PlayStation The Order 1886

برای مشاهده تصویر اصلی (768x320) روی این نوار کلیک کنید.
Global-Exclusive-1_13923773342.jpg

درود

باوجود cut scenes های , حوادث سریع زمان و همچنین تیراندازی و کاور عالی عنوان انحصاری Ready At Dawn چیزی بییشتر از یک بازی زیبارا نشان دهد .تولید یک لانچ یا IPبزرگ کار ساده ای نیست . در این میان The Order: 1886 به عنوان یکی از بازی های اصلی PS4 کار دشواری را در پیش دارد ! زیرا خوب بودن به تنهای کافی نیست

بازی باید طوری ساخته شود که باعث فروش بیشتر کنسول شودو مردم را برای خرید PS4قانع کند اگر این گونه نشود در چشم تولید کنند و ناشر بازی شکست خورده هست

از این رو Ready At Dawn با سوم شخص کردن ان کار راکمی راحتر کرده هست ! همانطور که می دانید متقاعد کردن عموم برای خرید بازی که سبک ان را درک کرده اند و قبلا تجربه خوبی از ان داشته اند کار راحتی هست .در حال حاضر رقابت برای خرید بازی هست .در این میانThe Order: 1886 در حال حاضر برتر از سایر عناوین عمل کرده و ارزش سرمایه گذاری را دارد

انقلاب صنعتی .قرن نوزدهم و همچنین شهر لندن همه و همه طور خاصی طراحی شده اند سازنده در تلاش هست تا قدرت باز ی خود را به وسیله تیراندازی عالی مخصوصا در میان جمعیت زیاد و مکان های بسیار زیبا به نمایش در اورد

دودی که از دودکش ها خارج می شود کشتی های پرنده که در اسمان پر شده اند , اسلحه های عالی که در دست شخصیت باز ی هست و همچنین لباس های اشرافی که برتن دارند همگی سبب شده اند تا شاهد یک بازی عالی در سال 2014 باشیم
اما اول از همه داستان بازی هست که بسیار زیبا طراحی شده هست که به خوبی علم و قدرت و سیاست را با هم ترکیب کرده هست
روایت داستان بدین گونه هست که هزار سال قبل از داستان اصل بازی انسان ها به 2 گروه کامل و نیمه کامل تقسیم شده اند .جنگ اصلی میان این 2 گروه هست زیرا با ورود به دوره عصر صنعتی انسان های کامل با طراحی سلاح به طور کامل توان مقابله با نیمه انسان هارا دارند

گروهی قدیمی وعجیب به نام The Orderوجود دارد که از 100ها سال قبل برای محافظت از انسان ها با نیمه انسان ها مبارزه می کردند اما در این میان جنگ های داخلی انسان ها باعث فراموش شدن هدف اصلی ان هایعنی مبارزه با نیمه انسان ها شده هست

در این میان افراد فقیر و ضعیف شده شهر لندن به سبب اینکه The Order فقط از ثروتمندان حمایتو محافظت می کند دست به قیام و شورش زدن که سبب شد گروه The Order فعلا درگیر این مسئله باشد.
شما دربازی کنترل شخصی به نام Galahad را دارید که یکی از اعضای تیم 4 نفره The Order می باشد .

برای مشاهده تصویر اصلی (768x320) روی این نوار کلیک کنید.
Global-Exclusive-3_13923773352.jpeg

داستان بازی بیشتر مربوط به زندگی Galahad می باشد.در این خصوص Ru Weerasurya مدیر باز ی می گوید ( اتفاق های زیادی در اطراف Galahad روی خواهد داد و این فرد سبب می شود که شما داستان بازی را به طور کامل درک کنید همچنین تکامل Galahad را در طول بازی خواهید دید )

Ready At Dawnمی گویدقسمت زیادی از داستان بازی از طریق cut scenes های پشت سرهم روایت می شودبرای مثال نصف دموی 20 دقیقه ای بازی که پشت درهای بسته نشان داده شده CUT SCENESبود

در دمو دیدیم که Galahad و چند تن از دوستان او از روی پشت بام در حال بررسی خرابه ها بودند که فکر می کردند یکی از افراد مهم شورشی در انجا مستقر هست.هر موقع Galahad دوربین را در جلوی چشمش قرار می داد بازیکن کنترل دوربین را می گرفت و م یتوانست به هر نقطه از شهر نگاه کند .
جالب تر اینجاست که وقتی شما مناطق را با دوربین زیر نظر دارید Galahad درباره مناطق مختلف به شما توضیح می دهد ولی چیز یکه مهم هست این هست که شما در هر صورت یک راه برای جلو رفتن دارید و Galahad درباره ان راه نظر خواهد داد

وقتی از Weerasuryaدرباره طراحی باز ی سوال کردیماین چنین گفت ( هدف ما نشان دادن تحول ما بین سینما مبارزه حرکت های رفت و برگشت را بدون درز نشان دهیم چیزی که مردم دقیقا ان را درک می کنند همه تلاش ما این هست که کاری کاملا متفاوت از سبک سوم شخص بسازیم )

