PlayStation The Last Of Us Remastered | PSN

The-Last-of-Us-Remastered-on-PS4-Won-t-Get-Co-Op-DLC-Will-Include-Grounded-Bundle.jpg

*یک دهه پس از شیوع ویروس/قارچ , جهان به دنیایی بی رحم تبدیل شد . در دو گروه قابل انتخاب در بازی TLOU شما انتخاب می کنید به گروه Hunters بپیوندید یا به گروه Fireflies . شما در یکی از دو گروه ذکر شده در قالب یک گروه از بازماندگان کار خود را آغاز کرده و باید برای بقا و رشد خود و گروهتان تلاش کنید .

برای اینکه به زنده ماندن و رشد گروه خود کمک کنید , به منابع و تجهیزات نیاز دارید . شما منابع را با مبارزه کردن در تیمی که انتخاب کرده اید (Hunters یا Fireflies) در هر یک از Mode های بازی (Supply Raid یا Survivors) بدست می آورید . هدف شما در هر مبارزه زنده نگه داشتن گروهتان به مدت 12 هفته می باشد .
شما با توجه به این که هر Match را چگونه به پایان می رسانید , قادر به افزایش میزان دریافت منابع و تجهیزات هستید . هر Match که شما بازی می کنید شامل یک روز می شود . تمام قطعات و تجهیزاتی که شما در هر Match بوسیله ی kills, assists, revives و crafting بدست می آورید ؛ در انتهای هر Match به منابع تحت اختیار گروه شما تبدیل می شود . همچنین علاوه بر موارد بالا , هنگامی که هر یک از دشمنان کشته می شوند تجهیزاتی که از آنها به جا می ماند توسط شما قابل برداشته شدن است .
تمرکز اصلی بخش تیمی مولتی پلیر بازی TLOU ، تلاش برای بقا است . اگر شما موفق شوید 12 هفته زنده بمانید ، بر اساس گروهی که انتخاب کرده اید آیتم های جدید شخصی سازی (Costume) برای کرکتر خود باز می کنید ( براساس hامتیاز های جمع آوری شده )

مودها :
*بخش مولتی پلیر the Last of Us شامل دو Mode می شود : Supply Raid و Survivors . هر دو Mode چلنج های منحصر به فردی را به منظور بقا و پیشروی تیم ـتان پیش روی شما قرار می دهد . هر Match , از دو Mode گفته شده, یک روز به حساب می آید . هر Match می تواند تا 8 بازیکن را شامل شود ( 4 نفر در هر تیم) .
در بخش Supply Raid , شما به یکی از دو گروه Hunters یا Fireflies ملحق شده و برای جمع آوری منابع و تجهیزات موجود در محیط تلاش کرده تا تیم خود را زنده نگه دارید . هر تیم به صورت مشترک دارای 20 جان است [تعداد دفعاتی که کل اعضای تیم می تونن بمیرن]. هر تیمی که مجموع مرگ های اعضای گروهش به حد گفته شده برسد , Match در حال بازی به عنوان Sudden Death برایشان به حساب می آید . این بدان معنی است که اگر هر کدام از اعضای تیم کشته شود دیگر قادر به respawn نخواهد بود .
در این Mode بعد از مردن , آیتم های Craft شده ی شما منتقل خواهد شد (از بین نخواهد رفت) . همین عامل باعث می شود تا شما بهترین برنامه برای استفاده از آیتم های Craft شده ی خود را داشته باشید . مطمئن باشید اینکار بهترین راه برای بهره برداری شما از آیتم هایتان است .

بخش Survivors , بخش بسیار بی رحمی است ! در هر Match هیچ respawn ـی وجود ندارد .بخش Survivors شامل 7 راند می شود . هر تیمی که 4 راند را پیروز شود , پیروز آن Match خواهد بود . به محض شکست خوردن یک تیم , هر دو تیم به Match بعدی منتقل خواهند شد . اینکار تا زمانی انجام می شود که یکی از تیم ها با داشتن بیشترین میزان بُرد , برنده مجموع 7 راند اعلام شود . بسته به تعداد بُرد های هر تیم این بخش ممکن است 7 راند طول بکشد یا در 4 راند به پایان برسد . در این Mode هیچ کدام از آیتم های Craft شده ی شما به Match بعدی منتقل نخواهد شد . پس مطمئن شوید از تمام آیتم هایی که Craft کرده اید استفاده می کنید . همچنین آیتم های Craft شده شما بعد از مُردن از بین نخواهند رفت .

