ما هم بالاخره TLOU رو گرفتیم :d آنلاین هم انشا... بازی می کنیم ولی همراه با محدودیت زمانی
انلاین در ساعات 13-15 و 21-24 .
انلاین در ساعات 13-15 و 21-24 .
هر بازیکنی بسته به اون چیزی که داره و اون چیزی که نیاز داره بهش تجهیزات میدهاگه مهمات این صندوقچه هایی که رو زمین هست رو من بردارم بقیه دیگه نمیتونن بردارن یا هرکی صندوقچه هاش مجزاست؟
چه جوری میتونم بقیه رو heal کنم؟
کلا یکم در مورد آنلاینش توضیح بدید لطفا :d (این هفته ها چیه یا اینکه قبل از بازی نوشته مثلا 10 تا surviver که بعضی هاشون healthy و ... هستن چیه؟ :d)
ممنون
توضیحات دوستم رو دقیق تر میکنم.اگه مهمات این صندوقچه هایی که رو زمین هست رو من بردارم بقیه دیگه نمیتونن بردارن یا هرکی صندوقچه هاش مجزاست؟
چه جوری میتونم بقیه رو heal کنم؟
کلا یکم در مورد آنلاینش توضیح بدید لطفا :d (این هفته ها چیه یا اینکه قبل از بازی نوشته مثلا 10 تا surviver که بعضی هاشون healthy و ... هستن چیه؟ :d)
ممنون
مشکل از نت هست چند بار امتحان کن درست میشههر چی میخوام وصل شم نمیشه میزنه:
Cannot connect to ticket server
بعد از ظهر داشتم بازی میکردما!
کسی میدونه مشکل چیه؟
این ND داره هر چی کمی و کاستی داره گذاشته برای انلاین این بازی , من الان حتی نمی تونم Join بشم
ممنون ولی این مال ـه خیلی وقت پیش الان مثل بوقلمون دارم ازش کار می کشم :dبه خاطر آیتم های جدیدی هست که اضافه کرده خیلی زیادن
چند بار بزنید حتما وصل میشه
با یه یوزر دیگه تست کن
آره یه جاهایی خیلی باحال شده بودش :d یه جا بود یکی یکی رو shiv کرد بعد من اونو shiv کردم بعد یکی اومد منو shiv کرد :d خلاصه shiv تو shivای شده بود :dجای همتون خالی , دیشب با بعضی از دوستان ( Acoount247 , AllUnfinished , Pooria , Puriairan و یکی به اسم Shinji Mikami و بقیه که معذرت اسمشون یادم نیست , هان SAWman هم بود :d ) سه تا دست Supply Raid بازی کردیم ولی انقدر پینگ افتضاح شد که اگر با با آفریقا بازی می کردیم از این بهتر میشد :d .
البته از آخر بازی دست دوم هم نمیشه گذشت که حتی خودمم خندم گرفت .
اون شیو آخر کار من بود ببخشید:dآره یه جاهایی خیلی باحال شده بودش :d یه جا بود یکی یکی رو shiv کرد بعد من اونو shiv کردم بعد یکی اومد منو shiv کرد :d خلاصه shiv تو shivای شده بود :d
یه جا هم 4 تایی از 4 طرف ریختیم سر احسان :d بنده خدا هول کرد :d البته دست بعدش 4تامونو کُشت انتقامشو گرفت :d
در ضمن اون account240 هست :d