Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
May 12, 2023
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
fcixoivxwaipxuy-jpg.272164

The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch

ادامه مستقیم The Legend of Zelda Breath of the Wild که در مراسم E3 2019 برای کنسول نینتندو سوییچ تایید شد.

اسکرین شات ها:

IMG_20210615_232418.jpg IMG_20210615_232138.jpg IMG_20210615_232140.jpg
IMG_20210615_232144.jpg IMG_20210615_232142.jpg

تریلرها:

تریلر E3 2019 - معرفی

تریلر E3 2021

تریلر دایرکت سپتامبر 2022

تریلر فوریه 2023

تریلر نهایی

آخرین ویرایش:
لیست کامپتبیلتی یوزو اینو نمیگه
https://yuzu-emu.org/game/

داشتیم راجع به یوزو (امیولیتور سوییچ) حرف میزدیم. امیولیتور های قدیمی تر بحثشون جداس
این شبیه ساز باید طلا گرفت اینقدر برنامه نویسیش خوبه من تقریبا همه چیو روش اجرا می کنم حتی اونایی که زرد هستن عالی اجرا می شه فقط قرمزها مشکل داره که حتی قرمزیم هست که برام اجرا می شه و قابل بازی هست
من هیچ انحصاری خوبی الان سراغ ندارم که روش خوب اجرا نشه غیر از کالکشن ماریو که اونم نسخه 4K HD براش روی دلفین اومده کیفیتش چندین برابر از این بهتره احتمالا به خاطر همونه

توی همین لیستم 70 درصد سبز هست و عالی اجرا می شه(از 2700 تا 1900 تا اوکی هست) که خیلیه با توجه عمرش اما به طور مثال LUIGI 3 الان زرد هست اما من 120 فریم ثابت عالی اجرا می شه فقط یکم افکت لنزش مشکل داره که می شه کلا با مد حذفش کرد بر فرض سر همین زرد شده :D
بعدشم یوزو بر خلاف RPCS3 زومش روی انحصاری هاش هست درسته که شبیه ساز PS3 خیلی سخت تره اما کلا داستانم خیلی زیاده و اون زرد باشه بازی یعنی قطعا یک جایی بازی مشکل فریز براش پیش میاد هر چند اونم زردهاش خیلی هاشون قابل تموم شدن هستن عین GOW ها که تموم کردم الانم دارم KILLZONE می زنم

آخرین ویرایش:
منم یه 30 ساعتی حدودا بازی کردم
بخوام منطقی و فارق از جو زدگی نظر بدم تا الان بهترین گیمی هستش که بازی کردم :D
حجم محتوای گیم به طرز عجیبی زیاده
ساخت و ساز به شدت لذت بخش و کاربردیه
من واقعا درک نمیکنم چجوری این گیم توی 16 گیگ جا شده
متا هم اگه به افت فریم زیاد گیر ندن مطمعنا از نسخه قبل بالاتر میشه

بازی معماهای عجیب غریب و سختی داره و از اونجا که ۱۰ روز زودتر لیک شده تو اینترنتم زیاد راهنما و اینا نیست.من کلا آدم کم حوصله ای تو حل معما هستم تا گیر میکنم میرم گاید میبینم اما الان دیگه از این خبرها نیست .الان یه معما حل کردم خودم پشمام ریخت .لامصب نمیشه چیزیم گفت اسپویل میشه (اسکای آیلند، جزیره ماهی شکل،سنگ شبیه اشک ،تیر پادشاه ،پل آبی )@-)
این تیکش که راهنما تو نت نیست الان خیلی خوبه از نظر من :D امروز نیم ساعتی یه جای گیم گیر کرده بودم، تو حالت عادی معموووولا حوصلم نمیکشه میرم گاید نگاه میکنم ردش میکنم، ولی اینجا دیگه رفتم یکم استراحت کردم ذهنم خالی شد برگشتم انجامش دادم، بیشتر طول میکشه ولی وقتی انجام میدی خیلی حال میده :D امیدوارم بعد اینکه گاید ها لومدن بازم بتونم خودمو کنترل کنم و همینطوری گیم رو ادامه بدم. همونطورسم که بچه ها اشاره کردن پازل های گیم خیلیییی چالش برانگیز تر از نسخه قبلیه.
دلیل صحبت نکردن زیاد هم به احتمال زیاد تهدید سید بوده، خیلی جدی بود :D
در نهایت تا الان نظر من در مورد این نسخه این نسخه این بوده که BotW صرفا یک شوکیس بودش واسه نینتندو که انجین جدیدشو به رخ بقیه بکشه، اینا از اول هدفشون TotK بوده ولی روشون نمیشده ۱۲ سال زلدا ندن و BotW رو دادن که چند سال سر فن هارو گرم کنن سوال زیادی نپرسیم :D

