PlayStation The Last Of Us Remastered | PSN

The-Last-of-Us-Remastered-on-PS4-Won-t-Get-Co-Op-DLC-Will-Include-Grounded-Bundle.jpg

*یک دهه پس از شیوع ویروس/قارچ , جهان به دنیایی بی رحم تبدیل شد . در دو گروه قابل انتخاب در بازی TLOU شما انتخاب می کنید به گروه Hunters بپیوندید یا به گروه Fireflies . شما در یکی از دو گروه ذکر شده در قالب یک گروه از بازماندگان کار خود را آغاز کرده و باید برای بقا و رشد خود و گروهتان تلاش کنید .

برای اینکه به زنده ماندن و رشد گروه خود کمک کنید , به منابع و تجهیزات نیاز دارید . شما منابع را با مبارزه کردن در تیمی که انتخاب کرده اید (Hunters یا Fireflies) در هر یک از Mode های بازی (Supply Raid یا Survivors) بدست می آورید . هدف شما در هر مبارزه زنده نگه داشتن گروهتان به مدت 12 هفته می باشد .
شما با توجه به این که هر Match را چگونه به پایان می رسانید , قادر به افزایش میزان دریافت منابع و تجهیزات هستید . هر Match که شما بازی می کنید شامل یک روز می شود . تمام قطعات و تجهیزاتی که شما در هر Match بوسیله ی kills, assists, revives و crafting بدست می آورید ؛ در انتهای هر Match به منابع تحت اختیار گروه شما تبدیل می شود . همچنین علاوه بر موارد بالا , هنگامی که هر یک از دشمنان کشته می شوند تجهیزاتی که از آنها به جا می ماند توسط شما قابل برداشته شدن است .
تمرکز اصلی بخش تیمی مولتی پلیر بازی TLOU ، تلاش برای بقا است . اگر شما موفق شوید 12 هفته زنده بمانید ، بر اساس گروهی که انتخاب کرده اید آیتم های جدید شخصی سازی (Costume) برای کرکتر خود باز می کنید ( براساس hامتیاز های جمع آوری شده )

مودها :
*بخش مولتی پلیر the Last of Us شامل دو Mode می شود : Supply Raid و Survivors . هر دو Mode چلنج های منحصر به فردی را به منظور بقا و پیشروی تیم ـتان پیش روی شما قرار می دهد . هر Match , از دو Mode گفته شده, یک روز به حساب می آید . هر Match می تواند تا 8 بازیکن را شامل شود ( 4 نفر در هر تیم) .
در بخش Supply Raid , شما به یکی از دو گروه Hunters یا Fireflies ملحق شده و برای جمع آوری منابع و تجهیزات موجود در محیط تلاش کرده تا تیم خود را زنده نگه دارید . هر تیم به صورت مشترک دارای 20 جان است [تعداد دفعاتی که کل اعضای تیم می تونن بمیرن]. هر تیمی که مجموع مرگ های اعضای گروهش به حد گفته شده برسد , Match در حال بازی به عنوان Sudden Death برایشان به حساب می آید . این بدان معنی است که اگر هر کدام از اعضای تیم کشته شود دیگر قادر به respawn نخواهد بود .
در این Mode بعد از مردن , آیتم های Craft شده ی شما منتقل خواهد شد (از بین نخواهد رفت) . همین عامل باعث می شود تا شما بهترین برنامه برای استفاده از آیتم های Craft شده ی خود را داشته باشید . مطمئن باشید اینکار بهترین راه برای بهره برداری شما از آیتم هایتان است .

بخش Survivors , بخش بسیار بی رحمی است ! در هر Match هیچ respawn ـی وجود ندارد .بخش Survivors شامل 7 راند می شود . هر تیمی که 4 راند را پیروز شود , پیروز آن Match خواهد بود . به محض شکست خوردن یک تیم , هر دو تیم به Match بعدی منتقل خواهند شد . اینکار تا زمانی انجام می شود که یکی از تیم ها با داشتن بیشترین میزان بُرد , برنده مجموع 7 راند اعلام شود . بسته به تعداد بُرد های هر تیم این بخش ممکن است 7 راند طول بکشد یا در 4 راند به پایان برسد . در این Mode هیچ کدام از آیتم های Craft شده ی شما به Match بعدی منتقل نخواهد شد . پس مطمئن شوید از تمام آیتم هایی که Craft کرده اید استفاده می کنید . همچنین آیتم های Craft شده شما بعد از مُردن از بین نخواهند رفت .

