PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
دوستان الان 1هفته هست وقتی میرم انلاین وسط بازی یهو پینگم میشه 2000 بعد او عکس دو شاخه میاد کسی میدونه مشکلش چیه؟ فقط تو این بازی این مشکل رو دارم:((

دوستان ماله من نمیدونم چرا رو لودینگ connecting گیر میکنه:((شانسو ببین
در ضمن یک چیزه دیگه اکانت 2 ساختم و نقشه ها رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام با اکانت اصلیم که 1 برم باز گیر میده نقشه دان کن:((
قسمت نمیشه ما مولتی بزنیم
من هر وقت می خوام با اکانت رجین یک بازی کنم همین مشکل رو دارم که میگه دوباره مپ ها رو دانلود کن کافیه با اکانت رجین دو کانکت بشی بعد برگردی با اکانت رجین یک بازی کنی. یک جای دیگه هم بچه ها گفتن اون اکانتی رو که مپ ها رو ازش خریدی یا دانلود کردی رو بزار اکانت اصلیت بشه که بین تمام اکانت های دیگه share صورت بگیره.

من الان هفته ی 12هستم یه ماموریت با ریسک 100 دارم یکم دشوار هستش میخواستم ببینم مثلا وقتی گوشه ی لابی میزنه(3downs 60% , 6downs 40%,9downs 20%) اگه من بتونم 6 هدفو دون کنم و 2/3 راه رو برم بازم گروهم کلا از بین میرن یا در صورتی کله گروه از بین میرن که هیچکدوم از این سه مورد رو نرفته باشم و باید طبق دستور اعمل close app کنم؟!

من الان هفته ی 12هستم یه ماموریت با ریسک 100 دارم یکم دشوار هستش میخواستم ببینم مثلا وقتی گوشه ی لابی میزنه(3downs 60% , 6downs 40%,9downs 20%) اگه من بتونم 6 هدفو دون کنم و 2/3 راه رو برم بازم گروهم کلا از بین میرن یا در صورتی کله گروه از بین میرن که هیچکدوم از این سه مورد رو نرفته باشم و باید طبق دستور اعمل close app کنم؟!

گروه شما وقتی نابود میشه که هیچکدوم از موارد انجام نشده باشه

نه باو ديگه راه افتادم :d بمب گذاشتن هنوز اون لذت قبل رو داره :d ولي متاسفانه اون مپ هاي كلاسيك رو كمتر مياره بيشتر اين مپ DLC هاش رو مياره :|

دوستان يه سوال !
توي TLOU PS3 فكر كنم درجه هاي سختي بالاتر از هارد اون اول بسته بود ! ولي الان ديدم حتي GROUNDED هم اون اول بازه !!!
اگر برم روي SURVIVOR مشكلي نيست همه تروفي هارو ميده ؟!

عذاب اور ترین مشکل بازی همینه...!
یعنی شاید تو هر 10 دست بازی 8 تاش اون دی ال سی های چرته
دلیل قاطی کردنشونم نمیدونم چیه مگه نسل قبل هر قسمت گزینه مخصوص خودش رو داشت چش بود!!!

دوستان یکی بگه این موضوع این مپ ها چیه که همه دارن راجع به دانلودش بحث می کنن؟ از کجا باید دان کنم من؟ پولیه؟ برا آنلاین فقط یا تو آفلاین هم تاثیر داره؟
شرمنده ها ولی هرچی پست هارو دنبال کردم به نتیجه نرسیدم:(
دوستان کم لطفی میکنیدا! یکی خب یه جواب بده به من.

آخرین ویرایش:
دوستان کم لطفی میکنیدا! یکی خب یه جواب بده به من.
این مپ ها واسه آنلاین بازی کردن دانلودش اجباریه و ربطی به آفلاین نداره و برای دانلودش باید ریجن اکانتت با ریجن بازی یکی باشه اگه یکی نباشه پیغام خطا میده
برای دانلودش رو قسمت آنلاین که ضربدر بزنی خودش پیغامش میاد
اگه هم احیانا ریجن اکانت اصلیت با بازی یکی نبود یک اکانت با همون ریجن(ریجن بازی) بساز مپ ها رو دان کن بعد با اکانت خودتن برو بازی کن

این مپ ها واسه آنلاین بازی کردن دانلودش اجباریه و ربطی به آفلاین نداره و برای دانلودش باید ریجن اکانتت با ریجن بازی یکی باشه اگه یکی نباشه پیغام خطا میده
برای دانلودش رو قسمت آنلاین که ضربدر بزنی خودش پیغامش میاد
اگه هم احیانا ریجن اکانت اصلیت با بازی یکی نبود یک اکانت با همون ریجن(ریجن بازی) بساز مپ ها رو دان کن بعد با اکانت خودتن برو بازی کن
اين جديدا به آنلاين اضافه شده؟چون من هفته هاي پيش بدون اين كارا آنلاين بازي مي كردم ! چند مگه فقط؟

دوستان من خیلی مشکل دارم تو بخش مولتی پلیر این بازی......تایم اوت و لگ و این چیزا رو اصلا ندارم تو بخش مولتی گیم........ولی با وجود عرضه ی این آپدیت جدید که باعث شده قسمت match making خوب عمل کنه و find match خیلی زود بازیکن پیدا کنه، مال من هنوز هم مشکل داره بلکه بدتر هم شده......تقریبا از گیم سوم به بعد هم کل بازیکنا غیب میشن و باید کلی منتظر موند و مودم رو خاموش کرد و این ور اون ور شد تا بازیکنا رو پیدا کنه و یه مچ دیگه بیاره........البته در اون صورتم باز مشکل ادامه داره.......شماها این مشکلو ندارید؟؟ میشه بگید پینگتون چقدره یا حداقل چه پینگی مناسب این بازیه که بدون مشکل بشه اجراش کرد و این دردسر ها رو نداشت؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or