The Last of Us | PSN

اگه مهمات این صندوقچه هایی که رو زمین هست رو من بردارم بقیه دیگه نمیتونن بردارن یا هرکی صندوقچه هاش مجزاست؟
چه جوری میتونم بقیه رو heal کنم؟

کلا یکم در مورد آنلاینش توضیح بدید لطفا :d (این هفته ها چیه یا اینکه قبل از بازی نوشته مثلا 10 تا surviver که بعضی هاشون healthy و ... هستن چیه؟ :d)
ممنون

اگه مهمات این صندوقچه هایی که رو زمین هست رو من بردارم بقیه دیگه نمیتونن بردارن یا هرکی صندوقچه هاش مجزاست؟

کلا یکم در مورد آنلاینش توضیح بدید لطفا :d (این هفته ها چیه یا اینکه قبل از بازی نوشته مثلا 10 تا surviver که بعضی هاشون healthy و ... هستن چیه؟ :d)
ممنون
هر بازیکنی بسته به اون چیزی که داره و اون چیزی که نیاز داره بهش تجهیزات میده
مثلا اگه تیرات کم باشه یا تموم کرده باشی بهت تیر میده البته بعضی وقت ها هم هست که چیزایی که ازشون داری ولی بازم بهت میده
واسه هیل کردن یه پرک هست که بعد از اینکه یکم بازی کنی واست انلاک میشه و وقتی انتخابش کنی میتونی بقیه رو هیل کنی (در صورتی که زخمی باشن)
هر بازی که میکنی یک روز حساب میشه و هر هفتا بازی یک هفته محسوب میشه وقتی به 12 هفته رسیدی و 12 همی رو هم تموم کنی بسته به گروهی که توشی (هانتر یا فایر فلای ) یک به اصطلاح journey هست که واسه هر کدوم داستان خودشو داره
رنک بازی مثل بازی های دیگه نیست یعنی هر چقدر هم حرفه ای بازی کنی اون عدد کنار اسمت بستکی به تعداد بازی هات داره یعنی هرچی بیشتر بازی کنی اون عدد هم بیشتر میشه
درواقع تجربه هر فرد تو این بازی رو نشون میده

ممنون
توضیحات دوستم رو دقیق تر میکنم.
باکس هر نفر به صورت جداگونه آیتم میده.برای heal کردن باید پرک فیرست اد تراینینگ رو بزارید رو یه لول 4 یا 6 .هر راندی که بازی میکنید ،یک روز حساب میشه و هر 7 روز یک هفته ست(که یک لول به لول شما اضافه میشه).هر راند needed per day داره که باید تویه اون راند پارت لازم رو جمع آروی کنید اگه نتونید پارت لازم رو بدست بیارید منفی میخورید و از جمعیتتون کم میشه.
میل داشتی اد کن تویه لابی بیشتر توضیح میدم (allunfinished)

جای همتون خالی , دیشب با بعضی از دوستان ( Acoount247 , AllUnfinished , Pooria , Puriairan و یکی به اسم Shinji Mikami :| و بقیه که معذرت اسمشون یادم نیست , هان SAWman هم بود :d ) سه تا دست Supply Raid بازی کردیم ولی انقدر پینگ افتضاح شد که اگر با با آفریقا بازی می کردیم از این بهتر میشد :|:d .

البته از آخر بازی دست دوم هم نمیشه گذشت که حتی خودمم خندم گرفت =)) .

جای همتون خالی , دیشب با بعضی از دوستان ( Acoount247 , AllUnfinished , Pooria , Puriairan و یکی به اسم Shinji Mikami :| و بقیه که معذرت اسمشون یادم نیست , هان SAWman هم بود :d ) سه تا دست Supply Raid بازی کردیم ولی انقدر پینگ افتضاح شد که اگر با با آفریقا بازی می کردیم از این بهتر میشد :|:d .

البته از آخر بازی دست دوم هم نمیشه گذشت که حتی خودمم خندم گرفت =)) .
آره یه جاهایی خیلی باحال شده بودش :d یه جا بود یکی یکی رو shiv کرد بعد من اونو shiv کردم بعد یکی اومد منو shiv کرد :d خلاصه shiv تو shivای شده بود :d
یه جا هم 4 تایی از 4 طرف ریختیم سر احسان :d بنده خدا هول کرد :d البته دست بعدش 4تامونو کُشت انتقامشو گرفت :| :d

در ضمن اون account240 هست :d

آره یه جاهایی خیلی باحال شده بودش :d یه جا بود یکی یکی رو shiv کرد بعد من اونو shiv کردم بعد یکی اومد منو shiv کرد :d خلاصه shiv تو shivای شده بود :d
یه جا هم 4 تایی از 4 طرف ریختیم سر احسان :d بنده خدا هول کرد :d البته دست بعدش 4تامونو کُشت انتقامشو گرفت :| :d

در ضمن اون account240 هست :d
اون شیو آخر کار من بود ببخشید:d

بابا اون قسمت به جان خودم نزدیک بود سکته بزنم از چهار جهت چهار نفری ریختین سرم (البته سکته خفیفه رو زدم جاتون خالی:d)
خیلی با حال بود ولی علی رضا داشت تی بگ میرفت حسابشو میرسم صبر کن:d
داره تی بگ میره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or