Pyramid Head
کاربر سایت
داداش وی یو به نظرم من کنسول معرکه ایه البته کلا نینتندو تو یه فضای دیگه سیر می کنه واقعا با سونی و ماکروسافت متفاوته عدم موفقیت کنسول هم تو این نسل بر می گرده به مارکتینگ اشتباه نینتندو برای خرید وی یو هم فکر نمی کنم جایی باشه که بتونید نوش رو بخرید کلا کنسول های نینتندو تو ایران خیلی کم هستند (حتی وی هم با وجود تمام موفقیت هاش به اندازه xbox و ps3 تو ایران تحویل گرفته نشد) به نظر من یکم سایت های مختلف رو بگرد و دنبال یه دسته دومش باش تو همین بازیسنتر فکر کنم یک ماه پیش یکی از دوستان وی یوش رو گذاشت برای فروش و 800 فروخت شما هم یکم بگرد ایشالا پیدا می کنی خود من 4 ماه پیش یه هفته تو چند تا سایت گشتم بلاخره چیزی رو که می خواستم پیدا کردمممنون
مرکز فروش Wii U تو ایران کجاست اگه بخوایم حضوری بخریم؟ (یه جا که کلی تو انباری جایی داشته باشه)
ریفرهاش چطورن و چند؟
بعد این زلدا که شما تست کردید، آیا استفاده ی خاصی از ویژگیهای دسته Wii U میکرد؟ (که نشه رو دسته معمولی با امولاتور ست کرد)
سوییچ هم که بله اصلا باید از فکر هکش بیایم بیرون چون تازه اومده شبیه سازم باز طول میکشه و خوش بینانه ترین حالت باید دو سال برای شبیه سازش صبر کنیم...
از فکر شبیه ساز هم بیا بیرون به جز عذاب روح چیزی برات نداره