توانایی شما در مخفی کاری , همکاری تیمی و Crafting ؛ در بقای تیم ـتان به شما کمک خواهند کرد . اگر می خواهید با موفقیت , تیم خود را زنده نگه دارید تیم شما باید در هر کدام از موارد اصلی گفته شده در هر Mode ماهرانه عمل کند .

مود های اضافه شده به مرور زمان :

Interrogation

* با تشکر از ZのMBiE

خب دیدم زمان زیادی به عرضه این عنوان شکوهمند نبوده و کسانی که روی Ps3 از جمله خودم معتاد این بازی بودند و جز مولتی پلیر اون دست به هیچ بازی ای نمیزدند بسیار منتظر این بازی هستند خصوصا اینکه تمامی DLC ها و اضافاتی که به مرور زمان برای بازی اومده همه

PsN Id :

Im_AhN

آخرین ویرایش:
اود آتت برای اسنایپرو بگو لطفا
من دیدم hawk eye 2 برداشتی با sharpshooter
اگه این دوتا رو داشته باشی که دیگه نمیتونی میلیتری اسنایپر رو هم برداری
دقیقا بگو چیه load out ت
مرسی

حساسیت دسته کنترلرتو رو کجا میزاری?اگه تنظیماتشو توی آپشنه بازی دست نزنی روی وسطه،،، ولی فکر کنم تو زیادش کردی،، درسته?چون سرعته حرکته دوربینه تفنگت زیاد بود که میتونستی بعضی هارو دنبال کنی و بزنی،،،،من معمولن کمش میکنم که نشونه گیری راحت تر بشه،، ولی با اسنایپر فکر کنم حساسیته دسته ی بازیت باید زیادتر بکنی،،، درسته?

Last edited by a moderator:
حساسیت دسته کنترلرتو رو کجا میزاری?اگه تنظیماتشو توی آپشنه بازی دست نزنی روی وسطه،،، ولی فکر کنم تو زیادش کردی،، درسته?چون سرعته حرکته دوربینه تفنگت زیاد بود که میتونستی بعضی هارو دنبال کنی و بزنی،،،،من معمولن کمش میکنم که نشونه گیری راحت تر بشه،، ولی با اسنایپر فکر کنم حساسیته دسته ی بازیت باید زیادتر بکنی،،، درسته?
نه من به چیزی دست نزدم از تنظیم ها ... همه تنظیم های خودشه ...و دیگه hawk eye هم نمیذارم چند وقته ( این ها مال خیلی وقت قبل بود ) چون باعث میشه نشونه گیریت ضعیف بشه و ... تازه بدون اون بیشتر حال میده :d
راستش یک loadout ندارم...چند تا هستش :d
sharpshooter هم ندارم تو هیچ کدوم از loadout هام (یکی دو بار گذاشتم ولی زیاد استفاده نکردم ) :-/ لرزش snipe رو میگیره؟ :-/ چه خوب زیاد دقت نکرده بودم به اون :d
اون loadout که توی ویدئو هستش اینه:
enforcer
hunting
covert 2
hawk eye 2
military
و loadout ای که الان استفاده میکنم :
enforcer
silence hunting
covert 2
reviver 1
military

من میخوام این پک گانای دی ال سی بخرم اونایی که دارید این لود اوت رو پیشنهاد میکنم :

Burst pistol دلیل خاصی نداره چون پولشو دادین برشدارین که یه پیستول خوب داشته باشین :d اگه نخریدین زیاد مهم نیست
Frontier rifle اینم که نسخه بدون دوربین هانتیگ رایفله چون دمجش تقریبا همون اندازس
Covert 2 کلا من که نمیتونم بدون کاورت 2 بازی کنم !!
Sharp ears 2 اینم که خیلی تو مخفی کاری با کاورت کمک میکنه در واقع راحت میتونی همه رو تو لیسن مد ببینی درحالی که کسی تورو نمیبینه یه قوت قلبه برا من همیشه :))
Brawler اینم چون میخوای با ضربه کار طرف تموم کنی خوبه وقتایی هم که هنوز machate نخریدی میتونی با دو تا مشت کار طرف تموم کنی که با هر مشت یه مقدار جون برمیگرده خودش یه برتریه
Machate اینو میخرید بعد با فرانتیر یه تیر میزنید به طر بلافاصله یه ضربه با این میزنید داون میشه :d

