PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
من دستگاهم ریجن یکه بخوام این لست او اس ریجن دو بخرم باید چیکار کنم

ببینید ریجن بازی ربطی به ریجن دستگاه و آکانت psn نداره

بخرید و با خیال راحت بازی کنید

فقط اگر در آنیده dlc ای برای بازی منشتر شد باید ریجن آکانت شما هم 2 باشه تا بتونید dlc رو بخرید ( ربطی به ریجن دستگاه نداره )

دو تا سوال داشتم
1 اینکه اکانت ریجن یک کجا باید بسازم
2 اینکه کسی از این آپدیت 149 مگی خبر داره چیه ؟
Single Player:

- Added “Photo Mode” (accessed via the in-game Pause Menu) – allows adjustment of camera and rendering effects for shared screenshots.

- Added “Ground: The Making of The Last of Us” documentary (accessed via the Cinematic Gallery)

- Enables higher quality shadows in-game while the 30 Frames Per Second lock (accessible via the Display options) is active.

- Implemented various improvements and bug fixes.

Multiplayer:

- Fixed bug where player would not get stunned by a smoke bomb when in the middle of hitting another player with a modded 2×4.

- Fixed rare bug where player would hang on a black screen after late-joining a match in Survivors.

- Fixed bug where player would sometimes stay on a black screen when waiting to respawn in interrogation mode

اکانت رو توی دستگاه یا وب میسازن ×_× کشور امریکا و کانادا میشه ریجن 1

خب بالاخره این شاهکار رو PS4 هم تمام شد !
قبل از هر چیزی باید بگم خیلی خیلی خوشحالم که DLC رو بازی نکردم رو PS3 و منتظر نسخه PS4 شدم
اما در مورد بازی

بازم همون حرفای تکراری گذشته ! فقط یک کلمه ! "شاهکار"

انقدر همه چیز خوب بود که ایراد واقعی نمیشه از بازی گرفت ! پس میریم سراغ ایرادات یکم عجیب غریب یعنی نکاتی که میتونه بازی رو هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک کنه.

۱) بهتر برای نسخه بعدی استفاده از سلاح های سرد رو بهتر شبیه سازی کنن !‌ مثلا با استفاده از تبر طبیعتا تبر تموم نمیشه یا نمیشکنه ! این جمله در مورد قمه هم صدق میکنه.

۲) استفاده از تیر های کمان میتونه دقیق تر بشه ! بارها شده تیرم قشنگ خورده تو مغز کیلیر ولی دیگه نتونستم بردارمش و یا برعکس خورده تو سنگ و فلز ولی سالم مونده ! اصلا مگه تیر کمال به همین سادگی میشکنه ؟ به نظرم بهتره این قسمت هم مثل مورد شماره ۱ واقعی تر بشه !

۳) تو نسل جدید و نسخه های بعدی محیط بازی بهتره بزرگتر بشه و دست گیمر برای پیاده سازی انواع استراتژی ها هم بازتر بشه که قطعا همینطور هم خواهد شد !

۴) هوش مصنوعی شاید یکی از سخت ترین قسمت های دنیای گیمینگ باشه تو این بازی خب به علت اینکه تقریبا هیچوقت تنها نیستید و یک شخصیت خودی همیشه در کنارتون هست که هوش مصنوعی کنترلش میکنه خب شاهد مشکلات زیادی هم هستیم که حالا نمیشه به قطع اسمش رو گذاشت باگ ! مثلا بارها اتفاق میفته که الی از جلوی صورت دشمن رد میشه اما دیده نمیشه (که خب البته جای شکرش باقیست!) این مورد شاید خیلی خوشآیند نباشه اما قطعا خیلی بهتر از اینه که یار خودی از اول تا آخر بازی گند بزنه تو هر چی مخفی کاریه !
شاید یه روزی شاهد یک هوش مصنوعی پر کاربرد باشیم به طوری که در تمام مدت زمان کنارمون باشه و صد در صد در مخفی کاری ها باهامون همکاری کنه و حتی کمکمون کنه اونم بدون هیچگونه مشکل و باگی ! درسته یه زمان میاد یه همچین چیزی ولی فکر نکنم به این زودی ها باشه !

در کل من به این بازی تو نسخه PS3 نمره 9.5 رو داده بودم و به DLC این بازی هم نمره 9.6 رو خواهم داد

آخرین ویرایش:
دوستان تو قسمت انلاين بازي يه سري تفنگ وقابليت ها اضافه شده كه پوليه كسي ميدونه چجوري اينارو ميشه خريد ؟
من purchase رو كه ميزنم مينويسه
The content cannot be showed at this time

دوستان تو قسمت انلاين بازي يه سري تفنگ وقابليت ها اضافه شده كه پوليه كسي ميدونه چجوري اينارو ميشه خريد ؟
من purchase رو كه ميزنم مينويسه
The content cannot be showed at this time
باید الان توی store همش موجود باشه !
به نظرم بازی رو ببند از ابتدا با کن ببین ok میشه یا نه ؟
چون من روزه عرضه بازی همین مشکل رو داشتم اما چند بار امتحان کردم ok شد !

با level 8 تا هفته 9 رفته بودم . 3 هفته مونده بود تا journey hunter رو کامل بشه . بعد از یک مسابقه تمام کلن من مرد و برگشت به هفته اول
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or