The Master Chief Collection در روز عرضه 20 گیگ آپدیت خواهد داشت

Holy Diver

کاربر سایت

استدیو 343 industries اعلام کرد بازی Halo: The Master Chief Collection گلد شد و این به این معنی است که تا زمان عرضه چیزی نمانده است. توسعه دهنده ها همچنین حجم آپدیت روز اول و خبر عرضه شدن همزمان بازی در بیشتر مناطق را اعلام کردند.
در اصل روز عرضه این بازی در آمریکای شمالی 11 نوامبر و در کشور های دیگر 14 نوامبر در نظر گرفته شده بود. اما اکنون این بازی در 11 نوامبر برای اکثر کشور ها از جمله بریتانیا و بیشتر کشور های اروپایی در دسترس خواهد بود.
Dan Ayoub تهیه کننده ی اجرایی این بازی در سایت Halo Waypoint گفته:
هنوز تعداد کمی از کشور ها وجود دارد که در آن ها بازی با تأخیر اندکی با توجه به تعطیلات عمومی عرضه خواهد شد.
بازی تقریبا تمام حجم یک بلوری دیسک کامل که 45 GB می باشد را پر کرده است. بنابراین در روز اول آپدیتی با حجم 20 GB که شامل محتوای بیشتری است وجود خواهد داشت.
خوشبختانه شما بدون آپدیت کردن بازی قادر به اجرای قسمت کمپین یک نفره خواهید بود و محتوای دانلودی شامل بخش های آنلاین بازی می شود.
بله آپدیت حجم بسیار بالایی دارد ولی ما نمی خواستیم از گوشه و کنار بازی برای صرفه جویی در حجم دیسک صرفه نظر کنیم.
این تضمین می کند که این بازی بدون هیچ کم و کسری به دست شما خواهد رسید. اگرچه کار ما هنوز به پایان نرسیده است. ما هنوز در حال بهینه سازی و کار بر روی کیفیت تجربه ی آنلاین بازی هستیم و این تا روز عرضه بازی ادامه خواهد داشت.
متأسفانه این به این معنی هم است که Spartan Ops که تجربه ی بازی اپیزودیک چند نفره در بازی Halo 4 است تا ماه دسامبر در دسترس نخواهد بود. ولی حداقل هر ده اپیزود در یک عرضه میشود.
شما میتوانید مصاحبه کامل Ayoub درباره ی این بازی را در این لینک بخوانید.
Halo: The Master Chief Collection هم اکنون برای پیش خرید نسخه دیجیتالی در دسترس است.

منبع

بنظر من كه مشكل و مساله خاصي نيس
چون شايد 20 گيگ زياد باشه(كه البته بيشتر تو ايران اسفناك و وحشتناك به نظر ميرسه:d)ولي عوضش اين كالكشن اونقدر محتوا داره و اين 20 گيگ هم محتواهاي ارزشمندي هستن كه مايكرو مي تونست اين 20 گيگ رو جداگانه بفروشه و Dlc كنه و ....چون بدون اين 20 گيگ هم ميشه مولتي بازي كرد

كلا بنظرم حركت خوبي زده(حالا اينكه ميتونست اپديت كم حجمتر باشه مساله اي هست كه ميشه روش بحث كرد ولي در كل خيلي مشكل ايجاد نمي كنه)

.

اصلاً درستش این هست که همچین بازیی، دیجیتالی خریداری بشه. اون 20 گیگ محتوا که شما نمیدونی چی هست حدوداً 80-90 مپ و مد مولتی-پلیر بازی (Forge و ...) رو در بر میگیره. همین رو میتونستن به عنوان یک بازی یا DLC جداگانه بفروشن. حالا شما اومدی توی این تاپیک با گفتن این جملات "عاشق این تیریپ طلبکاریتون تو این وضعیت اسفناک هستم"، "خدا همین اعتماد به نفسم ازتون نگیره"، "از این 20 گیگا بیشتر بره تو پاچه تا نسل زیبایی رو پشت سر بزارین"، "اون آپدیتی که تازه درایو کلاب رو درایو کلاب میکنه هم حتی یک پنجم این 20 گیگ هم نمیشه که معلوم نیست چیه" و "کار 343 جای دفاع نداره" سعی داری چی رو ثابت کنی بر ما پوشیده هست و اینکه چرا یکی مثل شما نگران آینده صاحبان XB1 و 20 گیگ کانتنت در ادامه نسل هست جای سؤال داره. بگذریم که توی همین ایران کلی راه برای دانلود/تهیه این محتوا هست و اصلاً چیز عجیب و غریبی نیست و همین 20 گیگ هم چند روز قبل از عرضه در دسترس هست برای نسخه دیجیتالی (شاید با درخواست طرفدارها برای نسخه فیزیکی هم امکان پذیر بشه).