چرا hawk eye بر نمیداری?وقتی دشمنتو هایلایت میکنه میتونی بهمی که کجا حرکت میکنه و برای شلیک دوم آماده باشی
دوما اینکه مگه میشه بدونه sharpshooter اسنایپ کرد،، بدونه شارپ شوتر دوربینت خیلی خیلی لرزش داره،، تو لوله آخره شارپ شوترو بردار اصلا نمیلرزه دوربینت،،
عجیبه تو که اینکاره ای تا حلا این موضوع رو تست نکرده بودی

- - -ویرایش - - -

منو ادد کنید بچه ها
Psn ID...mohsen2298

- - -ویرایش - - -

میلااااااد
میلااااااااد
میلللللاد
منو ادد کن
تو چجوری اینقدر زیاد بازی میکنی?
واسه من پلیر پیدا نمیکنه،، تو سرویس کاهش پینگ خریدی?یا dns عوض میکنی?
واسه من اکثر وقتا که پلیر پیدا نمیکنه بقیه اوقات هم خیلی طول میکشه پیدا کنه،،، واسه تو چقدر طول میکشه?
راه حل مشکل من چیه?

چرا hawk eye بر نمیداری?وقتی دشمنتو هایلایت میکنه میتونی بهمی که کجا حرکت میکنه و برای شلیک دوم آماده باشی
دوما اینکه مگه میشه بدونه sharpshooter اسنایپ کرد،، بدونه شارپ شوتر دوربینت خیلی خیلی لرزش داره،، تو لوله آخره شارپ شوترو بردار اصلا نمیلرزه دوربینت،،
عجیبه تو که اینکاره ای تا حلا این موضوع رو تست نکرده بودی

- - -ویرایش - - -

منو ادد کنید بچه ها
Psn ID...mohsen2298

- - -ویرایش - - -

میلااااااد
میلااااااااد
میلللللاد
منو ادد کن
تو چجوری اینقدر زیاد بازی میکنی?
واسه من پلیر پیدا نمیکنه،، تو سرویس کاهش پینگ خریدی?یا dns عوض میکنی?
واسه من اکثر وقتا که پلیر پیدا نمیکنه بقیه اوقات هم خیلی طول میکشه پیدا کنه،،، واسه تو چقدر طول میکشه?
راه حل مشکل من چیه?

چشم 2-3 روز دیگه add میکنم ( بعد کنکور :d )
نه کاهش پینگ ندارم .. با dns
این Dns رو امتحان کن مال مخابرات هستش... به یکی که اینترنتش مخابرات نبود هم گفتم خوب شد اینترنتش
اولی: 217.218.127.127
دومی :8.8.8.8
نه اتفاقا فهمیده بودم ولی شک کردم :d فکر میکردم فقط damage زیاد میکنه...
یکی دو بار گذاشته بودمش فکر میکردم کمتر شده ولی فکر کردم اشتباه میکنم ... راست میگی نوشته بود :d
نه اون مدت که hawk eye میذاشتم یکم بازیم بد شده بود :d اینکه ندونی و خودت هدشات کنی خیلی بیشتر حال میده :d تازه بیشتر هم یاد میگیری
ولی حتما یک loadout با sharpshooter میذارم :d

- - -ویرایش - - -

من میخوام این پک گانای دی ال سی بخرم اونایی که دارید این لود اوت رو پیشنهاد میکنم :