بعد از تماشای دوربین در دموی 20 دقیقه ای Galahad به طرف پایینخیابان حرکت می کند که شاهد نورپردازی فوق العاده عالی هستیم که نشان از کیفیت بالای The Order: 1886 هست .نورپردازی و کیفیت عالی بافت ها و همچنین چهره ها و صورت افراد حرکت پارچه های لباس در هنگام حرکت بسیار زیباو عالی کار شده اند که همه و همه نشان از قدرت و توانای بالای PS4هست ظاهرا باز یاز سال 2010در حال ساخت بود هست .متاسفانه در قسمت مبارزه ها حرف زیاد ی برای گفتن ندارد .Galahad پشت دیوار سنگر گرفت و برای چند ثانیه شلیک می کند و سریع به جلو حرکت می کند که این کار ها باعث می شود خاطرات Marcus در بازی Gears of Warباری ما زنده کند.
صدا گذاری اسلحه ها خوب هست و تیرها به راحتی باعث تخریب محیط می شوند و به راحتی از پشت دیوار عبور می کنند .وقتی دست به اسلحه می برید دشمان سریع تر می شوند تا در امان بماند این موردی هست که قبلا ان را مشاهد نکرده ایم .

در ادامه دموی بازی Galahad با دشمنی که پشت دیوار مخفی شده هست شروع به مبارزه تن به تن می کند در همین بین دکمه ای خاصی در صفحه نمایش ظاهر می شوند .باری مثال در مبارزه تن به تن 3 گزینه کشتن نکشتن و گرفتن سلاح در صفحه نمایش ظاهر می شود

و شما با انتخاب یکی از آنها صحنه بعدی را ارائه می دهید به عنوان مثال هنگام مبارزه تن به تن Galahad سه گزینه کشتن نکشتن و گرفتن سلاح در صفحه ظارهر میشود .Ready At Dawnاین حالت را که دریک لحظه فرصت دارید با زدن یک دکمه کار خاصی را انجام دهید را QTEنامید هست که وقتی شکست خوردید دیگر نیاز نیست مرحله را تکرار کنید

برای مشاهده تصویر اصلی (768x432) روی این نوار کلیک کنید.
RAD037_PLAYTHRU_SS_005_1392377344.jpg

Weerasurya دراین خصوص گفته ( QTEs نوع خاصی از احساس به بازیکن منقل می کند و سبب می شود که بیشتراز قبل به شخصیت باز ی نزدیک شوید و حالتی را تجربه کنید که نمی توان ان را با دوربین بازی مشاهد کرد )

QTE ها کاملا متفاوت و خاص هستن بدین صورت که وقتی بازیکن اول لحظه ی رخ داده ای را مشاهده م یکند بازیکن دوم آنرا طور دیگر و متقاوتر مشاهد خواهد کرد که سبب خواهد شد QTEمتفاوت باشن ولی بیشتر داستان از طریق ان ها جلو خواهد رفت

گونه ای متفاوت تر می بیند و این باعث می شود که گاهی اوقات نتیجه QTE ها متفاوت باشند اما هنوز هم بیشتر داستان از طریق ان ها پیش می رود. Weerasurya میگوید در مورد مولتی پیلر بازی خیلی بحث کردیم وفکر می کردیم که عالی هست اما به این نتیجه رسیدیم که این برای یک IPجدید کاردرستی نیست .
با یبه گونه ای هست که باید به بخش سینگل توجه می کردیم و ما دوست نداشتیم که تیم سازنده به 2 گروه مختلف تقسیم شوند این اصلا جالب نبود که نصف تیم مشغول بخش سنگل بازی باشند و قسمت دیگر مشغول ساخت بخش مولتی

در هر صورت ظاهرا راه خوبی را در پیش گرفته اند بخاطر اینکه دوست دارن یک IP جدید را تجربه کنیم زیرا زمان زیادی باقی نمانده هست

نکته اخر این هست فشار زیادی بر روی The Order: 1886 به عنوان تنها شوتر PS4هست .با نمایش داده شده باز ی پتانسیل بالای دارد ولی هنوز مابه اندازه زیاد هیجان زده نشده ایم و این حالت تاقبل از انشار بازی باید اتفاق افتد

ipجدید سانتا مونیکا ! معرفی شد :d
آقای Shuhei Yoshida مدیرعامل کل Sony Entertaiment بعد از آنکه بر روی Stage آمد و یک IP ای را که به عنوان بزرگترین عنوان و اینکه 14 استدیو داخلی برای PS4 بر روی آن کار می کنند را معرفی نمود.
یکی از انحصاری های استدیو های داخلی، بازی The Order: 1886 از استدیو Santa Monica می باشد. در مدت ها قبل این بازی شایعه شده بود.
The Order: 1886 اولین IP ای است که تحت استدیو Ready at Dawn ساخته خواهد شد. این بازی در برهه ای تاریخی رخ می دهد که تکنولوژی پیشرفته،در یک جنگ که دشمنی قوی و خطرناک وجود دارد باعث دگرگون شدن این مبارزه می گردد.
بازی 40 سال پس از انتقلاب صنعتی اتفاق می افتد. یک نفر که ریشه ای انسانی دارد، تمایل به غلبه و پیروز شدن بر این جنگ 100 ساله دارد.
شما در نقش یک شوالیه خواهید بود و زمانی که این جریانات رخ می دهد، کارکتر در تلاش است که به شخصیت های تاریخی کمک کند.

