Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
بازی از نظر سختی شبیه ترین چیزی هست که به کارهای فرام سافت میشه پیدا کرد، لول دیزاین و چینش دشمنان هم به شدت هوشمندانه و صد البته دهن سرویس.:D خاطرات Blighttown برام زنده شد البته اینجا به توان 10.:>

حدود نیم ساعت بازی رو جلو رفتم.دوست ندارم الان نظر بدم چون خیلی زوده .بازی برای من احتمالا یکم بگذره و عادت کنم جذاب میشه ولی یکم خورده تو ذوغم.نه این که توقع استانداردهای فرام سافتور رو داشتم ولی از توقعی که داشتم طراحی و مبارزات معمولیتر هست.فعلا یه احساس شکست خوردگی کمی دارم که امیدوارم با کمی نشستن پای بازی رفع بشه😁

حدود نیم ساعت بازی رو جلو رفتم.دوست ندارم الان نظر بدم چون خیلی زوده .بازی برای من احتمالا یکم بگذره و عادت کنم جذاب میشه ولی یکم خورده تو ذوغم.نه این که توقع استانداردهای فرام سافتور رو داشتم ولی از توقعی که داشتم طراحی و مبارزات معمولیتر هست.فعلا یه احساس شکست خوردگی کمی دارم که امیدوارم با کمی نشستن پای بازی رفع بشه😁
بازی یه یک ساعت اولش معمولی پیش میره، ولی بعدش خیلی بهتر میشه وقتی به Skyrest (معادل Firelink Shrine) میرسی.

من دیمون سولز رو یه 2 ساعتی بازی کردم بنظرم گرافیک دیمون بهتره.
واقعا یعنی گرافیک از دیمن سولز ریمیک بهتره، اون که هیولا بود

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
خب اینکه روی PS5 چه خروجی میده رو نمیدونم حقیقتش.
منم چون بازی نکردم DS رو نمیتونم قضاوت 100 درصد قطعی کنم.

قطعا مقایسش با یک بازی اختصاصی اونهم یک انجین کاملا بهینه خیلی نمیتونه درست باشه.
DS Remake واقعا خیلی تر و تمیز بود و تصویر وضوح خیلی خوبی داشت.
میگم بازی نکردم و از روی ویدئوهایی که دیدم میگم.

اما این چیزی که روی PC چند ساعت بازی کردم وحشتناک خوبه برای سولز بورن ها و ندیدم تا به حال.
و بنظرم از ویدئوهایی DS خیلی چشم نواز تره و محیط جزییات بیشتری داره.

اما اینکه روی PS5 هم بهمین خوبیه حقیقتش نمیدونم.

خب اینکه روی PS5 چه خروجی میده رو نمیدونم حقیقتش.
منم چون بازی نکردم DS رو نمیتونم قضاوت 100 درصد قطعی کنم.

قطعا مقایسش با یک بازی اختصاصی اونهم یک انجین کاملا بهینه خیلی نمیتونه درست باشه.
DS Remake واقعا خیلی تر و تمیز بود و تصویر وضوح خیلی خوبی داشت.
میگم بازی نکردم و از روی ویدئوهایی که دیدم میگم.

اما این چیزی که روی PC چند ساعت بازی کردم وحشتناک خوبه برای سولز بورن ها و ندیدم تا به حال.
و بنظرم از ویدئوهایی DS خیلی چشم نواز تره و محیط جزییات بیشتری داره.