Burst pistol دلیل خاصی نداره چون پولشو دادین برشدارین که یه پیستول خوب داشته باشین :d اگه نخریدین زیاد مهم نیست
Frontier rifle اینم که نسخه بدون دوربین هانتیگ رایفله چون دمجش تقریبا همون اندازس
Covert 2 کلا من که نمیتونم بدون کاورت 2 بازی کنم !!
Sharp ears 2 اینم که خیلی تو مخفی کاری با کاورت کمک میکنه در واقع راحت میتونی همه رو تو لیسن مد ببینی درحالی که کسی تورو نمیبینه یه قوت قلبه برا من همیشه :))
Brawler اینم چون میخوای با ضربه کار طرف تموم کنی خوبه وقتایی هم که هنوز machate نخریدی میتونی با دو تا مشت کار طرف تموم کنی که با هر مشت یه مقدار جون برمیگرده خودش یه برتریه
Machate اینو میخرید بعد با فرانتیر یه تیر میزنید به طر بلافاصله یه ضربه با این میزنید داون میشه :d
Sharp ears 3 با agility 2 بذار اگه داری خوراک خودته :d خیلی سریع حرکت میکنه تو حالت نشسته :d وقتی listen mode میکنی دیگه یواش حرکت نمیکنه :d بذار کنار bow حال کن :d

میلاد
میلاد
Sharpshooter دمیج رو زیاد نمیکنه،یه چیزه دیگست این
وقتی یک نفر به تو شلیک میکنه تو تلو تلو میخوری و مثلا وقتی سره طرف رو نشونه گرفتی و اون به تو شلیک میکنه تو تلو تلو میخوری و دوربینت حرکت میکنه و از اونجایی که بود جابجا میشه،،،
شارپ شوتر این تلوتلو خوردنه بعد از اثابت گلوله بهت رو کم میکنه
برای وقتایی خیلی خوبه که تو و دشمن رو در روی همدیگه هستید و هردو به هم شلیک میکنید،، وقتی تو داری میزنیش اگه گلوله اونم به تو بخوره نشونه گیریه تو خراب میشه و نشونه ی تفنگت جا به جا میشه،،، حالا فرقی نداره چه با اسنایپر باشی چه با کلت چه با مسلسل،،،
من با هر تفنگی حداقل لول یکه شارپ شوتر رو میزارم،چون خیلی وقتا پیش میاد که تو و دشمن همزمان دارید به هم شلیک میکنید

- - -ویرایش - - -

Sharp shooter :
Reduce scop sway: کم شدن لرزش دوربین
Reduce damage wobble : کم شدن تلو تلو خوردن بعد از آسیب دیدن(بعد از اثابت گلوله)

- - -ویرایش - - -

بچه ها این خطه وایبر و لاین و تلگرام منه: 09355738724
ادد کنید واسه بازی هماهنگ کنیم،، و راجع به مشکلات و مسایل بازی هم پست بزاریم

میلاد
میلاد
Sharpshooter دمیج رو زیاد نمیکنه،یه چیزه دیگست این
وقتی یک نفر به تو شلیک میکنه تو تلو تلو میخوری و مثلا وقتی سره طرف رو نشونه گرفتی و اون به تو شلیک میکنه تو تلو تلو میخوری و دوربینت حرکت میکنه و از اونجایی که بود جابجا میشه،،،
شارپ شوتر این تلوتلو خوردنه بعد از اثابت گلوله بهت رو کم میکنه
برای وقتایی خیلی خوبه که تو و دشمن رو در روی همدیگه هستید و هردو به هم شلیک میکنید،، وقتی تو داری میزنیش اگه گلوله اونم به تو بخوره نشونه گیریه تو خراب میشه و نشونه ی تفنگت جا به جا میشه،،، حالا فرقی نداره چه با اسنایپر باشی چه با کلت چه با مسلسل،،،
من با هر تفنگی حداقل لول یکه شارپ شوتر رو میزارم،چون خیلی وقتا پیش میاد که تو و دشمن همزمان دارید به هم شلیک میکنید

- - -ویرایش - - -

Sharp shooter :
Reduce scop sway: کم شدن لرزش دوربین
Reduce damage wobble : کم شدن تلو تلو خوردن بعد از آسیب دیدن(بعد از اثابت گلوله)

- - -ویرایش - - -

بچه ها این خطه وایبر و لاین و تلگرام منه: 09355738724
ادد کنید واسه بازی هماهنگ کنیم،، و راجع به مشکلات و مسایل بازی هم پست بزاریم