شاید هم سعی دارید توی تاپیک تشنج ایجاد کنید و چند نفر رو به دردسر بندازید، خدا عالمه.
خوب سه چهار خط اول نیازی به جواب نداره. دلیل اون حرفا اون cool نمایی های ... هست .

در مورد نگران آینده X1 هم بحث این چیزا نیست بحث خوشحالی اونایی که ریتیل میخرن (همه) از این 20 گیگ آپدیت هست وگرنه مهم نیست اونقدر آپدیت دانلود کنید که مودم منفجر بشه :دی من از آپدیتای فورزا و اسنایپر3 و دد رایزینگ خبر نداشتم و ظاهرا عادت دارین به این مسائل. فقط این بی تفاوت بودن رو اینهمه حجم آپدیت رو نمیشه درک کرد اونم افرادی که نسل پیش آپدیتای یکی دو گیگی رو مسخره میکردن.

اتفاقا بحث هم بیشتر سر این نسخه فیزیکی هست که نباید کسی که میره دیسک میخره بعد بیاد یه دیسک دیگه رو هم دانلود کنه دوباره. نه فقط واسه هیلو.

آخرین ویرایش:
خوب سه چهار خط اول نیازی به جواب نداره. دلیل اون حرفا اون cool نمایی های ... هست .

در مورد نگران آینده X1 هم بحث این چیزا نیست بحث خوشحالی اونایی که ریتیل میخرن (همه) از این 20 گیگ آپدیت هست وگرنه مهم نیست اونقدر آپدیت دانلود کنید که مودم منفجر بشه :دی من از آپدیتای فورزا و اسنایپر3 و دد رایزینگ خبر نداشتم و ظاهرا عادت دارین به این مسائل. فقط این بی تفاوت بودن رو اینهمه حجم آپدیت رو نمیشه درک کرد اونم افرادی که نسل پیش آپدیتای یکی دو گیگی رو مسخره میکردن.

اتفاقا بحث هم بیشتر سر این نسخه فیزیکی هست که نباید کسی که میره دیسک میخره بعد بیاد یه دیسک دیگه رو هم دانلود کنه دوباره. نه فقط واسه هیلو.

اتفاقا بحث دوستان با شما كه به جد پيگير هستين تا مخالفتى انجام بدين تو اين موضوع هست كه شما با اين همه دليل و برهان كه قانع نميشى ! پس مشكلت چيه با اون عده اى كه هم ريتيل ميخرن و هم دانلود ميكنن !؟ اصلا اعتماد به نفس هم دارن ، مشكلى تو اين قضيه نيست ! كسى به شما و به علاقه مندى هاى شما اعتراضى نكرده !
شخص Y كنسول x1 داره و ميخواد اين بازى رو ريتيل بخره و بعد يه هفته هم دانلود كنه آپديتش رو ، از اين اتفاق هم ناراحت نيست .
شما چرا ناراحتى ؟
جالبه واقعا ! بعد مياي تو پستت به صورت كاملا زيرپوستى تيكه ميندازى به X1 و بازيهاش ، خوب مشخص ميشه مشكلتون از كجاست دوست من

اتفاقا بحث دوستان با شما كه به جد پيگير هستين تا مخالفتى انجام بدين تو اين موضوع هست كه شما با اين همه دليل و برهان كه قانع نميشى ! پس مشكلت چيه با اون عده اى كه هم ريتيل ميخرن و هم دانلود ميكنن !؟ اصلا اعتماد به نفس هم دارن ، مشكلى تو اين قضيه نيست ! كسى به شما و به علاقه مندى هاى شما اعتراضى نكرده !
شخص Y كنسول x1 داره و ميخواد اين بازى رو ريتيل بخره و بعد يه هفته هم دانلود كنه آپديتش رو ، از اين اتفاق هم ناراحت نيست .
شما چرا ناراحتى ؟
جالبه واقعا ! بعد مياي تو پستت به صورت كاملا زيرپوستى تيكه ميندازى به X1 و بازيهاش ، خوب مشخص ميشه مشكلتون از كجاست دوست من
اوکی پس مشکلی نیست. دانلود کنین آقا ;)
این نسل ما اصلا مشکلی با x1 نداریم٬ میتونی مطمئن باشی :دی

