The Master Chief Collection در روز عرضه 20 گیگ آپدیت خواهد داشت

Holy Diver

کاربر سایت

استدیو 343 industries اعلام کرد بازی Halo: The Master Chief Collection گلد شد و این به این معنی است که تا زمان عرضه چیزی نمانده است. توسعه دهنده ها همچنین حجم آپدیت روز اول و خبر عرضه شدن همزمان بازی در بیشتر مناطق را اعلام کردند.
در اصل روز عرضه این بازی در آمریکای شمالی 11 نوامبر و در کشور های دیگر 14 نوامبر در نظر گرفته شده بود. اما اکنون این بازی در 11 نوامبر برای اکثر کشور ها از جمله بریتانیا و بیشتر کشور های اروپایی در دسترس خواهد بود.
Dan Ayoub تهیه کننده ی اجرایی این بازی در سایت Halo Waypoint گفته:
هنوز تعداد کمی از کشور ها وجود دارد که در آن ها بازی با تأخیر اندکی با توجه به تعطیلات عمومی عرضه خواهد شد.
بازی تقریبا تمام حجم یک بلوری دیسک کامل که 45 GB می باشد را پر کرده است. بنابراین در روز اول آپدیتی با حجم 20 GB که شامل محتوای بیشتری است وجود خواهد داشت.
خوشبختانه شما بدون آپدیت کردن بازی قادر به اجرای قسمت کمپین یک نفره خواهید بود و محتوای دانلودی شامل بخش های آنلاین بازی می شود.
بله آپدیت حجم بسیار بالایی دارد ولی ما نمی خواستیم از گوشه و کنار بازی برای صرفه جویی در حجم دیسک صرفه نظر کنیم.
این تضمین می کند که این بازی بدون هیچ کم و کسری به دست شما خواهد رسید. اگرچه کار ما هنوز به پایان نرسیده است. ما هنوز در حال بهینه سازی و کار بر روی کیفیت تجربه ی آنلاین بازی هستیم و این تا روز عرضه بازی ادامه خواهد داشت.
متأسفانه این به این معنی هم است که Spartan Ops که تجربه ی بازی اپیزودیک چند نفره در بازی Halo 4 است تا ماه دسامبر در دسترس نخواهد بود. ولی حداقل هر ده اپیزود در یک عرضه میشود.
شما میتوانید مصاحبه کامل Ayoub درباره ی این بازی را در این لینک بخوانید.
Halo: The Master Chief Collection هم اکنون برای پیش خرید نسخه دیجیتالی در دسترس است.

منبع

منم اهمیت نمیدم که اصلا شما حرف منو قبول میکنید یا نه. من نظرم رو ددارم میگم و خیلی های دیگه هم با من هم نظر هستن و براشون هم اصلا اهمیت نداره شما چی میگید! فقط امیدوارم همینقدر که به حرفای این سازنده بسنده میکنید به حرفای دیگه سازنده ها هم بسنده بکنید و فردا وقتی حرفی مخالف نظر شما زد طاقت قبول کردنش رو داشته باشید. همین تاپیک های همسایه پر از این چنین مسائلیه که سازنده مستقیما داره ترول میشه در حالی که من اینجا کسی رو ترول نکردم و فقط میخوام بگم که این حجم آپدیت ها روی دستگاه Xone مشکلش از یه جای دیگه آب میخوره.

کسان دیگه ای هم که حرفای منو نقل قول کردن و مثلا میخوان از حرفای من مو از ماست بکشن بیرون، یا نمیخوان قبول کنن یا از سر یه جریانات دیگه دارن به من جواب میدن. من نگفتم که درایوکلاب کانتنتش زیاده و هیچ وقت هم کارشون رو توجیه نکردم و اتفاقا هم تو پستم گفتم که این ایراده. خلاصه من باز هم یه پاراگرف بالاتر توضیح دادم که منظورم چیه. هر کی میخواد بخونه و قبول کنه؛ لازم هم اینجا پست بدین که آقا حرفت درست هست و فلان، هر کس هم نمیخواد قبول کنه باز هم خود مختاره و من نمیتونم نظرم رو بهش تحمیل کنم. این مشکلی هست که الان از ابتدای نسل تقریبا این کنسول داشته و فعلا هم داره ادامه پیدا میکنه.

