the legend of zelda:skyward sword

دوتا شایعه در مورد بازی از سایت IGN

اول اینکه گویا Villian بازی شبیه به Villian نسخه Minish Cap هست.(Vaati)

the-legend-of-zelda-skyward-sword-20110504054802375.jpg

دومی که خیلی خیلی خوف تر هست احتمال حضور یک شخصیت از سری های قبل تو بازی هست:d .
اینو لینک میدم واسه کسایی که نمیخوان اسپویل بشه.
http://wiimedia.ign.com/wii/image/a...-of-zelda-skyward-sword-20110504054803079.jpg
نیاز به توضیح هست که این کیه؟:d

پ.ن: یعنی میشه Dark Link هم تو بازی باشه؟؟ مبارزه با Dark Link اونم با موشن پلاس.... Oh My God

دوتا شایعه در مورد بازی از سایت IGN

اول اینکه گویا Villian بازی شبیه به Villian نسخه Minish Cap هست.(Vaati)

the-legend-of-zelda-skyward-sword-20110504054802375.jpg

دومی که خیلی خیلی خوف تر هست احتمال حضور یک شخصیت از سری های قبل تو بازی هست:d .
اینو لینک میدم واسه کسایی که نمیخوان اسپویل بشه.
http://wiimedia.ign.com/wii/image/a...-of-zelda-skyward-sword-20110504054803079.jpg
نیاز به توضیح هست که این کیه؟:d

پ.ن: یعنی میشه Dark Link هم تو بازی باشه؟؟ مبارزه با Dark Link اونم با موشن پلاس.... Oh My God
اگر اینطور باشه عالی میشه

با اینکه wii ندارم ولی بدجوری تو کف این بازیم.
یادش به خیر 5،6 سال پیش من ocarina of time master quest و majora mask بازی کردم که سخت ترین نسخه های زلدا (3 بعدی)بودن.
اول که مستر کوئست رو بازی کردم حالیم نبود که با نسخه اصلیش فرق داره. یه چند ساعت که گذشت تازه بو بردم این یه نسخه ویژه س و چه غلطی کردم که اینو بازی کردم:d. خلاصه به هر زحمتی بود با کمک امدادهای اینترنتی تمومش کردم.
majora mask هم که سخت ترین نسخه اصلی در بین تمام سری این بازی ها بود.البته زیاد با اتمسفر این یکی حال نکردم.هرچند که بعضی ها اینو بهترین زلدای ساخته شده میدونن.

جریان چیه؟
بالاخره بازی برای Wii میاد یا نه؟
تو E3 دیدم این بازی رو داشتن روی Wii U نمایش میدادن
اونم با اون گرافیک و ....

برای wii میاد ولی فکر کنم اونی که واسه wiiu میخواد بیاد با این یه مقدار فرق داره البته روال کار شرکت نینتندو اینطور هست اخرین زلدا هر نسل از کنسول نینتندو برای کنسول نسل بعد هم میاد البته بغیر از زلدای snes که برای n64 نیومد

• Like
Reactions: 235matin235
بالاخره بازی برای Wii میاد یا نه؟
تو E3 دیدم این بازی رو داشتن روی Wii U نمایش میدادن
اونم با اون گرافیک و ....
اونی که برای Wii U نشون دادن صرفا Tech Demo بود.

Skyward Sword برای خود Wii میاد و چون Wii U هم به طور کامل از Motion+ و بازی های Wii پشتیبانی می کنه، و Skyward Sword رو هم چون گیم.پلی اش کاملا وابسطه به Motion+ هست و با کنترلگر Wii U نمیشه بازی کرد، احتمال اینکه یه نسخه جداش برای Wii U بیاد خیلی کم هستش.
Twilight Princess به دو دلیل روی Wii اومد. یکیش اینکه برای کنترلگر Wii بهینه شد، و دلیل اصلی ترش اینکه GameCube کلا کنسولی بودی که خوب نفروخته بود و اومدن TP روی Wii هم فروش خود بازی رو برد بالا و هم یه launch title خیلی خوب برای Wii بود. علاوه بر این از نظر گرافیکی بین Wii و Gamecube خیلی فاصله نبود و لازم نبود که بازی دوباره کاملا بازسازی بشه، در صورتی که بین Wii و WiiU اختلاف خیلی زیادی هست.

تاریخ انتشار بازی هم توی دسامبر یا نوامبر امسال هست.

گویا اصلا رسمی تایید شده که برای Wii U نمیاد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or