این تیزری از بازی! (همون صحنات تریلر اصلیه! هنوز خود سونی تریلر اصلی رو آپ نکرده! :d ) 10 مگ
Exclusive video I The Order 1886_ PS4 Trailer.mp4
این عکس اگر با سایز اصلیش (غیر بند انگشتی منظورمه :d ) گذاشته بشه پست اول به نظرم قشنگ میشه! :d (حجمی نداره،زیاد بزرگم نیست :d )

این هم سایز پوستری فکر کنم:-" 12 مگ :p
9012354948_127c7652a9_o.jpg

بازی هم دستپخت Ready at Dawnـه! :d

ا
  • مکان تریلر در دوره تاریخی Neo-Victorian در شهر لندن است .
  • سازندگان در حال تلاش برای ارائه ورژنی از دوره Neo-Victorian شهر لندن با توجه به تاریخ هستند .
  • بازی برای بیش از 2 سال در حال توسعه بوده و ایده های بازی به مدت 7 سال در دست طراحی بوده است .
  • بین کاراکترهای بازی از لحاظ ( علم شیمی ) رابطه های قوی ای وجود دارد که متعلق به The Order است و هدفشان حفاظت از انسانها در برابر دشمنان است . آنها برای بیش از یک قرن در جنگ هستند و هدفشان این است که بشریت را از دست هیولا ها امن نگاه دارند .
  • ممکن در بازی بخشی برای سفارشی سازی سلاح ها وجود داشته باشد ، اما هنوز در این مورد صحبتی نشده .

The Order: 1886 هنوز تاریخ انتشار مشخصی ندارد ، اما به زودی به صورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد .

آخرین ویرایش:
@SMM9
قبلا هم چندین بار باهم بحث کردیم و هیچ وقت هم به نتیجه نرسیدیم. تو که میگی متا خیلی منطقیه. میشه به من توضیح بدی چطور سایت X نمره اش برای بازی Y ثبت میشه، اما هموون سایت نمره اش برای بازی Z ثبت نمیشه؟ یا چطوری میشه که سایت B نمره اش برای یه بازی ثبت میشه و روز بعدش حذف میشه؟ یعنی واقعا این اواخر به این جریانات متا دقت نکردی؟ یا نمیخوای دقت کنی؟ چرا فردی مثل تام چیک میاد به یه بازی میانگین بالا نمره پایین میده که تعادل برقرار بشه!!! و نمره اش هم وحی منزل برای رئیس متاست و هر جا نمره بده سریع ثبتش میکنن؟

نمیگم چون تنها مرجع هست معتبره میگم چون از فرمول منطقی و معتبری استفاده میکنه معتبر ترین هست در حال حاضر. این که میگی طرف 50 درصد محتوا رو هم تجربه نکرده و نمره داده جدای از روش تحقیق و مقدار مستدل بودن تحقیقاتتون، اگر هم درست باشه خب یه نفر، دو نفر، سه نفر، ... دیگه نمیشه بگی هر 50-60 نفر یا بیشتر که نمراتشون ثبت میشه نصف محتوا رو تجربه نکردن! بازم میبینی چون برایند نظرات هست درصد منطقی بودنش شدیدا بالاست چون در اکثر موارد با اشتباه چند نفر شاید نمره کلی چندتا بالا پایین بشه اما درجه و عیار کلی بازی تغییری نمیکنه.
من از تغییر معیار نمره دهی منظورم این یک نمره یک نمره یا 0.5 نمره 0.5 نمره شدنها نبودا. این تغییرات ایرادی نداره به هر حال همه سایتها از یک سقف نمره یه امتیازی میدن حالا با دقت چند اعشارش خیلی چیزی رو تغییر نمیده و مهم نیست:d
این موردی که گفتی رو خودمم اشاره کردم تو متنم بهش. این اتفاق هر سال رخ نداده و نخواهد داد. یک سری تغییراتی با روند تدریجی تو معیار نمره دهی ها تو یکی دو سال گذشته بوجود اومد که با توجه به بالغتر شدن این صنعت خیلی هم لازم بود و چیزی هم نیست که هر سال اتفاق بیافته.شاید با تغییر هر نسل یا هر دهه شاهد همچین تغییراتی باشیم که یجور بروزرسانی توقعات هست و کاملا هم بجاست. این تغییرات رو تو نمرات همین سایت هم کم کم مشاهده میکنید کما اینکه مدتی هم هست شروع شده.

