Nintendo The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
May 12, 2023
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
fcixoivxwaipxuy-jpg.272164

The Legend of Zelda
Tears of the Kingdom

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: Action Adventure, Open World
تاریخ عرضه: 12 می 2023
پلتفرم ها: Switch

ادامه مستقیم The Legend of Zelda Breath of the Wild که در مراسم E3 2019 برای کنسول نینتندو سوییچ تایید شد.

اسکرین شات ها:

IMG_20210615_232418.jpg IMG_20210615_232138.jpg IMG_20210615_232140.jpg
IMG_20210615_232144.jpg IMG_20210615_232142.jpg

تریلرها:

تریلر E3 2019 - معرفی

تریلر E3 2021

تریلر دایرکت سپتامبر 2022

تریلر فوریه 2023

تریلر نهایی

آخرین ویرایش:
روی سوییچ خدارو شکر مشکلی نداره :D تا الان یک ساعتی زدم یه سری توضیحات کلی در مورد پرفورمنس گیم توی اسپویلر میدم. فرست ایمپرشن بدون اسپویل از خود بازی :D

به طور کلی من تا الان مشکل خاصی ندیدم، وضعیت گیم از نظر FPS در اکثر اوقات خیلی خوبه، یکی دو تیکه فقط سنگین افتاد اونم جزییات خیلی زیاد شدن یوهویی :)) در بقیه مواقع (از جمله گشتن توی اسکای آیلندز) یا FPS ثابت بود یا در حد چند دونه میوفتاد. در کل به نظر میاد گیم از نظر پرفورمنسی مشکل خاصی نداشته باشه. مگه اینکه در ادامه گیم توی تیکه های دیگه مشکلی پیدا بشه.
تنها چیزیم که از بازی نسبت به BotW تا الان رفته یکم رو مخم واسه انتخاب اسلحه ست، مثل همون BotW وقتی با دی-پد میخوایم انتخاب کنیم، بعد انتخاب کردن 1 ثانیه این حدودا مکث میکنه بعدش برمیگردیم توی گیم. نمیتونم درست تشخیص بدم استاتره یا عمدی نینتندو این حرکت رو زده (البته زیاد به استاتر نمیخوره)

توی ردیت یه سری هارو دیدم که با نصب گیم مشکل داشتن یا میگفتن گیم کرش میکنه براشون. من کنسول رو آپدیت کردم به 16.0.1 و بعدشم پک علی آقا (داخل تاپیک گذاشتن خودشون) رو ریختم و در نهایت هم گیم رو با Tinfoil نصب کردم، هیچ مشکلی نداشتم تا الان.
من هم یک ساعتی پلی دادم ولی افت FPS زیاد داشتم
رزولوشن هم روی داک فکر کنم از BOTW پایین تر باشه (مطمئن نیستم این رو)

من هم یک ساعتی پلی دادم ولی افت FPS زیاد داشتم
رزولوشن هم روی داک فکر کنم از BOTW پایین تر باشه (مطمئن نیستم این رو)
من نسبتا هرچی افت فریم دیدم واسه وقتی بود که Ultrahand رو فعال کرده بودم. به جز اون حالت اذیت نمیکرد گیم. ولی خب وقتی التراهند رو فعال میکنم 9 بار از 10 بار افت فریم میگیرم.

خب منم واقعا سر این یه مورد نتونستم تحمل کنم و روسوییچ قبلی بزنم این شاهکارو .یه اولد مارو انداخت 🤦‍♂️الان میگم کاش هیچوقت رو سوییچ معمولی اون شاهکارارو بازی نمیکردم مستقیم رو اولد میرفتم تفاوت واقعا زمین تا اسمون رو تبلت مود البته داک که همونه .رنگها به شدت زنده و عمیق و شارپنس عالی.
20230503_105623.jpg 20230503_105730.jpg
دوستان توضییحات تکمیلی و زیبایی دادن ممنون.
نرسیدم خیلی بازی کنم فقط میدونم که تکرار یه شاهکاره خصوصا فیووووز!!! که قراره باهاش زندگی کنیم

خب منم واقعا سر این یه مورد نتونستم تحمل کنم و روسوییچ قبلی بزنم این شاهکارو .یه اولد مارو انداخت 🤦‍♂️الان میگم کاش هیچوقت رو سوییچ معمولی اون شاهکارارو بازی نمیکردم مستقیم رو اولد میرفتم تفاوت واقعا زمین تا اسمون رو تبلت مود البته داک که همونه .رنگها به شدت زنده و عمیق و شارپنس عالی.
View attachment 291911View attachment 291912
دوستان توضییحات تکمیلی و زیبایی دادن ممنون.
نرسیدم خیلی بازی کنم فقط میدونم که تکرار یه شاهکاره خصوصا فیووووز!!! که قراره باهاش زندگی کنیم
یا خدا اینو چجوری هک کردی :)) ایران هستی؟ ینی گیر میاد چیپش؟

