The Order: 1886 دارای بخش چند نفره نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Order_1886_art_%26_logo.jpg

بازی The Order: 1886 که عنوان جدید Ready at Dawn قلمداد می شود دارای بخش چند نفره نخواهد بود.
آقای Andrea Pessino که به عنوان یکی از موسسین استدیو سازنده قلمداد می شوند پیرو این قضیه در توئیتر گفته اند:

12739496834917525042.jpg

خبری از بخش چند نفره نیست. این یک بازی تک نفره، اکشن ماجرایی به صورت سوم شخص است.
به تازگی هم اعلام شده بود که این عنوان با رزولوشن 1080p و 30 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. از زمان معرفی، اخبار زیادی پیرامون این عنوان انحصاری PS4 منتشر نشده است اما این مسئله دارد تغییر می کند.
همچنین Ready at Dawn قرار است برای خبرگزاری ها یک نمایش 40 دقیقه ای از گیم پلی را اجرا کند با این حال محدودیت (embargo) پیش نمایش ها در 18 فبریه برداشته خواهد شد.
Gematsu

هر وقت بازی که سینگل قوی داره مولتی نداشته باشه نمرات بهتر و سینگل حتی قوی تری هم خواهد داشت !
مثال :
بتمن جدیده اگر مولتی نداشت نمره بهتر و سینگل بهتر !
تومب رایدر جدیده هم همینطور !

این بازی از اون تریپ بازی های خفن داستان محور که مولتی نداره که من عاشقشونم !
خوف خوف میشود این بازی ! {2)

حداقل یه CO OP کوچولو میزاشتید خو =((
اوایل همش میترسیدم که نکنه یکوقت این بازی از نظر داستان ضعف داشته باشه ولی وقتی چکیده ای از داستان بازی منتشر شد دیدم نه بابا نه تنها ضعف نداره بلکه نقطه قوت بازی همین داستانش هست ! به قدری از داستان و تم بازی خوشم اومده که گیم پلی و گرافیک برام در رده های دوم و سوم قرار میگرن !( اصلا گور بابای گرافیک :d )
در آخر اینو هم اضافه کنم که انشااله خدا ازت نگذره R@D که تا این بازی بیاد زندگی رو برام جهنم کردی :((

بازي كه Multiplayer داشته باشه خراب ميشه o_O
اين همه بازي كه هر ٢ رو داشتن و از هرنظر فوق العاده بودن !
بخش آنلاين براي هر بازي ارزش اون بازي رو چند برابر ميكنه و باعث ميشه گيمر جماعت بيشتر روش وقت بزاره ، حالا اينكه بخش چند نفره ي بازي خوب بشه يا نه بستگي به توان استوديو سازنده داره .
قطعا ٦٠$ ( براي ما ٢٠٠٠٠٠ به بالا ) بدي برا بازي كه بخش چند نفره ي عالي داره بهتر از بازي هستش كه فقط ٥ الي ١٠ ساعت گيم پلي داره
اين بازي پتانسيل بخش چند نفره ي عالي رو داشت اما حيف كه كم كاري كردن . به هر حال بهش سينگل بازي به احتمال زياد خيلي خوب خواهد بود

من فقط برای مولتی می خواستم بخرمش =((
ولی مثلا همین بازی Bio Shock با اینکه بخش مولتی نداشت ولی من بخاطر داستانش شدم ده بار بازیش کردم:x
ولی مطمئنم من نمی خرمش .......8-|

من الان هنگم ! چرا از نبود بخش مولتی پلیر خوشحالید ؟ حداقل بی تفاوت باشید! :-/ اگه یه مولتی آشغال هم بچسبونن به بازی بهتر از اینـه که بازی مولتی نداشته باشه! آخه یه عده ای اینجا هم فقط توجهشون به نمراته ! مهم نیست از بازی مورد نظر بیشتر لذت ببرن..

من الان هنگم ! چرا از نبود بخش مولتی پلیر خوشحالید ؟ حداقل بی تفاوت باشید! :-/ اگه یه مولتی آشغال هم بچسبونن به بازی بهتر از اینـه که بازی مولتی نداشته باشه!
اولا کی گفت خوشحالیم ؟ ثانیا خوب شما چرا ناراحتی از اینکه مولتی نداره ؟ بی تفاوت باش :دی

چیزی که داری میگی مثال نقض زیاد داره پس نگی بهتره .

آخرین ویرایش:
اگه یه مولتی آشغال هم بچسبونن به بازی بهتر از اینـه که بازی مولتی نداشته باشه!

lol نظرات طلایی واقعاً !!! اون مولتی اشغال میتونه تاثیر منفی حتی روی لذتی که Single Player میبریم داشته باشه

شما شاید از مولتی پلیر آشغال لذت ببری اما من ( و خیلیهای دیگه ) خـــیــــر !

آخه یه عده ای اینجا هم فقط توجهشون به نمراته ! مهم نیست از بازی مورد نظر بیشتر لذت ببرن..

KhodTROLLi-e Mofrat Detected

بازي كه Multiplayer داشته باشه خراب ميشه o_O
اين همه بازي كه هر ٢ رو داشتن و از هرنظر فوق العاده بودن !
بخش آنلاين براي هر بازي ارزش اون بازي رو چند برابر ميكنه و باعث ميشه گيمر جماعت بيشتر روش وقت بزاره ، حالا اينكه بخش چند نفره ي بازي خوب بشه يا نه بستگي به توان استوديو سازنده داره .
قطعا ٦٠$ ( براي ما ٢٠٠٠٠٠ به بالا ) بدي برا بازي كه بخش چند نفره ي عالي داره بهتر از بازي هستش كه فقط ٥ الي ١٠ ساعت گيم پلي داره
اين بازي پتانسيل بخش چند نفره ي عالي رو داشت اما حيف كه كم كاري كردن . به هر حال بهش سينگل بازي به احتمال زياد خيلي خوب خواهد بود
نوید مگه قرار هر بازی ای مولتی یا Co-Op داشته باشه؟ بعضی بازی ها هستن که سبک و جوشون اصلا طوری نیست که بخواد مولتی داشته باشه. مثلا نمونش همین GoW بود که تو شماره آخر آور مولتی چپوند تو بازی که دیدیم چی شد و اصلا بچسب نبود. یا مثلا همین بتمن. بعضی بازی ها از پایه سینگل ساخته میشن و سینگل بمونن هم خوبه. پس ربطی به کم کاری استودیو و ... نداره.

200 تومن پول یه بازی بدیم که بعد 10 ساعت باید بره یه گوشه خاک بخوره ؟؟!!! اصلا ارزش نداره ...باید یه مولتی پلیرم هم براش میزاشتن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or