دقیقا این مشکل چیه؟؟ ما که علم و سوادمون به شما اساتید نمیرسه پس خواهشا این مشکل! رو بشکافید تا ما هم بفهمیم که پر شدن بلوری و دادن اون حجم اضافی با اپدیت چه ربطی به مشکلات کنسول داره؟؟

شما سوادتون موقعی که اعلام کردن کنسول همیشه آنلاین باید باشه و همه چی باید از کلود لود بشه هم قد نمیداد. الانم لازم نیست قد بده. ریلکس باشید و 20 گیگ آپدیتون رو دانلود کنید
yahoo_3.gif

دیسک هم پر شده بیچاره ها پول نداشتن رو دیسک دوم بریزن بازی رو و شاید هم تکنولوژی ریختن رو دیسک دوم هنوز به اینا نرسیده
yahoo_2.gif

چرا الکی سفسطه میکنید ؟؟ من هنوز منتظرم که شما ربط بین پر شدن بلوری با مشکلات کنسول ! رو شرح بدید تا همه بدونن مشکل دقیقا چی هست ...

آخرین ویرایش:
دقیقا این مشکل چیه؟؟ ما که علم و سوادمون به شما اساتید نمیرسه پس خواهشا این مشکل! رو بشکافید تا ما هم بفهمیم که پر شدن بلوری و دادن اون حجم اضافی با اپدیت چه ربطی به مشکلات کنسول داره؟؟

شما سوادتون موقعی که اعلام کردن کنسول همیشه آنلاین باید باشه و همه چی باید از کلود لود بشه هم قد نمیداد. الانم لازم نیست قد بده. ریلکس باشید و 20 گیگ آپدیتون رو دانلود کنید ;)

دیسک هم پر شده بیچاره ها پول نداشتن رو دیسک دوم بریزن بازی رو و شاید هم تکنولوژی ریختن رو دیسک دوم هنوز به اینا نرسیده :(

شما سوادتون موقعی که اعلام کردن کنسول همیشه آنلاین باید باشه و همه چی باید از کلود لود بشه هم قد نمیداد. الانم لازم نیست قد بده. ریلکس باشید و 20 گیگ آپدیتون رو دانلود کنید ;)

دیسک هم پر شده بیچاره ها پول نداشتن رو دیسک دوم بریزن بازی رو و شاید هم تکنولوژی ریختن رو دیسک دوم هنوز به اینا نرسیده :(
شما هر موقع کم میاری یا قبول یه واقیعت برات سخته شروع به توهین مستقیم و غیر مستقیم به افراد میکنی؟ تا به اینجا هر بحثی بوده وقتی به نتیجه ای نرسیدی طرف رو نفهم خطاب کردی و انواع و اقسام توهینات زیرپوستی رو انجام دادی. کسایی که باید این میزان رو آپدیت کنن فعلاً مشکلی براش ندارن راه های زیادی هم هست که میشه این حجم رو بدون دانلود بدست اورد، شما و کسای دیگه ای هم که نمیخواین بازی رو تهیه کنید میتونید کاسه ی داغ تر از آش نشید.

موضوع مهم اینه که به صورت خیلی چیپی قصد فرار از حرفی که زدی رو داری و مثل فردی هستی که چشمش رو رو همه چی بسته و گوشش هم هیچی رو نمیشنوه فقط اومده برای ترول و خالی کردن خودش. ضمناً فکر میکنم لازم نباشه که من به عنوان یه کاربر معمولی و یکی از صدها کاربر اینجا این نکته رو ذکر کنم شما به عنوان یه ناظم موظف هستی تا از هرگونه بهم زدن جوی جلوگیری کنی و خودت هم همچین خطایی رو مرتکب نشی، درسته دیگه نه؟

@Sierra-117

الان من تا فردا هم بخوام راجب نظرات خودم اینجا پست بنویسم میشه ترول زیر پوستی و توهین و ... و من هم به همین دلیل حوصله ندارم الکی وقتم رو اینجا تلف کنم. اما اگرهمقطاران شما چیزی بگن و بحث رو از چیزی که هست منحرف کنن میشن مظلومان راه حق. و همینطور من میشم کسی که چشمش رو بسته و شماها میشین کسانی که چشمشون رو همه چی بازه و همه کارهایی که از سمت مثلا مایکروسافت (مثل بود) انجام میشه، میشه منطقی و طبیعی. من دیگه جواب نخواهم داد هرطور میخواید فکر کنید. موفق باشیم :rose:

