Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
خب بازی شده ۲۰$ و آپدیت ۲.۰ هم اومده و حقیقتش خیلی وقته پیگیر این بازی بودم و به نظرم سازنده‌هاش کار خیلی با ارزشی انجام دادن که اینجوری ساپورتش کردن. میتونستن مثل بایوور که عنتم رو ول کرد، بازی رو ول کنن و یا مثل سازنده‌های NMS بمونن و بازی رو درست کنن که دومی رو انتخاب کردن. حالا دیگه خیلی جدی دارم به خریدش فکر میکنم. من خیلی سولزلایک فن نیستم اما اندازه خودم بازی‌های مختلف رو تجربه کردم. بلادبورن با اختلاف بهترین تجربم بوده با ۳۵۰ ساعت پلی‌تایم. نی‌اوه ۱ ۳۰۰ ساعت و ۲ ۲۰۰ ساعت. الدن رینگ ۲۱۰ ساعت. ازون‌ور مورتال شل هم یکی از بهترین تجربه‌هام بوده و Thymesia رو هم خیلی دوس داشتم.
اول اینکه کامبت لوتف کنار کدوم یکی ازین بازی‌ها قرار میگیره؟ حس و حالی که میده. سنگینی کرکتر و حرکاتش و سنگینی ضربات و ایمپکتشون.
دوم: اون یکی دنیای بازی که اسمش فکر کنم Umbral باشه، چقدر تو بازی نقش داره و آیا پیچیدگیش زیاده یا نه.
سومی سوال نیست فقط میخوام بگید درسته یا نه. تا جایی که میدونم بازی مقدار زیادی سلاح و آرمور داره و بیلدای متنوعی میشه ساخت و همچنین ارزش تکرار بالایی هم داره. تایید میفرمایید یا خیر؟ :D

پیشاپیش تشکر.
آقا اگه می‌خوای بیا تو استیم یه سری به من جوین شو
بازیو یکم با هم میریم جلو اگه خوشت اومد بگیر

خب بازی شده ۲۰$ و آپدیت ۲.۰ هم اومده و حقیقتش خیلی وقته پیگیر این بازی بودم و به نظرم سازنده‌هاش کار خیلی با ارزشی انجام دادن که اینجوری ساپورتش کردن. میتونستن مثل بایوور که عنتم رو ول کرد، بازی رو ول کنن و یا مثل سازنده‌های NMS بمونن و بازی رو درست کنن که دومی رو انتخاب کردن. حالا دیگه خیلی جدی دارم به خریدش فکر میکنم. من خیلی سولزلایک فن نیستم اما اندازه خودم بازی‌های مختلف رو تجربه کردم. بلادبورن با اختلاف بهترین تجربم بوده با ۳۵۰ ساعت پلی‌تایم. نی‌اوه ۱ ۳۰۰ ساعت و ۲ ۲۰۰ ساعت. الدن رینگ ۲۱۰ ساعت. ازون‌ور مورتال شل هم یکی از بهترین تجربه‌هام بوده و Thymesia رو هم خیلی دوس داشتم.
اول اینکه کامبت لوتف کنار کدوم یکی ازین بازی‌ها قرار میگیره؟ حس و حالی که میده. سنگینی کرکتر و حرکاتش و سنگینی ضربات و ایمپکتشون.
دوم: اون یکی دنیای بازی که اسمش فکر کنم Umbral باشه، چقدر تو بازی نقش داره و آیا پیچیدگیش زیاده یا نه.
سومی سوال نیست فقط میخوام بگید درسته یا نه. تا جایی که میدونم بازی مقدار زیادی سلاح و آرمور داره و بیلدای متنوعی میشه ساخت و همچنین ارزش تکرار بالایی هم داره. تایید میفرمایید یا خیر؟ :D

پیشاپیش تشکر.
جواب ندادم راستی :دی

گیمپلی بازی سریعتر از بازیای میازاکی هست. یه جورایی ۱۰-۱۵٪ سریعتر و یه ۳۰-۴۰ درصد آسون تر. کاراکتر از نظر سرعت مثل بلادبورنه ولی سنگینی ضرباتش کمتره اکثرا.

آمبرال دنیای موازیه و در هر لحظه میشه بهش سوییچ کرد که خب بازیو سخت تر می کنه در کل اما لوت ها و مکان های اضافی داره.

