهای تاریخ بود. بعدش تاد هاوارد و تیمش هر کار تونستن کردن تا فالوت رو بکشونن پایین.
من نمیدونم چطور میشه به rpg که بسیاری از ماموریت جانبیش رو به چند روش تموم کرد گفت سطحی![]()
دقیقا .چون بتزدا گیم استودیوز یک ژانر توصیف کرده، و بقیه روی اون ژانر بازی ساختند، هرچقدرم در مواردی بهتر باشند،
جایگاه بتزدا از اسمون براش نیفتاده، هر استودیویی که بازده ایشون رو در گذشته داشته، امروز جایگاه معتبری داره،
منم نیو وگاس رو خیلی دوست داشتم از همون سال تا حالام باهاش عشق کردم رو چندین پلتفرم، ولی ایشون رو اف 3 ساخته شده، اصل کاری اف 3 هست، فال اوت 4 هم که به خودی خود یک شاهکار و سوپربازی هست،
بتزدا استودیویی هست که ابلوین و اف 3 و اسکایریم ساخته، شوخی نیست، معلومه امروز هنوزم اعتبار داره، برای همینا...
اما درسته که در ادامه بتزدا خراب کرد مخصوصا با اف 76 و استارفیلد (مهم ترین مشکل استارفیلد طراحی اصلی بازی هست که یکپارچگی خوبی نداره و از این نظر اصلا شبیه اف 4 و اسکایریم نیست) جهان باز های قبلی بتزدا شبیه یک مجمع الجزایر archiplago بودن وسط یک اقیانوس (اون اقیانوس سندباکس بین لوکیشن های بازی بود) که همین در کنار ویژگی های دیگر بازی باعث موفقیت شد، اصلا ابلوین معروفه به ازادی عمل دادن به پلیر به نسبت استاندارد های زمان،
در استارفیلد اما اون اقیانوس (سند باکس بین مراحل و لوکیشن ها) تبدیل شده به فضای بین ستاره ها و کلا فضا و نتیجتا مدام در سفینه و منو هستیم، این ایمرشن بازی رو به شدت خراب کرده، اما برای ار پی جی باز های کلاسیک که به بازی های رترو این سبک و زمخت بودنشون عادت دارند، استارفیلدم مشکلی نداره...
تو دورانی که یکی مثل فرام سافور و سی دی پروجکت میان یک یا چند سند باکس وسیع هندکرفت شده با جزئیات خوب به پلیر میدن بین مراحل اصلی بازی و موفقیت رو درو میکنند، بتزدا به شکل عجیبی این ویژگی رو خودش در استارفیلد از بین برد. بتزدایی که توصیف ژانر کرده...
امید این هست که الدر اسکرولز 6 به شکل طبیعی به حالت archiplago برگرده و سندباکس بین مراحل دوباره پدید بیاد، این + بهبود های طبیعی بازی که حتی در استارفیلد هم هست و دیگه ذکر نکنم کسی که بازی کرده میدونه، باعث میشه به تس 6 امیدوار باشیم...
حالا از اینکه اسکیل ، بودجه و ساختار بازیهای بتسدا/آبسیدین متفاوته و نهایتا فقط در حد اسم RPG با هم مشابهن و... بگذریم.به نظرم آبسیدین و بتزدا اگه همکاری کنن میترکونن.
بر خلاف آبسیدین بتزدا هرچی میسازه از نظر مارکتیمگ و فروش فوقالعاده عمل میکنن حتی استارفیلد که همه ازش شاکی بودن تو بحث فروش و پلیر عالی عمل کردن.
استارفیلد تو ۴ سال ۸۶۵ میلیون دلار درآمد زایی داشته در صورتی که همه بازیای آبسیدین رو هم فکر نکنم نزدیک به این رقم بشه.
البته OW 2 به نسبت بقیه بازیهای آبسیدین داره بهتر میفروشه و تغریبا تو اکثر چارتها حضور داره.
با همه حرفات موافقم ولی اینو بزار مخالفت کنمگانپلی ضعیفتر نسبت به استارفیلد داره که البته انتظاری هم نداشتم .
واقعا بعضی از مینی باساش خواب آور بودن!مازر96 هرچند به خوبی به تم بازی میاد ولی من طراحی سلاحهای استارفیلد رو بیشتر دوست داشتمبا همه حرفات موافقم ولی اینو بزار مخالفت کنم
واقعا بنظرم گانپلی جذاب تری داره نسبت به استارفیلد، هم اسلحه ها جذاب تر بودن برام هم انیمیشناش هم انمی ها اندازه استارفیلد حس اسپانجی بودن ندارن و بهتر ضربه رو دریافت میکنن.
البته اسپانجی بودن انمی طبیعیه تو اینجور گیما و اینجا هم شاهدش هستیم ولی تو استارفیلد رسما بعضی جاها انگار داشتی فقط دکمه رو نگه میداشتی 6 تا خشاب رو یه انمی خالی کنی که بعد که خونش 0 شد یهو انیمیشن مردنش پلی شهواقعا بعضی از مینی باساش خواب آور بودن!

اینقدر اون کانلها و یوزرهای توییتر رو دنبال نکن.عجیبه تو توییتر دارن بازی رو پرچم میکنن که خوب نیست و ووکه و پلیر نداره و فلان ولی اینجا برعکس همش تعریفه. من از نسخه اول خوشم نیومد. جلو رفتم ولی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. سر فالوت ۴ هم همین شد. انقد اینجا تعریف ازش شنیدم کنجکاو شدم ببینم این یکی چطوریه ولی میگم شاید این یکی هم مث قبلیا شد![]()
من از نسخه اول خوشم نیومد و سر جمع نیم ساعت هم بازی نکردم ولی روزی ۴-۵ ساعت دارم این و بازی میکنم.عجیبه تو توییتر دارن بازی رو پرچم میکنن که خوب نیست و ووکه و پلیر نداره و فلان ولی اینجا برعکس همش تعریفه. من از نسخه اول خوشم نیومد. جلو رفتم ولی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. سر فالوت ۴ هم همین شد. انقد اینجا تعریف ازش شنیدم کنجکاو شدم ببینم این یکی چطوریه ولی میگم شاید این یکی هم مث قبلیا شد![]()