PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
اين حركات خز و خيل نبايد هم جايي در ظاهر كنسول داشته باشه! بيلبورد تبليغاتي كه نيست! سوني كلي تلاش كرده PS4 به عنوان يك دستگاه بزرگ سالانه و شيك در زير تلوزيون قرار بگيره!
به صورت برچسب عرضه كنن اين تصاوير رو بهتره براي كساني كه مي خوان كنسولشون رو با تصاوير بازيا ببينن.

واقعا بنظرت این تم خز و خیله !!؟؟؟ یعنی منی که پوستر این بازی رو روی درودیوار اتاقم دارم بیلبورد تبلیغاتی راه انداختم !!؟ . شیک نیست ؟؟ برچسب ؟؟؟ بیا خودم براتون برچسب بزنم :d . تم کنسول یه چیز دیگست . مخصوصا این بازی

کاش اول U3 رو برای PS4 عرضه میکردن این عنوان رو تازه تموم کردیم میگزاشتنش برای سال بعد بهتر بود

اگه بخوان عرضه کنن 3 گانشو عرضه میکنن توی دیسک ظرفیت بالا . بعد پورتش کلی دردسر داره مخصوصا Reamester کردنش . احتمالا اینکارو دارن میکنن برای چند ماه قبل از عرضه U4

اگه بخوان عرضه کنن 3 گانشو عرضه میکنن توی دیسک ظرفیت بالا . بعد پورتش کلی دردسر داره مخصوصا Reamester کردنش . احتمالا اینکارو دارن میکنن برای چند ماه قبل از عرضه U4

نسخه سوم 40 گیگ بود نسخه دوم 22 گیگ نسخه اول هم 12 گیگ بود فکر کنم تازه اگر بخوان رزولوشن و فریم هم ببرن بالا حجمش خیلی میره بالاتر فکر نکنم تو یک دیسک جا بگیره

واقعا بنظرت این تم خز و خیله !!؟؟؟ یعنی منی که پوستر این بازی رو روی درودیوار اتاقم دارم بیلبورد تبلیغاتی راه انداختم !!؟ . شیک نیست ؟؟ برچسب ؟؟؟ بیا خودم براتون برچسب بزنم :d . تم کنسول یه چیز دیگست . مخصوصا این بازی
ماهيت عكس مشكلي نداره اما وجودش روي سطح كنسول مسخرست!
يادم نمياد به پوستر هاي اتاقتون توهين كرده باشم!:d:|
------------------------------------------
اين HD سازي، فلان سازي و بهمان سازي بازيا فقط نسل هشتم رو عقب ميندازه!:| بر خلاف خيليا كه از اين حركت خوشحال شدن، تنها فايدش براي من، كم شدن از درجه ي محبوبيت ناتي داگ در Top List ام شد!
TLOU روي PS3 خارق العاده بود و تجربه اي يونيك! يك تكون أساسي به استاندارد هاي PS3 داد و جاودانه شد و جزء بهترين خاطرات نسل هفتم مون قرار گرفت! به جاي نگه داشتن اين موفقيت ها در نسل هفتم و معرفي رسمي نسخه دومش، بد ترين كار ممكن رو انجام دادن و شخصاً اين كارشون رو كم ارزش كردن موفقيت هاشون مي دونم! چون ديگه TLOU نسخه ي PS3 خارق العاده نخواهد بود!:(
بد ترين سياست ناشران و سازندگان در نسل هفتم كلون سازي بود كه حالا در نسل هشتم شد Remaster سازي و فلان!:|
اي كاش سازنده ها باور مي كردن كه نسل پيشين تموم شده و بايد به فكر چيز هاي نو بود..

آخرین ویرایش:
نسخه سوم 40 گیگ بود نسخه دوم 22 گیگ نسخه اول هم 12 گیگ بود فکر کنم تازه اگر بخوان رزولوشن و فریم هم ببرن بالا حجمش خیلی میره بالاتر فکر نکنم تو یک دیسک جا بگیره

اجرای بازی در رزولوشن بالاتر و فریم بالاتر تاثیری روی حجم بازی نداره! علت حجم بالای بازی‌های ND وجود کات‌سین‌های از پیش رندر شده بود که باعث می‌‌شد کُلی از حجم دیسک به وسیله ویدئوهای مربوط به کات‌سین‌ها اشغال شه. اگه بتونن یه کاری کنن که بازی‌های ریمستر شده روی نسل جدید دیگه کات‌سینِ از پیش رندر شده نداشته باشن و به صورت Real Time رندر بشن، حجمشون خیلی خیلی نسبت به نسل قبل کاهش پیدا می‌کنه.

