من که انلاینشو جمعا 15 ساعتم بازی نکردم از بس پینگ خرابه. دوستان هم که خیلیییییی لطف کردن به جزع شما هیچکدومشون ادد نکردن جمعا 99 درصد ادد لیستم کال اف میزنن . منم که موندمانصافا اینایی که بازی می کنن همشون از ده فرار کردن یه یوزر ساختن انگار زنبور تند تند دری وری طلاوت می کنن
من که انلاینشو جمعا 15 ساعتم بازی نکردم از بس پینگ خرابه. دوستان هم که خیلیییییی لطف کردن به جزع شما هیچکدومشون ادد نکردن جمعا 99 درصد ادد لیستم کال اف میزنن . منم که موندم
اون سری هم اومدم با شما بزنم هیشکی نبود . از اون روز بازی رو گذاشتم کنار خیلییییییی لطف کردید ادد کردیداااااا
به دل نگیر...بیخیال این بازی شو، یه سری دوستان هستند که نیومده انتظار دارن ما گاد آف TLOU باشیم!! هنوز فرق لگ دادن با بازی رو متوجه نمیشن...! کلا می گم تو هر بازی ای خواستی بری 2 تا دوست که بتونی باهاشون راحت باشی انتخاب کن. این از تجربه ما، خوددانی.
با سلام به همه دوستان ... آقایون و خانمها ی محترم این کسی اطلاع داره ایت آپدیت جدید برای چی بود ؟؟
سلام بشیر:d بیا به یاد قدیما چند دستی بزن شیومون کن تا جیگرمون حال بیاد:d(شایدم شاگرد حال استاد ایندفعه بگیره) 2تا ویدئو پایین ببین چیزایی که توی این dlc اضافه میشن نشون میده مخصوصا اولی که اخ اخ خوراک خودته!با سلام به همه دوستان ... آقایون و خانمها ی محترم این کسی اطلاع داره ایت آپدیت جدید برای چی بود ؟؟
سلام بشیر:d بیا به یاد قدیما چند دستی بزن شیومون کن تا جیگرمون حال بیاد:d(شایدم شاگرد حال استاد ایندفعه بگیره) 2تا ویدئو پایین ببین چیزایی که توی این dlc اضافه میشن نشون میده مخصوصا اولی که اخ اخ خوراک خودته!
The Last of Us DLC Gameplay- Tactical Shotgun and New SHIV animations
The Last of Us NEW DLC- Gestures, Masks, Hats and Load out Menu screens
/
عرفان با خطوط قرمز من بازی نکن مردک وگرنه کلا محوت میکنم...:d
/
اقا امروز با 1نفر توی سرچ افتادیم به معنای واقعیه کلمه مثله تراکتور همرو شخم میزد!!! من بودم,عرفان62 و حامد گیگا که طرف توی دست اول 18تا down گرفت 20تا execution!!! بعد اون یارو با 3تا لول 5-6 افتاده بود اونا هم بازیشون در حده پت و مت بود!! و اون داشت عملا 1به4 بازی میکرد یعنی توی دست اول زد ما تار و مار کرد تنهایی ولی توی 3دست بعد تونستیم بزنیمش در حالیکه فقط داشت تنها بازی میکرد و یاراش اگر نبودن شاید ما میبرد(تقریبا توی هر دست بالای 14تا down داشت!) چون اونا هی میمردن و از تعداد دفعات کلی کم میشد....
درکل بازیش خیلی خَرَکی بود:d با اسنایپ زیره 1ثانیه میزد اونم وقتی داشتی میدویدی! 1بار منُ از فاصله 1متریش وقتی داشتم طرفش میدویدم هدشات کرد کُرکُ پرم ریخت اَدِش کردیم باهاش بازی کردیم فکر میکردم چیتره ولی وقتی بازیش از دید خودش دیدم(وقتی execution شدم) فهمیدم اصلا چیترم دیگه اینطوری نمیتونه بزنه دقیقا هد میزد اونم زیره 1-2ثانیه! اصلا هم نمیشد از روبرو داونش کرد حداقل باید 3نفری بریزیم سرش تا فرار کنه طرف ژاپنی بود...
