Nintendo The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
195788

195789

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo EPD
سبک: Action Adventure
تاریخ عرضه: 16 جولای 2021
پلتفرم ها: Switch

میگن هر افسانه طول و درازداری از یه جایی شروع میشه. برای افسانه ای به عظمت افسانه زلدا که 35 ساله پرقدرت تو کل تاریخ گیمینگ، لحظه لحظه اش حضورش گرمابخش سبک اکشن ادونچر بوده هم همچین قاعده ای ثابته. این شروع برای این فرنچایز Skyward Sword ـه. بازی ای که از لحاظ تایم لاین به سراغ ابتدایی ترین داستان لینک و زلدا میره.
داستانی که بالای ابرها شروع میشه، تو سرزمینی که هنوز با هایریولی که امروز می شناسیم فرق های اساسی داره.
داستانی که روایت خلق یکی از سلاح های نمادین دنیای ویدیو گیم، ریشه کن شیاطین، Master Sword رو بازگو می کنه
روایت شمشیری رو به آسمان

نسخه HD بازی روی سوییچ شامل بهبودهای زیر میشه
  • تکسچرهای با کیفیت تر و رزولوشن 1080p
  • 60 FPS
  • کنترل های هماهنگ با موشن کنترل جویکان
  • و برای اولین بار قابلیت بازی کردن بدون احتیاج به موشن کنترل
  • کاهش به شدت زیاد دیالوگ ها و کات سین های اجباری
  • امکان اسکیپ کردن کات سین ها و عبور سریعتر از تکست باکس ها
  • کاهش دخالت Fi در روند گیم پلی بازی

جویکان های مناسبتی که همزمان به عرضه بازی میان بیرون

Screenshot_12.jpg

آخرین ویرایش:
بازی چند ساعت بعد معرفیش پیش فروش هاش رتبه اول پرفروش های گیمینگ آمازون شده
و رسما موجودی موج اول پیش فروش شون یه روزه تموم شده >:)

بازی خیییلی راحت قراره بیشتر از نسخه اصلیش رو Wii بفروشه

Zelda: Skyward Sword HD Tops "Best Seller" Chart On Amazon, As Pre-Orders Sell Out

تو این چندماهه حقیقتا خبری از بازی نبوده که من بخوام پستی بزنم

چرا البته..
دو ماه پیش اگه اشتباه نکنم نینتندو یه آمیبو از زلدای این نسخه معرفی می کنه که زیر می بینیدش. به شدت آمیبوی خوشگلیه با قیمت ناچیز 25$

1625241839474.png

نینتندوی گور به گور شده که نمیتونه یه دیقه اعصاب همه رو به هم نریزه تو یه اقدام "کاملا" قابل پیش بینی، به این آمیبو یک فیچر دیگه هم اضافه می کنه.
فیچر این آمیبو اینه که اگه موقع بازی اسکن اش کنید میتونید تو همون نقطه فست تراول کنید و دنیای آسمون و با دوباره اسکن کردنش برگردید به نقطه اولیه.
به طور کلی اینا زدن یه فیچری که تو بازی اصلی نبوده و میتونست تو ریمستر یه فیچر جدید باشه رو محدودش کردن به یه آمیبوی 25 دلاری
Typical Nintendo
خدا رو شکر فیچری که قفل کردن پشت این قضیه فیچر خیلی به درد بخوری نیست. Skyward Sword به خودی خودش بازی خطی ایه که آن چنان تو جریانش به فست تراول احتیاج پیدا نمی کنید. و حتی اگه فست تراول هم بخواید بکنید، اون Totem هایی که میذارن بین زمین و هوا جابجا شید، به صورت فت و فراوون تو مراحل بازی ریخته.

ولی خب نینتندوئه دیگه. باید گند بزنه به اعصاب همه. بار اولشون نیست همچین کاری، بار آخرشون هم نخواهد بود. (مخصوصا تیم زلدا علاقه عجیبی به لاک کردن فیچرهای خاص پشت آمیبو داره)

بگذریم.
چیزی که من از اول منتظرش بودم تغییرات QoL بازی بود و یه ماهه منتهی به بازی بالاخره نینتندو تریلر تغییرات QoL بازی رو داده بیرون که اتفاقا خیلی امیدوارکننده است.