راست میگی من اصلا حواسم نبود :d فقط کلمه damage رو یادم بود :d پس حتما واجبه بذارمش :d
ممنون که گفتی

همه رو نمیتونی تو لیسن مود ببینی،، 80درصد بازیکنا covert لول دو برمیدارن،، من خیلی کم دیدم کسی برنداره و تو لیسن مود وقتی در حالت نشسته داره حرکت میکنه بشه دیدش

- - -ویرایش - - -

توجه توجه....اطلاعیه مهم...توجه توجه
شنوندگان عزیز توجه فرمایید.......
بیایید یه گروه درست کنیم که توش بازی هامون رو با هم تعویض کنیم.
به نفعه همست..منکه همه بازی هامو از توپخونه که مرکز پخششه میگیرم،، بازم موقع تعویض کلی از قیمتش کم میکنن،، بازی رو که دیروز خریدی 200 تومن ازت 100 تومن برمیدارن،،، البته واسه دسته دوم خریدن کمتر ضرر میکنی،اولش که میخای بازیو بخری میگن بیار همینجا 15 تومن کم میکنیم یه بازیه دیگه میدیم بهت،، بعدش...
اگه دوست دارید بازیهامونو با هم تعویض کنیم بیاید یه گروه راه بندازیم;;)

همه رو نمیتونی تو لیسن مود ببینی،، 80درصد بازیکنا covert لول دو برمیدارن،، من خیلی کم دیدم کسی برنداره و تو لیسن مود وقتی در حالت نشسته داره حرکت میکنه بشه دیدش

داداش میدونم منظور من این بود اکثرشونو میتونی ببینی. بله قبل دی ال سی و اینا مخصوصا تو پلی 3 زیاد کاورت ورمیداشتن ولی با این همه مهارت جدید که اومده خیلیا امتیاز کم میارن و بیخیال کاورت میشن من تو اکثر مواقع میرم لیسن مود میبینم سه چهار نفرشونم نشستن ولی میشه دید
اونایی هم که خودشون کاورت ور داشتن میخوان برن تو فاز مخفی کاری که اونم اگه بلد باشی با اینا چطور برخورد کنی مشکلی پیش نمیاد (مثلا هر چند وقت یه بار برگرد پشت سرتو با لیسن مد چک کن چون بخوان شیو کنن راه میرن تا برسن بهت ، یا مثلا کنار کاور بگیر با دوربین نگاه کن ببین کجاست)
جواب میده :d

دیشب خواستم برم پای بازی دیدم پینگم خیلی بالاست..داشتم همینجوری لعنت میکردم..مودمو رو یه بار خاموش روشن کردم تا رنج ای پی بلکه عوض شه با پینگ بهتری بتونم بازی کنم...قبلش رو 8.8.8.8
270 بود و روی 4.2.2.4 بالای 300
مودمو که خاموش روشن کردم یه پینگ گرفتم از 8.8.8.8 دیدم پینگم امده روی 39 و 40 اولش فک کردم دارم خواب میبینم بعدش دیدم نه واقعیته..روی 4.2.2.4 هم 140 بود ولی متاسفانه تایم اوت کما بیش زیاد بود...توی هر 10 تا پینگ یه تایم اوت دو تایم اوت قطعی بود....دیدم اینجوری فایده نداره..کاهش پینگ رو نصب کردم تا 3 صبح که داشتم بازی می کردم بعد گفتم بزار کاهش پینگ رو قطع کنم ببینم الان پینگ تایم اوت میده یا نه...جالبه بدونید کوچکترین تایم اوتی تو اون بازه از زمان نداشتم..یعنی تو 100 تا 200 تا پینگم تایم اوت نداشتم..به این نتیجه رسیدم حاصله این تایم اوت ها تنها کاربران زیادی هست که روی یه ای پی قرار میگیرن..هرچقدر تعداد کاربران روی یک ایپی کمتر باشن تایم اوت به مراتب بهتری خواهیم داشت....ولی چون برا اینا مهم نیست یوهو 40 نفرو میندازن رو یه ایپی نتیجشم میشه این کسیم نمیفهمه بعد به ما میگن شیرینگ یک به هشته.