سلاح ها و ارمور های متنوعی داره بازی و خب میشه بیلدهای متنوعی ساخت. ۴ تا بیلد اصلی میشه برای بازی تعریف کرد و خب کاملا هم قابل میکس کردن هستن اینا

آخرین ویرایش:
من PS5 دارم بدون پلاس. فکر نمیکنم اصن اجازه بده جوین کسی بشم :D
با پلاس میتونی جوین بشی :دی
اما در بخوام بگم، ۲۰ دلار واقعا می ارزه الان.
ارزشش تکرارش هم خوبه. کلی modifier هم داره بازی که میتونی فعال کنی

friend pass چجوری کار میکنه ؟ من الان بازی رو ندارم بعد یه نفر برام کد میفرسته و با هم share میکنیم ؟ معنیش اینه ؟
شما نسخه trial را از استور دانلود می کنید (که شامل کل محتوای بازیه ولی به صورت پیش فرض لاک هست از بخش مقدماتی به بعد). بعد از انجام بخش مقدماتی و رسیدن به اولین bonfire ( در واقع vestige), میتونید برای ادامه بازی مثل سایر پلیرها، جوین دوستتون بشید که بازیو داره.

• Like
Reactions: dizzy

پیشاپیش تشکر.
من بازی دیگه دستم نیست و جوابم براساس چند ساعتی که تجربه کردم. اول بگم بازی برای کسی که سولزباز نیست واقعا بهترین گزینه. و فکر کنم سولزبازها لذت ببرن
۱- ببین میتونم بگم کامبت بازی شبیه بازی های میازاکی اصلا نیست. مورتال رو بازی نکردم ولی با توجه به تریلراش نزدیکترین بازیه
۲- نقش که از نظر داستانی خیلی مهمه . ولی اصلا پیچیده نیست و مشخصه کجا ها باید سوییچ کنی روش. وقتی هم میمیری میری تو اون دنیا که یه شانس دوباره هست.
۳- تایید میشه. ماکان اشاره کرد به جز بیلد اون نیوگیم پلاس مادیفایرش هم هست که ارزش تکرار رو بالا میبره.

• Like
Reactions: NaViiDii
بین تمام سولز هایی که بازی کردم این بازی اون اخر قرار میگیره
تنوع موو ست های اسلحه های بازی پشت Dark Souls III نه سال پیش و سختی باس ها اصلا جالب نیست و با بازی نکردن این بازی چیزیو از دست نمیدید.
با اینکه طراحی باس ها خیلی باحال ولی اصلا سخت نیستن و پایان های بازی هم جالب نیستن.
برای مقایسه این بازی به نظرم کاملا زیر Lies of p قرار میگیره.
من همه سولز ها رو بازی کردم به غیر بازی های درجه سه مثل mortal shell و Thymesia

@NaViiDii
به نظرم برای 20 دلار بازی فوق العادست.
خیلی محتوا داره.
شاید اونطور که @Arios 22 گفت به کیفیت Lies of P نباشه ولی اصلا این دوتا بازی قابل مقایسه نیستن.
اسکیل بازیها کاملا با هم فرق دارن.
P یه گوشه از پنیر بازیهای فرام سافتور رو برداشته ولی به بهترین شکل ممکن پرداختش کرده.

اما Hexworks با LOTF رفتن برای یک برش گنده تر از اون پنیر (ریسک بزرگتری کردن) + یکسری نوآوریهایی که خودشون آوردن که متاسفانه به علت سنگ بزرگ ورداشتن و زمان کافی نداشتن نتونستن اونطور که باید پرداخت و پالیش نهایی رو انجام بدن.

با اینکه کاستی داره ولی واقعا ارزش بازی کردن داره.
مطمئنا نیوگیم پلاس رو برو که بازی سخت تر بشه.
چون محمد @Oakenshield بازی رو تست کرده و میگه با آپدیت ها بازی رو آسونتر کردن و چالش قبل رو نداره.

تو نیوگیم پلاس میتونی سختی بازی رو تعیین کنی.

@NaViiDii
به نظرم برای 20 دلار بازی فوق العادست.
خیلی محتوا داره.
شاید اونطور که @Arios 22 گفت به کیفیت Lies of P نباشه ولی اصلا این دوتا بازی قابل مقایسه نیستن.
اسکیل بازیها کاملا با هم فرق دارن.
P یه گوشه از پنیر بازیهای فرام سافتور رو برداشته ولی به بهترین شکل ممکن پرداختش کرده.

اما Hexworks با LOTF رفتن برای یک برش گنده تر از اون پنیر (ریسک بزرگتری کردن) + یکسری نوآوریهایی که خودشون آوردن که متاسفانه به علت سنگ بزرگ ورداشتن و زمان کافی نداشتن نتونستن اونطور که باید پرداخت و پالیش نهایی رو انجام بدن.

