PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
دوست من ببین به زبان خیلی خیلی ساده میگم

منظور این جمله یه حالت کلی برای کسانی هست که وقتی بازی رو Pre-Order کردن فردا پس فردا نمیتونن به سونی بگن آقا من میخوام Pre-Order رو کنسل کنم و پولم رو پس بده و توضیحاتش فقط به همین قسمت مربوطه
همین امروز صبح Adam Boyes رسماً اعلام کرده که همه افرادی که از PSN پیش خرید کردن 10$ رو میگیرن که صفحه قبل برات گذاشتم
همین سایتی که خودت لینک دادی بعدش خبر داده که سونی گفته که 10$ رو پس میده :

Sony to issue refund on The Last of Us: Remastered PSN pre-orders

اینم گیم اسپات همین چند دقیقه پیش گفت :

Sony Drops The Last of Us PS4 Price by $10, Will Refund Difference on Pre-Orders

سعی کن قبل از اینکه از مغز دیگران ایراد بگیری یه نگاهی هم به مغز خودت بندازی
جناب دکتر منم اون پست رو موقعی گذاشتم که همه اخبار میگفت سونی پول رو پس نمیده! نمیدونم واقعا اینقدر سخته متوجه شی بعد پست من اون قضیه توییتر اتفاق افتاد؟؟ خیلی جالبین بخدا:دی
یعنی در فهم دو دو تا چهار تا هم بعضیا عاجزن:دی

جناب دکتر منم اون پست رو موقعی گذاشتم که همه اخبار میگفت سونی پول رو پس نمیده! نمیدونم واقعا اینقدر سخته متوجه شی بعد پست من اون قضیه توییتر اتفاق افتاد؟؟ خیلی جالبین بخدا:دی
یعنی در فهم دو دو تا چهار تا هم بعضیا عاجزن:دی

علی چپ:|

همونطور که خبر دارین ناتی داگیـ ها خودشون دارن تلو رو تست میزنن و کیفشـو میبرن ( Benson Russell Senior Game Designer ) گفتـه که holy cow :d
it looks like it was originally created for the #PS4 One of the best next-gen titles I've seen
برانسن همینطور از نمایش هایـه E3 اسسین و رینبوسیکس حسابی تعریف کرده - آکیبا :| :d

اینو خودم ساختم . فقط با همین باندل 100 میلیون میاد روی PS4 :d . چرا این سیاستو سونی رو باندلاش اعمال نمیکنه . میزاشت من شبا موفع خوابم PS4 رو تو بغلم میگیرفتم :d .

3cui3fsh27r2gcsupp35.jpg

اینو خودم ساختم . فقط با همین باندل 100 میلیون میاد روی PS4 :d . چرا این سیاستو سونی رو باندلاش اعمال نمیکنه . میزاشت من شبا موفع خوابم PS4 رو تو بغلم میگیرفتم :d .

باندل که خیلی وقته تایید شده !
همونطور که خبر دارین ناتی داگیـ ها خودشون دارن تلو رو تست میزنن و کیفشـو میبرن ( Benson Russell Senior Game Designer ) گفتـه که holy cow :d
اتفاقا دیشب داشتم بازی میکردم رو همون PS3 از خیلی بازیهای به اصطلاح نسل بعد بهتره (همه نظر نه فقط گرافیک :دی )

دوستان تو هوش مصنوعی هم تغییری اعمال میشه ؟ مثلا وقتی که یه زمین پُر کلیکر باشه ما که حرکت پُر سر و صدا کنیم همه میندازن دنبالمون:دی ولی همراهمون بدوئه هیچ اتفاقی نمیفوته :|
این مشکل رو مخ من بود یکم :دی

دوستان تو هوش مصنوعی هم تغییری اعمال میشه ؟ مثلا وقتی که یه زمین پُر کلیکر باشه ما که حرکت پُر سر و صدا کنیم همه میندازن دنبالمون:دی ولی همراهمون بدوئه هیچ اتفاقی نمیفوته :|
این مشکل رو مخ من بود یکم :دی
الی منظورته ؟ :| خب اگر متوجه حضور الی میشدن اینطوری بدتر میشد و بیشتر عصبی میکرد :| همون بهتر که یکاری کردن تا الی و همراه ها دردسر درست نکنن ! :d

باندل که خیلی وقته تایید شده !

اتفاقا دیشب داشتم بازی میکردم رو همون PS3 از خیلی بازیهای به اصطلاح نسل بعد بهتره (همه نظر نه فقط گرافیک :دی )

عزیزم برا همین عکس گذاشتم :d. منظور من از باندل فقط بازی داخل نیست ، تمی که روی PS4ه هم ملاکه . منظور از سیاست همین موضوع بود که نمیدونم چرا اینکارو نمیکنه . باندل میده بدون تم

3cui3fsh27r2gcsupp35.jpg

خب اینجوری که هیجانش بیشتر میشه :|!
فرض کن تو 1 ساعت داری با برنامه و مخفی کاری کلیکر ها رو میکشی بعدش هوش مصنوعی به خاطر یه سوتی زحمتتو به باد میداد :| هیجانش بیشتره ؟ :d
bioshock هم همینطوری بود! کلا هوش مصنوعی بهتره که حساب نشه بیشتر اوقات :d

عزیزم برا همین عکس گذاشتم :d. منظور از باندل فقط بازی داخل نیست ، تمی که روی PS4ه هم ملاکه . منظور از سیاست همین موضوع بود که نمیدونم چرا اینکارو نمیکنه . باندل میده بدون تم

3cui3fsh27r2gcsupp35.jpg
اين حركات خز و خيل نبايد هم جايي در ظاهر كنسول داشته باشه! بيلبورد تبليغاتي كه نيست! سوني كلي تلاش كرده PS4 به عنوان يك دستگاه بزرگ سالانه و شيك در زير تلوزيون قرار بگيره!
به صورت برچسب عرضه كنن اين تصاوير رو بهتره براي كساني كه مي خوان كنسولشون رو با تصاوير بازيا ببينن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or