@Sierra-117
الان من تا فردا هم بخوام راجب نظرات خودم اینجا پست بنویسم میشه ترول زیر پوستی و توهین و ... و من هم به همین دلیل حوصله ندارم الکی وقتم رو اینجا تلف کنم. اما اگرهمقطاران شما چیزی بگن و بحث رو از چیزی که هست منحرف کنن میشن مظلومان راه حق. و همینطور من میشم کسی که چشمش رو بسته و شماها میشین کسانی که چشمشون رو همه چی بازه و همه کارهایی که از سمت مثلا مایکروسافت (مثل بود) انجام میشه، میشه منطقی و طبیعی. من دیگه جواب نخواهم داد هرطور میخواید فکر کنید. موفق باشیم :rose:
مشکل شما اینه که فن بحث رو هنوز درست متوجه نشدی/ وارد یه بحث شدن لزوماً خروندن افکار خودت به دیگری و اثبات این که من درست میگم و همینی که هست نیست، یه حرف رو زمانی باید به صوت تام پذیرفت که بیای با لینک معتبر گوینده معتبر و... یه چیزی رو بیان کنی که از هر طرف نگاه کنی منطقی به نظر بیاد اون میشه فکت باید قبولش کرد کسی هم نمیتونه نقضش کنه. الان وضعیت شما دقیقاً جوریه که اگر شب باشه و من بگم اره شبه شما میگی نه روزه!. به هر حال خبر زده شد شما خودتو یهو اینداختی وسط و گفتی این چکاریه و این حرفا ما هم گفتیم:
45گیگ بلوری تا خرخره پر شده یا مجبور بودن این کانتنت اضافی که جا نشده رو روی یه بلوری دیگه بدن یا به صورت آپدیت عرضه کنن که ترجیح دادن به صورت آپدیت باشه تا بتونن تا لحظه ی عرضه روش کار کنن و بازی رو بالانس کنن این مورد ترول بشه یا بهش ایراد گرفته بشه خیلی نوبره. تا اونجایی هم که میدونم الان هرکس دیجیتالی خریده بازی رو میتونه شروع کنه به دانلود کردن بازی (بازی گلد شده).
و
اولاً این آپدیت کانتت بازی هست نه یه آپدیت 20 گیگی معمولی. ضمن اینکه عرضه نسخه دیجیتالی و فیزیکی بازی در یک روز هست ولی دیسکها رو از الان دارن آماده میکنن و میخوان از این یک ماه هم برای آماده/بهینه/بالانس کردن محتویات MP بازی استفاده کنن. الان چیزی که قابل دانلود هست در واقع 45.6GB حجم داره و احتمالاً چند روز قبل از عرضه (یا همزمان با عرضه) اون 20GB کانتت هم در دسترس قرار میگیره. پس اگر میخواستن همه بازی روی دیسک عرضه بشه یا باید تأخیر میزدن یا باید از گوشه و کنار بازی میزدن و همش رو روی دیسک جا میکردن.

ثانیاً هیلو 4 هم از طرف همین استدیو روی 2 تا دیسک عرضه شد و مشکلی هم براش پیش نیومد و اون موقع بهانه‌ای نیاوردن که الان بگیم دارن بهانه میارن. عرضه بازی روی دو دیسک ممکنه احتیاجات خاص خودش رو داشته باشه از نظر نرم‌افزاری و امنیتی، هیچ بازیی روی 2 تا بلو-ری عرضه نشده تا الان که حالا بخوایم بگیم دارن بخاطر 20-30 سنت روی هر بازی دروغ میگن، بخصوص که انقدر محتوا داخل بازی گذاشتن که اگر همین 20 گیگ رو هم راجبش حرف نمیزدن و طی چند ماه، خرد خرد به عنوان DLC میفروختن کسی صداش در نمیومد. اونم وقتی که همین الانش هم بازیهایی هستن که اندازه حجمشون برنامه برای فروش DLC و دادن آپدیت دارن و بابت خیلیهاشون پول هم میگیرن.
شما هم میتونی بری به موفقیت هات برسی;)

پ.ن: ضمناً برای جبران این موضوع هم Pre-Download بازی رو از همین الان شروع کردن، وسط آپدیت میتونید به بازیتون ادامه بدید و غیر از اون 4 تا بازی به صورت کامل در دسترس هست. همینکه بخوای بیای از همچین کالکشنی ایراد بگیری خودش نشون دهنده ی میزان پاسکال واردس.

