PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
بستگی به خودت داره میتوه زیر 4 ساعت تموم کنی ( اگه قبلا رفته باشی و رد کنی هی :d ) یا نه ول بگردی و لذت هم ببری که میشه راحت بیشتر از 20 ساعت ( بازی یه سری در داره ، دیالوگ داره و ... که همشون مثل گنج های UC وقتتون رو میگیره )

البته بنظرمن نرمال تو حالت نرمال :d میتونی ۱۲ ساعته بری

حرف من درست نیست یا ایشون؟؟ اگه حرف من درست نیست که بگم تست کردیم با چندتا از دوستانی که ریجن ۱ خریده بودن، من ریحن ۲ داشتم اونا منو میترکوندن نمی دیدن و همون حالت سانسور شده بود ، اما وقتی خودشون همدیگرو میزدن چون جفتشون ریجن ۱ بودن میدیدن متلاشی شدنشون رو ( اصلا نیازی به تست نیست از لحاظ منطقی هم همینه ! )
حرف شما درست نيست، دوست من ريجن ١ بود ريجن ٢ هارو ميكشت متلاشي ميشدن، يك حرفايي ميزنيد ها:d
از لحاظ منطقي هم درست نيست، ريجن ١ چيزي سانسور نشده كه بخواد ريجن ٢ رو سانسور كنه.

آخرین ویرایش:
دوستان کسی سایتی میشناسه که بازی رو ارزون بده؟ مثلا 180 یا 200 ؟ اگه میشناسید آدرسو واسم پ خ کنید

سایت نمیشناسم ولی امروز توپخونه بودم 210 میدادن.......دوستان یکی امروز بازی کرده بود اومد برام تعریف کرد گفت تو قسمت سینگل هم ریجن 2 سانسور داره.....سانسور تو قسمت دمو هست مثلا سر طرفو میکنه تو شیشه...تو ریجن 2 به یه صورت دیگه دخل یارو رو میاره

سایت نمیشناسم ولی امروز توپخونه بودم 210 میدادن.......دوستان یکی امروز بازی کرده بود اومد برام تعریف کرد گفت تو قسمت سینگل هم ریجن 2 سانسور داره.....سانسور تو قسمت دمو هست مثلا سر طرفو میکنه تو شیشه...تو ریجن 2 به یه صورت دیگه دخل یارو رو میاره
كاملاً تكذيب ميكنم،من بازيps3 م ريجن دو بود و تقريباً خشن ترين صحنه بازي هم بدون سانسور بود ( كات سينش!)
اونجايي كه تازه به بيل ميرسي و از يخچال اويزون ميشي تو كات سينش يك صحنه خيلي باحال هست كه كله كليكر به f ميره و برميگرده:d
اون چيزي هم كه شما ميگين بازي خودش بهتون انتخاب ميده ، مثلا برا خلاص كردن يارو سرشو بكوبونيد به ديوار يا با شيشه بزني تو سرش

یک سری از تصویر که از بازی گرفتم :

:| :| :| :| کوفتت شه :d

شوخی کردم داداش حال کن باهاش زندگی کن باهاش :p

منم می خوااااااااااااااااام نمیتونم تا 2 شنبه صبر کنم :(

- - -ویرایش - - -

كاملاً تكذيب ميكنم،من بازيps3 م ريجن دو بود و تقريباً خشن ترين صحنه بازي هم بدون سانسور بود ( كات سينش!)
اونجايي كه تازه به بيل ميرسي و از يخچال اويزون ميشي تو كات سينش يك صحنه خيلي باحال هست كه كله كليكر به f ميره و برميگرده:d
اون چيزي هم كه شما ميگين بازي خودش بهتون انتخاب ميده ، مثلا برا خلاص كردن يارو سرشو بكوبونيد به ديوار يا با شيشه بزني تو سرش
=)) کله کلیکره به ..........

حرف شما درست نيست، دوست من ريجن ١ بود ريجن ٢ هارو ميكشت متلاشي ميشدن، يك حرفايي ميزنيد ها:d
از لحاظ منطقي هم درست نيست، ريجن ١ چيزي سانسور نشده كه بخواد ريجن ٢ رو سانسور كنه.

دوست شما تو جو گیری یه حرفی زده :d

اینو مطمنم !

چینش دکمه ها خیلی سخته عادت عوض کردن !

ریجن ۲ هم دوستمون گفت هیج جا سانسوری نداره تو سینگل مطمن باشین

اینو مطمنم !

جو گيري چيه؟ هميشه با هم بازي ميكنيم .من مطمئنم!
اصلا حرفتون درست نيست.:d

من رو ps3 بازی نکردم ولی عکس های بازی برای پلی استیشن ۴ رو که با نسخه قبلی مقایسه میکنم انگار چهره ۲تا شخصیت اصلی مخصوصا دختره خیلی عوض شده درسته ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD

اینو مطمنم !

شما میگی اگه ریجن 1 باشی تو مولتی فقط اونایی که ریجن 1 هستن واست سانسور نمیشه و اگه ریجن 2 باشه سانسور میشه؟! اگه اینه منظورت که کاملاً داری اشتباه میکنی :دی صادق درست میگه. این چیزی که میگی خیلی بی معنیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or