توانایی شما در مخفی کاری , همکاری تیمی و Crafting ؛ در بقای تیم ـتان به شما کمک خواهند کرد . اگر می خواهید با موفقیت , تیم خود را زنده نگه دارید تیم شما باید در هر کدام از موارد اصلی گفته شده در هر Mode ماهرانه عمل کند .

مود های اضافه شده به مرور زمان :

Interrogation

* با تشکر از ZのMBiE

خب دیدم زمان زیادی به عرضه این عنوان شکوهمند نبوده و کسانی که روی Ps3 از جمله خودم معتاد این بازی بودند و جز مولتی پلیر اون دست به هیچ بازی ای نمیزدند بسیار منتظر این بازی هستند خصوصا اینکه تمامی DLC ها و اضافاتی که به مرور زمان برای بازی اومده همه

PsN Id :

Im_AhN

آخرین ویرایش:
رفتم ولی تو قسمت ایپی دادنش مشکل هست
شما مشکلی ندارید با کاهش پینگ؟
و صد البته من قبلا با کاهش پینگ تو 10 ثانیه پلیر میورد
خوشبختانه نه و مشکل من قطعی خود اینترنتم( اسیاتک) هست وگرنه وقتایی که اینترنت درست هست و فیفا بازی میکنم بعضی وقت ها شده که میزبان هم باشه(اینطور که شنیدم تو فیفا کسی که اینترنت بهتری داشته باشه میزبانه)

این پینگ تایم اسیر کرده منو...پدرمو دراورده....با کاهش پینگم قبل ورود باه بازی اوکی هست ولی بیشتر وقتها میرم تو گیم پلی بازی پینگم میره بالا 400 500 ..1 مگ مخابرات دارم..واقعا کلافه شدم..نمیدونم مشکل از چیه...اینترنت های شما از چه شرکتی و چه سرعتی هست ؟ شما هنگام بازی ایا با لپتاپ پینگ تایم رو چک میکنید با -t تا از چندو چونده پینگ تایم خودتون تو بازی مطلع بشید ؟ یا این که فقط میرید تو بازی میبینید راخت بازی میکنید کافیه ؟ این که فقط برید تو بازی 4 تا تیر بزنید که فایده نداره که...حتما اینو چک کنید بگید ممنون میشم...با پینگ 300 400 فقط میشه نوبارو زد.

همزمان که بازی میکنید با لپتاپتون از 8.8.8.8 , 4.2.2.4 به صورت ping 8.8.8.8 -t و ping 4.2.2.4 -t تست بگیرید پینگتون رو ببینید هنگامی که دارید بازی میکنید( نه این که تو منوی بازی هستید) نوسان پینگ دارید یا نه.

حتی رو حالت عادی پینگ من بدون کاهش پینگ روی 130 هست (8.8.8.8) و 4.2.2.4 روی 180 ولی اکثر وقتها تو بازی یوهو میره بالا.

آخرین ویرایش:
این پینگ تایم اسیر کرده منو...پدرمو دراورده....با کاهش پینگم قبل ورود باه بازی اوکی هست ولی بیشتر وقتها میرم تو گیم پلی بازی پینگم میره بالا 400 500 ..1 مگ مخابرات دارم..واقعا کلافه شدم..نمیدونم مشکل از چیه...اینترنت های شما از چه شرکتی و چه سرعتی هست ؟ شما هنگام بازی ایا با لپتاپ پینگ تایم رو چک میکنید با -t تا از چندو چونده پینگ تایم خودتون تو بازی مطلع بشید ؟ یا این که فقط میرید تو بازی میبینید راخت بازی میکنید کافیه ؟ این که فقط برید تو بازی 4 تا تیر بزنید که فایده نداره که...حتما اینو چک کنید بگید ممنون میشم...با پینگ 300 400 فقط میشه نوبارو زد.

