Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
May 12, 2023
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
fcixoivxwaipxuy-jpg.272164

The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch

ادامه مستقیم The Legend of Zelda Breath of the Wild که در مراسم E3 2019 برای کنسول نینتندو سوییچ تایید شد.

اسکرین شات ها:

IMG_20210615_232418.jpg IMG_20210615_232138.jpg IMG_20210615_232140.jpg
IMG_20210615_232144.jpg IMG_20210615_232142.jpg

تریلرها:

تریلر E3 2019 - معرفی

تریلر E3 2021

تریلر دایرکت سپتامبر 2022

تریلر فوریه 2023

تریلر نهایی

آخرین ویرایش:
البته اون ضد اسپویل بود مریخ چه ربطی به تم زلدا داره اخه :)) خوبه بنم نکردید!
پست شما اتفاقا نه اخطاری گرفت و نه پاک شد. فقط گذاشتمش داخل اسپویلر. پست من هم مخاطبش فقط شما نبودی و یک پست کلی بود.

من خودم حتی تریلر های بازی رو هم ندیدم تا چیزی ازش اسپویل نشه برام برای همین با خبر نیستم که چه خبره داخل بازی.
...
برای این که اسپم نباشه این پست. از بینگ خواستم چند تا عکس درست کنه و این هارو بهم داد:
OIG (5).jpeg OIG.jpeg OIG.jtQjAYNc4TD.jpeg

ولی پست من واقعا اسپویل داشت برای آقا بهرام. البته من اصلا فکرشو هم نمیکردم کسی باشه تریلر ها رو هم ندیده باشه!!! ببخشید خلاصه

بلدم نیستم بذارم داخل اسپویلر، بذار بگردم ببینم گزینش کدومه یه تستی بکنیم

خب ادامه حاوی اسپویله (اول یه اسپویل متوسط که معلوم بشه کیا باید اسپویل دومی (که خیلی شدیده) رو باز کنن و کیا نه) طبیعتا کسایی که بازی نکردن یا خیلی کم بازی کردن اسپویل اولی رو هم نباید باز کنن

لطفا فقط کسایی که اون خاطره که توش مشخص میشه گنوندورف اهل کجا بوده رو دیدن، اسپویلر بعدی رو باز کنن

این که نشون داد گنوندورف اهل گرودو بوده و اونجا هر صد سال یه مرد به دنیا میاد یعنی همه اهالی اونجا از نسل گنوندورف هستن؟؟ یعنی یه مرد با کلی زن؟!!

یه چند تا پست از صفحات قبل دیدم رو جواب بدم. حس برگشتن و نقل قول نیست.

این که چرا در مورد بازی صحبت نمیشه همونطور که خیلی ها گفتن بخاطر اسپویل و منتشر نشدن بازیه وگرنه حرف زیاده و این حرف زیاد هم حداقل از طرف من 99 درصدش مثبته. در مورد باسها و عظمت محیط و اینکه چقدر بازی گسترده است.

درمورد سختی معماها من فکر میکنم نصف بازی رو رفتم و هنوز جایی گیر نکردم و هیچ شراینی هم نبوده بار اول نتونم حلش کنم و مثلا خارج بشم و بعدا برگردم (البته صندوق داخل شراین بوده که نرم سراغش) حالا قضیه چیه. همون اول بازی من سر یکی از معماهای اول این به ذهنم رسید که این بازی برای ژاپنی ها که مثلا متوسط ایکیوی بالاتری نسبت به متوسط ما دارن طراحی شده و قراره توش گیر کنم و انگار یخورده قراره سخت باشه. این یخورده حس منفی داشت برام ولی همون لحظه این رو هم احساس کردم که شاید مشکل از تنبلی ذهنی و عادت به فکر نکردن به حل معما باشه. یجورایی بخودم تلقین کردم که سطح ذهنم رو باید بالاتر ببرم مثل لوفی که میره دنده دو :D اتفاقا جواب داد و فعلا مشکل و گیر کردنی نبوده. یخورده تمرکزتون رو بیشتر کنید و به توانایی ذهنیتون اعتماد کنید سخت نیست. یجورایی مثل قضیه دارک سولزه که اولش وحشت داریم کی قراره این باسها رو بزنه بعد که میزنیم متوجه میشیم عملی بوده و بیخود میترسیدیم. با ذهنیت قوی برید سراغ معما ها حل میشن.
ضمنا در این بازی نیازه برای حل معما حتما خارج از چارچوب فکر کنید (اگر نمیدونید تفکر خارج از چارچوب یعنی چی سرچش کنید جاهای دیگه هم بدردتون میخوره). من گاهی طوری معما رو حل میکنم که پیش خودم فکر میکنم اگه سازنده این معما این روش حل رو میدید از خجالت اب میشدم :D