خب میگی فرمولش منطقی و معتبره :دی در واقع فرمولش میانگین گرفتن از سایت هاست دیگه ؟ نیست ؟ :دی سایت هایی که خیلیاشون گمنام هستن یا اعتبار چندانی ندارن (میدونم ضریب تاثیر دارن ولی بالاخره نمراتشون کم و زیاد تاثیر داره) شونصد تا شعبه از یه سایت یا مجله (!!!) و ... حالا از همینا حتی معتبر هاش چندتاشون میان بازی رو 100% میکنن و بعد نظر میدن ؟ :دی حالا توی سبک هایی مثل شوتر و اینا شاید خیلی مهم نباشه ولی بعضی سبک ها و بازیها هست که این 100% تجربه کردنه و دیدن تمام امکانات بازی روی تجربه کلی خیلی تاثیر میذاره تا اینکه مثلاً یه دور بازی رو تموم کنی :دی حالا چیزایی که فردین هم بهش اشاره کرد بزن تنگ همینا ببین چی میشه :دی نمونه هم می خوای متونم برات مثال بزنم :دی همین خود گیم اسپات منتقدش برگشته گفته بازی Killer is Dead گیم پلیش Button Mashing ـه !!!! چند تا ویدئو در همین رابطه می خوای برات لینک بدم ؟ :دی یا خیلی از بازیهای ژاپنی به خاطر کانتنت های شرق پسند بی خودی ازشون ایراد گرفته میشه و ....

منظورم از اون 0.5 و 1 و 0.1 این بود که بالاخره همین تغییرات در نهایت توی متا هم اعمال میشه دیگه :دی مثلاً برای سایتی مثل Game Spot که ضریب تاثیر بالایی هم داره وقتی نمراتشون دهم داره و مثلاً میدن 8.1 یا 8.5 با وقتی که میدن 9 یکیه ؟ :دی اون 9 ـه قطعاً با مثلاً 8 خیلی فرق میکنه :دی

و اما این تغییرات کلی منتقد ها و متا :دی الان میگی با این تغییرات معیارها بهتر شده و ... دیگه ؟ درسته ؟ :دی خب پس تا قبل از این چی ؟ :دی یعنی قبلاً مشکل دار بوده دیگه ؟ پس هر چی 70 و 80 و 96 و ... دادن مشکل دار بوده دیگه ؟ :دی الان اگه فلان بازی بیاد و مثلاً بگیره 85 من چه جوری می تونم بگم بازیه خوب یا بدیه وقتی نمرات بازیهای هم سبک و مشابهش توی سالهای گذشته زیر سواله ؟ :دی

آخرین ویرایش:
میشه به من توضیح بدی چطور سایت X نمره اش برای بازی Y ثبت میشه، اما هموون سایت نمره اش برای بازی Z ثبت نمیشه؟ یا چطوری میشه که سایت B نمره اش برای یه بازی ثبت میشه و روز بعدش حذف میشه؟
همین جور بحث متا شد، میشه این چیزهایی که گفتی رو مثال بزنی؟ :دی حالا ممکنه یه سری نمرات دیرتر ثبت بشن ولی همشون ثبت میشن معمولا (یا شاید از هر 500 تا نقد 4-3 تاش از قلم بیفته که خب میتونی ایمیل بزنی و درستش میکنن) ولی من ندیدم نقدی حذف بشه. حالا اگه مورد خاصی هست بگو من خودم ببینم چیه :دی

@SMM9
قبلا هم چندین بار باهم بحث کردیم و هیچ وقت هم به نتیجه نرسیدیم. تو که میگی متا خیلی منطقیه. میشه به من توضیح بدی چطور سایت X نمره اش برای بازی Y ثبت میشه، اما هموون سایت نمره اش برای بازی Z ثبت نمیشه؟ یا چطوری میشه که سایت B نمره اش برای یه بازی ثبت میشه و روز بعدش حذف میشه؟ یعنی واقعا این اواخر به این جریانات متا دقت نکردی؟ یا نمیخوای دقت کنی؟ چرا فردی مثل تام چیک میاد به یه بازی میانگین بالا نمره پایین میده که تعادل برقرار بشه!!! و نمره اش هم وحی منزل برای رئیس متاست و هر جا نمره بده سریع ثبتش میکنن؟

ببین فردین من نمیگم متا بی ایراده! میگم در حال حاضر متا و همچین شیوه ای بی نقص ترین سیستم موجوده! شما متا رو حذف کن تو ذهنت خب چی میخوای بذاری جاش؟

بازم میگم قبول دارم نقص هایی داره اما مشخصا قابل تکیه ترین مجموع نمرات در حیطه بازیهای رایانه ای هست. حالا سال بعد یه سیستم و یا سایت جدیدی بیاد که منطقی تر باشه خب اون میشه معیار جهانی! حالا این جریاناتی رو که میگی رو میشه مشخصا بگی چندین بار کدومش و برای کدوم بازیها رخ داده همینجوری میخوام بدونم؟

پ.ن: سلیقه خودتون رو ول نکنید که به متا بچسبید. قرار نیست با نمره متا بازی کنید. اما متا برای مواقعی که یک شخص ایده ای از بازی تو ذهنش نیست یا یه مارک و معیار برای ارزش بازی در سطح سلیقه عموم میخواد کاملا بجا و مناسبه.