آخرین ویرایش:
اون دوستان سونی فن که مسخره می کنن ، منتظر ببینم آپدیت DC که تازه فقط برای چندتا مورد کوچیک هستش نسبت به این آپدیت 20 گیگی ، چقدر خواهد بود :d

خبر دردناکی بود این 20گیگ رو میشه از طریق pcگرفت بعد به کنسول انتقال دادیا تنها از طریق کنسول میشه اپدیت رو گرفت ؟
این آپدیت رو میشه از رفیق رفقا گرفت ریخت رو فلش بعد ریخت رو کنسول اگه اشتباه نکنم :-/ :دی

من فقط یه کامنت میدم تو این تاپیک چون چیزی نیست که بخوام روش بحث کنم از اونجایی که X1 ندارم. اونایی که باید منظورو بگیرن متوجه خواهند شد، اونایی هم که کلاً تو توهم ترول هستن میتونن خوش باشن.
----------
اول از همه اینکه یکی از دوستانم که امریکا زندگی میکنه کل TLOU رو که حدود 40 گیگ هست در مدت 3.5 ساعت دان کرد. این 20 گیگ Halo هم دیگه فوقش میشه 2 ساعت واسه اونا. حالا نمیگم همه جا اینجوریه ولی بهرحال دیگه خیلی بخواد وقت بگیره اونم تو بک گراند یه روزه. اینکه ما مشکل داریم سر دانلود همچین حجم هایی به بحث دیگست! به همین دلیل این 20 گیگ آپدیت یا کانتنت اصلاً از نظر من نکته ی منفی ای نیست اما میتونست بهتر باشه اگه رو دو تا BD عرضه میشد. بخوام مثال بزنم از بازیهای کالکشن که بیشتر از 2 تا BD داشتن همین MGS4 Legacy Collection هست که قیمتش برابر با بازیهای دیگه بود ولی تا جایی که یادم میاد 3 تا دیسک داشت یا حداقل 2 تا رو داشت دیگه! + یه آرت بوک خیلی خوب

البته اینکه برای Halo کالکشن وقت و هزینه ی بیشتری صرف شده رو قبول دارم ولی به نظرم اضافه کردن یه BD دیگه هزینه ای آنچنانی برای مایکروسافت درست نمیکرد.
اما نکته ای که باعث شد من کامنت بدم این حرف که " ما که میخوایم آپدیت کنیم مشکلی نداریم " ، " شما که اصلاً نمیخوای بازی کنی چرا کاسه ی داغ تر از آش میشی " یا چیزای مشابه این! چطور شد اون موقع که رو PS3 یه چند مگ آپدیت ها اینور اونور میشد ما رو کچل کردن یه عده که چه وضعشه این PSN با این آپدیت هاش و فلان؟ ولی الان شد بحث علاقه ی خودتون؟ اون موقع آپدیت ها ی PS3 مشکل شما هم بود ولی الان که حال میکنید با این بازی اصلاً مشکلی نیست! اوکی ولی آدم خوبه که فکرش و حرف هاش یکی باشه که پس فردا اگه انتقادی هم داشت بشه روش حساب کرد نه اینکه تا واسه پلتفرم PS بود بشه اه اه ، تا اسم مایکرو اومد بشه به به!
بهرحال این پست انتقادی بود به یوزرهای " خود cool پندار " نه ترول مایکروسافت و هیلو! موفق باشید.

این 20 گیگ مهم نیست ... مهم اینه همون هایی که برای 600 -700 مگ اپدیت های ps3 مرثیه سرایی میکردن و برای فن های ps ناراحت بودن به جای اونها اه و ناله میکردن ... :((

الان جان بر کف از اپدیت های چند ده گیگی مایکرو با جان و دل دفاع میکنن ... :))

عجب....:|

ارزش آپدیت ها یکسان نیست ;;):d

سوپر looooooooooooool

آخرین ویرایش:
این 20 گیگ مهم نیست ... مهم اینه همون هایی که برای 600 -700 مگ اپدیت های ps3 مرثیه سرایی میکردن و برای فن های ps ناراحت بودن به جای اونها اه و ناله میکردن ... :((

الان جان بر کف از اپدیت های چند ده گیگی مایکرو با جان و دل دفاع میکنن ... :))

عجب....:|

ارزش آپدیت ها یکسان نیست ;;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or