یکم توضیح بدم

Zelda: Skyward Sword اساسا زلدای محشریه ولی بیشترین هیتر رو بین کل سری داره (البته نسخه دوم سری به نظر با اختلاف بدترین نسخه بازیه، ولی خب اون واسه یه دوره دیگست و ...) و این دلیل داره. نه دانجن های بازی بد اند (اتفاقا جزو بهترین های سری اند) ستینگ بازی هم خداست، همین که دنباله BotW داره ازش یادداشت برمیداره به نظرم نشون دهنده اینه که چقدر این ایده هنوزم بلندپروازانه است، داستان بازی هر چند ساده و بی شیله پیله ولی قشنگ در خور عنوان افسانه زلداست و واقعا جریان حماسی و شاعرانه ای داره و کاراکترهاش (My Man Groose) خیلی به یاد موندنی اند. آرت استایل بازی هم رنگ و روش رفته بعد این همه سال ولی هنوزم خوشگله و موسیقی بازی هم به جرئت روی هم بهترین بین کل سریه.

پس مشکل چیه؟

سه تا مشکل عمده داشت این بازی روی Wii که باعث شد حسابی دشمن جمع کنه واسه خودش (علی رغم متای 93 و نامزدی بهترین بازی سال و...)
  1. دیزاین گیم پلی بازی حول محور موشن کنترل هر چند دیزاین محشری بود ولی کلا بازم چون به موشن کنترل وابسته بود برای خیلیا اذیت کننده بود. و یه عده ای هم کلا از کنترلر Wii اون ریسپانس مورد نظر رو نمی گرفتن که بیشتر می رفت رو مخ شون.
  2. بازی به شدت جلوی دست و پای بازیکن شو میگیره. تتوریال های زیاد، Notification Prompt های پشت هم برای هر بار که یه آیتم رو برمیدارید، کات سین های پشت به پشت (تو اوایل بازی) و علی الخصوص مزاحمت های Fi که هم مسیرتون تو این ماجراجویی خفنه روی هم جریان گیم پلی بازی رو به هم می ریختن و هیچ کس اندازه پلیرهای نینتندو از به هم ریختن جریان گیم پلی کفری نمیشن.
  3. بازی تو یک سوم نهایی اش به شدت متکی به Backtracking ـه برای تموم کردن خط داستانیش که واقعا کسل کننده ترین بخش بازیه
خوبی ریمستر بازی اینه که به غیر از مشکل سوم که رسما تو استخون بندی ساختار بازیه، جفت دو مشکل اول رو حل کرده.
مشکل موشن کنترل بازی از دو طرف حل شده. از یه طرف بازی این بار کامل از کنترل با دکمه پشتیبانی می کنه تو حالت دستی و از این طرف هم حتی اگه بخواهید با موشن کنترل بازی کنید به خاطر 60 فریم شدن بازی و واکنش طبیعی تر جویکان ها نسبت به موشن های شخص، تجربه این شکلی بازی هم بهبود پیدا کرده.

مشکل دوم بازی هم دوباره با یه سری آپشن های QoL بازی برطرف شدن. کمک های Fi که به زور بهتون تو بازی اصلی می شد این جا اکثرا آپشنال شدن. کات سین ها رو همه رو میشه اسکیپ کرد. و دیگه آیتم های هر دفعه مشخصات شون موقع برداشتن تون براتون نمایش داده نمی شن.

در کل هنوزم قیمت 60 دلاری بازی زور داره (با این که به صورت شریکی پیش خریدش کردم... What do you Think... I'm Z-fan for F*ck's Sake) ولی به نظرم بازی وظیفه شو به عنوان ریمستر داره خیلی خوب انجام میده و چیزهایی که باید بدون زیر و رو کردن بازی ارتقا میدادن رو اکثرا ارتقا دادن که خوشحالم می کنه

چرا مگه چشه؟ :(

من که تاحالا بازیش نکردم ولی شدید براش هایپم بیاد سنگین بشینم پاش:D
بازی خوبیه ها ولی کل بازی از تم هنریش شخصیتا دانجنا آیتما یه حس بدی نسبت به 4 تا زلدای سه بعدی قبلش دارن. یه جورایی ورژن لایت زلداست

خب خب خب خب

ظاهرا یه سری تغییرات دیگه هم داره بازی که نسبت به نسخه اصلی بهترش می کنه

یکی اش تو توییت بالاست
دیگه دوربین بازی به Z Target محدود نیست و راحت میشه هر جا کنترلش کرد. (بازی های سه بعدی Wii به خاطر Control Scheme شون اصولا نوع کنترل دوربین شون یکم مشکل بود که دیگه این جا با جویکان ها کامل حل شده)

بازی کامل از آتو سیو پشتیبانی می کنه. ولی همزمان اون سیستم سیو کلاسیک قبلی رو هم داره. از جفتش میتونید استفاده کنید (برث آو د وایلد هم باید همین کار رو می کرد حقیقتا)

و این که تتوریال های اول بازی خیلی استریم لاین تر شدن و کمتر دست و پا گیرن

چرا مگه چشه؟ :(

من که تاحالا بازیش نکردم ولی شدید براش هایپم بیاد سنگین بشینم پاش:D
توجه نکن هیتر زیاده
هرکسی از سبک اکشن ادونچر خوشش بیاد یا از زلدا این بازی میکنه دیر یا زود
درسته بازی یه سری مشکل داشته تو نسخه Wii ولی دلیل نمیشه بازی بدی باشه اگر بازی بدی بود اون متا رو نمیگرفت

آخرین ویرایش:
تنها زلدایی که یک قرون هم براش خرج نمیکنم و از همون 2000 تومن روی Wii هم پشیمونم کرد

بازی زلدا شمشیر آسمان
تم بازی حالت نقاشی حالت آبرنگ داره و جالبه
بازی خوبیه در کل

ولی مثلاً نسخه گرگ و میش و ویند ویکر هم بازی کرده بودم
بنظرم ( نظر شخصی ) این دوتا زلدا از شمشیر آسمان بهتر بودن
و بخصوص نسخه hd رو wii u

• Like
Reactions: New Shredder
photo_2021-07-14_18-03-25.jpg
نمرات بازی اومد هرچند بهتر از انتظاراتم بود ولی همونطوری که نسخه اورجینال در برابر بقیه زلداها توی نمرات یه قدم عقب تر بود نسخه ریمستر هم در برابر ریمستر های دیگه سری نمره کمتری گرفته

با توجه به چیزایی که دیده بودم انتظار افتضاحی مثل ریمستر نینجا گایدن یا دویل می کرای رو داشتم

من عمدتا اهل rpg و زلدا نیستم اما این حالتش که میشه از موشن کنترلر استفاده کرد خیلی جالبه، کسی تو این حالت بازیش کرده؟میارزه بخاطر این حالتش دانلودش کنم ؟

• Like
Reactions: Z-fan
خب من یه دو ساعتی بازی کردم .کلا من تا قبل سوییچ کنسول نینتندو نداشتم و بالطبع از زلدا ها تا الان bow و link awakening را بازی کردم.bow جزو ۳ تا بازی برتر کل دوران گیمریم هست ولی این....
خیلی بده بازی از گرافیک تاریخ مصرف گذشته اش که بگذریم چرا طراحی صورت شخصیت ها انقدر زشت و ترسناکه و شبیه عروسک های خیمه شب بازیه .کنترل بازی افتضاحه و دوربین بازی از اون افتضاح تر .گیم پلی بدک نیست و به خاطر همین بازی را ادامه میدم ببینم چی میشه ولی من که دارم پایرت میکنم ولی کسایی که میخوان تو این گرونی ۶۰ دلار بابت بازی بدن واقعا توی تصمیمشون یه تجدید نظر کنن.
به نظرم منتقد ها اگه تحت تاثیر اسم زلدا نبودن بازی متا ۸۱ نمیگرفت و میرفت روی ۷۵ تا ۷۸

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or