درود دوستان
کسی که باز کرده یه سوال دارم ازش
اسپویل نشه واسه دوستانی که بازی نکردن

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه تاور gerudo highlands skywiew رو‌جه جوری باید باز کرد
یه غار بغلشه که یه مقدارمیری داخل دیگه بسته اس انتهاش رودخانه اس

درود دوستان
کسی که باز کرده یه سوال دارم ازش
اسپویل نشه واسه دوستانی که بازی نکردن

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه تاور gerudo highlands skywiew رو‌جه جوری باید باز کرد
یه غار بغلشه که یه مقدارمیری داخل دیگه بسته اس انتهاش رودخانه اس
مطمئن نیستم ولی همون مقدار که رفتی داخل از اون قابلیته استفاده کن که میری بالا فرو میری تو سقف غار، شاید کارساز باشه.

من احتمالا مورد بعدی که برم سراغش همینه. اگه تونستم میام دقیق برات توضیح میدم بقیه هم اسپویل بشن حال کنن!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: meysam360
مطمئن نیستم ولی همون مقدار که رفتی داخل از اون قابلیته استفاده کن که میری بالا فرو میری تو سقف غار، شاید کارساز باشه.

من احتمالا مورد بعدی که برم سراغش همینه. اگه تونستم میام دقیق برات توضیح میدم بقیه هم اسپویل بشن حال کنن!
ممنونم اره دقیقا همون بود
اصلا فکرم نرسید گفت بالا سرم چوبه نمیره
حالا خوبه خیلی جاها رو همین جوری رفتم و‌باید بری 🤦🏻‍♂️😂

• Like
Reactions: A92Ta
سکوت معناداری تاپیک رو فرا گرفته.
به نظرم برنامه اینه که فقط چند ساعت مونده به عرضه رسمی و رسیدن بازی به دست سید، و در حالی که سرمست از پیروزی ـه که تونسته جلوی اسپویل‌های بازی رو بگیره
باران تیرهای اسپویل به سمت سید بیاد و ده‌ها نفر با علم به بن شدن تیرهای اسپویل رو از چله کی‌برد به سمت تاپیک رها کنن.

db4.jpg

فقط این شایعه که را افتاده حجم بازی کم شده و از بازی زدن تا بک دی ال سی بدن به نظرتون درسته ؟ امیدوارم نباشه !
نه ملت تقریبا تمومش کردن میگن خیلی محتوی داره، ولی دی ال سی هم قطعا میاد خب یه سال بعد.

• Like
Reactions: Z-fan and all4u
فقط این شایعه که را افتاده حجم بازی کم شده و از بازی زدن تا بک دی ال سی بدن به نظرتون درسته ؟ امیدوارم نباشه !
نه آقا درست نیست بازی بقدری محتوا داره گه گیجه میگیره آدم. هر گوشه نقشه یه رمز و راز داره تازه اسکای آیلند هم اضافه شده و یه جای دیگه که از ترس سید نمیشه گفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or