Multi Platform The Outer Worlds 2

سازنده
Obsidian Entertainment
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Untitled2.jpg
بازی در کنفرانس E3 2021 مایکروسافت معرفی شد و در سال 2025 منتشر خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: Obsidian Entertainment
ناشر: XBOX Game Studios
تاریخ عرضه: 2025
پلتفرم(ها): PC, Xbox Series X|S, PS5
با انتشار اطلاعات بیشتر به روز رسانی میشود.

آخرین ویرایش:
این دیگه تقریبا داره همه جایی شده.
مابقی هم که فیزیکی و کامل منتشر میکنن یه آپدیت روز اول داره که بدون اون بازی کاملا ناقصه ، مشکلات پرفورمنس داره و... که عملا تفاوتی نمیکنه.
این سالها و زورهای آخر بازی فیزیکیه.

خلاصه وقتی که گیمرهایی که چه فیزیکی و چه دیجیتالی میخرن باید روز اول بین چند گیگ یا چند ده گیگ آپدیت کنن و بدون اون آپدیت نمیشه بازی کرد... دیگه اونقدری تفاوت نمیکنه.
این شاید برا PC گیمرها عادی باشه چون از نسل ۷ اکثر بازیهای مولتی پلتفرم بد پورت میشدن روی PC و بخاطر سیستم استیم و اینا عادت شده که گیم بی نقص بدون آپدیت روز اول دست کسی نرسه.
توی دنیای کنسول سونی و راکستار بازیهای سینگل پلیرشون روی دیسک بدون آپدیت روز اول قابل اجراس.
کلا این گیم ناقص دادن دست مردم و بعد با آپدیت درستش میکنیم خیلی حرکت چیپیه. درواقع مثل این میمونه که بهت خونه میفروشن میگن روز اول میایم لوله کشی اش رو‌ درست میکنیم. یک ماه بعد میاییم برات کولر میزنیم سه ماه بعد میایم برا گچ بری. خب همون روز اول بازی رو روی دیسک کامل بده که برا اجرا محتاج آپدیت نباشه.

وقتی داری دیسک فیزیکی میفروشی وظیفته کل دیتارو بذاری داخلش هیچ اما و اگری نداره! چرا باقی ناشرا و کمپانیا از این مسخره بازیا ندارن؟ فقط همین یدونه سر هرچیزی باید داستان درست کنه!
آپدیت روز اول چه ربطی به دانلود کل دیتای ۷۰ ۸۰ گیگی داره؟! این همه بازی اپدیت دارن ولی دیتا روی دیسکه چون خریدار پول نسخه فیزیکی داده و وظیفه ناشره که دیتارو داخل دیسک عرضه کنه! آدم یه چیزایی میشنوه شاخ درمیاره.
امیدوارم یبار سر این قضیه از سمت منتقدا برخورد بشه که تکلیفش مشخص بشه. سیاستای اول نسل ۸و داره یجور دیگه پیاده میکنه. این همه بازی خوب داری خب عین آدم منتشرشون کن دیگه! هربار یه حاشیه باید ایجاد بشه برای اینه.

این شاید برا PC گیمرها عادی باشه چون از نسل ۷ اکثر بازیهای مولتی پلتفرم بد پورت میشدن روی PC و بخاطر سیستم استیم و اینا عادت شده که گیم بی نقص بدون آپدیت روز اول دست کسی نرسه.
توی دنیای کنسول سونی و راکستار بازیهای سینگل پلیرشون روی دیسک بدون آپدیت روز اول قابل اجراس.
کلا این گیم ناقص دادن دست مردم و بعد با آپدیت درستش میکنیم خیلی حرکت چیپیه. درواقع مثل این میمونه که بهت خونه میفروشن میگن روز اول میایم لوله کشی اش رو‌ درست میکنیم. یک ماه بعد میاییم برات کولر میزنیم سه ماه بعد میایم برا گچ بری. خب همون روز اول بازی رو روی دیسک کامل بده که برا اجرا محتاج آپدیت نباشه.
خب من اشاره کردم که داره کم کم همه جایی میشه.
همین سونی که اشاره کردی اخیرا گوستی که ساکرپانچ منتشر کرد تو خبرها نداشتیم که بدون آپدیت روز اول بازی ویژگی های گرافیکی کامل رو نداره یا حتی گیم پلی و دنیای بازی نقص داره ، کرش میکنه و...؟

این مورد بازی ناقص تو روز انتشار همه جا دیده میشه.
حالا راکستار که قرنی یه بازی منتشر میکنه و خب باید دید.

نمیخوام از این حرکت مسخره دیسک خالی فروختن دفاع کنم، اتفاقا جای دیگه هم گفتم که واقعا حرکت زشتیه و توهین به شعور مخاطبه.

ولی خب مسیر اینوریه و همه دارن میرن سمتش که پرتقال دان زانه رو بخورن.
Pc و کنسول نداره.

• Like
Reactions: Amir09
چه امتیازهای خوبی گرفته، فکر میکردم خیلی کمتر بشه. نمایش‌هاش اصلا برام جذابیتی نداشت، اصلا همین که تو شوکیس دیدم نمایش اختصاصی براش گذاشتن ناراحت شدم :D خوشحالم که بازی خوبی دراومده.

• Like
Reactions: Love Console
عجب دوره ای شده.
ماراتن گیم خوب داریم.
این وسط خود ماراتن هم بتاش اومده.

یعنی روزانه بازی خوب داره میاد و تمومی نداره.

دیگه این اسمش بکلاگ نیست.
لیست تبدیل به کرم چاله شده ، از ترس نمیشه واردش شد.
عجب بدبختی داریم؟

آخرین ویرایش:
من نسخه اول رو زود رها کردم‌. این نسخه اپن ورلده؟ چقدر آزادی عمل داریم؟
محیط باز کامل نه. بخش بخش به ایستگاه و سیارات مختلف تقسیم میشه. آزادی عمل هم نسبتا گستردس. به عنوان یه نقش آفرینی دستتو باز میذاره که با npcها چجوری برخورد کنی، رابطت با یارهات چجوری باشه یا مراحلو چجوری بری. نسخه جدید که یکی از تبلیغاش اصلا اینه که یارهات میتونن دشمن سرسختت هم بشن.

ساعت چند بازی باز میشه؟
مثل اینکه از الان بازی در دسترسه. هنوز دانلودش تموم نشده برای من!
در بدشانس بودن آبسیدین بدبخت همین بس که موقع لانچ The Outer Worlds 2 سرورای Xbox به فنا رفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or