همزمان که بازی میکنید با لپتاپتون از 8.8.8.8 , 4.2.2.4 به صورت ping 8.8.8.8 -t و ping 4.2.2.4 -t تست بگیرید پینگتون رو ببینید هنگامی که دارید بازی میکنید( نه این که تو منوی بازی هستید) نوسان پینگ دارید یا نه.

حتی رو حالت عادی پینگ من بدون کاهش پینگ روی 130 هست (8.8.8.8) و 4.2.2.4 روی 180 ولی اکثر وقتها تو بازی یوهو میره بالا.

داداش با نرم افزار dns jumper میتونی اکثر دی ان اس عمومی ها رو چک کنی که اینا که گفتی هم هستن. والا من چک میکنم قبل بازی همیشه و نرمال هستن پینگا (مال گوگل بین 140 تا 160) از من میشنوی مخابرات ببوس (تف کن روش :|) بذار کنار یه ای اس پی بهتر بگیر شاتل پیشنهاد میکنم
محدودشو بگیر دانلوداتم شب انجام بده 6 ماهه بگیر ارزون در بیاد من 6 مگشو 6 ماهه خریدم تقریبا ماهی برام 25 تومن در میاد.

رفتم ولی تو قسمت ایپی دادنش مشکل هست
شما مشکلی ندارید با کاهش پینگ؟
و صد البته من قبلا با کاهش پینگ تو 10 ثانیه پلیر میورد

برادر این کاهش پینگو از کدوم سایت میگیری گادپینگ ؟ واقعا جواب میده ؟ اخه من فکر میکردم فقط الکی عدد پینگو عوض میکنه (اخه پینگ تا اونجا که من میدونم بیشتر به خود isp ربط داره)

داداش با نرم افزار dns jumper میتونی اکثر دی ان اس عمومی ها رو چک کنی که اینا که گفتی هم هستن. والا من چک میکنم قبل بازی همیشه و نرمال هستن پینگا (مال گوگل بین 140 تا 160) از من میشنوی مخابرات ببوس (تف کن روش :|) بذار کنار یه ای اس پی بهتر بگیر شاتل پیشنهاد میکنم
محدودشو بگیر دانلوداتم شب انجام بده 6 ماهه بگیر ارزون در بیاد من 6 مگشو 6 ماهه خریدم تقریبا ماهی برام 25 تومن در میاد.

برادر این کاهش پینگو از کدوم سایت میگیری گادپینگ ؟ واقعا جواب میده ؟ اخه من فکر میکردم فقط الکی عدد پینگو عوض میکنه (اخه پینگ تا اونجا که من میدونم بیشتر به خود isp ربط داره)
من از این سایت میگیرم و واقعا تاثیر داره (اصلا مگه میشه الکی عدد رو عوض کنه)
تا حدودی به isp ربط داره
وقتی اینترنت خودت نتونه با سرور کاهش پینگ تو ایران متصل نشه سرویس قطع میشه که همین مورد شده من رو اذیت میکنه

خوشبختانه نه و مشکل من قطعی خود اینترنتم( اسیاتک) هست وگرنه وقتایی که اینترنت درست هست و فیفا بازی میکنم بعضی وقت ها شده که میزبان هم باشه(اینطور که شنیدم تو فیفا کسی که اینترنت بهتری داشته باشه میزبانه)
من اسیاتک داشتم ناجور قطعی داشت این های وب هم داره اما کمتر
البته پینگ در اسیاتک 360 بود با کاهش پینگ 140 شد بهتر شد

از گادپینگ میگیرم بسیار راضی هستم و به صرفه هم هست
اره واقعا جواب مبده من تو استیم وقتی cod aw میزدم پینگ عالی بود و خیلی kill داشتم در صورتی که قبل استفاده خیلی لگ داشتم
نه واقعا تغییرات داره
برای اطمینان هم با cmd یه tracert بگیر ببین زمانی که کاهش پبنگ میزاری از کجا میره مسیرت
مسیر رو خود isp تعیین میکنه که بعضی هاشون مثل های وب از عمان تل میگذره و ناجور هست برای گیمینگ ولی با کاهش پینگ در اصل مسیرت عوض میشه که باعث بهتر شدن پینگ میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or