و اما این تغییرات کلی منتقد ها و متا
biggrin1.gif
الان میگی با این تغییرات معیارها بهتر شده و ... دیگه ؟ درسته ؟
biggrin1.gif
خب پس تا قبل از این چی ؟
biggrin1.gif
یعنی قبلاً مشکل دار بوده دیگه ؟ پس هر چی 70 و 80 و 96 و ... دادن مشکل دار بوده دیگه ؟
biggrin1.gif
الان اگه فلان بازی بیاد و مثلاً بگیره 85 من چه جوری می تونم بگم بازیه خوب یا بدیه وقتی نمرات بازیهای هم سبک و مشابهش توی سالهای گذشته زیر سواله ؟
biggrin1.gif
زیر سوال نمیره چیزی! نمرات و معیار ها با شرایط امروز بروزرسانی میشن. یه مثال میزنم تا متوجه حرفم تو پست قبلی بشی: شما میخوای تو یه جاده کوهستانی و صعب العبور مسافرت کنی بهترین انتخاب برات یه ماشین شاسی بلند غولپیکر مناسب برای این جاده هاست:d اما وقتی بخوای تو جاده های داخل شهر رانندگی کنی بهترین انتخاب یه ماشین جمع و جور و کم مصرفه! ماشین شاسی بلند قبلی زیر سوال نرفته اما شرایط عوض شده و باید با توجه به شرایط ماشینتو انتخاب کنی. وقتی صنعت بازی روز به روز داره پیشرفت میکنه و مخصوصا با تغییر نسل استاندارد ها بهبود پیدا میکنن پس باید شیوه نقد و نمره دهی هم خودش رو با این شرایط تطبیق بده.

آخرین ویرایش:
ببین فردین من نمیگم متا بی ایراده! میگم در حال حاضر متا و همچین شیوه ای بی نقص ترین سیستم موجوده! شما متا رو حذف کن تو ذهنت خب چی میخوای بذاری جاش؟

بازم میگم قبول دارم نقص هایی داره اما مشخصا قابل تکیه ترین مجموع نمرات در حیطه بازیهای رایانه ای هست. حالا سال بعد یه سیستم و یا سایت جدیدی بیاد که منطقی تر باشه خب اون میشه معیار جهانی! حالا این جریاناتی رو که میگی رو میشه مشخصا بگی چندین بار کدومش و برای کدوم بازیها رخ داده همینجوری میخوام بدونم؟

پ.ن: سلیقه خودتون رو ول نکنید که به متا بچسبید. قرار نیست با نمره متا بازی کنید. اما متا برای مواقعی که یک شخص ایده ای از بازی تو ذهنش نیست یا یه مارک و معیار برای ارزش بازی در سطح سلیقه عموم میخواد کاملا بجا و مناسبه.

من خودم زیاد پیگیر متا نیستم هیچ وقت، فکر کنم خودت هم بدونی. اما سر قضیه DriveClub این مورد رو دیدم که واقعا هنگ کردم! امتیاز 3 تا سایت (اسماشون یادم نیست) عصر ثبت شد. فردا که از خواب بیدار شدم دیدم هر 3 تا حذف شدن! در ضمن اون مقاله کوتاکو هم بخون. هرچند قراره ترجمه کنیم و بفرستیم. خواستی ترجمه شدش رو بخون. قضیه اخیر Joystiq هم یه موردش. که وقتی از 5 ستاره به بازی 4 میدن، برگردان متاش میشه 80، که اصلا نمیتونه نماینده 4 ستاره جوستیک بشه.

زیر سوال نمیره چیزی! نمرات و معیار ها با شرایط امروز بروزرسانی میشن. یه مثال میزنم تا متوجه حرفم تو پست قبلی بشی: شما میخوای تو یه جاده کوهستانی و صعب العبور مسافرت کنی بهترین انتخاب برات یه ماشین شاسی بلند غولپیکر مناسب برای این جاده هاست:d اما وقتی بخوای تو جاده های داخل شهر رانندگی کنی بهترین انتخاب یه ماشین جمع و جور و کم مصرفه! ماشین شاسی بلند قبلی زیر سوال نرفته اما شرایط عوض شده و باید با توجه به شرایط ماشینتو انتخاب کنی. وقتی صنعت بازی روز به روز داره پیشرفت میکنه و مخصوصا با تغییر نسل استاندارد ها بهبود پیدا میکنن پس باید شیوه نقد و نمره دهی هم خودش رو با این شرایط تطبیق بده.