حالا یا این خیلی خدا بود یا ما خیلی جوجو:d اونوقت جالبه همراه ما بود هی Tبگ میرفت با عرفان مسخره بازی در میاورد بعد 1دفعه تنهایی میزد هر 4نفر توی گروه مقابل میترکوند اونا هم لفت میدادن!(لولاشون 300 به بالا بود!)خلاصه این ژاپنیا بعضیاشون از 100تا چیتر وحشیترن lol
1چیزه جالبتر این بود که طرف وقتی میرفت توی سرچ و لیدر بود 5ثانیه میگذشت بک میداد 2باره سرچ میزد فکر میکرد سرورا مشکل دارن و پیدا نمیکنه بعد چند باری که بک داد حامد 1جورایی بهش فهموند مشکل از ماست اینقدر بک نده منُ عرفانم پخش زمین شده بودیم بعدش دیگه بک نداد و به پای ما سوخت تا 4تا توی سرچ پیدا کرد(بریم بمیریم با این نت:/!)
داستانش قشنگ بود:-bسلام بشیر:d بیا به یاد قدیما چند دستی بزن شیومون کن تا جیگرمون حال بیاد:d(شایدم شاگرد حال استاد ایندفعه بگیره) 2تا ویدئو پایین ببین چیزایی که توی این dlc اضافه میشن نشون میده مخصوصا اولی که اخ اخ خوراک خودته!
/
/
اقا امروز با 1نفر توی سرچ افتادیم به معنای واقعیه کلمه مثله تراکتور همرو شخم میزد!!! من بودم,عرفان62 و حامد گیگا که طرف توی دست اول 18تا down گرفت 20تا execution!!! بعد اون یارو با 3تا لول 5-6 افتاده بود اونا هم بازیشون در حده پت و مت بود!! و اون داشت عملا 1به4 بازی میکرد یعنی توی دست اول زد ما تار و مار کرد تنهایی ولی توی 3دست بعد تونستیم بزنیمش در حالیکه فقط داشت تنها بازی میکرد و یاراش اگر نبودن شاید ما میبرد(تقریبا توی هر دست بالای 14تا down داشت!) چون اونا هی میمردن و از تعداد دفعات کلی کم میشد....
درکل بازیش خیلی خَرَکی بود:d با اسنایپ زیره 1ثانیه میزد اونم وقتی داشتی میدویدی! 1بار منُ از فاصله 1متریش وقتی داشتم طرفش میدویدم هدشات کرد کُرکُ پرم ریخت اَدِش کردیم باهاش بازی کردیم فکر میکردم چیتره ولی وقتی بازیش از دید خودش دیدم(وقتی execution شدم) فهمیدم اصلا چیترم دیگه اینطوری نمیتونه بزنه دقیقا هد میزد اونم زیره 1-2ثانیه! اصلا هم نمیشد از روبرو داونش کرد حداقل باید 3نفری بریزیم سرش تا فرار کنه طرف ژاپنی بود...
حالا یا این خیلی خدا بود یا ما خیلی جوجو:d اونوقت جالبه همراه ما بود هی Tبگ میرفت با عرفان مسخره بازی در میاورد بعد 1دفعه تنهایی میزد هر 4نفر توی گروه مقابل میترکوند اونا هم لفت میدادن!(لولاشون 300 به بالا بود!)خلاصه این ژاپنیا بعضیاشون از 100تا چیتر وحشیترن lol
1چیزه جالبتر این بود که طرف وقتی میرفت توی سرچ و لیدر بود 5ثانیه میگذشت بک میداد 2باره سرچ میزد فکر میکرد سرورا مشکل دارن و پیدا نمیکنه بعد چند باری که بک داد حامد 1جورایی بهش فهموند مشکل از ماست اینقدر بک نده منُ عرفانم پخش زمین شده بودیم بعدش دیگه بک نداد و به پای ما سوخت تا 4تا توی سرچ پیدا کرد(بریم بمیریم با این نت:/!)
سلام بشیر:d بیا به یاد قدیما چند دستی بزن شیومون کن تا جیگرمون حال بیاد:d(شایدم شاگرد حال استاد ایندفعه بگیره) 2تا ویدئو پایین ببین چیزایی که توی این dlc اضافه میشن نشون میده مخصوصا اولی که اخ اخ خوراک خودته!
/
/
چرا ، اگه از فقیر فقرا یادی کنیدو به ps3 یه نیم نگاه کوچیک بندازید بر میگرده...هیچوقت تابستون سال ۹۲ بر نمیگرده
من به پاییزم راضیم