اما اینکه روی PS5 هم بهمین خوبیه حقیقتش نمیدونم.
خدا کنه اینطوری باشه، من منتظرم یکم ارزون بشه بگیرم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: reza8 and m.d.makan
آقا باس اول (باس آموزشی رو نمیگم) فراتر از انتظاراتم ظاهر شد :D

گفتم الان یه چی ساده گذاشتن فقط با باس فایتای گیم آشنا شی اما خوب اذیتم کرد چند بار تا دستم اومد چی به چیه، نکته بدش اونجاش بود با Summon میرفتی بیشتر اثر مخرب داشت چون حرکاتش غیر قابل پیشبینی تر میشد :-"

ویژوال بازی هم بشدت خوب بوده تا اینجا بریم ببینیم چی میشه جلوتر :x

آقا باس اول (باس آموزشی رو نمیگم) فراتر از انتظاراتم ظاهر شد :D

گفتم الان یه چی ساده گذاشتن فقط با باس فایتای گیم آشنا شی اما خوب اذیتم کرد چند بار تا دستم اومد چی به چیه، نکته بدش اونجاش بود با Summon میرفتی بیشتر اثر مخرب داشت چون حرکاتش غیر قابل پیشبینی تر میشد :-"

ویژوال بازی هم بشدت خوب بوده تا اینجا بریم ببینیم چی میشه جلوتر :x
موافقم منم نیم ساعت پیش باس اول رو زدم.چه استراتژی خوبی داشت.😁

نمیخواستم بازی کنم تا چند تا آپدیت درست حسابی براش بیاد .

ولی همینطوری گذاشتم روی 4K و FSR روی Quality روشن کردم ، حدود 30 تا 40 فریم میده روی 1080ti.
بازی اصلا یه چی دیگه میشه.
اونهم بدون RT و کیفیت نه چندان خوب FSR فعلی.

جلوتر نرفتم ، تو جاهای شلوغ حتما فریم میترکه :D

اینها اگه قرار نبود FSR 3 رو بدن چرا تبلیغ کردن؟
دیروز هم که با آپدیت DLSS رو حذف کردن که باعث کرش میشد.
منتظرن انویدیا تو درایور بعدی مشکل رو حل کنه.

من میزارم روزی که FSR 3 اومد بازی میکنم.
میخوام ببینم چقدر فریم بیشتر روی 4k میتونم بگیرم.

خب، من یکم بیشتر بازی کردم. دو تا باس اول را زدم.
بازی قشنگ الماس تراش نخورده هست و همونطور که قبلا گفتم کالت کلسیک میشه.
به خودی خود همه چیز عالیه.
گرافیک عالی. موسیقی عالی، صداگذاری ها خوب، گیمپلی عالی و... اما در عین با کیفیت بودن اکثر چیزا، همه چیز بازی نیاز به پولیش داره.
بازی داره روی 2k با3060laptop، اکثر اوقات 60 فریم را میده به من (تنظیمات هم پیش فرض روی مدیوم هست).
این بندگان خدا سازنده ها داشتن روی انریل 4 میساختن بازیو،بدون ایراد خاصی بوده کارشون و اوکی بودن. بعد حدودا یه سال پیش بهشون دستور میرسه که ببرید بازیو روی انریل 5 و بزرگ کنید مقیاس را. ایناهم هر کاری کردن، آخر مجبور شدن همین کارو بکنن. تیمشون هم 100 نفر بوده در اصل. اون 300 نفر دیگه را زور چپون کردن بهشون (یاد رزدینت اویل 6 افتادم به خدا :دی) . خلاصه اینکه اینا تجربه کار بار انریل 5 را درست نداشتن، با سیستم فقط بسازیم بره رفتن جلو و پولیش هم نکردن. حالا چرا؟ چون رفتن به مسئولای CI G گفتن یه سال وقت بدید ما اینو اوکی کنیم و کارای پولیش و... را انجام بدیم، گفتن نه. بازی باید 13 اکتبر 2023 عرضه بشه.
اینا هم مجبور شدن بازیو با این اوضاع بدن بیرون.

این چیزی که من دارم بازی می کنم، متا 80 هم براش ستمه. واقعا امیدوارم مثل Remnant 1 بشه بازی و در دراز مدت پلیرها جذبش بشن. حیفه انصافا:(
سازنده ها هم هر روز دارن اپدیت میدن و پچ می کنن بازیو . خیلیم بهتر شده همه چیز. به شخصه ایرادای اعصاب خورد کن روز عرضه را اصلا ندارم دیگه.

