Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
May 12, 2023
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
fcixoivxwaipxuy-jpg.272164

The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch

ادامه مستقیم The Legend of Zelda Breath of the Wild که در مراسم E3 2019 برای کنسول نینتندو سوییچ تایید شد.

اسکرین شات ها:

IMG_20210615_232418.jpg IMG_20210615_232138.jpg IMG_20210615_232140.jpg
IMG_20210615_232144.jpg IMG_20210615_232142.jpg

تریلرها:

تریلر E3 2019 - معرفی

تریلر E3 2021

تریلر دایرکت سپتامبر 2022

تریلر فوریه 2023

تریلر نهایی

آخرین ویرایش:
امروز بازی به وضعیت کاملاً قابل انجام رسید. چند دقیقه‌ای توی بازی جلو رفتم
قابل انجام که از روز اول بود ولی هنوز مونده تا پرفکت بشه رو شبیه ساز
ولی فک کنم اینو گفتی تا اون دو سه تا دونه اوریجینال باز با خبر بشن صرفا :))

آقا بازی خارق العاده است .حدود ۱۵ ۱۶ ساعت تا الان بازی کردم خیلی سخته بخوام درباره بازی بنویسم و اسپویل نشه فقط بگم من یکی دو ساله بد سوئیچ زده شده بودم و اصلا دلم به بازی کردن روی سوئیچ نمی‌رفت ولی این لامصب کاری کرده استار وارز که اونم خفنه قشنگ برام رفته تو حاشیه .
کوئست های بازی بینظره مثلا یه کوئست هی میرید جلو میرید جلو به یه مسیر فوق العاده سخت می رسید یه مسیر طولانی و صعب العبور را میرید آخرش می‌رسید به یه معبد توی خود معبد یه معما پیچیده داره اونو حل میکنید بعدش تازه یه باس میاد .
از اینجور کوئست های طولانی و پیچیده زیاد داره .
فقط تا الان نکته نگران کننده بازی افت فریم هست مخصوصا توی قسمت هوایی بازی وقتی با دشمن می‌جنگید و یه مکان بادی هم باشه قشنگ فریم میاد پایین.
امیدوارم منتقد ها سر این قضیه اذیت نکنن

پری لود مثل اینکه شروع شده
امیدوارم بتونی بدون مشکل و با سرعت خوب دانلودش کنی
دیروز Bayonetta origin و dredge رو گرفتم سرعت خوب بود حالا امشب برم خونه تست کنم ایشالا بتونم یه شبه بزنم زیر گوش این ۱۶ گیگ

تو GBAtemp یکی یه برنامه ساخته انگار عملیه از بکاپ NAND سیو رو استخراج کنی

به تاپیکش یه سر بزن ببین چی به چیه :D(پست 6#)

جدا از اون این سیو ادیتور هم چک کن فوق العادست همه چی رو میتونی Modify کنی و هر آیتم میخوای بگیری :D

Savegame Editor – The legend of Zelda: Breath of the wild

حتی باهاش میتونی Korok seeds هارو تو مپ پین کنی :D
من مدتها پیش اومدم این فایل ناند رو بازگشایی کنم دیدم تو نت گفتن بدون داشتن کلیدها عمرا نمیشه و بیخیال شدم. الانم کلی گشتم هاردامو فکر کردم پاکش کردم سر همین مساله اما بالاخره پیدا کردمش:دی خدا کنه باز شه:دی
یعنی میشه؟ :دی

• Like
Reactions: NHM
من مدتها پیش اومدم این فایل ناند رو بازگشایی کنم دیدم تو نت گفتن بدون داشتن کلیدها عمرا نمیشه و بیخیال شدم. الانم کلی گشتم هاردامو فکر کردم پاکش کردم سر همین مساله اما بالاخره پیدا کردمش:D خدا کنه باز شه:D
یعنی میشه؟ :D
آف تاپیک:

اگه اسم فایل رو میدونی "Everything" دانلود کن کل فایل هارو Index میکنه با سرعت خیلی زیاد هرچی سرچ کنی میاره :D

در نهایت از اول هم بری با اون سیو ادیتور که لینکش رو گذاشتم خیلی کارت راحت میشه :D

چون نصف افراد این تاپیک قراره رو PC این بازی را انجام بدن پیشنهاد می‌کنم تگ تاپیک را از Nintendo به Multi Platform تغییر بدین >:)
فک کنم آمار بگیریم بیشتر از نصف باشه،واقعا من یکی که دیگه نیازی به خریدن کنسول سوییچ نمی بینم!
فک کنم خیلیا باهام هم عقیده باشن

• Like
Reactions: Natural Killer
فک کنم آمار بگیریم بیشتر از نصف باشه،واقعا من یکی که دیگه نیازی به خریدن کنسول سوییچ نمی بینم!
البته اجرا با شبیه ساز به اون بینقصی ای که فکر میکنید هم نیست. الان هم بازی صرفا تو مرحله in-game هست از نظر من چون انقدر مشکلات گرافیکی ریز و درشت داره که لذتشو خراب میکنن.
خود کنسول در کل یه چیز دیگه س خصوصا تو بحث کنترل و گیم پلی. خصوصا کنسول نینتندو باشه تقریبا همه یه موارد خاصی دارن مثلا این همون حالت داک و هندهلدش.

باید دید تا زمان عرضه ش دو تا شبیه سازی که هستن چیکار میکنن برای ماهایی که میخوایم رو PC بریم. بشخصه انتظار Constant 40fps + نداشتن استاتر و باگهای مسخره گرافیکی فعلی رو دارم نه بیشتر.

تو لیست کامپتبیلیتی یوزو که نگاه کنی میبینی حداقل نصف بازی ها وضعیت خوبی ندارن
پس نه جای کنسول رو نمیگیره

ایشالا حجم پازل های نیازمند موشن کنترل زیاد باشن، بعد حیاتی هم باشن (یعنی داستان نره جلو بدون حل شون)
یکم دلمون خنک شه 😁

ویرایش: اینقدر هم بدجنس نیستم راستش. با این وضع قیمت ها و … امیدوارم مشکلاتش روی شبیه سازها هم حل بشه و همه بتونن یه تجربه ی فلوئنت از این شاهکار داشته باشن

ایشالا حجم پازل های نیازمند موشن کنترل زیاد باشن، بعد حیاتی هم باشن (یعنی داستان نره جلو بدون حل شون)
یکم دلمون خنک شه 😁

ویرایش: اینقدر هم بدجنس نیستم راستش. با این وضع قیمت ها و … امیدوارم مشکلاتش روی شبیه سازها هم حل بشه و همه بتونن یه تجربه ی فلوئنت از این شاهکار داشته باشن
شما با دسته های پلی استیشن آشنایی داری و میزان سازگاریشون با شبیه ساز؟ :D

ولی برا کسایی که دسته اکسباکسن متاسفم انتخاب اشتباهی کردن :-"

رو‌ی سوییچ ، تین فول یه اپدیت ۲۹۷ مگ داده
یه مقدار بهتر شده
حدود ۳۰ ساعت بازی کردم
خیلی جالبه سیو اسب های که Botw داشتم توی این بازی هم اومده
ولی دنیای بازی خیلی خیلی بزرگه
بعضی از معما های بازی واقعا ذهن خیلی خیلی درگیر میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن