PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
اونای که خیلی دلشون میخواد که عکس ببینند :دی 166 تا اسکرین شات از TLOU Remastered

این یکی هم بدون شرح :دی ( نمیدونم کسی گذاشته یا نه )
zmdkgl05yhpq81qjfceg.jpg

شرمنده ولی لینکی که گذاشتی برای اسکرین شات خرابه
خراب نیست خودم چندین بار امتحان کردم ، با چیز شکن باز میشه .
می تونید تو اسپویل ببینید که سایت باز شده و مشکلی نداره.
ahwyoiw50dmzbps509yt.jpg

آخرین ویرایش:
TLOUDay1Edition.jpg

• Increased Crafting Speed
  • Increased Healing Speed
  • 9mm Reload Speed Upgrade
  • Rifle Clip Capacity
  • Two Skins for Joel and Ellie
  • Bonus XP for Multiplayer

این برای همیشه هست؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان لطفا راجب این مطلب توضیح میدین چون من کامل متوجه نشدم ممنون

راست میگه اساتید بفرمایین چجوریه این؟ جریانش چیه؟

- - -ویرایش - - -

اونای که خیلی دلشون میخواد که عکس ببینند :دی 166 تا اسکرین شات از TLOU Remastered

این یکی هم بدون شرح :دی ( نمیدونم کسی گذاشته یا نه )
zmdkgl05yhpq81qjfceg.jpg

شرمنده ولی لینکی که گذاشتی برای اسکرین شات خرابه

- - -ویرایش - - -

:| منم دیگه صبرم به سر رسیده فردا میرم ریجن 2 میخرم :| واسه اروپاش نیست فقط برای این عرباشه ؟ آخه این عربا چی میفهمن از TLOU ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-b

اره بگیر داداش . حوصله این بچه بازی هارو داری . همونجا که بهت گفتم برو فردا ارسال میشه برامون زود

- - -ویرایش - - -

:| منم دیگه صبرم به سر رسیده فردا میرم ریجن 2 میخرم :| واسه اروپاش نیست فقط برای این عرباشه ؟ آخه این عربا چی میفهمن از TLOU ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-b

اره بگیر داداش . حوصله این بچه بازی هارو داری . همونجا که بهت گفتم برو فردا ارسال میشه برامون زود

آدم میاد توی این تاپیک، شب کابوس "ریجن" می بینه! هی ریجن ها حمله میکنن و با همدیگه میجنگن و کشته و زخمی میشن و Ellie و Joel هم اون گوشه قایم شدن و ...

سلام دوستان لطفا راجب این مطلب توضیح میدین چون من کامل متوجه نشدم ممنون
هیچی گفتن در حالت 30 فریم بازی رو بزارید ( چون بازی در حالت عادی 60 فریم هست اما چون درخواستها بالا بود ظاهرا خیلی مشکل نبوده گزینه قفل کردن نرخ فریم ریت روی 30 رو هم گذاشتن ) سایه ها به خاطره sampling کیفیت بهتری خواهند داشت. احتماله خیلی خیلی زیاد بعد از عرضه Digital Foundry از این بازی یه انالیزه مفصل میزاره اونوقت میبینیم چقدر فرق داره ...

من که باید تا 4 شنبه روزه عرضه رسمی اینجا وایسم D: آلبته یه کپن10 دلاری دارم D: کلا 44 دلار یا 40 دلار میفته برام D:

خطاب به اون دوستانی که 200 تومن و بیشتر خریدن یا میخوان بخرن! : آغا یکم دندون رو جیگر بزارید این بازی 10$ از بقیه بازیا ارزونتره همین کارا رو میکنیم که فروشنده ها گرون بهمون قالب میکنن
میدونم سخته ولی باید باهاش جنگید خودم خرید کنسول رو عقب انداختم چون میخام اولین بازیم همین باشه

بین اون عکسهایی که سازنده ها با Photo mode گرفته بود و منتشر کرده بود این یکی رو دیگه کجای دلم بزارم ؟
واقعا عالیه این *****م واقعا گذاشتن ؟ با قلب و کادر ابی ... قشنگ استایل Barbie باید عکس گل اینام میزد دیگه...

viewer.php
viewer.php
http://www.dualshockers.com/2014/07/26/lovely-the-last-of-us-remastered-photo-mode-screenshots-shared-by-naughty-dog-devs-from-their-ps4s/

بقیشم که فکر کنم دوستان گذاشته بودن

من امروز از سر كار ميامدم ريجن ٢ از توپخونه خريدم !! هرچند بعدش يادم افتاد بعدا قراره DLC بدن كه تا اون موقع يه خاكي به سرم ميريزم :d
خودتون خسته نشديد ازين حرفايي كه توي ٤ ٥ صفحه اخير زديد ؟!
يه سوال توي هر صفحه تكرار شده ! اتفاقي ميفته ١صفحه قبل رو بخونيد جوابتون رو بگيريد ؟

حالا خودمم يه سوال بپرسم :d
DLC كه بعدا ميدن داستانيه ؟

بچه ها این بازیها چطوری تو بازار الان اومده؟!

تاریخ رسمیش مگه 7 مرداد نبود؟!

این قضیه ریجن ها هم که برای من پیچیده شده، ولی زیاد منطقی هم نیست. اگه چیزی مثل سانسور توی مولتی فقط باشه منطقیه ولی تو سینگلش یه کم غیر منطقیه!! در هر صورت من این بازی رو با هر ریجنی باشه گیر میارم میخرم.

فقط صحبت سر قیمت مناسب برای خرید این بازیه!! من یادمه واچ داگز اومد یه دوماهی صبر کردم که از 270 بیاد پایین تر نهایتا هم با 220 خریدم که زیاد تفاوت آنچنانی نداشت. پیش بینی برای قیمت اینه که در شروع 220 اینا باشه و تا 190 و یا 180 بیاد پایین تر. البته من روی ps4 خودم کم بازی کردم و این قضیه واقعا برام سرسام آور شده. من کلا 500 تومن کنار گذاشتم که بازی های جدید رو بخرم که اولش همین بازیه و به امید gta و destiney و فیفا صبر میکنم هرچند باید پول بیشتری داشته باشم!! خدایا خودت این دلار رو به سر جای اصلیش برگردون!!

من امروز از سر كار ميامدم ريجن ٢ از توپخونه خريدم !! هرچند بعدش يادم افتاد بعدا قراره DLC بدن كه تا اون موقع يه خاكي به سرم ميريزم :d
خودتون خسته نشديد ازين حرفايي كه توي ٤ ٥ صفحه اخير زديد ؟!
يه سوال توي هر صفحه تكرار شده ! اتفاقي ميفته ١صفحه قبل رو بخونيد جوابتون رو بگيريد ؟

حالا خودمم يه سوال بپرسم :d
DLC كه بعدا ميدن داستانيه ؟
دیگه قرار نیست DLC داستانی بدن، هر چی بیاد برای مالتی پلیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or