The Legend of Zelda: Spirit Tracks

یه کمم خودت بازی کن الان یادم نیست ولی اون آدم قد بلندرو باید سوار کنی ببری اونائی که بازی شروع میشه بعد قطارو میبره تو گاراج توپ میبنده روش یه همچین چیزی

کاربر محترم mario 1 شرمنده یک سئوال دیگه داشتم من اونجاهای که باید با یکی آهنگ بزنم منظورشونو نمی فهمم چطوری باید آهنگ بزنم مثلا همین قسمت برفی با اون پیرمرده که توغار نشسته هرکاری می کنم مگه که اشتباه ست
شرمنده اگه بتونی بنده روروشن کنی تشکر می کنم

کاربر محترم mario 1 شرمنده یک سئوال دیگه داشتم من اونجاهای که باید با یکی آهنگ بزنم منظورشونو نمی فهمم چطوری باید آهنگ بزنم مثلا همین قسمت برفی با اون پیرمرده که توغار نشسته هرکاری می کنم مگه که اشتباه ست
شرمنده اگه بتونی بنده روروشن کنی تشکر می کنم

اولش 1 تمرین بهت میده مثلآ قرمز سبز زرد

بعد وارد قسمطی میشی که پیرمرد آهنگ خودشو میزنه تا تموم شد رو کرد به شما شما همون نت تمرینو میزنی بعد 2 باره صبر کن اون بزنه 2 باره رو به شما رو میکنه باز نوتو بزن بار سوم هم همین کارو بکن از مرحله رد میشی و نقشرو میده بهت

باعرض شرمندگی یک سوال دیگه که آقای رو تکمیل کنی
اون مرحله که میگه نجارو بیا پل باز بشه نجارو میارم کار میکنه ولی پل بازنمیشه که بریم مرحله بعد چه کار کنم

تو اولین سفرت به کجا رفتی اونجا 1 نفر هست چوب کنارشه ازت پول میگیره بهت چوب میده باید یدک کش هم داشته باشی که تو مرحله آتشفشان بهت میده

خیلی دوست دارم این بازی رو برم حیف که نمی صرفه بخاطرش یه DS بگیرم
و حیف هم هست که با شبیه ساز حروم بشه امیدوارم که بازی های DS هم روی 3DS اجرا بشه

دوستان من بازی رو الان گرفتم یه مشکل عجیب دارم ، اینکه همون اول بازی که سوار قطار میشیم، همه چی‌ درسته اما هیچ چیزی برای کنترل قطار نیست. مثلا اون بوق که گوش صفحه آویزونه ، یا اون وسیله که speed قطار رو باش کمو زیاد میکنی‌ نیستن, :(

دوستان من بازی رو الان گرفتم یه مشکل عجیب دارم ، اینکه همون اول بازی که سوار قطار میشیم، همه چی‌ درسته اما هیچ چیزی برای کنترل قطار نیست. مثلا اون بوق که گوش صفحه آویزونه ، یا اون وسیله که speed قطار رو باش کمو زیاد میکنی‌ نیستن, :(

شما باید نسخه patch شده رو دانلود کنی و اینی که میگی اون وسیله که speed قطار رو باش کمو زیاد میکنی‌ نیستن یه قفل امنیتی هست که نمیزاره بازی رو ادامه بدی

من نسخه patch رو دانلود کردم و بازی رو تا اخر رفتم(دهنمون.. شد که تموم شد)

تو اینترنت یه سرچ نکن سریع نسخه patch یا fix شده رو پیدا میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or