عاشق این تیریپ طلبکاریتون تو این وضعیت اسفناک هستم. خدا همین اعتماد به نفسم ازتون نگیره. حالا که خوشتون میاد امیدواریم از این 20 گیگا بیشتر بره تو پاچه تا نسل زیبایی رو پشت سر بزارین.

پ.ن: پاسکال فرقی با فشار نداره و روکشی واسه توهین حساب نمیشه.

عاشق این تیریپ طلبکاریتون تو این وضعیت اسفناک هستم. خدا همین اعتماد به نفسم ازتون نگیره. حالا که خوشتون میاد امیدواریم از این 20 گیگا بیشتر بره تو پاچه تا نسل زیبایی رو پشت سر بزارین.

به گیمر گفتن چی از سازنده می خوای گفت 20 گیگ محتوای بیشتر ;)

20 گیگ آپدیت داشته باشه، بهتر از اینه کلا چیزی نباشه که بخواد آپدیت بشه، والا :دی

پ.ن: به شیوه بحث های همین تاپیک کامنت دادم.
همه رو فنی از جنس خودتون حساب نکنین
باشه :))

آخرین ویرایش:
20 گیگ آپدیت داشته باشه، بهتر از اینه کلا چیزی نباشه که بخواد آپدیت بشه، والا :دی
الان بحث این کار شریف 343 هست و کار evolution هم جای دفاع نداره پس دغاع نمیکنم همه رو فنی از جنس خودتون حساب نکنین.

اون آپدیتی که تازه درایو کلاب رو درایو کلاب میکنه هم حتی یک پنجم این 20 گیگ هم نمیشه که معلوم نیست چیه.

آخرین ویرایش:

شما دقيقا مشكلتون با ٢٠ گيگ دانلود كردن آپديت اين بازى براى عده اى كه علاقه مند هستند چيست؟!
مشكلى هست ؟ خيلى منطقيه الان دوستانى كه اينجا هستند و به بازى علاقه دارن و ميخوان بازى رو تهيه كنند و با دانلودش هم هيچ مشكلى ندارن !
شايد اگه ٤٠ گيگ هم بود دانلود ميكردن ! بعد عده اى از دوستان كه نه كنسول مورد نظر رو دارن و نه بازى رو ميخوان تجربه كنند معترض هستند به اين حجم دانلود ؟؟؟؟ عجايب ٨ گانه اينجا رخ ميده ...
تا باشه از اين تو پاچه رفتن ها ! ;) ٤ تا بازى و كد بتاى بازى بعدى و يه مجموعه سينمايي باهم يه جا بره تو پاچمون !

شما دقيقا مشكلتون با ٢٠ گيگ دانلود كردن آپديت اين بازى براى عده اى كه علاقه مند هستند چيست؟!
مشكلى هست ؟ خيلى منطقيه الان دوستانى كه اينجا هستند و به بازى علاقه دارن و ميخوان بازى رو تهيه كنند و با دانلودش هم هيچ مشكلى ندارن !
شايد اگه ٤٠ گيگ هم بود دانلود ميكردن ! بعد عده اى از دوستان كه نه كنسول مورد نظر رو دارن و نه بازى رو ميخوان تجربه كنند معترض هستند به اين حجم دانلود ؟؟؟؟ عجايب ٨ گانه اينجا رخ ميده ...
تا باشه از اين تو پاچه رفتن ها ! ;) ٤ تا بازى و كد بتاى بازى بعدى و يه مجموعه سينمايي باهم يه جا بره تو پاچمون !
اونایی که علاقه مند به هیلو هستن خیلی هم مقدسن و 50 گیگ هم موردی نداره ولی دیگه با این اعتماد به نفس از این حرکت دفاع کردن خوب نیست. حالا مهم نیست کار سازنده هست یا سخت افزار

@ممد
این باشه های تو رو میشناسم ;) راضیم از خودم که باعث شدم از این باشه ها بگی :دی