مثالت درست نیست :دی مثلاً من الان بخوام دو تا بازی رو توی یه سبک مقایسه کنم با توجه به تغییراتی که اعمال میشه و نحوه ی جدید نقد کردن رسماً این مقایسه هه امکان پذیر نیست :دی من حرفم اینه ، ممکنه فلان بازی توی فلان سال با معیار های اون زمان عالی بوده ولی از کجا معلوم اگه این معیار های جدید همون زمان هم می بودن اون بازیه باز هم همون میشد :دی اینا به خاطر عدم ثبات متاس :دی

حالا فک نکنید دارم سنگ اوردر رو به سینه میزنم ، نه ! اصن اوردر بدترین بازی تاریخ و Epic Fail :دی مسئله اینه که متا کاملاً رو هوا و عشقی داره کار میکنه ، واسه همین خیلی ساله برای من یا خیلیای دیگه اصن مهم نیست :دی

مثالت درست نیست :دی مثلاً من الان بخوام دو تا بازی رو توی یه سبک مقایسه کنم با توجه به تغییراتی که اعمال میشه و نحوه ی جدید نقد کردن رسماً این مقایسه هه امکان پذیر نیست :دی من حرفم اینه ، ممکنه فلان بازی توی فلان سال با معیار های اون زمان عالی بوده ولی از کجا معلوم اگه این معیار های جدید همون زمان هم می بودن اون بازیه باز هم همون میشد :دی اینا به خاطر عدم ثبات متاس :دی
خب این موردی که بهش اشاره میکنی یه فکت هست که کسی هم نمیتونه توش تردید کنه! اما این ربطی به متا نداره. اول یه نکته بگم؛ رسالت یک نقد این نیست که بازی مقایسه کنید باهاش یا اینکه شما یه بازی 10 سال پیش رو بخوای با بازی امسال مقایسه کنی و به نتیجه نرسی بگی متا مشکل داره. مثال دیگه بزنم (:d): مثلا شرکت فراری 20-30 سال پیش یه ماشین داده بیرون و اونموقع هم همه کف کردن و تعریف کردن ازش که چه انعطافیو چه قدرتی و ... اما همون ماشین در مقایسه با ماشین 2014 همون شرکت شاید هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه. پس بیاییم بگیم اون نقدهای مثبت الکی بود؟

نقد باید یه دید کلی و درست از بازی نسبت به استاندارد ها و اصول و سنت شکنی هایی که نسبت به بازاری که درش قرار داره بده و کیفیت المان های بازی رو مشخص کنه. یه بازی 10 سال پیش تو نقدهاش از گرافیک خوبش تعریف میکنن اما الان اون گرافیک از رده خارج هست حالا همین موارد برای گیم پلی و المان های دیگه یک بازی هم صادق هست و همه چیز در طول زمان بهبود پیدا میکنه. پس اساسا اینکه بازی سالها پیش رو بخوای از روی امتیازاش با بازی امروزی مقایسه کنی اشتباهه.

خب این موردی که بهش اشاره میکنی یه فکت هست که کسی هم نمیتونه توش تردید کنه! اما این ربطی به متا نداره. اول یه نکته بگم؛ رسالت یک نقد این نیست که بازی مقایسه کنید باهاش یا اینکه شما یه بازی 10 سال پیش رو بخوای با بازی امسال مقایسه کنی و به نتیجه نرسی بگی متا مشکل داره. مثال دیگه بزنم (:d): مثلا شرکت فراری 20-30 سال پیش یه ماشین داده بیرون و اونموقع هم همه کف کردن و تعریف کردن ازش که چه انعطافیو چه قدرتی و ... اما همون ماشین در مقایسه با ماشین 2014 همون شرکت شاید هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه. پس بیاییم بگیم اون نقدهای مثبت الکی بود؟

نقد باید یه دید کلی و درست از بازی نسبت به استاندارد ها و اصول و سنت شکنی هایی که نسبت به بازاری که درش قرار داره بده و کیفیت المان های بازی رو مشخص کنه. یه بازی 10 سال پیش تو نقدهاش از گرافیک خوبش تعریف میکنن اما الان اون گرافیک از رده خارج هست حالا همین موارد برای گیم پلی و المان های دیگه یک بازی هم صادق هست و همه چیز در طول زمان بهبود پیدا میکنه. پس اساسا اینکه بازی سالها پیش رو بخوای از روی امتیازاش با بازی امروزی مقایسه کنی اشتباهه.
بله بازیا به مرور زمان به تکامل میرسن ولی بحث مال سر دهه و قرن نیست
biggrin1.gif
داریم در مورد یکی دو سال ناقابل حرف میزنیم
biggrin1.gif
توی یکی دو سال که نباید انقدر بالا پایین ببینیم
biggrin1.gif