-------------------

تو این چند ماهی که tlou رو بازی کردم چیزهای زیادی رو دیدم...یه سریها فکر میکنن خیلی حرفه این در واقع فکر میکنن بتمن هستند..و بدون کار تیمی و تنهایی هر جا دوست دارن میرن و میکشن اخرشم مثلا 10 نفرو کیل میکنه فکر میکنه خیلی حرفه ای هست اما در نهایت تیم میبازه....کسی که تو این بازی کار تیمی نداشته باشه هرچند خیلی هم خوب کیل داشته باشه از نظر من ارزشی نداره...بار ها و بارها شاهد بودم کسانی که کار تیمی خوبی دارن ولی لول خیلی پایینی دارن موفق تر از کسانی بودن که لول خیلی بالایی دارن...بعضی ها که لولشون میره بالا فکر میکنن شدن خدای بازی و کسی بهتر از اونا وجود نداره.
دیشب داشتم بازی می کردم یه تیم با لول های بسیار بالا تو یک گروه افتادن که حتی یکیشون 999 بود لولش و برای اولین بار بود میدیدم همچین لولی و اونای دیگه همه بالای 300 و گروه دیگه که ما بودیم لولامون همه زیر 50 بود..یه شخص هم بود تو گروه ما لولش 6 بود...خوب هرکی ببینه مطمئنا میگه شانسی برای ما وجود نداره..این بنده خدا که لولش 6 بود چنان زیبا بازی می کرد که بهت و حیرت منو برداشته بود که چقدر قشنگ در کنار کار تیمی کیل بسیار بالایی هم داره... فوقوالعاده بود بازیش برام تعجب داشت با این سطح تجربه چطور خوب و اینقدر باهوش بازی میکنه...واقعا از بازیش لذت بردم تو 7 8 دستی که زدیم تو تمام دست ها در کنار کار تیمی بالای 10 12 تا کیل داشت و یه جوری خارق العاده بود...و تو اکثر دست ها پیروز میشدیم و این نشون میده کار تیمی از واجباته که بعضی ها متاسفانه ندارن.

و این چند ماهی که tlou رو بازی کردم چیزهای زیادی رو دیدم...یه سریها فکر میکنن خیلی حرفه این در واقع فکر میکنن بتمن هستند..و بدون کار تیمی و تنهایی هر جا دوست دارن میرن و میکشن اخرشم مثلا 10 نفرو کیل میکنه فکر میکنه خیلی حرفه ای هست اما در نهایت تیم میبازه....کسی که تو این بازی کار تیمی نداشته باشه هرچند خیلی هم خوب کیل داشته باشه از نظر من ارزشی نداره...بار ها و بارها شاهد بودم کسانی که کار تیمی خوبی دارن ولی لول خیلی پایینی دارن موفق تر از کسانی بودن که لول خیلی بالایی دارن...بعضی ها که لولشون میره بالا فکر میکنن شدن خدای بازی و کسی بهتر از اونا وجود نداره.
در ادامه صحبت های بالا باید بگم که یک سری دیگه هستند که معمولا لول بالای 100 دارند و هر موقع میبینند تیمشون ضعیفه با استفاده از Close Application از بازی خارج میشن تا به قول خودمون کلنشون آسیب نبینه!
در واقع این کمال "بزدلی" رو میرسونه! ولی افرادی که لول پایین تر دارند تا آخرش باهات هستند و مرد و مردونه میجنگند:d
(البته استفاده از این قابلیت در مواقعی که لول تمام بازیکنان گروه زیر 20 یا 10 باشد، بالامانع می‌باشد):-"

////////

آقا شما دیشب و امروز تونستید بازی کنید
برا من یا نت تایپ رو فیل میداد یا با هزار بدبختی وصل میشد دو دست بازی کردم بعد هی بازیکن پیدا میکرد لودینگم رد میکیرد صفحه سیاه میموند :|(بیرونم نمینداخت)
بعد از چند بار این حرکت اتفاق افتاد دیگه حتی وصل هم نمیتونستم بشم :|
واقعا سروراش ضعیف شده من تا اولای دی بدون مشکل بودم حتی یه بارم پرت نشده بودم بیرون.از ی تا عید یکم مشکل داشت ولی از عید به بعد که دیگه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or