ماهيت عكس مشكلي نداره اما وجودش روي سطح كنسول مسخرست!
يادم نمياد به پوستر هاي اتاقتون توهين كرده باشم!:d:|
------------------------------------------
اين HD سازي، فلان سازي و بهمان سازي بازيا فقط نسل هشتم رو عقب ميندازه!:| بر خلاف خيليا كه از اين حركت خوشحال شدن، تنها فايدش براي من، كم شدن از درجه ي محبوبيت ناتي داگ در Top List ام شد!
TLOU روي PS3 خارق العاده بود و تجربه اي يونيك! يك تكون أساسي به استاندارد هاي PS3 داد و جاودانه شد و جزء بهترين خاطرات نسل هفتم مون قرار گرفت! به جاي نگه داشتن اين موفقيت ها در نسل هفتم و معرفي رسمي نسخه دومش، بد ترين كار ممكن رو انجام دادن و شخصاً اين كارشون رو كم ارزش كردن موفقيت هاشون مي دونم! چون ديگه TLOU نسخه ي PS3 خارق العاده نخواهد بود!:(
بد ترين سياست ناشران و سازندگان در نسل هفتم كلون سازي بود كه حالا در نسل هشتم شد Remaster سازي و فلان!:|
اي كاش سازنده ها باور مي كردن كه نسل پيشين تموم شده و بايد به فكر چيز هاي نو بود..

اتفاقاً کارِ خیلی خوبی می‌کنن. حالا شما و من PS3 داشتیم، ولی خیلی‌ها که نسل قبل کنسول سونی رو نداشتن، موقعی TLOU2 و U4 واسشون جذابیت بالایی پیدا می‌کنه که نسخه‌های قبل رو تجربه کرده باشن. الان یکی که می‌خواسته از XBox به PS کوچ کنه، می‌بینه اکثر IPـهای پدرمادر دارِ سونی که قراره ادامشون در این نسل ساخته شه، نسخه‌های اولشون برای نسل جدید هم اومده و مشکلی از بابت تجربه نکردنشون در نسل قبل وجود نداره. قرار هم نیست همه بازی‌ها بازسازی بشن که، چند تا IPـه اصلی که قراره ادامه داشته باشن رو ریمستر می‌کنن.

بچه یک سوال فقط به هم نخندین TLOU تمرکز اصلی اش رو چی اکشن ماجراجویی یا ماجراجویی و یا این که بازی ترسناکیه ؟

بازی اکشن غنی ای داره (که بنظر من یکم طولانی تر از حد بود ولی خوب بقیه دوس داشتن) و همین طور ادونچر فوق العاده ای
داستان عالی ای داره که با طرز گفتن خارق العادش واقعا ب یکی از بهترین و شاید بهترین داستان نسل تبدیل شد
همین طور بازی گرافیک ماورا و بسیار دقیقی داره ک دیگه جای حرفی باقی نمیزاره
ولی شاید بشه گفت مهم ترین نکته بازی اتمسفر فوق العادشه!

بازی اکشن غنی ای داره (که بنظر من یکم طولانی تر از حد بود ولی خوب بقیه دوس داشتن) و همین طور ادونچر فوق العاده ای
داستان عالی ای داره که با طرز گفتن خارق العادش واقعا ب یکی از بهترین و شاید بهترین داستان نسل تبدیل شد
بازی ترسناک هم هست ؟

- - -ویرایش - - -

بازی ترسناک هم هست ؟

بچه یک سوال فقط به هم نخندین TLOU تمرکز اصلی اش رو چی اکشن ماجراجویی یا ماجراجویی و یا این که بازی ترسناکیه ؟

تم بازی ماجرایی ترسناک هست. اکشن داره ولی خیلی روی اکشن تمرکز نداره و خیلی از جاها میتونید با مخفی کاری یا فرار یا بدون درگیری مرحله رو رد کنی.

داستان و موسیقی بازی فوق العاده هست. گرافیک هم که عالی.

- - -ویرایش - - -

بازی ترسناک هم هست ؟

- - -ویرایش - - -

بازی ترسناک هم هست ؟

بله عزیز ترسانک هم هست. البته جنس ترسش با Amnesia فرق داره . اینو گفتم همچون انتظاری از بازی نداشته باشی

دوستان تو هوش مصنوعی هم تغییری اعمال میشه ؟ مثلا وقتی که یه زمین پُر کلیکر باشه ما که حرکت پُر سر و صدا کنیم همه میندازن دنبالمون:biggrin1: ولی همراهمون بدوئه هیچ اتفاقی نمیفوته :|
این مشکل رو مخ من بود یکم :biggrin1:

games-geek-The-Last-of-Us-Ellie-777508.jpeg

ترس TLOU از اینه که اگر نفس بکشی،دشمنا خفتت میکنند! :-" وگرنه از اون ترسای یکهویی و اینا نداره! :-" (ترجیحا Listen Mode رو ببندید :-" )

در مورد هوش مصنوعی...نمیدونم تغییری میکنه یا نه! :d ولی اگر به دنبال چلنج بیشترید،اگر یادتون باشه آخرین DLC که اومد یه درجه سختی جدید اضافه کرده بود! :-" حالا تغییراتش رو نمیدونم،اما فاتحه ی خودتون رو بخونید:-"

آمازون فرانسـه 430 یـورو ناقابل :d
دوستان با تجربه:
اگه این باندل قرار باشه بیاد ایران، حدودا کی عرضه می‌شه؟ چند روز بعد از عرضه‌ی رسمی
خیلی وسوسه شدم بجای رجیون اروپا این باندل رو بگیرم. قیمتش هم مناسبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or