Multi Platform The Outer Worlds 2

سازنده
Obsidian Entertainment
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Untitled2.jpg
بازی در کنفرانس E3 2021 مایکروسافت معرفی شد و در سال 2025 منتشر خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: Obsidian Entertainment
ناشر: XBOX Game Studios
تاریخ عرضه: 2025
پلتفرم(ها): PC, Xbox Series X|S, PS5
با انتشار اطلاعات بیشتر به روز رسانی میشود.

آخرین ویرایش:
گویا دیسک بازی روی PS5 فقط شامل حدود ۲ گیگ دیتا میشه و باقیش که ۷۰ و خورده ای گیگه باید دانلود بشه! نمیدونم چه مسخره بازی هست که بازیای مایکروسافت جدیدا دارن و دیسکشون شامل دیتا نمیشه! یا کلا دیسک نذار یا وقتی میذاری عین آدم کل دیتارو بذار داخلش!

گویا دیسک بازی روی PS5 فقط شامل حدود ۲ گیگ دیتا میشه و باقیش که ۷۰ و خورده ای گیگه باید دانلود بشه! نمیدونم چه مسخره بازی هست که بازیای مایکروسافت جدیدا دارن و دیسکشون شامل دیتا نمیشه! یا کلا دیسک نذار یا وقتی میذاری عین آدم کل دیتارو بذار داخلش!
۱- کنترل روی محتوایی که در دست مخاطب قرار میگیره.
۲- تشویق به خرید بازی بصورت دیجیتالی که برای مایکروسافت سود بیشتری داره
۳- احترام قائل نبودن برا کلکسیونرها

یکی از کثیف ترین کارایی که مایکروسافت تو این نسل کرده همین کاره. آخرشم این Internet required ی که میخواست با Xbox One بذاره گذاشت :دی

آخرین ویرایش:
مصاحبه با Game Director و Creative Director بازی در مورد Factionها، ایستگاه‌های رادیویی داخل بازی و واکنشی که به رفتارهای بازیکن نشون میدن و یه سری موارد دیگه.

The Outer Worlds 2: Fanatical Factions and Reactive Radios | Official Xbox Podcast​

من دیگه سر کثیف بازیایی که مایکروسافت برای انتشار بازیاش انجام میده چیزی نمیگم ، خسته کننده است و کاملا واضحه

اما امیدوارم بازی موفق بشه
خیلی پتانسیل خوبی داره
آبسیدین و این گیم هر دو در این صنعت چیز متفاوتی هستن و این صنعت بهشون نیاز داره.

• Like
Reactions: jdepp and jetalpha
۱- کنترل روی محتوایی که در دست مخاطب قرار میگیره.
۲- تشویق به خرید بازی بصورت دیجیتالی که برای مایکروسافت سود بیشتری داره
۳- احترام قائل نبودن برا کلکسیونرها

یکی از کثیف ترین کارایی که مایکروسافت تو این نسل کرده همین کاره. آخرشم این Internet required ی که میخواست با Xbox One بذاره گذاشت :دی
شک ندارم نسل بعد فلسفه دیسک رو بازتعریف میکنن و میگن شما صرفا هزینه لایسنس اجرای بازی رو یک اکانت رو خریدید نه مالکیت کامل بازی رو. دقیقا مثل خرید دیجیتالی.

• Like
Reactions: Amir09 and Arios 22
مصاحبه با Game Director و Creative Director بازی در مورد Factionها، ایستگاه‌های رادیویی داخل بازی و واکنشی که به رفتارهای بازیکن نشون میدن و یه سری موارد دیگه.

The Outer Worlds 2: Fanatical Factions and Reactive Radios | Official Xbox Podcast​

بکلاگ ، تو رو کی اختراع کرد؟:Wallbash::((=((

View attachment Suno - AI Music_3.mp4

من دیگه سر کثیف بازیایی که مایکروسافت برای انتشار بازیاش انجام میده چیزی نمیگم ، خسته کننده است و کاملا واضحه

اما امیدوارم بازی موفق بشه
خیلی پتانسیل خوبی داره
آبسیدین و این گیم هر دو در این صنعت چیز متفاوتی هستن و این صنعت بهشون نیاز داره.
این دیگه تقریبا داره همه جایی شده.
مابقی هم که فیزیکی و کامل منتشر میکنن یه آپدیت روز اول داره که بدون اون بازی کاملا ناقصه ، مشکلات پرفورمنس داره و... که عملا تفاوتی نمیکنه.
این سالها و زورهای آخر بازی فیزیکیه.

خلاصه وقتی که گیمرهایی که چه فیزیکی و چه دیجیتالی میخرن باید روز اول بین چند گیگ یا چند ده گیگ آپدیت کنن و بدون اون آپدیت نمیشه بازی کرد... دیگه اونقدری تفاوت نمیکنه.

این دیگه تقریبا داره همه جایی شده.
مابقی هم که فیزیکی و کامل منتشر میکنن یه آپدیت روز اول داره که بدون اون بازی کاملا ناقصه ، مشکلات پرفورمنس داره و... که عملا تفاوتی نمیکنه.
این سالها و زورهای آخر بازی فیزیکیه.

خلاصه وقتی که گیمرهایی که چه فیزیکی و چه دیجیتالی میخرن باید روز اول بین چند گیگ یا چند ده گیگ آپدیت کنن و بدون اون آپدیت نمیشه بازی کرد... دیگه اونقدری تفاوت نمیکنه.
الان من چیزی درباره نسخه فیزیکی گفتم؟
چند نفر دیگه هم از نحوه انتشار بازی های مایکرو ایراد گرفتن
نمیدونم چرا فکر کردی این حرفارو باید به من بزنی :eek:

پ.ن: اینکه Creative director بازی گفته New Vegas و Deus Ex های جدید روی این بازی تاثیر گذاشته نشونه خیلی خوبیه و منو بیشتر امیدوار میکنه :Thumbup:

• Like
Reactions: jdepp
الان من چیزی درباره نسخه فیزیکی گفتم؟
چند نفر دیگه هم از نحوه انتشار بازی های مایکرو ایراد گرفتن
نمیدونم چرا فکر کردی این حرفارو باید به من بزنی :eek:
فکر کردم داری در مورد انتشار فیزیکی بازیهای مایکرو که دیسک خالی میده دست پلیر صحبت میکنی.
آخه گفتی کثیف کاری که خب ذهنم رفت سمت این مورد.

فکر کردم داری در مورد انتشار فیزیکی بازیهای مایکرو که دیسک خالی میده دست پلیر صحبت میکنی.
آخه گفتی کثیف کاری که خب ذهنم رفت سمت این مورد.
اون یه مورد بود
اون قیمت ۸۰ دلاری هم که اول در نظر گرفتن هم بود
کلا این مدل سیاست های اینارو نمیپسندم

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or