PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
هان؟قضیه کلن چیه؟
بخشه انلاین بازی 12 هفته هست که هر بازی باید یه مقدار دار و غذا با کشتن هر player جمع کنی و هر دفعه که توی این روزها جلوتر میره اعضای بیشتر توی کلن جمع میشن برای همین به غذا و دارو بیشتر نیاز داری که اگر نتونی پیدا کنی به اندازه کافی کلن مریض میشن از دست میرن D:
دو گروه hunter و firefly ها هستن . اگر کامل بشه جفتشون هر کدومشون تروفی طلا دارن

من کم کم دیگه رفتم خیلی از بخشه Multi بازی خوشم اومد ! خیلی خاصه D: تنوع جالبی برام شد بعد از این همه cod و bf4 . شدیدا توصیه میشه D:

با level 8 تا هفته 9 رفته بودم . 3 هفته مونده بود تا journey hunter رو کامل بشه . بعد از یک مسابقه تمام کلن من مرد و برگشت به هفته اول
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

بعضی وقتا به شما ماموریت میده و میگه 100 درصد کلن شما در خطره. هیچ کدوم رو انجام ندی همشون میمیرن

دوتا عکس واسه دوست داران Ellie آماده کردم:دی
چقدر خوب و روشن است نمای چشم های تو. نمیرسد ستاره ای به پای چشم های تو:hug:
dqfjzq4o2nb64jpabcja.jpg
j9yk2ec15ynkk8b7o4vr.jpg
قیافه جوئل خیلی با مزه شده اینجا :دی
3e9skvkn6nrwy86csskk.jpg
2
siodh2e7o9la0jqsvrhr.jpg
بدون شرح!
55nhfskokt6udzsifs6t.jpg
این عکس هم ترکیب رنگ جالبی داره:
u7rih6x0exw0q02xtuwy.jpg
آقا این عکسا چیه میزارید؟ مگه نمیدونید گیم پلی و کات سین تفاوت فاحشی دارن:(
:laughing:

دوستان يه سوال انحرافى!
ميخوام ريجن يك بگيرم منتها چند جا پرسيدم ميگن احتمالا ٢ ماه طول ميكشه بياد :( اگه ديجيتالى بخرم ريجن ١ ميشه؟! اكانتم US و دستگاه ريجن ١ هستش... :-/

دوستان يه سوال انحرافى!
ميخوام ريجن يك بگيرم منتها چند جا پرسيدم ميگن احتمالا ٢ ماه طول ميكشه بياد :( اگه ديجيتالى بخرم ريجن ١ ميشه؟! اكانتم US و دستگاه ريجن ١ هستش... :-/

ریجن 1 همین الانم توی بازار هست :) ارزون تر از ریجن 2 هم هست
می شه دیجیتالی بخری ، هیچ ربطی هم به دستگاه ات نداره مهم ریجن اکانتت هست که باید یک باشه

دوستان خیلی تخصصی تاپیک که من جرات پرسیدن سوالم رو ندارم. به بزرگواریتون ببخشید.
من با خرید ریجن 1 می تونم مالتی پلیر بازی کنم یا نه؟ چون شنیدم ریجن 1 کد اینترنتی نداره توش!
تا حالا فکر می کردم همون اکانت پلاسی که می خرن کافیه اصلا کسی میشه بگه مایحتاج اینترنتی بازی کردن این last of us جیه؟

دوستان خیلی تخصصی تاپیک که من جرات پرسیدن سوالم رو ندارم. به بزرگواریتون ببخشید.
من با خرید ریجن 1 می تونم مالتی پلیر بازی کنم یا نه؟ چون شنیدم ریجن 1 کد اینترنتی نداره توش!
تا حالا فکر می کردم همون اکانت پلاسی که می خرن کافیه اصلا کسی میشه بگه مایحتاج اینترنتی بازی کردن این last of us جیه؟
شما برای بازی کردن آنلاین هر بازی ای فقط به ps plus نیاز دارید

ببینید ریجن بازی ربطی به ریجن دستگاه و آکانت psn نداره

بخرید و با خیال راحت بازی کنید

فقط اگر در آنیده dlc ای برای بازی منشتر شد باید ریجن آکانت شما هم 2 باشه تا بتونید dlc رو بخرید ( ربطی به ریجن دستگاه نداره )
یعنی میشه با دستگاه ریجن 1 بازی ریجن 2 اجرا کرد؟ پس این ریجن بندی دستگاه کشکه دیگه.
راستی میشه ریجن اکانت رو بعد از مدتی تغییر داد؟
بهتره اکانت ریجن 1 باشه یا 2؟ چون شنیدم((
رجیون 1 مناسب برای آنلاین بازی کردن در ایران نیست چون سرورهای این رجیون در آمریکا قرار دارد و شما پینگ مناسبی نخواهید داشت ولی در رجیون 2 چون اروپا به ایران نزدیکتر است پینگ شما مناسبتر می باشد))

- - -ویرایش - - -

شما برای بازی کردن آنلاین هر بازی ای فقط به ps plus نیاز دارید
ممنون موضوع این کد اینترنتی که بازی عرضه میشه چیه پس؟ مثلا سر معاوضه بازی شنیدم بچه میگن کد اینترنتیش استفاده نشده یا بالعکس.

یعنی میشه با دستگاه ریجن 1 بازی ریجن 2 اجرا کرد؟ پس این ریجن بندی دستگاه کشکه دیگه.
راستی میشه ریجن اکانت رو بعد از مدتی تغییر داد؟
بهتره اکانت ریجن 1 باشه یا 2؟ چون شنیدم((
رجیون 1 مناسب برای آنلاین بازی کردن در ایران نیست چون سرورهای این رجیون در آمریکا قرار دارد و شما پینگ مناسبی نخواهید داشت ولی در رجیون 2 چون اروپا به ایران نزدیکتر است پینگ شما مناسبتر می باشد))

- - -ویرایش - - -

ممنون موضوع این کد اینترنتی که بازی عرضه میشه چیه پس؟ مثلا سر معاوضه بازی شنیدم بچه میگن کد اینترنتیش استفاده نشده یا بالعکس.
کشکی برای این هست که خب توی ایرن معنی نداره اما هر کشوری مساعل و ... مربوط به خودش رو داره . همچنین bluray ها region lock دارن :d
ریحن خوده دستگاه برای اجرای بازی مهم نیست .
نه نمیشه ریجن اکانت رو تغییر داد .
همچین چیزی نیست. ریجن بازی مربوط به اینکه به چه سروری وصل بشید نداره .

هیچ بازی Ps4 دارای online pass نیست و شما بایستی ps plus داشته باشید .
یه سری بازیها برای dlc کد دارن که خب استفاده شده باشه دیگه نمیشه استفاده کرد

سوالتون هم مربوط به این تاپیک نیست. توی تاپیک سوالات ادامه بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or