یه شراینی بود که یه توپ از بالا قل میخورد روی دیوار میومد و روی یه مسیر دیگه میفتاد و بعد از پرتگاه میفتاد و همینطور توپ بعدی. باید با وسایل محدودی که داشتیم توپ رو میگرفتیم و در حفره میذاشتیم تا در باز بشه. در اولین نگاه گفتم برم توپ رو بگیرم . رفتم دقیقا زیرش و هرکاری کردم بازوش نرسید. برگشت زمان به عقب هم فایده ای نداشت. وسایل رو چک کردم دیدم هیچ راهی به ذهنم نمیرسه که این توپی رو که با سرعت و دور از دسترس داره میفته رو بتونم کنترلش کنم. رفتم از قسمت قبلی شراین یه توپ دیگه بود اوردم و امتحان کردم دیدم این هم جواب نمیده. بعد توپ دوم را تا حد ممکن بالا بردم نزدیک مسیر توپ اول صبر کردم وقتی از کنارش رد شد اتچ رو زدم :D به همین راحتی هر دو توپ به هم چسبیدن و تحت کنترلم در اومدن و معما حل شد بدون اینکه بخوام از وسایل استفاده کنم یا به روش خیلی پیچیده ای قضیه رو حل کنم.
این روش به احتمال خیلی زیاد روش اصلی حل معما نبوده ولی معما رو حل کرد.
خلاصه اگر جایی گیر کردید اینجا داخل اسپویلر بذارید اگر از اونجا رد شده باشم راهش رو میگم یا بقیه هم کمک میکنن.

در کل بعضی بازی ها هستن که وقتی حس میکنم دیگه دوران گیمینگ من گذشته و بازیها دیگه حال نمیدن وقتی این بازی ها رو بازی میکنم میبینم نه اینطور نیست. نه دوران گیمینگ من گذشته و نه بازی ها کمتر حال میدن بلکه مشکل از بازی های دیگه بوده که در مقابل این بازیها اشغال هستن. این زلدا یکی از همین بازیهاست.

من از اینکه گفتم چرا از بازی صحبت نمیشه منظورم این نبود که چرا نمیایم بحث کنیم و همه چی رو اسپویل کنیم.

داشتم جو تاپیک رو توصیف میکردم.
اینکه یک سریمون داریم بازی میکنیم و اواخر بازیم ، یکسری دیگه منتظر روز انتشارن تا بازی برسه دستشون.

این بود که گفتم ماها که بازی کردیم میایم تو تاپیک از هر چیزی میگیم غیر از خود بازی و...

منظورم شرایط حاکم بر تاپیک بود که گفتم خیلی عجیبه.
=============

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
من از اینکه گفتم چرا از بازی صحبت نمیشه منظورم این نبود که چرا نمیایم بحث کنیم و همه چی رو اسپویل کنیم.
نمیدونم شما بودی یا یکی دیگه ولی صفحات قبل دیدم یکی گفت کلا در مورد همه بازیهای نینتندو کسی صحبت نمیکنه اون رو داشتم توضیح میدادم که حرف در مورد حداقل این بازی زیاده.

در کل بعضی بازی ها هستن که وقتی حس میکنم دیگه دوران گیمینگ من گذشته و بازیها دیگه حال نمیدن وقتی این بازی ها رو بازی میکنم میبینم نه اینطور نیست. نه دوران گیمینگ من گذشته و نه بازی ها کمتر حال میدن بلکه مشکل از بازی های دیگه بوده که در مقابل این بازیها اشغال هستن. این زلدا یکی از همین بازیهاست.

دقیقا همینه.
من خیلی وقت بود دیگه بازیا رو تموم نمیکردم و زود حوصلم سر میرفت و همش به خودم میگفتم دیگه پیر شدم مثل قدیم خوره نیستم
تو پنج سال اخیر فقط cyberpunk و TLOU2 رو تموم کردم و بهم حال داد
سه ماه پیش سوییچ خریدم و دیشب BoTW رو تموم کردم (البته خیلی وقت پیش آماده بودم برم سراغ گنون ولی میخواستم تا جای ممکن همه شراین ها و ساید کوئستا رو انجام بدم)
هنوز این حجم از شعور و خلاقیت و محتوا باورم نمیشه
خلاصه زلدا بهم ثابت کرد پیر نشدم فقط توقعم بالاتر رفته

