Wander
کاربر سایت
نمی دونم حقیقتش قیمتش توی ایران چند درمیاد ولی فکر می کنم بازی های وی 50 دلاری هستمستقیم نداره نه؟
قیمت بازیهای اورجینالش چنده؟
نمی دونم حقیقتش قیمتش توی ایران چند درمیاد ولی فکر می کنم بازی های وی 50 دلاری هستمستقیم نداره نه؟
قیمت بازیهای اورجینالش چنده؟
نمی دونم حقیقتش قیمتش توی ایران چند درمیاد ولی فکر می کنم بازی های وی 50 دلاری هست
اگه می خوای آرشیو کنی این نسخه The Legend of Zelda: Skyward Sword Gold Remote Bundle رو بگیر که روش یه ویموت پلاس طلایی خوشگل هم دارهممنون محمد
اگه این قیمت باشه دوروبره ۶۵ در میاد
ولی ارزشش رو داره
اگه می خوای آرشیو کنی این نسخه The Legend of Zelda: Skyward Sword Gold Remote Bundle رو بگیر که روش یه ویموت پلاس طلایی خوشگل هم داره
این 110 دلار هست. البته یه مقدار قیمتش بالاست. محتواش هم CD سمفونی سالگرد 25 سالگی سری هست و یه ویموت پلاس طلایی و خود بازی
پ.ن
ویموت به تنهایی 70 دلار قیمت داره و میشه جداگانه تهیه کرد پس این پک قیمتش مناسبه!
مشخص نیست اومدن یا نیومدنشکسی جایی سراغ داره که این ویموت رو بفروشن؟اصلا تو ایران میاد؟
منظورت اینه که بریک کردی دیگه؟ آخه وی چیزی نداره که بسوزه!wiiمن که سوخت کسی اینو بازی کرده ببین سبکش نسبت به قبل تغییر کرده یا نه
یکی جواب من درمونده رو بده!میشه یه شماره ای و مخصوصا سایتی از dcمعرفی کنید
جواب شما رو توی پروفایل دادمیکی جواب من درمونده رو بده!
منظورت اینه که بریک کردی دیگه؟ آخه وی چیزی نداره که بسوزه!
مطمئنی راهی واسه نجاتش نیست؟ حیفه هااره دیگه وقتی بخوای همه کاری با wii انجام بدی اینطور میشه اینطور گفتم سوخته تا حفظ ابرو بشه
خواهشممنونم