یه کمم خودت بازی کن الان یادم نیست ولی اون آدم قد بلندرو باید سوار کنی ببری اونائی که بازی شروع میشه بعد قطارو میبره تو گاراج توپ میبنده روش یه همچین چیزی
کاربر محترم mario 1 شرمنده یک سئوال دیگه داشتم من اونجاهای که باید با یکی آهنگ بزنم منظورشونو نمی فهمم چطوری باید آهنگ بزنم مثلا همین قسمت برفی با اون پیرمرده که توغار نشسته هرکاری می کنم مگه که اشتباه ست
شرمنده اگه بتونی بنده روروشن کنی تشکر می کنم
کاربر محترم mario 1 شرمنده یک سئوال دیگه داشتم من اونجاهای که باید با یکی آهنگ بزنم منظورشونو نمی فهمم چطوری باید آهنگ بزنم مثلا همین قسمت برفی با اون پیرمرده که توغار نشسته هرکاری می کنم مگه که اشتباه ست
شرمنده اگه بتونی بنده روروشن کنی تشکر می کنم
بعد وارد قسمطی میشی که پیرمرد آهنگ خودشو میزنه تا تموم شد رو کرد به شما شما همون نت تمرینو میزنی بعد 2 باره صبر کن اون بزنه 2 باره رو به شما رو میکنه باز نوتو بزن بار سوم هم همین کارو بکن از مرحله رد میشی و نقشرو میده بهت
باعرض شرمندگی یک سوال دیگه که آقای رو تکمیل کنی
اون مرحله که میگه نجارو بیا پل باز بشه نجارو میارم کار میکنه ولی پل بازنمیشه که بریم مرحله بعد چه کار کنم
دوستان من بازی رو الان گرفتم یه مشکل عجیب دارم ، اینکه همون اول بازی که سوار قطار میشیم، همه چی درسته اما هیچ چیزی برای کنترل قطار نیست. مثلا اون بوق که گوش صفحه آویزونه ، یا اون وسیله که speed قطار رو باش کمو زیاد میکنی نیستن,
دوستان من بازی رو الان گرفتم یه مشکل عجیب دارم ، اینکه همون اول بازی که سوار قطار میشیم، همه چی درسته اما هیچ چیزی برای کنترل قطار نیست. مثلا اون بوق که گوش صفحه آویزونه ، یا اون وسیله که speed قطار رو باش کمو زیاد میکنی نیستن,
شما باید نسخه patch شده رو دانلود کنی و اینی که میگی اون وسیله که speed قطار رو باش کمو زیاد میکنی نیستن یه قفل امنیتی هست که نمیزاره بازی رو ادامه بدی
من نسخه patch رو دانلود کردم و بازی رو تا اخر رفتم(دهنمون.. شد که تموم شد)
تو اینترنت یه سرچ نکن سریع نسخه patch یا fix شده رو پیدا میکنی