در مورد پاراگراف دوم آفرین دقیقاً :دی الان از همین منظر هم بخواهیم نگاه کنیم به متا بازم داغونه :دی ببین مشکل عمده ای که ممکنه خیلیا با این مسئله ی نقد های دنیای گیمینگ داشته باشن اینه که اخیراً نقد ها خیلی LOL شده :دی من خودم خیلی پی گیرش نیستم و اکثراً یا توی همین تاپیک ها بچه ها میان یه سری بخش های نقد ها رو میذارن یا بعضی از دوستان میگن فلان چیزو واسه فلان بازی گفتن و ... ولی توی همین چند سال اخیر بگردی نقدها فاجعس :دی ایراداتی مثل بازی فان نیست و کریتوس مهربون شده و فلانی لباس زیرش معلومه و ... به جای نقد حرفه ای آدم رو یاد دو تا بچه دبستانی میندازه که سر زنگ تفریح کیک و ساندیس به دست دارن سر عروسک هایی که کادوی تولد گرفتن بحث می کنن :دی میگم من خیلی وقته دنبال این بحث ها نرفتم و حضور ذهن ندارم ولی تا جایی که یادمه از این دست موارد کم نبوده :دی

بله بازیا به مرور زمان به تکامل میرسن ولی بحث مال سر دهه و قرن نیست
biggrin1.gif
داریم در مورد یکی دو سال ناقابل حرف میزنیم
biggrin1.gif
توی یکی دو سال که نباید انقدر بالا پایین ببینیم
biggrin1.gif
قبلا هم اشاره کردم که با تغییر نسل به تدریج یه معیارهایی داره تغییر میکنه تو یکی دو سال اخیر. هر سال که این برنامه ها نبوده و نیست. الان 2007-2008 اینجوریه؟ 2008-2009 اینجوریه؟ 2009-2010 اینجوریه؟ و ... . الان یکی دو سال هست که شرایط نقد ها داره تغییر میکنه و کم کم هم به ثباتش میرسه. یجور دوره گذار هست الان که گفتم تو همین جا هم میتونید حسش کنید

بله بازیا به مرور زمان به تکامل میرسن ولی بحث مال سر دهه و قرن نیست :biggrin1: داریم در مورد یکی دو سال ناقابل حرف میزنیم :biggrin1: توی یکی دو سال که نباید انقدر بالا پایین ببینیم :biggrin1:

در مورد پاراگراف دوم آفرین دقیقاً :دی الان از همین منظر هم بخواهیم نگاه کنیم به متا بازم داغونه :دی ببین مشکل عمده ای که ممکنه خیلیا با این مسئله ی نقد های دنیای گیمینگ داشته باشن اینه که اخیراً نقد ها خیلی LOL شده :دی من خودم خیلی پی گیرش نیستم و اکثراً یا توی همین تاپیک ها بچه ها میان یه سری بخش های نقد ها رو میذارن یا بعضی از دوستان میگن فلان چیزو واسه فلان بازی گفتن و ... ولی توی همین چند سال اخیر بگردی نقدها فاجعس :دی ایراداتی مثل بازی فان نیست و کریتوس مهربون شده و فلانی لباس زیرش معلومه و ... به جای نقد حرفه ای آدم رو یاد دو تا بچه دبستانی میندازه که سر زنگ تفریح کیک و ساندیس به دست دارن سر عروسک هایی که کادوی تولد گرفتن بحث می کنن :دی میگم من خیلی وقته دنبال این بحث ها نرفتم و حضور دهن ندارم ولی تا جایی که یادمه از این دست موارد کم نبوده :دی
در مورد پاراگراف اول چی؟:d اون موضوع مقایسه روشن شد دیگه؟
بخش بعدی هم خب اینکه اخیرا نقدها LOL شدن خیلی کلیه و نمیشه بحث کرد درموردش. مثلا بیا یه روندی که تو همه نقدها سالهای اخیر هست و یه جریان شده رو نام ببر و بگو ایراد داره یا ... .
اکثراً یا توی همین تاپیک ها بچه ها میان یه سری بخش های نقد ها رو میذارن یا بعضی از دوستان میگن فلان چیزو واسه فلان بازی گفتن و ... ولی توی همین چند سال اخیر بگردی نقدها فاجعس
biggrin1.gif
ایراداتی مثل بازی فان نیست و کریتوس مهربون شده و فلانی لباس زیرش معلومه و ...
این مورد اصلا ربطی به این تاپیک و بحثمون نداره ولی چون اشاره کردی بگم اتفاقا یک چیزی که من و خیلی ها دیگه حالمون گرفته میشه از شنیدن و دیدنش اینه که بعضیا میان و یه تیکه از نقدو میبرن و بعد جبهه میگیرن علیه اش در حالی که نقد یک متن یکپارچه هست و باید با هم خونده بشه. شاید تو بخشی یک نکته گفته بشه و چندین پاراگراف بعد یک نکته تکمیل کننده اون گفته بشه اما بعضیا یه تیکه نقد رو میبرن و میان ایراد میگیرن یا تعریف میکنن ازش. یا حتی بعضیا نقاط ضعف و قوت نقد رو تو صفخه اول میخونن و میان کامنت میذارن با یه علامت سوال جلو همون نقطه ضعف یا قوتی که گفته شد و ابراز شگفتی میکنن که بی معنی هست اون ایراد و ... در حالی که تو متن شاید اشاره شده باشه بهش و کاملش کنه. اینم چیزی بود که خیلی وقته تو دل بچه ها تحریریه بود که گفتم اینجا بگم:d
هرچند بحث سر متا با بحث سر محتوا یک نقد بطور انفرادی یکم فرق دارند با هم