یه نکته در مورد سختی و اسونتر کردن بازی بگم. سختی منظور از نظر زدن دشمنها و گیم پلی هست و نه حل معما. معما ها رو در پست قبلتر توضیح دادم ولی اینجا منظورم کمتر کردن درجه سختی بازی یا راحتر زدن دشمنهاست. بازی از همون اول که دنیای بزرگی رو در اختیارتون میذاره بخودتون میگید خب الان به کدوم جهت برم؟

اگر میخواید توانایی بدست بیارید که مثلا برای خرد کردن سنگها مناسب باشه و هی اسلحه بخاطر سنگها نشکنه و در زدن دشمنهای خیلی قوی هم مشکل کمتری داشته باشید اول به جهت شمال شرقی برید و باس کوه اتشفشان که اسون هم هست رو بزنید . توانایی که میگیرید در مقابل این مشکلاتی که گفتم خیلی بدرد میخوره.

• Like
Reactions: masoud101 and ashe
نمیدونم شما بودی یا یکی دیگه ولی صفحات قبل دیدم یکی گفت کلا در مورد همه بازیهای نینتندو کسی صحبت نمیکنه اون رو داشتم توضیح میدادم که حرف در مورد حداقل این بازی زیاده.
مشکل اینه که عمده‌ی نسل جدید بسیار تا بسیار شیفته ی جزئیات بصری هستند و بهمین دلیل زیاد سمت نینتندو نمی یان
وگرنه اینطرف جدای از سری زلدا، عناوینی مثل Xenoblade رو داره که شخصاً بعد تجربه‌ی پشت سرهم ۳ تا عنوانش به توصیه ی ماکان و سید، عملاً کرک و پری برام باقی نموند... بماند که توی یکسری از سبک های دیگه هم نینتندو با اختلاف پیشتازه، ولی خوب بدلیل شاید همون توجه کمتر به موضوعات بصری، توی تفکرات غربی طرفدار کمتری داره. یه مثالش بایونتا که توی سبک H&S کلاً همه چیز و همه کس رو تا میکنه و میزاره توی جیب بغلش.

مشکل اینه که عمده‌ی نسل جدید بسیار تا بسیار شیفته ی جزئیات بصری هستند و بهمین دلیل زیاد سمت نینتندو نمی یان
وگرنه اینطرف جدای از سری زلدا، عناوینی مثل Xenoblade رو داره که شخصاً بعد تجربه‌ی پشت سرهم ۳ تا عنوانش به توصیه ی ماکان و سید، عملاً کرک و پری برام باقی نموند... بماند که توی یکسری از سبک های دیگه هم نینتندو با اختلاف پیشتازه، ولی خوب بدلیل شاید همون توجه کمتر به موضوعات بصری، توی تفکرات غربی طرفدار کمتری داره. یه مثالش بایونتا که توی سبک H&S کلاً همه چیز و همه کس رو تا میکنه و میزاره توی جیب بغلش.
دقیقا حرفت کاملا درسته
من‌خودم‌بایونتا رو فقط شماره ۱ رو‌ایکس باکس ۳۶۰ بازی کردم
تا اینکه چند ماه سوییچ لایت خریدم اولین بازیم زلدا بود بعدش رفتم سراغ بایونتا ۲-۳
که شاید واسه شخص خودم بهترین بازی سبک هک اند اسلشه، خود من هم گیم کیوب گرفتم به خاطر اویل ۰_۱ و متال گیر ۱ دیگه بازی نیتندو انجام ندادم ظاهر بازی های این شرکت شاید از دور کودکانه به نظر بیاد ولی وقتی وارد دنیای نینتندو میشی دیدت عوض میشه نسبت به این شرکت بازی های فوق العاده جالب ،گیم پلی عالی و رویایی و شاید بعضا سخت
در هر حال به نظرشخصیم لازمه هر گیمری تجربه کنه بازی های نینتندو رو

• Like
Reactions: all4u
آقا برای یه سولز پلیر، این بازی میتونه اون حس رو زنده کنه؟ میدونم فرق دارن.
اگر خودت رو یه گیمر می دونی (نه فقط محدود به سولز پلیر)
BOTW (نسخه قبلی) حسی رو در وجودت ایجاد می‌کنه که هیچ کجای دیگه حتی نمونه‌ی نزدیکش رو هم تجربه نکردی
این نسخه هم قطعاً همون حس رو بسط و گسترش میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or