خوشبختانه یا متاسفانه من زیاد وقت اینو ندارم به سایت سر بزنم و اعتقاد دارم این سایت بهترین سایت موسیقایی ایرانه.
ولی خسته شدم از اینکه نادانسته حرف میزنید.بنده 28سال سن دارم و اگر بگم از تمام بچه های این سایت بیشتر موسیقی شنیدم اونم ترنس اغراق نکردم.
بنده سال 1380 زمانی که خودم داشتم تبلیغ موسیقی ترنس تو ایران و مخصوصا دانشگاهمون رو میکردم بیشترین موسیقیهایی که گوش میدادم تیستو و پاول بود چون اونزمان این دو نابغه بدجور رو بورس بودن.البته تیستو خیلی بیشتر.منظور از دوستانم همه کسانی هستند که باعشق موسیقیهای تیستو رو گوش میدادن نه کسانی که پدرکشتگی باهاش دارن.همشون متفق القول به افول وحشتناک تستو اذعان دارن و به جز همون ماندگارهای تیستو اونم گهگاهی همشون با استاد آرمین کازمیک آندره a@b و حتی بعضا پرویال خودمون حال میکنن.
انصافا آلبوم cosmic کجا و آلبوم تیستو کجا!!!!؟
حقیقت اینه که just be شاهکار بود
love comes again شاهکار بود
somewhere inside شاهکار بود
isosها به یاد ماندنی بودن
مهم اینه که ما اینارو قبول داریم ولی وقتی میایم میگیم تیستو مرد میگین نه.یعنی فقط مدح جناب تیستو رو قبول دارید و کار که به قسمت مذمومش میکشه قبول نمیکنید.انصافا آلبوم kiss from the past چی بود؟منی که با forevertoday میرفتم به عرش چه جوری باید با این آلبوم که فقط گوش رو اذیت میکنه کنار بیام.حتما میگید سبکش هاوسه!!!!به شما نمیسازه!!اوکی.حرفتون قبول.اصلا تیستو خدای هاوس.من میگم ترنسش کو؟تو این دوسه سال چه اثر فاخر ترنسی از ایشون دیدیم؟پس مرده.
شما اگر به عظمت status excessu d یا tuvan یا mirage یا stellar یا خیلی آهنگهای دیگه که سبک ترنس رو زنده نگه داشتن و چندین په ارتقا دادن شک دارید حرفی نمیمونه چون دارید حقیقت رو انکار میکنید.با کسی که چشمهاش رو میبنده و به راحتی انکار میکنه حرف نمیشه زد.