آخرین ویرایش:
در مورد پاراگراف اول چی؟:d اون موضوع مقایسه روشن شد دیگه؟
بخش بعدی هم خب اینکه اخیرا نقدها LOL شدن خیلی کلیه و نمیشه بحث کرد درموردش. مثلا بیا یه روندی که تو همه نقدها سالهای اخیر هست و یه جریان شده رو نام ببر و بگو ایراد داره یا ... .
هرچند بحث سر متا با بحث سر محتوا یک نقد بطور انفرادی یکم فرق دارند با هم

خب گفتم دیگه :دی داری میگی 20-30 سال پیش به فرض مثال ؛ ولی بحثی که ما داریم میکنیم در حد 2-3 ساله :دی که اون حرفت 2-3 سال رو توجیه نمی کنه :دی

در مورد قسمت دوم هم که اصن نیاز به بحث نداره :دی از همین فرضیه مرضیه هاییه که توی دبیرستان به بچه ها یاد میدن :دی وقتی جزئی از یه مجموعه ی واحد رو بشه زیر سوال برد پس کلش رو هم میشه زیر سوال برد :دی اون مثالهایی که زدم از نقد هایی بوده که داخل متا ثبت شده و مال همین 2-3 سال اخیره ، در این مورد مشت نمونه ی خرواره :دی

این حرف درست نیستا این استنباط از کجا اومده واقعا؟!
yahoo_4.gif
در واقع خودت نقض خودت رو تو متن آوردی. وقتی از یک مجموعه که بصورت واحد نوشته شده جزئی رو برداری خب بی معنی میشه چون نکات و بخش ها وابسته به هم هستن

منظورم اینه که متا یه واحده که تشکیل شده از یه سری زیر مجموعه ، حالا وقتی سایت X میاد یه نقد زاقارت می نویسه و در عین حال زیر مجموعه ی متا هم هست و با افتخار هم ثبت میشه ، این یعنی اینکه خود اون متا هم زیر سوال میره که چه جوری همچین چیز نابودی رو جزو زیر مجموعه های خودش قرار داده :دی منظورمو رسوندم ؟ :دی

آخرین ویرایش:
وقتی جزئی از یه مجموعه ی واحد رو بشه زیر سوال برد پس کلش رو هم میشه زیر سوال برد
این حرف درست نیستا این استنباط از کجا اومده واقعا؟!:d در واقع خودت نقض خودت رو تو متن آوردی. وقتی از یک مجموعه که بصورت واحد نوشته شده جزئی رو برداری خب بی معنی میشه چون نکات و بخش ها وابسته به هم هستن
منظورم اینه که متا یه واحده که تشکیل شده از یه سری زیر مجموعه ، حالا وقتی سایت X میاد یه نقد زاقارت می نویسه و در عین حال زیر مجموعه ی متا هم هست و با افتخار هم ثبت میشه ، این یعنی اینکه خود اون متا هم زیر سوال میره که چه جوری همچین چیز نابودی رو جزو زیر مجموعه های خودش قرار داده
biggrin1.gif
منظورمو رسوندم ؟
biggrin1.gif
اینو که قبلا گفتم

خب یه نفر، دو نفر، سه نفر، ... دیگه نمیشه بگی هر 50-60 نفر یا بیشتر که نمراتشون ثبت میشه نصف محتوا رو تجربه نکردن! بازم میبینی چون برایند نظرات هست درصد منطقی بودنش شدیدا بالاست چون در اکثر موارد با اشتباه چند نفر شاید نمره کلی چندتا بالا پایین بشه اما درجه و عیار کلی بازی تغییری نمیکنه.
بجای بخش خط زده بذار «بد نقد کردن»:d

آخرین ویرایش:
یک ماه دیگه تا عرضه اوردر 1886 :d

این جناب بن هنسـن Video producer for Game Informer هست . :d
دوره تاریخیـه مورد علاقه بنده واسه دنباله اوردر اگه این نسخه موفق بشه و دنباله ای در کار باشه اوردر 1939 تا اوردر 1945 هست و اتفاقات و داستان در برلین جریان داشته باشه :x :d

این جناب بن هنسـن Video producer for Game Informer هست . :d
دوره تاریخیـه مورد علاقه بنده واسه دنباله اوردر اگه این نسخه موفق بشه و دنباله ای در کار باشه اوردر 1939 تا اوردر 1945 هست و اتفاقات و داستان در برلین جریان داشته باشه :x :d
Fascist man# :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or