با اینکه کاستی داره ولی واقعا ارزش بازی کردن داره.
مطمئنا نیوگیم پلاس رو برو که بازی سخت تر بشه.
چون محمد @Oakenshield بازی رو تست کرده و میگه با آپدیت ها بازی رو آسونتر کردن و چالش قبل رو نداره.

تو نیوگیم پلاس میتونی سختی بازی رو تعیین کنی.
من Lies of P را غیر از دمو بازی نکردم حقیقتا. اما مطمئنم اگه LOTF الان میومد، متاش بالای 80 میشد.

نکته‌ای که هیچکس دقت نکرده بود اینه که شما میتونید ورژن ترایل رو دانلود کنید و تمام منطقه‌ی توتوریال رو بازی کنید و بعد ازون برای ادامه‌ی بازی یا باید جوین دوستتون بشید یا بازی رو بخرید. با همین روش موفق شدم بازی رو تجربه کنم و باید بگم که کامبتش عالیه و دقیقا همون چیزیه که انتظار داشتم. سنگینی کرکتر و ضربات رو دوس دارم‌. مقدار زیادی خون میپاشه که زیباست واقعا. پَری خوب و سادس به نسبت. نیاز نیست ری‌اکشن میلی ثانیه‌ای داشته باشید. گرافیک و پرفورمنس عالیه. طراحی محیط خیلی خووبه. اتمسفر بازی واقعا سنگین و خوفناکه. این منطقه‌ی اول بازی عجیب حال و هوای مورتال شل داشت برای من که باعث شد بیشتر عاشقش بشم. رفت و برگشت به امبرال جالب بوده. نمیدونم جلوتر چطور میشه استفاده ازش ولی لااقل ابتدای بازی که چیز جذابیه. ضمن اینکه نمیدونستم وقتی بمیری منتقل میشی به امبرال و فرصت داری که برگردی به دنیای اصلی دوباره. حرکت جالبی بود. صداپیشگی کیفیت خیلی خوبی داره. چندتا کات‌سینی که تا الان دیدم قشنگ طراحی شده بودن. در مورد سختی فعلا نمیشه نظر داد ولی خب مشکلی نداشتم توی این بخش از بازی که استقبال میشه حقیقتش. تو واقعیت به اندازه کافی سختی میکشیم :D خلاصه که باید بخرمش. فکر کنم خیلی خوش بگذره بهم.

دکمه های بازی رو میشه کاملا ریمپ کرد؟
دارم کازان رو پلی میدم فکر کنم باید پرونده ش رو ببندم بعد برم سمت این ،
از اولم به این ایمان داشتم الان که حسابی تحویلش گرفتن مطمئنم قراره خیلی باهاش حال کنم 🥰

• Smile
Reactions: Thundersky
از اولم به این ایمان داشتم الان که حسابی تحویلش گرفتن مطمئنم قراره خیلی باهاش حال کنم 🥰

آره میشه. نمیدونم قبلا هم میشد یا بعدا اضافه کردن اما داخل ستینگ بازی، یه بخش برای تغییر دکمه‌ها گذاشتن.

داداش اگه جدیدا با بازی های سولز لایک آشنا شدی به نظر من عادت کن به R1 و R2 برای ضربه زدن.

داداش اگه جدیدا با بازی های سولز لایک آشنا شدی به نظر من عادت کن به R1 و R2 برای ضربه زدن.
چندمین بازیمه، همه رو هم با مربع (سبک) و مثلث (سنگین) پلی دادم!
سختمه دیگه ، حالا اینو خواستم پلی میدم حتما تست میکنم 😉

چقدر خووبه این بازی. رسیدم به این منطقه سمی. مقدار زیادیشو گشتم. تا اینجا فکر کنم چیزی جا نمونده. اکسپلوریشن بازی واقعا عالیه. صرف نظر ازینکه چی گیرت میاد، اینقدر خوب طراحی شده که دوس داری بچرخی و همه چی رو پیدا کنی. امبرال واقعا استرس خفنی داره. خصوصا وقتی هلثت کمه و در به در دنبال راه برگشت به دنیای اصلی هستی. یه بارم گذاشتم اون چشم کنار صفحه قرمز بشه و اتفاق خیلی جالبی افتاد! :D محیط‌های بازی واقعا زیبا و ترسناک طراحی شدن. دوتا باس اصلی و دو سه‌تا مینی‌باس هم زدم که خوب بودن تا اینجا. طراحی انمی‌هارو هم دوس دارم. فعلا دارم STR و Radiant رو میبرم بالا واسه دمیج. استفاده از اسپلش خیلی حال میده. نکته خیلی خوب بعدیش طراحی آرموراس. خیلی خوبن. بعد مدت‌ها یه بازی این سبکی شروع کردم اساسی داره خوش میگذره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or