• Like
Reactions: reza8 and Z-fan
خب من بطور خود خواسته و کنترل شده یک سری از ویژگی هایی که درباره بازی لیک شده رو شنیدم و اگر واقعا اینطور باشه شک ندارم نمره ش حداقل پایینتر از نسخه قبل نمیاد :D
ببین بازی که فوق العاده است .فقط اگه منتقد ها بخوان اذیت کنن به افت فریم ناچیز و گرافیک تاریخ گذشته بخوان گیر بدن امتیاز کم کنند .

یا خدا اینو چجوری هک کردی :)) ایران هستی؟ ینی گیر میاد چیپش؟
اره دوست عزیز منن خیلی تحقیق کردم بهترین مد چیپ با پکیج کاملش که دیگه نیاز نباشه دوباره باز کنی و مجبور به ریست بشی و کارکرد و عملکرد عالی همین hwfly یه
Screenshot_20230503_142827_Gallery.jpg
و اینکه چون یه کار خیلی حساسه و یه اشتباه برددرو نابود میکنه خیلی باید مواظب باشه و با تجربه کسی که نصبش،میکنه یه پایه مد چیپ حتی از زیر پردازنده اصلی گرفته میشه و تاعمق ماجرا باید باز کنن .من دادم دسته کسی که همه دیگه توصیه میکردنش خودشم پسر گل و نینتندو فن قوی،اطلاعات سخت افزاری بالا ،من اکبند گرفتم و اینکه چون خمیر سیلیکون رو پردازنده هم حتی عوض میشی چیزی زد که از دمای خود سوییچ اولد هم ۳ تا ۵ درجه خنک تر کار میکنه.دیگه مشکل خاموش شدن و پیلود زدنم نداری ،سرعته بوت عااالی
حالا اف تاپیک نباشه این شاهکار واقعا ارزششو داره
the_legend_of_zelda_tears_of_the_kingdom_poster_by_edmaxxwtf_dfp97i8-pre.jpg

خب منم یه ذره بازی کردم و تا اینجا واقعا عالی بوده.

افت فریم داره ولی نه اونقدر که اختلال ایجاد کنه تو بازی، ولی اگه همینم با آپدیت برطرف کنن بهتر میشه.

راجع به کندی بازی هم بله الان نمیشه سریع از یه جا رفت جای دیگه و باید وسیله بسازی و طول میکشه خلاصه، ولی حدس میزنم این مشکل با جلو رفتن بازی و باز شدن دست و بال لینک کم کم درست میشه وگرنه با این نقشه ای که من دیدم تموم کردن بازی پونصد ساعتی طول میکشه.

ولی این اجسام بازی چه فیزیکی دارن اصلا همچین چیزی ندیده بودم تا حالا.

قابلیت های جدید هم تا اینجا که جذاب بودن و بازی هم یه جورایی جدیده و هم بخشی از حس و حال نسخه قبلی رو داره و مشخصه که دنباله ی اونه.

اینم باید بگم که بازی از نسخه قبلی شلوغ تر شده و یه کم سخت تر شده و خوندن نقشه هم شاید یه کم سخت تر از قبل باشه چون مکان ها ارتفاع متفاوتی دارن. ولی همه اینا با کمی دقت و سوزوندن فسفر حل میشه.

من نسخه xci رو با برنامه Awoo نصب کردم که تو پک علی تریپل بود.

کسایی که بازی کردن میدونن از الان مشخصه نسخه Ultimate و درست حسابی این بازی رو قراره سیستم های mid-high با شبیه ساز و نسل بعدی نینتندو اجرا کنه.
از دوسال پیش همه میگفتن باید نسل جدید/آپگرید بدن ولی بخاطر فروش این دستگاه ندادن.
گرافیک و گیمپلی این بازی کاملا رزولوشن و فریم ریت بیشتری میطلبه (دقیقا مث BotW)
قطعا یه سری از سایتای نقد گیم هم از پرفورمنس ایراد میگیرن.

لینک دانلود بازی رو کسی رو آپلودر خوب و بدون محدودیت داره پی ام کنه
این سایت nxbrew.com تمام لینکهای بدون محدودیتشو زدن.
سایتهای ایرانیم تا الان نذاشتن بازیو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or