خب، من یکم بیشتر بازی کردم. دو تا باس اول را زدم.
بازی قشنگ الماس تراش نخورده هست و همونطور که قبلا گفتم کالت کلسیک میشه.
به خودی خود همه چیز عالیه.
گرافیک عالی. موسیقی عالی، صداگذاری ها خوب، گیمپلی عالی و... اما در عین با کیفیت بودن اکثر چیزا، همه چیز بازی نیاز به پولیش داره.
بازی داره روی 2k با3060laptop، اکثر اوقات 60 فریم را میده به من (تنظیمات هم پیش فرض روی مدیوم هست).
این بندگان خدا سازنده ها داشتن روی انریل 4 میساختن بازیو،بدون ایراد خاصی بوده کارشون و اوکی بودن. بعد حدودا یه سال پیش بهشون دستور میرسه که ببرید بازیو روی انریل 5 و بزرگ کنید مقیاس را. ایناهم هر کاری کردن، آخر مجبور شدن همین کارو بکنن. تیمشون هم 100 نفر بوده در اصل. اون 300 نفر دیگه را زور چپون کردن بهشون (یاد رزدینت اویل 6 افتادم به خدا :D) . خلاصه اینکه اینا تجربه کار بار انریل 5 را درست نداشتن، با سیستم فقط بسازیم بره رفتن جلو و پولیش هم نکردن. حالا چرا؟ چون رفتن به مسئولای CI G گفتن یه سال وقت بدید ما اینو اوکی کنیم و کارای پولیش و... را انجام بدیم، گفتن نه. بازی باید 13 اکتبر 2023 عرضه بشه.
اینا هم مجبور شدن بازیو با این اوضاع بدن بیرون.

این چیزی که من دارم بازی می کنم، متا 80 هم براش ستمه. واقعا امیدوارم مثل Remnant 1 بشه بازی و در دراز مدت پلیرها جذبش بشن. حیفه انصافا:(
سازنده ها هم هر روز دارن اپدیت میدن و پچ می کنن بازیو . خیلیم بهتر شده همه چیز. به شخصه ایرادای اعصاب خورد کن روز عرضه را اصلا ندارم دیگه.
نمیدونم چرا آنریل ۴،۵ تبدیل به سرطان شده

نمیدونم چرا آنریل ۴،۵ تبدیل به سرطان شده
من این رو کم کاری سازنده هاکه نتیجه ندادن فرصت ناشرها به سازنده میدونم.
من Lies of P رو بازی نکردم ولی بچه ها میگن خیلی خیلی بهینست و با UE4 ساخته شده.
سالهای قبل هم کلی بازی داشتیم که با UE4 ساخته شدن و خیلی بهینه بودن ، درمقابل هم کلی بازی AAA داشتیم که اشکمون رو درآوردن بس که سنگین بوده.

کلا اسم آنریل میاد آدم نمیدونه باید خوشحال باشه یا ناراحت!

من این رو کم کاری سازنده هاکه نتیجه ندادن فرصت ناشرها به سازنده میدونم.
من Lies of P رو بازی نکردم ولی بچه ها میگن خیلی خیلی بهینست و با UE4 ساخته شده.
سالهای قبل هم کلی بازی داشتیم که با UE4 ساخته شدن و خیلی بهینه بودن ، درمقابل هم کلی بازی AAA داشتیم که اشکمون رو درآوردن بس که سنگین بوده.

کلا اسم آنریل میاد آدم نمیدونه باید خوشحال باشه یا ناراحت!
بدبختی همینه دیگه.
یه تیم کوچیک و جم و جور lies of p تحویل میده یه سریا هم با چند صدتا کارمند redfal و star wars تحویل میدن.

نظر شخصی خودم اینه که آنریل واسه بازیهایی خوبه که محیط های کوچیک دارن.
بازیهای که محیط باز دارن پروسه ساختشون طولانی میشه و موقع عرضه پرفورمنسشون نابوده.

• Like
Reactions: Alireza Grimes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or