اگه رو کنسول منم بازی نیاد یا اگه بیاد بازی درجه ۲ یا ریمستر باشه ریج میکنم میام به ۲۰ گیگ محتوای بازی کنسول دیگه گیر میدم :d
Forza 5 یه هفته حدودا free بود با اون حجم ولی خیلیا دانلود کردن حالا ۲۰ گیگ برای اینهمه کانتنت اصلا چیز زیادی نیست. دنیا عوض شده و قرار نیست سازنده ها همه چیو بیان روی دیسک بریزن. اگه دیسک اهمیتی داشت الان ۹۰-۹۵٪ بازیای pc بصورت دیجیتالی فروخته نمیشد و ملت میگفتن چرا ۳۰-۴۰ گیگ دانلود کنیم خب دیسک بدین بهمون...
به هر حال ممنون از نگرانی هیترای عزیز ولی کسایی که فن بازی هستن یا بازیو پیش خرید کردن مشکلی با دانلود ۲۰ گیگ محتوای بازی ندارن. :bighug: این بحث cloud هم خیلی نخ نما هست, بذارید فنای ایکس باکس و مایکروسافت همینجوری فریب این تبلیغات دروغینو بخورن و با انحصاریای متای بالاتر و گرافیک بیشترشون سرگرم باشن...

اونایی که علاقه مند به هیلو هستن خیلی هم مقدسن و 50 گیگ هم موردی نداره ولی دیگه با این اعتماد به نفس از این حرکت دفاع کردن خوب نیست. حالا مهم نیست کار سازنده هست یا سخت افزار

حالا گیرش به تو چیه؟ :-/ تو می خوای بازی کنی یا اون چند میلیونی که پیش خرید کردن و دارن Pre-Load و می کنن و واسه این Xbox One خریدن؟ :-/ بار اوله که اصلا آپدیت حجم زیاد داشته Xone ؟ سیزده گیگ دد رایزینگ با 20 گیگ هیلو چه فرقی داره؟

حالا گیرش به تو چیه؟ :-/ تو می خوای بازی کنی یا اون چند میلیونی که پیش خرید کردن و دارن Pre-Load و می کنن و واسه این Xbox One خریدن؟ :-/ بار اوله که اصلا آپدیت حجم زیاد داشته Xone ؟ سیزده گیگ دد رایزینگ با 20 گیگ هیلو چه فرقی داره؟
من از آپدیت دد رایزینگ خبر نداشتم پس وضعیت بدتر از اینه :دی

پ.ن: پست بعدی هم ارزش جواب ندارن. کنسول بازی نداره :))

اصلاً درستش این هست که همچین بازیی، دیجیتالی خریداری بشه. اون 20 گیگ محتوا که شما نمیدونی چی هست حدوداً 80-90 مپ و مد مولتی-پلیر بازی (Forge و ...) رو در بر میگیره. همین رو میتونستن به عنوان یک بازی یا DLC جداگانه بفروشن. حالا شما اومدی توی این تاپیک با گفتن این جملات "عاشق این تیریپ طلبکاریتون تو این وضعیت اسفناک هستم"، "خدا همین اعتماد به نفسم ازتون نگیره"، "از این 20 گیگا بیشتر بره تو پاچه تا نسل زیبایی رو پشت سر بزارین"، "اون آپدیتی که تازه درایو کلاب رو درایو کلاب میکنه هم حتی یک پنجم این 20 گیگ هم نمیشه که معلوم نیست چیه" و "کار 343 جای دفاع نداره" سعی داری چی رو ثابت کنی بر ما پوشیده هست و اینکه چرا یکی مثل شما نگران آینده صاحبان XB1 و 20 گیگ کانتنت در ادامه نسل هست جای سؤال داره. بگذریم که توی همین ایران کلی راه برای دانلود/تهیه این محتوا هست و اصلاً چیز عجیب و غریبی نیست و همین 20 گیگ هم چند روز قبل از عرضه در دسترس هست برای نسخه دیجیتالی (شاید با درخواست طرفدارها برای نسخه فیزیکی هم امکان پذیر بشه).

شاید هم سعی دارید توی تاپیک تشنج ایجاد کنید و چند نفر رو به دردسر بندازید، خدا عالمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or